HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Riskfritt spel Sverige - Spanien

Spela riskfritt på Sverige - Spanien Odds

Ska du se Sverige - Spanien och vill skurva upp spänningen än mer genom att placera ett spel på matchen? Då kan du som ny spelare hos Unibet ta del av välkomstbonusen "Andra Chansen". Denna bonus ger dig nämligen din insats tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Om du vinner på ditt första spel så kommer vinsten in som riktiga pengar på ditt spelkonto. Om du skulle förlora så får du tillbaka din insats i form av bonuspengar. Denna bonus ger dig en fantastisk möjlighet att tippa utan att behöva förlora. Låt oss berätta mer om Unibets välkomstbonus med riskfritt spel. 


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Så funkar Andra Chansen hos Unibet

Om du är rädd för att förlora dina pengar så är det alltid bra att få en andra chans, något som Unibet också är väl medvetna om. Av den anledningen bjuder man nu sina spelare på ett erbjudande svårt att motstå. Just nu kan du satsa upp till 500 kr och få insatsen tillbaka om du förlorar. 

Unibet bonus andra chansen hämtar du i samband med att du skapar ett spelkonto. Därefter gör du en insättning och palcerar ditt första spel. Om ditt spel går med vinst så får du din insats samt vinst i kontanter, skulle du förlora så får du din insats tillbaka som bonuspengar.

Dina bonuspengar måste omsättas 5x till ett lägsta odds 1.40 vilket är ett väldigt generöst omsättningskrav. Följ stegen nedan för att ta del av Unibets bonus andra chansen:

  1. Gå till Unibet här!
  2. Registrera dig & välj bonus
  3. Gör en insättning
  4. Placera ditt spel!

Till Unibet Sport!


Speltips Sverige - Spanien EM-kval

Sverige gjorde jobbet mot Malta och vann med 4-0 medan Spanien tappade segern i 94:e minuten. Trots poängtapp så har Spanien ett bra övertag i grupp F medan Sverige behöver ta sina poäng. Mot Spanien kommer man gå för seger, men man kommer troligtvis vara nöjda med ett oavgjort resultat. 

Inför matchen tror vi Sverige kommer köra på framåt, även om man inte kommer riskera allt för mycket bakåt. Det kommer vara en ganska tight match och det kommer behövas ett tidigt mål för att matchen ska öppna upp sig. 

Spanien kommer till spel utan Sergio Ramos och för Sveriges del finns det frågetecken på Victor Nilsson Lindelöf och Andreas Granqvist. Svenska truppen ser du här!

Eftersom vi kommer ta del av en bonus hos Unibet som ger oss insatsen tillbaka vid förlust kommer vi chansa på ett lite högre odds. Vi spelar att Sverige gör över 1,5 mål i matchen mot Spanien med ett odds till 3.75.

Med en insats på 500 kr ger detta 1 875 kr tillbaka om Sverige lyckas göra två mål eller fler, pengar som kommer in på spelkontot som kontanter. Detta innebär en vinst på 1 375 kr. Skulle Sverige inte göra två mål eller fler i matchen kommer insatsen på 500 kr tillbaka till spelkontot i form av bonuspengar. 

Sverige över 1,5 mål & fler odds

Sverige behöver tre poäng och Spanien på bortaplan är betydligt sämre än när man spelar hemma, så visst är det ingen omöjlighet att Sverige skulle göra två mål. Man har gjort en hel del mål, men mot de bättre lagen har det varit svårare. Vi tror dock Sverige har en chans att överraska favoriten Spanien. 

Om man vill spela på Sverige-seger så kan du få oddset 4.60 hos Unibet, men som vi också vet är Spanien farliga framåt och med Sveriges ordniarie mittbackar borta är risken att man släpper till bakåt, därför tror vi på ett tidigt mål och en öppen match där Sverige förhoppningsvis trycker in minst två bollar i nät.

Det finns dock även en hel del andra roliga spel med lite högre odds inför matchen som du kan spana in nedan:


Sverige vinner mot Spanien: 4.60


Båda lagen gör mål: 1.89


Emil Forsberg gör mål: 5.00


Sverige vinner & båda lagen gör mål: 8.00


Andra Unibet bonusar

Om du inte vill ta del av Unibets Andra Chansen erbjudande finns det två andra bonusar att välja mellan. Unibet ger dig som spelare att komma igång på bästa sätt och därför får du välja en av tre bonusar när du gör din första insättning. Förutom Andra Chansen kan du välja Unibet Bonus:

Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
Få 100% bonus upp till 2 000 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.

Testa vingarna och prova på sportsbetting när Sverige tar emot Spanien i den viktiga EM-kvalmatchen. Hos Unibet hittar du ständigt roliga odds på de flesta marknader att önska. Kom bara ihåg att spela med pengar du har råd att förlora. Lycka till!


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Vi rekommenderar att läsa igenom Unibet bonus "Regler & Villkor" innan du tar del av något erbjudande, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst