HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Kalmar - Brage

TV-tider Odds Kalmar - Brage

Kalmar tog en viktig seger mot Brage i den första matchen och har tagit ett steg närmare att spela i Allsvenskan 2020. Man besegrade IK Brage med 2-0 trots att matchen var väldigt jämn. Den 10 november spelas returmötet där Brage måste vinna med minst två mål för att nå Allsvenskt spel 2020. 

Inför matchen har vi kikat närmare på TV-tiderna samt oddsen som vi skall presentera nedan. Häng med!

TV-tider Kalmar - Brage

Matchen mellan Kalmar - Brage kommer visas på TV4 och Cmore Live. I studion på plats hittar vi Anna Brolin och Alexander Axén och kommentatorerna för eftermiddagsmatchen är Daniel Kristiansson och Anders Andersson. Här nedan följer infon om TV-tiderna inför matchen mellan Kalmar FF - IK Brage:

  • Kanal: TV4 & Cmore Live
  • Matchstart: kl. 14:45
  • Sändningstart: 14:30 (TV4)

Odds Kalmar - Brage

Kan Brage överraska och vinna mot Kalmar eller kommer smålänningarna att säkra den Allsvenska platsen på Guldfågeln Arena? Enligt spelbolagen blir det en enkel match för KFF, men så enkelt blir det nog inte. Brage måste gå framåt redan från start, lyckas man göra ett mål så kan det bli lite press på hemmalaget. Låt oss kika på oddsen inför Kalmar - Brage i det allsvenska kvalspelet. 

Odds Kalmar - Brage:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
Kalmar 1.50 1.55 1.50
Oavgjort 3.60 4.00 3.60
Brage 5.40 6.50 5.40

Speltips Kalmar - Brage

I den senaste matchen lagen emellan trodde vi på båda lagen gör mål. Kalmar lyckades med uppgiften, men Brage som var det bättre laget slarvade en hel del med avsluten vilket gjorde att målen uteblev. I returmötet måste Brage gå framåt vilket kan öppna upp matchen en hel del. 

Om Brage lyckas göra 1-0 tidigt i matchen kan det bli en ganska defensiv tillställning. Kalmar som vill spela säkert på resultat och försöka trycka in en boll samtidigt som Brage inte vill släppa något bakåt. Ju längre matchen går desto mer lär det öppna sig eftersom Brage måste göra minst två mål för att ha en chans att spela i Allsvenskan nästa säsong. Kan man lyckas med denna uppgift?

Skulle Brage pressa på samtidigt som Kalmar lyckas göra 1-0 så kan det bli en rätt stängd match. Detta innebär att Brage måste göra minst tre mål för att nå Allsvenskan 2019. Vi lär i sådanda fall få se ett Kalmar som spelar helt på resultat och ett Brage som antagligen är nedstämda. 

Det är svårt att klura på matchens öppning, men vi tror Brage kan göra det första målet. I det första mötet var det Brage som var det bättre laget, men lyckdes inte få in bollen. I returmötet måste man framåt, men samtidigt är Kalmar tillräckligt starka för att hålla undand. Vi tror dock att matchen kan bli relativt öppen med många anfall från båda håll. Beroende på resultat i slutskedet av matchen så finns det möjlighet att målen kan rulla på och vi provar därför ett spel med över 2,5 mål i matchen till oddset 2.02. 

En liten chansning, men skulle det bli ett mål i första halvlek så kommer det bli en hel del öppna ytor på planen. Speltips: Över 2,5 mål till 2.02 hos Betsafe!


Till Betsafe!


Ta del av en sportbonus

Om du vill placera ett spel på kvalmatchen mellan Kalmar vs Brage så kan du även passa på att hämta hem en välkomstbonus. Som ny spelare har du hos de flesta spelbolagen möjlighet att få mer pengar att spela med när du gör en insättning. Tar du del av en bonus måste denna givetvis även omsättas innan pengarna omvandlas till uttagbara kontanter.

Nedan ska vi presentera några utvalda sportbonusar. Se alla våra sportbonusar här!

Betsafe Sport

Få 100% bonus upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50.


Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Bethard Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. Hajper Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 10x till lägsta odds 1.50.


Hajper Sport
100 kr bonus utan insättning.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr vid registrering. Bonuspengarna behöver omsättas 50x (casino) eller 20x (sport) till lägsta odds 1.4 innan uttag.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst