HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

TV-tider & Odds Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

TV-tider & Odds Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

Natten till söndag svensk tid är det åter dags för Alexander "The Mauler" Gustafsson att gå in i oktagonen. Den 33-årige svensken gör en efterlängtad comeback i UFC och för motståndet står Fabricio Werdum från Brasilien. Inför den högintressanta matchen som är The Maulers första sedan 1 juni 2019, har vi tittat lite närmare på odds och tv-tider.

När börjar matchen mellan Gustafsson och Werdum?

Matchen mellan Alexander "The Mauler" Gustafsson och Fabricio Werdum väntas börja natten mellan lördagen den 25:e och söndagen den 26:e juli. Klockslaget för matchstarten är inte satt i sten men räkna med att matchen inte drar igång förrän efter klockan 23:00 svensk tid. Evenemanget drar igång vid denna tid och huvudkortet drar förmodligen inte igång förrän ett par timmar senare, så kanske kan det bli så sent som runt 02:00-03:00 svensk tid för matchstarten. Fighterna i UFC Fight Island 3 eller UFC on ESPN 14 som också är namnet på galan, avgörs på Fight Island, i Abu Dhabi.

Var kan jag se fighten?

Fighten som ingår i UFC Fight Island 3 kan ses på Viaplay. Ett abonnemang hos Viaplay Sport kostar 399 kronor i månaden. 

Odds Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

Tippa på UFC-fighten mellan Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum? Då finns där en hel del odds att titta lite närmare på hos Unibet som är en av The Maulers huvudsponsor. Inför fighten i helgen är Alexander klar favorit mot brassen Fabricio Werdum. Hos Unibet såg oddsen ut så här 3 dagar före fight:

A. Gustafsson 1.28 Till Unibet!
F. Werdum 3.75 Till Unibet!

 

Fler odds på Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

Hos Unibet hittar du en hel del odds på UFC-fighten. Förutom vinnare, kan du även spela på vinstmetod, om matchen kommer gå hela tiden ut och över eller under 2,5 rundor. För fler odds klicka på länken nedanför. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Kampanj Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

För dig som tror på svensk seger i UFC-fighten mellan Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum bjuder Unibet på en trevlig kampanj. Spela på Alexander att vinna och få pengarna tillbaka om han inte lyckas vinna. Så här gör du:

1. Öppna ett konto. 

2. Sätt in minst 100kr

3. Spela på att Alexander vinner matchen mot Fabricio Werdum. Min insats 100kr.

4. Skulle Alexander "The Mauler" Gustafsson förlora i matchen mot Fabricio Werdum så får du 100 kr tillbaka på ditt bet för Alex att vinna. Vinster betalas ut i cash utan omsättningskrav inom 48 timmar till ditt spelarkonto.

Till kampanjen!

Matchkort UFC Fight Island 3

Huvudkort:

Startar kl 02.00 svensk tid

Mellanvikt: Robert Whittaker - Darren Till
Lätt tungvikt: Mauricio “Shogun” Rua - Antonio Rogerio Nogueira
Tungvikt: Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum
Stråvikt (damer): Carla Esparza - Marina Rodriguez
Lätt tungvikt: Gadzhimurad Antigulov - Paul Craig 
Weltervikt: Alex Oliveira - Peter Sobotta
Weltervikt: Khamzat Chimaev - Rhys McKee

Underkort:

Startar kl 23.00 svensk tid 

Lättvikt: Francisco Trinaldo - Jai Herbert 
Weltervikt: Nicolas Dalby - Jesse Ronson
Tungvikt: Tom Aspinall - Jake Collier
Fjädervikt: Movsar Evloev - Mike Grundy
Tungvikt: Tanner Boser - Raphael Pessoa
Bantamvikt (damer): Bethe Correia - Pannie Kianzad
Weltervikt: Ramazan Emeev - Niklas Stolze
Bantamvikt: Nathaniel Wood - John Castaneda

Inför Alexander Gustafsson - Fabricio Werdum

Matchen mot brassen Fabricio Werdum är Alexander Gustafssons första på över ett år. Och det är första gången som svensken går en match i tungvikt. Valet att gå en viktklass till tungvikt, var ganska lätt enligt Gustafsson, då han går runt på runt 104 kg. I och med uppgången till tungvikt slapp han den jobbiga bantningen som han går igenom för att gå ned till lätt tungvikt som var den vikt som han tidigare gick. 

Fabricio Werdum som hunnit fylla 42 år har ett fint CV och var tungviktsmästare i UFC under 2015-16. I maj 2016 förlorade Werdum tungviktsbältet till Stipe Miocic på knockout i den första ronden. Efter ett 6 matcher långt vinstfacit, sedan juni 2011, fick han sin första förlust efter att ha varit obesegrad i nästan 5 år. Sedan dess har det gått allt tyngre för brassen. Vid UFC 249 i maj, mötte Werdum Oleksij Olejnik och förlorade mot ryssen via delat domslut. Det som talar för Werdum mot Gustafsson är att Werdum gått klart fler matcher än sin motståndare, men frågan är om det kan räcka? Runt klockan 03:00-04:00 svensk tid lär vi få svaret. 

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst