HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelbolag med Livestream

Spelbolag med Livestream 

Se matcherna samtidigt som du spelar? Då kan du spana in spelbolagen som erbjuder livestream på sin spelsida. På detta sätt får du möjligheten att se flertalet matcher från olika sporter och ligor världen över. Har du inte kanalen hemma, kika in hos ett spelbolag och se matchen live. 

Livestream är precis vad det låter som, en stream som visas live. Hos de flesta spelbolagen idag kan du kolla på matcherna live och få tillgång till massvis av sport. Om du exempelvis gillar den australienska fotbollen så är det inte alltid så lätt att hitta tillgänglighet för matcherna, men med hjälp av spelbolagens livestreams så kan du se matcherna live och dessutom betta på eventet. 

Lista: Spelbolag med livestream

Vilka spelbolag erbjuder livestream? Här nedan kan du se en lista över spelsidorna med livestream. Längre ner skall vi sedan presentera vilka spelbolag som innehar den bästa livestreamen på nätet.

Spelbolag med livestream:Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

LeoVegas Sport
100 kr bonus.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 200 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport
100 kr bonus utan insättning.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr vid registrering. Bonuspengarna behöver omsättas 50x (casino) eller 20x (sport) till lägsta odds 1.4 innan uttag.

Betfair Sport
100 kr bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre.

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Vilka spelbolag erbjuder bäst livestream?

De flesta spelbolagen med livestream erbjuder ett liknande utbud. Rättigheterna för de olika ligorna och matcherna gör att utbudet är något begränsat. Exempelvis kan du inte kolla på engelska Premier League eftersom rättigheterna inte tillåter detta, men du kan däremot på de flesta spelbolag se Serie A och La Liga.

Att avgöra vilka spelbolag som är bäst är svårt att säga, men vi har våra favoriter som vi gärna rekommenderar. Spelbolagen enligt oss med bäst livestream ska vi presentera nedan.

Unibet Livestream

Unibet

Det är ingen överraskning att Unibet erbjuder en livestream som tillhör en av de bättre. Hos Unibet har man tagit fram en kalender och en egen sektion för de matcher som visas i deras livestream. På så sätt kan man få en bättre överblick och enkelt spela på de matcher där man också har tillgång till att se den. Livestreamen är dessutom av riktigt bra kvalité.

I Unibet Livestream kan du se stora fotbollsligor som Bundesliga, Ligue 1, La Liga och Italienska Serie A, men även fotbollen från ligor i Brasilien, Australien med flera. Om du gillar ishockey kan du alltid spana in utbudet i KHL där många svenska spelare håller till, men det är långt ifrån allt. Hos Unibet kan du även se NBA, Champions League i handboll, ATP och WTA turneringar i tennis och mycket mer. 

Vill du prova Unibet livestream? Då kan du som ny spelare hämta hem en välkomstbonus där du kan välja mellan två olika alternativ. Antingen kan du få 200% bonus upp till 2 000 kr eller så kan du göra en insättning för 100 kr och få totalt 600 kr att spela med. För att använda dig av Unibet livestream krävs det att du har pengar på ditt spelkonto alternativt att du placerat ett spel på den match du vill se. 


Prova Unibet livestream här!


Snabbare livestream

Snabbare

Snabbare är en spelsida som lanserades under 2018 och gjorde det möjligt att spela direkt med e-Leg med utbetalningar inom 15 min. Idag har funktionen blivit allt vanligare, men Snabbare har utvecklat sin spelsida än mer och tillhör idag en av de bättre på marknaden.

När det kommer till Snabbare livestream finns det heller inte mycket att klaga på. Man visar de flesta eventen likt Unibet och man har även skapat en kalender som visar vilka matcher som kommer visas. När vi kikade igenom kalendern hos Snabbare kunde vi se vilka matcher som visades inte bara för dagen utan även framåt i tiden. Snabbare livestream håller med andra ord en riktigt hög klass enligt oss.

För att använda sig av Snabbare livestream krävs i vanlig ordning pengar på spelkontot alternativt att du placerar ett spel på matchen. Som ny spelare har du även möjlighet att få upp till 2 500 kr när du gör din första insättning. Mer om bonusen och Snabbare Sport kan du läsa i vår recension här alternativt besöka sidan direkt genom att klicka på den gröna knappen nedan. 


Prova Snabbare livestream här!


LeoVegas Livestream

LeoVegas

LeoVegas lanserade sin sportsida så sent som 2016, men har redan etablerat sig och tillhör idag ett av Sveriges mest populära spelbolag. Givetvis erbjuder man även en livestream där du får tillgång till otroligt mycket sport, något du kan läsa mer om i vår recension

Att använda sig av LeoVegas livestream är väldigt simpelt även om man inte skapat någon egen avdelning för sina streamade event. Istället ska du hålla utkik efter "play-knappen" på sidan. Alla matcher med en play-knapp visas i LeoVegas Livestream. För att ta del av livestreamingen så behöver du spela på matchen du vill se max 24 timmar innan matchstart eller ha pengar på ditt spelkonto när matchen visas.

Som ny spelare hos LeoVegas bjuds du även på en trivsam välkomstbonus. Här väntar 100% bonus upp till 3 000 kr. Hos LeoVegas spelar du alltid med dina egna pengar först och använder dig av bonusen fall du skulle förlora din riktiga insättning. 


Prova LeoVegas Livestream här!


Betsson Livestream

Betsson

Ett annat svenskt spelbolag som bjuder på en grym livestream är Betsson Sport. Här får du ta del av flertalet olika event på många olika ligor och turneringar. Hos Betsson kan man få fram alla event som visas i livestreamen genom att välja liveodds. Här kan du sedan klicka på en play-knapp och se matcherna som visas i Betsson livestream.

Ny spelare hos Betsson? Då kan du ta del av en välkomstbonus som ger dig 100% extra upp 1 000 kr. Denna bonus skall sedan omsättas 8x till ett lägsta odds 1.50.


Prova Betsson Livestream här!


Prova livestream event hos spelbolagen

Om du saknar TV-kanalen så kan du prova livestream eventen hos spelbolagen. De flesta visar samma sporter och event vilket gör det svårt att avgöra vilket spelbolag som erbjuder bäst livestream. Vad du kan göra är att registrera dig på flertalet spelsidor och se var du tycker det känns bäst. Lycka till!


Vanliga sökningar: Spelbolag med livestream, Bäst spelsida med livestream, Sporter med livestream.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst