HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Brage - Kalmar

Odds Brage - Kalmar Allsvenskan Kval

Efter mycket dramatik under den sista omgången i både Superettan och Allsvenskan stod det klart att Brage tog kvalplatsen från Superettan medan Kalmar FF fick den negativa kvalplatsen i Allsvenskan.

Falkenberg som länge såg ut att få platsen gjorde 1-0 i slutskedet av matchen och räddade sitt Allsvenska kontrakt. För Brages del fick man rött kort, men J-Södra tappade till 2-2 i matchens 96:e minut vilket gav Brage kvalplatsen.

Om det blir Brage eller Kalmar som spelar i Allsvenskan 2020 återstår att se. Kvalet kommer spelas över två matcher där Brage börjar på hemmaplan. Den första matchen spelas redan onsdagen den 6 november med returmöte söndagen den 10 november. Vi har kikat närmare på odds och TV-tider inför den första kvalmatchen till Allsvenskan mellan Brage - Kalmar FF.  

TV-tider Brage - Kalmar

I vanlig ordning så är det Cmore som har rättigheterna till den svenska fotbollen, men bara säsongen ut. Nästa säsong är det nämligen Discovery Network som har rättigheterna för den svenska toppfotbollen. 

Den allsvenska kvalmatchen mellan Brage - Kalmar startar kl. 19:00. 

TV-tider Brage - Kalmar

  • Kanal: Sportkanalen & Cmore Stream
  • Matchstart: kl. 19:00
  • Sändningstart: 18:55 (Sportkanalen)

Odds Brage - Kalmar

Kalmar är stora favoriter att hålla sig kvar i Allsvenskan över dubbelmötet. Inför Brages hemmamatch är dock oddsen något jämna, trots att Kalmar är favoriter att vinna matchen. Här nedan kan du se oddsen inför Brage - Kalmar FF i Allsvenskan kval 2019.

Odds Brage - Kalmar:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
Brage 3.55 3.85 3.55
Oavgjort 3.10 3.30 3.10
Kalmar 2.00 2.05 2.00

Speltips Brage - Kalmar odds

Brage har gjort en bra säsong och slutade till slut på en tredjeplats i Superettan. För Kalmars del har det varit mindre positiva sidor att se på och innan den sista omgången valde tränaren Magnus Pehrsson att lämna sitt uppdrag. Med andra ord är det ett lag med bra självförtroende som spelar mot ett lag i kris. 

Kalmar är på pappret ett bättre lag än Brage och bör över två omgångar vinna dubbelmötet och hålla sig kvar i Allsvenskan även nästa säsong. Matchen kommer troligtvis vara relativt öppen och vi kommer antagligen få se en hel del mål.

I det första mötet satsar troligen Brage framåt medan Kalmar satsar på ett oavgjort resultat för att sedan vinna på hemmaplan. Vi tror matchen kommer vara relativt öppen och det kommer finnas målchanser på båda håll. Av den anledningen tror vi också att båda lagen gör mål.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.96 hos LeoVegas!


Till LeoVegas!


Sportbonusar på nätet

Sugen på att spela med en välkomstbonus? Då kan du passa på att öppna ett nytt spelkonto hos något spelbolag och vid din första insättning hämta hem en välkomstbonus. Om du tar del av en bonus i samband med din insättning ska du dock komma ihåg att denna måste omsättas innan pengarna omvandlas till kontanter.

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. 


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 10x till lägsta odds 1.50.FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst