HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Sveriges spelschema i fotbolls-EM

Sveriges spelschema fotbolls-EM 2020

Sverige kvalificerade sig till fotbolls-EM tämligen enkelt även om man hade en hel del problem mot Norge. I EM-kvalet lyckades man sluta på en andraplats, precis bakom Spanien som är en av Sveriges motståndare i fotbolls-EM 2020.

Oavsett så tog Sverige sig vidare till fotbolls-EM och här väntar väldigt tufft motstånd och Sverige kommer inte ha en enkel väg till slutspelet trots att vissa treor i EM kommer ta sig vidare. Förutom Spanien hittar vi även Polen samt ett Play-off lag som troligtvis blir Bosninen & Hercagovina. 

Vi har kikat närmare på Sveriges spelschema i fotbolls-EM där vi presenterar datum, TV-tider och lite annat smått och gott inför matcherna. Häng med!

Sveriges matcher i fotbolls-EM 2020

Sverige hamande i grupp C tillsammans med Spanien, Polen och ett lag från Play Off. Sverige inleder mot Spanien och matchen spelas i Bilbao. Både andra matchen och avslutsningsmatchen spelar man i Dublin vilket inte ger något av lagen någon hemmafördel. Datum och matchstart för Sveriges spelschema i fotbolls-EM 2020 hittar du nedan:

15 juni kl. 21:00
Spanien - Sverige:

19 juni kl. 15:00
Sverige - Play off:

24 juni kl. 18:00
Sverige - Polen:

Sveriges spelschema i fotbolls-EM 2020 börjar i Spanien och närmare bestämt Bilbao. Därefter går resan vidare till Dublin där man sedan spelar sina två nästkommande matcher. Sveriges två första matcher i fotbolls-EM 2020 ser du i SVT medan avslutningsmatchen mot Polen visas i TV4.

Här kan Sverige spela slutspel

Var spelar Sverige slutspel om man går vidare? 

Om Sverige vinnner gruppen spelar man 8-delsfinal i Glasgow, Skottland mot 3:an i grupp A, B, C eller D.

Om Sverige slutar tvåa i gruppen spelar man 8-delsfinal i Köpenhamn, Danmark mot 2:an i Grupp D. 

Om Sverige slutar trea i gruppen kan man spela 8-delsfinal i Bilbao, Spanien eller Budapest, Ungern. Här möter man i så fall 1:an i grupp B i Bilbao eller 1:an i grupp C i Budapest. 

Odds Sveriges spelschema fotbolls-EM 2020

Hur ser oddsen ut för Sveriges matcher i fotbolls-EM 2020? 

Odds Spanien - Sverige fotbolls-EM 2020

15 juni kl. 21:00 - Matchen visas i SVT!

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport Nordicbet Sport
Spanien 1.35 1.33 1.42
Oavgjort 4.80 5.00 5.30
Sverige 10.25 10.0 9.35

I matchen mot Spanien står Sverige inför en tuff uppgift. Spanien som vann åtta matcher och spelade två oavgjora är stora favoriter när man dessutom har hemmafördel i mästerskapet. Sverige kan inte räkna med några poäng i denna matchen utan får försöka kriga för att få med sig en poäng även om det blir oerhört tufft.

Sveriges spelschema i fotbolls-EM öppnar med andra ord tufft, men ingenting är omöjligt. Kanska får vi se en skräll i Sveriges öppningsmatch?


Odds Sverige - Play Off fotbolls-EM 2020

19 juni kl. 15:00 - Matchen visas i SVT!

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport Nordicbet Sport
Sverige 1.00 1.00 1.00
Oavgjort 1.00 1.00 1.00
Play off 1.00 1.00 1.00

Innan vi vet vem Sverige får möta i den andra matchen ska Play off-spelet avgöras. Oavsett motstånd kommer denna matchen vara superviktig för Sverige. Här krävs troligtvis en seger om man ska ta sig vidare till slutspelet i fotbolls-EM.


Odds Sverige - Polen fotbolls-EM 2020

24 juni kl. 18:00 - Matchen visas i TV4!

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport Nordicbet Sport
Sverige 1.00 1.00 2.85
Oavgjort 1.00 1.00 3.50
Polen 1.00 1.00 2.70

Polen har ett bra landslag även om man misslyckades i fotbolls-VM 2018. Under kvalspelet vann man åtta matcher, spelade en oavgjord och förlorade en match och vann därmed gruppen före Österrike. 

Sveriges chanser är hyfsade och matchen kan sluta lite hur som helst. Beroende på hur de tidigare matcherna i Sveriges spelschema går så får vi fram mer förutstättningar inför avslutningsmatchen som kan avgöra Sveriges öde i turneringen.


Sveriges chanser i fotbolls-EM

Spelschemat för Sverige i fotbolls-EM är relativt tufft, men det finns ändå en god chans att Sverige tar sig vidare till slutspel. I fotbolls-EM 2020 går inte bara de två bästa lagen i varje grupp vidare utan även de fyra bästa treorna i de sex grupperna. Detta innebär att om Sverige lyckas ta minst en seger så finns chansen att man klarar sig. Förhoppningsvis tar man mer än tre poäng i gruppen, men det återstår att se. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst