HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Lazio - Inter

TV-tider Odds Lazio - Inter

Under söndagens kväll väntar en toppmatch i italienska Serie A. Favoriterna för kvällen Lazio får besök av Inter som delar ligaledningen med Juventus. Det är jämnt i Serie A, Lazio ligger med sina 53p en poäng bakom både Juventus och Inter inför den 24:e spelomgången.

Lazio har gått som tåget, men så även Inter som förra helgen vann mot Milan trots att man låg under med 2-0 i halvtid. Inter är otroligt starka, men så även Lazio vilket kommer ge oss ett riktigt spännande möte när lagen drabbas samman på söndagkväll.

Vi har kikat närmare på TV-tider samt oddsen inför Lazio vs Inter. Vi ska även berätta våra tankar inför matchen och ge dig olika bonusalternativ att spela med. Häng med!

TV-tider Lazio - Inter

Cmore äger rättigheterna till italienska Serie A. För den som följer matchen via TV:n så är det Sportkanalen som gäller där avsparken sker 20:45. Redan från 20:15 kan du dock hänga med in i studion och ta del av analyser och uppsnack inför toppmötet. 

Här nedan följer allt du behöver veta gällande TV-tider inför Lazio - Inter:

Kanal Lazio - Inter
Sportkanalen 
Cmore

TV-tider Lazio - Inter
Matchstart: 20:45
Sändningsstart: 20:15

Startelvor Lazio - Inter

Startelvorna presenteras under matchdagen.

Odds Lazio - Inter

Spelbolagen har satt Lazio som favoriter när lagen drabbas samman. Lazio är otroligt starka hemma och har under säsongen besegrat Juventus med 3-1 hemma på Stadio Olimpico. 

1X2 Odds Lazio - Inter Serie A:

Resultat Bethard Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Lazio  2.40 2.33 2.37
Oavgjort 3.55 3.50 3.45
Inter 3.00 2.95 2.90

Tankar inför Lazio - Inter odds

Lazio har visat sig vara otroligt starka hemma, men trots detta gjort några underliga matcher. Exempelvis spelade man mot Atalanta och efter den första halvleken låg man under med hela 3-0, men lyckades kvittera till 3-3 i den andra halvleken. Man har även tappat poäng mot Roma och Hellas hemma, i övrigt har man vunnit samtliga hemmamatcher i Serie A denna säsong. 

Inter som gjorde en magisk upphämtning senast mot Milan förlorade under veckan mot ett ojämnt Napoli i Coppa Italia trots att man näst intill spelade med sin bästa elva. Inters tränare, Antonio Conte känns trots allt ha full koll på läget och mot Lazio kommer man inte offra allt för mycket. 

Öppningen på matchen blir väldigt intressant. Lazio är ett lag som egentligen bara har en bra offensiv, men en otroligt stark sådan. Det är sällan man inte släpper till bakåt och med Martinez tillbaka för Inter så har Inter återigen ett av Europas hetaste anfallspar i matchen. Mycket talar därför för att båda lagen kommer göra mål i matchen. 

Om inledningen på matchen dock är relativt tillbakadragen eftersom båda lagen behöver en seger så är det inte omöjligt att målen uteblir. Det som är kul med Lazio är att man ofta går framåt oavsett motstånd vilket gör att öppningen på matchen snarare blir relativt öppen än stängd. 

Även om båda lagen vill ha 3p med sig tror jag ändå att båda lagen trots allt kan vara nöjda med ett oavgjort resultat. Juventus möter under söndagen Brescia hemma vilket bör innebära 3p, som i sin tur gör att båda Inter och Lazio halkar efter i tabellen, men fortfarande bara med tre prespektive två poäng. 

Utvalda odds inför Lazio - Inter

Inför Lazio - Inter finns det en hel del intressanta odds att ta del av. Inför matchen tror vi att båda lagen gör mål, men att det stannar där. Eftersom poängen är otroligt viktig tror vi man mot slutet säkrar en poäng än att gå för ett segermål även om det på förhand känns upplagt för målfest. 

Conte och hans Inter kommer satsa på att ta med sig de poäng man kan i slutet på matchen. Det mest troliga är att man låter Lazio trycka på om det skulle stå lika mot slutet. Att spela före match känns en aning svårt och därför kanske bättre att plocka något live. 

Om du ändå vill spela före match finns det en hel del marknader att välja mellan. Utan att vi tipsar om något ska vi presentera några odds som finns tillgängliga inför Lazio - Inter i Serie A den 16 februari:


Båda lagen gör mål: 1.60 hos Snabbare!


Under 2,5 mål: 2.05 hos Bethard! 


Straff i matchen: 2.45 hos Betsson!


Martinez gör mål: 3.05 hos Unibet! 


Imobile gör mål: 2.18 hos LeoVegas!


Spela med bonus på Lazio - Inter

Ska du placera ett spel på Lazio - Inter? Då kan du som ny spelare hos de flesta spelbolag hämta hem en bonus, något som ger dig extra pengar att spela med. Om du tar del av en välkomstbonus kommer denna dock även med ett omsättningskrav som måste spelas igenom innan bonusen omvandlas till kontanter. 

Vi rekommenderar även att läsa igenom bonusarnas "Regler & Villkor" innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav 6x till lägsta odds 1.80. Spela endast med dina riktiga pengar, när du omsatt insättningen 6x får du bonusen som kontanter direkt.


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Betsafe Sport

100% bonus upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50. 


Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst