HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelbolag med Cashout

Spelbolag med Cashout

Har du spelat på en match och har svårt att hålla nerverna i styr? Då kan du använda dig av funktionen cashout som hjälper dig att säkra din vinst alternativt minska din förlust. 

Cashout innebär helt enkelt att du kan stänga ditt spel mitt under matchen gång. Om du kollar på en match där ditt valda lag har ledningen men är rejält tillbakapressade kan det vara skönt att säkra vinsten, dock till en lägre vinst än vad du skulle fått från början. Dock skulle motståndarlaget kunna göra mål vilket skulle innebära en vinst för dig eftersom du redan har stängt ditt spel. 

Bäst spelbolag med Cashout

Vilka spelbolag har bäst cashout? Skiljer sig utbetalningen från spelsida till spelsida? Frågorna är många och vi ska självklart försöka reda ut vilka spelbolag som erbjuder bäst cashout. 

Bet365 Cashout – bäst i test

bet365

Spelbolaget från Stoke var först ut med att erbjuda cashout och det märks. Enligt våra erfarenheter så är bet365 bäst i test. Här kan du mer eller mindre stänga alla dina spel med cashout och fram till första matchen startar kan du stänga ditt spel till den insats du placerade.

Med bet365 cashout behöver du inte stänga hela ditt spel, utan bara delar av det. Låt säga att du placerat ett spel på 1 000 kr på en fotbollsmatch med 4 gånger pengarna. Normalt sätt får du tillbaka 4 000 kr om spelet går med vinst, 1 000 kr i insats och 3 000 kr som vinst.

I den 85:e minuten leder ditt valda lag med 1-0 och är rejält tillbakapressade. Om du väljer cashout så kan du stänga ditt spel till 3 000 kr (3 gånger pengarna) vilket är en vinst på 2 000 kr. Om du känner att du inte vill stänga hela spelet kan du istället stänga halva din insats, det vill säga 500 kr. Det betyder att du får tillbaka 1 500 kr (500 kr insats och vinst på 1 000 kr) samtidigt som du har 500 kr kvar på din spelkupong. 

Går ditt spel med förlust så har du ändå fått tillbaka 1 500 kr vilket innebär 500 kr vinst. Skulle spelet gå med vinst har du fått tillbaka 1 500 kr + 2 000 kr vilket är totalt 3 500 kr.

Något annat positivt med bet365 cashout är att du kan stänga spelet per automatik. Om du lagt ett spel på 100 kr med 10 gånger pengarna kan du automatiskt innan matcherna startar bestämma att spelet ska stängas automatiskt om vinste går upp till 800 kr. 

Ett tips från oss är att om du är osäker på en match du placerat pengar på kan du stänga ditt spel så du får tillbaka din insats och låta resterande insats vara kvar på spelkupongen. 


Prova bet365 Sport här!


Betfair Cashout

Betfair

Ett annat spelbolag från de brittiska öarna är Betfair. Även här har man utvecklat sin cashout-funktion och tillhör en av de bättre på marknaden. Även hos Betfair kan du stänga delar av ditt spel och du har även möjligheten att stänga spelet automatiskt.

Oddsen att stänga sina spel till hos Betfair är även de väldigt bra. Det märks tydligt att man tillhör ett av de största spelbolagen i världen. Om du inte provat Betfair har du även möjligheten att hämta hem en välkomstbonus vid din första insättning. Just nu får du 100% bonus upp till 1 000 kr!


Spela hos Betfair Sport här!


Unibet Cashout

Unibet

Unibet Cashout fungerar helt okej, men man har fortfarande en del att jobba med för att komma upp till Bet365 och Betfairs nivå. Hos Unibet kan du inte stänga alla spel, men många av dem. Innan du placerar en spelkupong kan du se om spelet kommer erbjuda cashout eller ej. 

Hos Unibet kan du endast stänga hela din insats eller låta bli. Detsamma gäller för de flesta andra svenska spelbolag så som Betsson, LeoVegas, NordicBet med flera. Svenska spelbolag brukar ofta ligga i framkant, men när det kommer till cashout så är de brittiska bolagen betydligt bättre. 

Unibet erbjuder dock cashout på det mesta, men innan du placerar din kupong så var noga med att kolla om cashout erbjuds. Som ny spelar hos Unibet har du dessutom möjligheten att hämta hem en välkomstbonus där du väljer ett av följande två alternativ:

  • Sätt in 100 kr - Få 600 kr att spela med!
  • Få 200% bonus upp till 2 000 kr!

Spela hos Unibet här!


Fler spelbolag med Cashout

Förutom bet365, Betfair och Unibet erbjuder än fler spelbolag cashout. Även om det inte fungerar på alla marknader och du inte kan stänga delar av ditt spel så fungerar cashout hos de flesta spelbolag väldigt bra. Här nedan kan du se några av våra rekommenderade spelbolag med cashout:


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.


Hajper Sport
100 kr bonus utan insättning.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr vid registrering. Bonuspengarna behöver omsättas 50x (casino) eller 20x (sport) till lägsta odds 1.4 innan uttag.

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Är Cashout en fördel?

Om man ser cashout som en fördel eller ej är ganska individuellt. Troligtvis är det en större fördel för spelbolagen eftersom funktionen erbjuds, men samtidigt så är det en fördel att man kan stänga sina spel och säkra en vinst. 

Att använda cashout är väldigt individuellt helt enkelt. Om du spelar en trippel och samtliga lag du spelat på leder sina matcher kan du säkerligen stänga spelet till en bra summa. Om något av lagen skulle förlora och du inte valt att stänga har du inte bara gått miste om en vinst utan även din insats. Dock kanske du nästa gång får in alla matcher trots att du stängde ditt spel i förtid, så frågan kvarstår, är det en fördel att använda cashout?

Den bästa uppfattningen att stänga sitt spel är när du själv tittar på en match. Skulle dit valda lag ha ledningen i slutet på matchen samtidigt som motståndarna trycker på kan det vara en god idé att stänga spelet. Skulle ditt valda lag däremot hålla i bollen och spela av matchen, ja då kanske man inte behöver använda cashout. 

Innan du spelar

Innan du spelar på odds online så rekommenderar vi att göra upp en budget. Spela med en summa du har råd att spela med. Skulle dina spel gå förlorat så är det viktigt att inte börja spela ännu mer för att vinna tillbaka pengarna. Sov istället på saken och gör ett nytt försök en annan dag. Lycka till med ditt spelande!


Spela hos Bet365 här!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst