HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

TV-tider Enskede - AIK, Svenska Cupen

TV-tider Enskede - AIK, Svenska Cupen

Allsvenskan är slut och för AIK:s del slutade den med en fjärde plats, vilket innebär att man nu får ställa hoppet till Svenska Cupen för att nå en plats i Europa. Antingen genom att vinna Svenska Cupen själva eller att någon av topp 3 klubbarna i Allsvenskan: Djurgården, Malmö FF eller Hammarby tar hem titeln. För AIK väntar i andra omgången: Enskede, som till vardags spelar i division 2. Inför matchen har vi tittat lite närmare på odds och tv-tider. 

Vilken kanal sänder Enskede - AIK?

Matchen mellan Enskede och AIK i den andra omgången av Svenska Cupen, sänds på C-More Fotboll och på C-More Stream. Datumet för matchen är lördagen den 9 november med avsparkstid klockan 14:00. 

Inför Enskede - AIK

Mötet mellan Enskede och AIK kommer spelas på AIK:s hemmaarena: Friend Arena. Det blir alltså inte Enskede IP som huserar mötet. EIK skriver på sin hemsida att Enskede IP inte håller för spel i november, och därför kommer matchen nu att spelas på Friends Arena. Att lilla Enskede IK skulle kunna störa AIK i jakten på en Svenska Cupen titel, nu när man missade att placera sig bland de tre bästa, är inte speciellt troligt, enligt spelbolagen. Men visst har det förekommit skrällar förr i Svenska Cupen och vi kan nog förvänta oss ett heltaggat Enskede i detta möte. Att bara få kliva in på Friends Arena är stort nog för många av spelarna och för AIK är allt annat en ett avancemang till gruppspelet, ett stort fiasko. 

Hur Rikard Norling kommer ställa upp på lördag återstår att se, men det skulle förvåna om han inte matchar det bästa laget för dagen. Här finns ingen som helst anledning att testa något nytt. I AIK kan ett flertal spelare göra sin sista tävlingsmatch. Anton Saletros låneavtal med Rostov tar slut vid årskiftet och Tarik Elyounoussi kommer med största sannolikhet att lämna klubben. Dessutom är det osäkert hur det kommer bli med Henok Goitoms vara eller icke vara i AIK 2020. 

Enskede slutade på fjärde plats i Division 2, Södra Svealand och var bara 2 poäng från kvalplats. Lagets bästa målskytt under säsongen 2019 var Bachir Katourgi med 17 fullträffar. Kanske den spelare som AIK:s försvar skall se upp mest med här. 

Odds Enskede - AIK

Odds inför matchen kommer inom kort!

Spela på Enskede - AIK

Går AIK vidare i Svenska Cupen? Hos ett flertal spelbolag kommer det erbjudas odds inför matchen. Här nedanför listar vi spelbolagen med bäst odds på Svenska Cupen 2019/20:

Snabbare Sport
2 500 kr bonus.
Bankidentifiering
Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.
Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Vanliga sökningar: TV-tider Enskede IK - AIK, Sändningstider Enskede - AIK

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst