HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Startelvor Wolfsburg - Malmö FF

Startelvor Wolfsburg - Malmö FF

Torsdagen den 19 februari är det dags för den första matchen av två mellan Wolfsburg och Malmö FF. Spelplatsen är Volkswagen Arena i Wolfsburg och avsparkstiden är klockan 21:00. Inför den spännande matchen har vi tittat närmare på startelvor Wolfsburg - Malmö FF. Vilka 22 spelare kommer starta i matchen?

LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Officiella startelvor Wolfsburg - MFF:

Wolfsburg: Casteels - Mbabu, Knoche, Brooks, Roussillon - Gerhardt, Schlager, Arnold - Mehmedi, Weghorst, Brekalo.

Malmö FF: Dahlin - Larsson, Ahmedhodzic, Bengtsson, Safari - Christiansen, Bachirou, Traustason - Nalic - Kiese Thelin, Antonsson.

Ovissa startelvor

Malmö FF har under vintern bytt tränare, in har danske Jon Dahl Tomasson kommit istället för Uwe Rösler. Om det kommer ge skåningarna en nytändning, återstår att se. Men en sak är säker, vi lär med stor sannolikhet ett annat spelsystem och en hel del nya namn i startelvan. I backlinjen talar mycket för att unge Anel Ahmedhodzic gör Rasmus Bengtsson sällskap som mittback, och på kanterna kan det mycket väl bli Oscar Lewicki och Berang Safari. På innermittfältet skall det nog mycket till om Tomasson petar Anders Christiansen och Fouad Bachirou. Men sen är det desto mer öppet. Adi Nalic har imponerat stort i träningsmatcherna och är säkerligen en man för startelvan, men vem skall han peta? Om vi skall gissa oss till MFF:s startelva mot Wolfsburg kan den se ut på följande sätt: 

Johan Dahlin, Oscar Lewicki, Anel Ahmedhodzic, Rasmus Bengtsson, Berang Safari - Fouad Bachirou, Anders Christiansen - Markus Antonsson, Adi Nalic, Arnor Traustason - Isaac Kiese Thelin

Som vi nämnde finns där ett par frågetecken i startelvan. Kommer Nalic matchas från start och vad är status på Isaac Kiese Thelin? Dessutom står det inte skrivet i sten att Oscar Lewicki kommer spela som ytterback, en tänkbar kandidat är Erik Larsson som visade framfötterna mot Syrianska i Svenska Cupen. Sören Rieks är också en spelare för startelvan i MFF, dansken lär i första hand konkurrera med Arnor Traustason och Markus Antonsson om en plats bland de elva. 

VfL Wolfsburg genrepade inför MFF-matchen med att slå Hoffenheim med 3-2 på bortaplan i 1.Bundesliga, efter hattrick av Wout Weghorst. Och det är nog Weghorst som MFF:arna skall se upp med allra mest på torsdag. Weghorst är den spelare som gjort flest mål i Wolfsburgströjan denna säsong och är också den spelare som är högst värderad. 

Hur Wolfsburg kommer mönstra sin startelva mot Malmö FF är också en vild gissning. I mötet mot Hoffenheim senast såg startelvan ut enligt följande: 

Koen Casteels - Kevin Mbabu, Robin Knoche, John Anthony Brooks, Jerome Roussillon - Maximilian Arnold, Josuha Guilavogui - Admir Mehmedi, Xaver Schlager - Wouter Weghorst

Om det är denna elva som kommer stå på banan på torsdag låter vi vara osagt. Kroaten Marin Pongracic var avstängd mot Hoffenheim och kan ta Brooks plats som mittback. Sen spelade brassen William högerback istället för Kevin Mbabu i omgången före den mot Hoffenheim. I Wolfsburgs senaste Europa League match var startelvan ganska olik den som man hade mot Hoffenheim senast. Då stod Pervan i mål och bland utespelarna fanns namn som Rosa Silva, Tisserand, Gerhardt och Rexhbecaj. Ingen Arnold eller Weghorst fanns med.

Förutom Weghorst är det två spelare som sticker ut i Wolfsburg. Maximilian Arnold och Xaver Schlager. Två spelare som säkerligen får höra mer ifrån i framtiden. 

Odds Wolfsburg – MFF

I den första matchen mellan Wolfsburg - MFF som spelas i Tyskland är hemmalaget storfavoriter att vinna. Faktum är att av alla 16-delsfinaler är Wolfsburg det lag med lägst odds att vinna den första matchen till 1.45 (oddsen har ändrats sedan de släpptes) vilket säger en hel del om skillnaderna lagen emellan. 

När matchen spelas är Wolfsburg mitt i säsong vilket gynnar den tyska klubben, men MFF ska inte underskattas. Skulle man få med sig ett bra resultat från den första matchen är det ingen omöjlighet att man vinner på hemmaplan och avancerar till 8-delsfinal. Nedan ska vi kika på oddsen för den första matchen samt vem som tar sig vidare.

1X2 Odds Wolfsburg – MFF Europa League:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Wolfsburg  1.57 1.60 1.56
Oavgjort 4.00 3.90 4.10
Malmö FF 6.30 6.25 6.70

Odds att gå vidare i Europa League Wolfsburg - MFF:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Wolfsburg  1.42 1.40 1.47
Malmö FF 2.85 3.00 2.75

Odds målskyttar:

Vilken eller vilka spelare gör mål i matchen?

Målskyttar: LeoVegas Sport
W. Weghorst 2.04
D. Ginczek 2.80
A. Mehmedi 3.00
J. Brekalo 3.45
R. Steffen 3.45
F. Klaus 3.80
M. Arnold 3.80
X. Schlager 3.80
I. K. Thelin 3.80
G. Molins 4.10
M. Antonsson 4.90
J.I. Berget 5.25
A. Nalic 5.50
S. Rieks 5.75
R. Gall 5.75
A.I. Traustason 6.25

Wolfsburg klara favoriter

Hos spelbolagen är Wolfsburg klara favoriter och bör så vara med tanke på att Malmö inte är i säsong ännu och det faktum att tyskarna har en klart namnkunnigare trupp. Men om Malmö gör mål på bortaplan och inte släpper in så många mål är chanserna ändå goda för ett skånskt avancemang här. Malmö FF har trots allt slagit större lag än Wolfsburg och det kan nog finnas en smula av underskattning hos tyskarna här. Vill du spela på matcherna mellan Wolfsburg och Malmö FF rekommendarar vi följande spelbolag:

Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.
Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.
LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst