HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spela på virtuell fotboll hos Bethard!

Spela på virtuell fotboll hos Bethard!

I dessa tunga tider, då hela jorden i princip står stilla, är spelutbudet av fotboll mer eller mindre obefintligt. Vid en närmare titt erbjuds det bara odds på ett fåtal ligor och risken är väl överhängande att de fotbollsligor som fortfarande pågår, snart kommer stängas ner. Så vad göra om du sitter hemma och har långtråkigt? Hos spelbolaget Bethard hittar du ett stort utbud på virtuell fotboll! Låt oss gå igenom vad virtuell fotboll är och hur du spelar på detta:

Så fungerar virtuell fotboll

Spela på virtuell fotboll hos Bethard

 

Den virtuella sporten hos bettingbolagen på nätet har blivit allt mer intressant sedan Corona-pandemin drog igång. Tidigare var intresset mycket svalt men nu under dem senaste veckorna har vi märkt att allt fler efterfrågar spel på virtuell fotboll. Så vad är då virtuell fotboll?

Virtuell fotboll är ett spel som erbjuds hos en rad olika spelbolag. Till skillnad från den riktiga fotbollen, där riktiga spelare spelar, är den virtuella fotbollen simulerad. Man skulle nästan kunna likna det vid ett datorspel a la FIFA. När två lag möter varandra i en serie, ger det spelarna möjlighet att spela på resultatet av matcherna, samt en hel del andra spelformer. 

Innan du sätter igång och spelar får du upp lite info som exempelvis tidigare möten mellan lagen. När spelet sedan är igång kan du välja att spela live. Hos Bethard väljer man bara att köra höjdpunkterna i en match, vilket innebär att du inte behöver sitta och vänta speciellt länge på resultatet. 

Spela på Virtuell fotboll hos Bethard

 

Den största skillanden med att tippa på vanlig fotboll och virtuell fotboll är att dina kunskaper i den vanliga fotbollen inte hjälper dig vid spel på den virtuella. Problemet är att, då det inte finns några riktiga spelare som är inblandade och att allt är skapat av en dator, kan resultaten i matcherna variera kraftigt. Så man kan nästan kalla det lite för ett fotbollslotto. En fördel med virtuell fotboll är att det spelas matcher mer eller mindre konstant, oavsett tiden på dygnet. Väntetiden är förhållandevis kort och matcherna är som vi nämnde ovanför inte speciellt långa, då endast höjdpunkter visas. 

Spelet Virtual Football hos Bethard är en vitruell liga med 16 lag, där varje lag spelar mot dem andra lagen två gånger under fotbollssäsongen. Utfallet i varje match genereras av hur oddsen via en så kallad slumpgenerator. Om ett lag har ett klart lägre odds än det andra är sannolikheten att detta lag vinner klart större. 

Hur lägger jag ett spel på Virtuell Fotboll?

Om du vill lägga ett spel på en match i virtuell fotboll kan du välja ett spel genom att klicka på oddsen. Det här lägger till valet till spelkupongen där du kan välja en insats och placera dina spel. 

I Bethards virtuella fotboll kan du spela på ett flertal olika marknader, som exempelvis: Rätt tecken: 1-X-2, tecken vid halvtid, över/under i totalt antal mål och exakt resultat. 

För halvtidsspel väljer du ett spel genom att klicka på oddsen vid halvtid. Genom att göra det öppnas dett popup fönster där du kan välja den valda insatsen att spela på. Därifrån placerar du ditt spel direkt utan att placera det på spelkupongen. 

Vid spel i mobil inför match, kan du välja "placera spel" för att placera spelet direkt eller välja "spelkupong" för att markera spelet på spelkupongen i syfte att lämna den vid ett annat tillfälle. 

När en match har startat går det inte att lägga några spel. Däremot har du möjlighet att göra det i halvtid under 20 sekunder, så det gäller att vara på hugget om du vill spela då! 

Spela kombo på Virtuell fotboll

För dig som vill lägga en kombo på virtuell fotboll, går detta utmärkt. Välj genom att klicka på oddsen och dem läggs till på din spelkupong. Om du spelar en dubbel på två matcher med oddsen 2.00 och 1.50 blir det totala oddset för din spelkupong 3.00. Sätter du 100 kronor kan du med andra ord få 300 kronor tillbaka. 

Andra spel på virtuella sporter hos Bethard

För dig som gillar sport och inte har något vettigt att spela på, rekommenderar vi att kolla in Bethards spelutbud på virtuella sporter. Förutom vitruell fotboll erbjuder det svenska spelbolaget även spel på en hel del andra sporter. Eller vad sägs om virtuellt trav, virtuell speedway eller varför inte virtuell tennis. 

Här är dem virtuella sporterna du kan spela på hos Bethard:

  • Greyhound Racing
  • Galopp
  • Trav 
  • Speedway
  • Tennis
  • Fotboll

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst