HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Julgodis

TV-tider Odds Liverpool - Napoli

Under onsdagens kväll vankas det toppmatch i Champions League när Liverpool gästas av Napoli. Vinnaren i matchen kommer troligtvis också vinna gruppen. Liverpool är som vi vet väldigt starka på hemmaplan och Napolis form på senaste har inte imponerat. 

Fjolårets mästare Liverpool ångar på i Premier League och även i Champions League kan man vara nöjda med resultaten så här långt. Det enda bakslaget man haft var när man förlorade mot just Napoli på bortaplan, i övrigt har man vunnit sina tre andra matcher. 

Inför matchen ska vi kika närmare på oddsen samt några intressanta speltips som finns att tillgå och givetvis även TV-tiderna. Häng med!

TV-tider Liverpool - Napoli

Vilken kanal visar Liverpool - Napoli och vilken tid börjar matchen?

Rättigheterna till Champions League har Viasat vilket gör att samtliga matcher kan ses i Viaplay. Om du använder TV:n så får du slå istället slå igång Viasat Sport Premium där matchen startar igång 21:00. Redan kl. 20:00 börjar sändningen där du kan följa analyser och intervjuer innan matchstart.

Här nedan följer all information du behöver för TV-tider inför Liverpool - Napoli.

Kanal Liverpool - Napoli:
Viasat Sport Premium
Viaplay

TV-tider Liverpool - Napoli:
Matchstart: 21:00
Sändningsstart: 20:00

Odds Liverpool - Napoli

Spelbolagen är säkra på sin sak, Liverpool kommer att vinna matchen. Man är stora favoriter att vinna matchen och därmed också säkra förstaplatsen i gruppen. Vi är dock inte lika övertygade om att det är en enkel uppgift som väntar hemmalaget. Vill du placera ett spel på matchen så kan du nedan jämför oddsen 1X2 hos tre olika spelbolag.

1X2 Odds Liverpool - Napoli:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
Liverpool 1.39 1.43 1.39
Oavgjort 4.70 5.05 4.70
Napoli 6.85 7.80 6.85

Speltips Liverpool - Napoli odds

Liverpool gästas av Napoli och trots ett riktigt formstarkt hemmalag mot ett formsvagt bortalag så är matchen långt ifrån avgjord. Carlo Ancelotti är något av en expert på Champions League och har troligtvis full koll på Liverpool, frågan är bara om spelarna kan lyckas utföra sina uppgifter och därmed plocka poäng mot Liverpool?

Liverpool lär i vanlig ordning ösa på framåt och Napoli kommer gå på kontringar vilket gör att vi förhoppningsvis får se en fartfylld fotbollsmatch. Med det sagt så kommer vi troligtvis också få sen en del mål och främst från hemmalaget om vi kan lita på spelbolagen. 

Vi tror dock att matchen kommer vara lite jämnare än vad oddsen visar. Rent spontant känns det som att båda lagen kan göra mål. Båda lagen kommer få målchanser och det gäller att göra mål på de chanser som skapas. 

Ett annat spel som vi tycker är intressant inför matchen är att domaren kommer peka på straffpunkten. Liverpool kommer trycka på framåt en hel del medan Napoli måste stå emot. Dessutom kommer Napoli ha en del kontringar som kanske innebär en straff? Att spela på straff är givetvis en liten chansning, men till oddset 2.70 tycker vi det är värt en slant. 

Här nedan ska vi kika närmare på några tillgängliga odds inför Liverpool - Napoli:

Båda lagen gör mål:
Odds 1.72 hos LeoVegas!

Straff tilldöms: 
Odds 2.85 hos Betsson!

Alexander Arnold gör en assist: 
Odds 3.50 hos LeoVegas!

Över 11,5 hörnor i matchen:
Odds 2.43 hos Unibet!


Se fler odds på matchen hos Bethard!


Fler sportbonusar på nätet

Vill du ta del av en sportbonus när du placerar ett spel på något Liverpool - Napoli odds? Då kan du registrera dig på en rad olika spelsidor och få mer pengar att spela med. Om du tar del av en välkomstbonus ska du komma ihåg att denna måste omsättas innan pengarna omvandlas till riktiga kontanter. Se alla våra oddsbonusar här!

Testa en ny välkomstbonus och placera ditt spel på Liverpool - Napoli. Lycka till!

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. 
Spela endast med dina riktiga pengar. När du spelat för dina egna pengar så får du bonusen i kontanter. 


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

ComeOn Sport

Sätt in 100 kr – Spela med 500 kr
Få 1 kg julgodis hemskickat.

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 2.00.


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst