HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Superettan tips 2020

Superettan tips 2020

Är du sugen på att tippa på Superettan 2020? Är det kanske Halmstad, Jönköping Södra eller GIF Sundsvall som tar klivet upp till Allsvenskan när säsongen summeras?

Här kommer vi presentera speltips till Superettan under säsongen i varje omgång:

Levande speltips Superettan

Degerfors - Umeå FC, Degerfors -0.5, 1.62, LeoVegas
07 Jul 2020, 19:00

Degerfors
Det rödvita laget från Värmland har fått en bra start i serien och ligger med i toppen som fyra i tabellen. Man har gjort åtta mål på fyra matcher och visat att man blir att räkna med, samt att offensiven fungerar. Man kommer att spela på naturgräs, vilket är en fördel då gästerna är vana vid konstgräs som underlag. Edvardsen med sina tre mål år Umeå se upp med, och man har även Bertilsson, nä, Degerfors kommer bli giftiga här ikväll.

Umeå FC
Nykomlingarna har inte fått någon jättestart och man har haft lite skador i inledningen av säsongen som påverkat här. Man kommer även att dras mes skadorna mot Degerfors och det kommer att bli en tuff match minst sagt. Man ligger en bit ner i tabellen med 5-5 i målskillnad och en trupp med några spelare borta. Då blir det svårt att prestera och plocka tre poäng mot ett topplag i Värmland efter en lång bussresa i benen.

Summering
Ett lag som förväntas vara med och slåss i toppen mot ett lag som är nykomlingar, och som dessutom har spelare borta, samt en lång bussresa i benen. Nej, detta ska Degerfors bara vinna hemma på Stora Valla och ta tre poäng och avancera i tabellen. Umeå har ett lag som behöver lite rutin på denna nivå före man kan vara med oh utmana topplagen, framförallt när man inte har sin bästa elva tillgänglig.

LeoVegas Sport
100 kr bonus.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 200 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.

Tidigare speltips Superettan

Såhär har det gått för våra speltips på Superettan tidigare:

Ljungskile - Trelleborgs FF, Ljungskile +0, 1.68 ComeOn, 2-0 vinst

Akropolis - Örgryte IS, Örgryte IS +0, 1.87 William Hill, 2-0 förlust

Halmstads BK - Jönköping Södra, +0.5 Jönköping Södra, 1.80 Unibet, 3-0 förlust

Vem vinner Superettan 2020? 

Vinnarodds Betsson:

GIF Sundsvall  4.50
Halmstads BK 5.00
Degerfors IF 7.00
Västerås SK 7.00
Jönköping Södra 7.50
Örgryte IS 9.00
Östers IF 12.00
IK Brage 15.00
GAIS 20.00
Dalkurd FF 25.00
Trelleborgs FF 35.00
Norrby IF 45.00
Ljungskile SK 75.00
Akropolis IF 75.00
AFC Eskilstuna 100.00
Umeå FC 100.00
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vilka lag kommer göra upp om att gå upp i Allsvenskan?

Jönköping Södra

Med en offensiv där både Hamidovic, Kozica och Omondi finns, så blir Jönköping svårstoppade. Man är ett lag med rutin från spel i Allsvenskan och man har en bred trupp blandat med både rutin och ungdom. Man är dessutom bra hemma på Stadsparksvallen och har ett bra tryck på matcherna när det inte är coronatider.

Jönköping Södra kommer absolut vara med i toppen och slåss under säsongen, den saken är säker.

GIF Sundsvall

Giffarna är alltid svåra att besegra på NP3 Arena och många lag får göra en lång resa upp. Pontus Engblom har återvänt och gjort en fin start i laget, tillsammans med Blomberg och Eriksson finns där bra med rutin med. Även om laget inte är det spelskickligaste så finns det gott om rutin och sisu. Giffarna kommer bli svårslagna under säsongen, den saken är säker. Kan vara lite känsliga för skador på nyckelspelarna.

Halmstad BK

Favoriterna till att gå upp, och det är inte konstigt när man har ett anfall bestående av Boman, Kamara, Wiedesheim-Paul och Karim. Där kan man åka på skador utan att man påverkas nämnvärt. När man sedan har en tränare med Allsvensk rutin i Magnus Haglund och både mittfältare som Djuric och en mittback som Johansson, som backas upp av Baffo, ja då förstår man att det är ett lag som mycket väl kunde ha spelat i Allsvenskan med. Halmstad BK är rättmätiga favoriter.

Tippa på Superettan?

För dig som vill tippa på Superettan, finns där en hel uppsjö av spelbolag att välja mellan. Det du skall vara uppmärksam på är om spelbolaget har en svensk licens eller inte. Om spelbolaget inte skulle ha någon svensk licens, får du betala vinstskatt! 

Här finner du ett litet axplock av spelbolag med bra odds på Superettan, som dessutom innehar svensk spellicens: 

William Hill Sport
100 kr gratis bet.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.
ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst