HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Unibet Sport Bonus

Speltips Leipzig - Zenit Champions League

Matchinfo:

Leipzig - Zenit
Fotboll Champions League
Matchstart: kl. 18:55 den 23 okt

Tippa på Leipzig - Zenit

Vill du placera ett spel på matchen? Då kan du passa på att hämta hem en välkomstbonus i samband med att du öppnar ett nytt spelkonto. Välj ett av våra utvalda spelbolag nedan eller se hela listan här!


Snabbare Sport
2 500 kr bonus.
Bankidentifiering

LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Skador & Avstängningar Leipzig - Zenit

Leipzig har överlag ett bra läge, Konate är den av de som saknas som haft betydande speltid. Sedan tidigare också olf, Adams, Kampl liksom Schick. I övrigt har det varit lite tveksamt kring Halstenberg men han är uppsatt som troligt startande. Offensiva trion Forsberg, Werner och Poulsen förväntas samtliga starta.
Kokorin, Mammana och Malcolm borta för Zenit, ser överlag bra ut.

Hela speltipset RB Leipzig - Zenit

RB Leipzig föll blytungt i hemmamötet mot Lyon med 0-2 och det var verkligen inte ett resultat de hade räknat med. Inledde ju gruppspelet med tung och viktig bortavinst mot Benfica som vår idé och det fanns egentligen inte speciellt mycket som talade för poängförlust mot Lyon men de kom inte upp i normal standard där. RB Leipzig satte sig i och med förlusten senast i en sits som kan bli knepig om de inte levererar här ikväll. I ligan två 1-1-matcher på slutet, var väl inte jätteimponerande i hemmamötet mot Wolfsburg senast.

Zenit S:t Petersburg var det ganska svårt att spekulera kring avancemang från gruppen innan det drog igång. Zenit har dock fått en perfekt start på gruppspelet med poäng borta mot Lyon och enkel vinst hemma mot Benfica, de gör att de på allvar är med och kämpar om avancemang i gruppen där Benfica blivit "lite avsågat" tidigt. Zenit kommer givetvis att gå in stenhårt för att gnugga med sig en poäng här för att kunna vinna fördel i hemmareturen. Har ju fortsatt klassanfallaren Dzyuba som kan ställa till med mycket men lag mot lag så skiljer det rätt rejält...

Leipzig håller hög klass och visst borde Leipzig greja detta. Men formen har inte varit glödhet sista tiden och hemmainsatserna måste upp i nivå. Vi tippar ettan men nöjer oss med det, 1,63 är inget vi hoppar på även om det är höjt ett par punkter, bra chans men finns bättre objekt.

Resultat Bethard Sport LeoVegas Sport ComeOn
Leipzig 1.67 1.70 1.68
Oavgjort 4.15 4.05 4.15
Zenit 5.20 5.25 5.20

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst