HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Wolfsburg - MFF

TV-tider Odds Malmö FF - Wolfsburg

20 februari: Wolfsburg – Malmö FF: 2-1
27 februari: Malmö FF – Wolfsburg:

Malmö FF gjorde en helt okej insats mot Wolfsburg när man föll med 2-1. Den inledande kvarten kändes väldigt lång då Wolfsburg radade upp chans efter chans, men en bit in i matchen fick även MFF hålla i bollen. Malmö jobbade sig in i matchen och höll också 0-0 i paus. 

Malmö fick en drömstart på andra halvlek när man fick straff som Kiese Thelin kunde sätta dit. Wolfsburg skulle dock vända på steken och ta ledningen med 2-1. MFF backade hem allt mer och i slutet på matchen verkade även Wolfsburg nöjda med resultatet. 

Efter 1-2 förlusten i Wolfsburg, har Malmö FF ett bra slagläge inför returen i Europa Leagues 16-delsfinal. 1-0 skulle räcka för att ta skåningarna vidare mot ett lag som är värderat till mer än det femdubbla. Men inte nog med att där ligger en åttondelsfinal i potten, MFF skulle också få in ytterligare miljoner i klubbens redan överfulla kassakista. Inför returen i Malmö har vi tittat närmare på TV-tider och aktuella odds. 

När spelas Malmö FF - Wolfsburg?

Returen i Malmö mellan MFF och Wolfsburg spelas den 27 februari med avsparkstid 18:55. 

TV-tider Wolfsburg – MFF

För den som inte tar sig till Eleda Stadion så kan du följa den spännande returmatchen mellan MFF - Wolfsburg hemma i TV-soffan. Precis som i gruppspelet är det Discovery Network som har rättigheterna till Europa League. Med det sagt kan du se matchen i Kanal 9 alternativt via Dplay (Eurosport Player).

Matchen mellan MFF - Wolfsburg startar kl. 18:55, men redan en timme innan matchstart börjar sändningen där du kan se analyser och intervjuer inför match. Här nedan följer allt du behöver veta om TV-tiderna inför MFF - Wolfsburg:

Kanal Malmö FF - Wolfsburg

  • Kanal 9
  • Dplay

TV-tider Malmö FF - Wolfsburg

  • Matchstart: 18:55
  • Sändningsstart: 18:00

Odds Malmö FF - Wolfsburg

Wolfsburg är favoriter även i returmötet, men vi är lite osäkra. Tyskarna visade inte upp sig allt för mycket i det första mötet och det är sällan enkelt att spela på Eleda Stadion i Malmö. Jämnast i odds ligger Betsson, men om du tror på en MFF-seger så bjuder just nu LeoVegas Sport på högst odds.

1X2 Odds MFF - Wolfsburg:

Resultat Bethard Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Malmö FF 3.90 3.80 3.85
Oavgjort 3.65 3.60 3.55
Wolfsburg 2.00 2.00 2.04

Odds målskyttar:

Vilken eller vilka spelare gör mål i matchen?

Målskyttar: LeoVegas Sport
W. Weghorst 2.33
D. Ginczek 3.20
A. Mehmedi 3.50
J. Brekalo 3.95
R. Steffen 3.95
F. Klaus 4.40
M. Arnold 4.40
X. Schlager 4.40
I. K. Thelin 3.20
G. Molins 3.40
M. Antonsson 3.85
J.I. Berget 3.85
A. Nalic 3.95
S. Rieks 4.10
R. Gall 4.10
A. Christiansen 6.85

Så startade lagen i Wolfsburg:

Wolfsburg: Casteels - Mbabu, Knoche, Brooks, Roussillon - Gerhardt, Schlager, Arnold - Mehmedi, Weghorst, Brekalo.

Malmö FF: Dahlin - Larsson, Ahmedhodzic, Bengtsson, Safari - Christiansen, Bachirou, Traustason - Nalic - Kiese Thelin, Antonsson.


Malmös troliga startelva mot Wolfsburg

MFF ser ut att göra två ändringar inför returen mot Wolfsburg. Nedan kan du se den troliga startelvan för MFF mot Wolfsburg:

Dahlin - Lewicki, Ahmedhodzic, Bengtsson, Safari - Christiansen, Bachirou, Rieks, Nalic, Antonsson - Kiese Thelin.

Ändringarna i MFF:s startelva mot Wolfsburg är att Eric Larsson går ut och Oscar Lewicki kliver in. Den andra ändringen är att Traustason som skada sig senast vilar och Sören Rieks kommer in.

Tankar inför Malmö FF - Wolfsburg

Med 1-2 i ryggen har MFF ett bra läge inför returen hemma på Eleda Stadion där vi räknar med en helt annan matchbild än nere i Tyskland. I första mötet fick Wolfsburg äga mest boll och styra matchen samtidigt som MFF stod emot bra. När Wolfsburg kommer på besök till Malmö så kommer det vara väldigt annorlunda och tyskarna kan bli besvikna på att de var nöjda med 2-1 seger. 

Det kommer vara ett slutsålt Eleda Stadion med optimistiska fans och vad vi har sett Malmö göra tidigare så kan det bli en kanonkväll för skåningarna. Det kommer självklart inte vara lätt att rubba på Wolfsburg, men Malmö kommer spela med ett större självförtroende och ha betydligt mer boll än nere i Tyskland. 

Matchen kommer vara relativt öppen trots allt, men Malmö kommer fokusera en hel del på försvaret för att inte släppa in något mål som tyskarna gärna vill ha tidigt i matchen. Ju längre matchen tar sig och det är mållöst, så är detta bra för Malmö, 1-0 till hemmalaget räcker för avancemang, men man får inte vara naiva. 

Det finns en stor chans att Wolfsburg åker till Malmö för att hålla 0-0 och satsa på försvar med kontringar och hoppas på det viktiga bortamålet för att backa hem än mer. På ett fullsatt Stadion i Malmö är det dock ett galet tryck från hemmafansen som kommer sjunga i 90 minuter och leda MFF till nya framgångar. 

Vi tror mycket väl MFF kan kan vinna matchen, men om man gör 1-0 tidigt är risken att man backar hem för mycket och riskerar att få 1-1 mot sig istället. 0-0 i paus vore nästan bättre för MFF då Wolfsburg lär backa hem under den andra halvan av matchen samtidigt som Malmö kommer skapa tryck. Gör MFF då 1-0 så kommer det bli full fart framåt för tyskarna och antingen blir det 1-1 eller så kontrar MFF in 2-0. 

En spelare som vi tror kommer spela stor roll i returmatchen är Anders Christiansen. Det är ingen hemlighet att han är en duktig spelare, men i den första matchen hamna han lite i bakgrunden. Hemma på Stadion i Malmö kommer han dock ta för sig än mer och säkerligen ligga bakom något av Malmös mål. 

Här nedan kan du se några odds tillgängliga inför matchen mellan Wolfsburg - MFF:


Båda lagen gör mål: 1.80 hos ComeOn!


Under 2,5 mål: 1.81 hos Unibet!


Oavgjort i halvtid: 2.12 hos Unibet! 


Straff i matchen: 3.30 hos Betsson!


Spela med bonus på Wolfsburg - MFF

För den som ska spela på matchen mellan Wolfsburg - MFF finns det en hel del olika spelbolag att välja mellan. Europa League tillhör en av världens största klubbturneringar och bjuder på massvis av marknader att välja mellan. 

När du vill spela på Wolfsburg - MFF kan du göra detta med en välkomstbonus när du som ny spelare gör en insättning på ett spelbolag. Nedan har vi kikat närmare på några utvalda bonusar och om du vill se alla hittar du dessa här: Se alla våra oddsbonusar här!

Testa en ny välkomstbonus och placera ditt spel på 16-delsfinalen i Europa League mellan Wolfsburg - MFF. Kom ihåg att bonusen oftast måste omsättas innan den omvandlas till kontanter. Lycka till!

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betsafe Sport

100% bonus upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50. 


Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

Så här såg det ut inför första mötet

Det blev en tuff lottning, även om det kunde blivit svårare för MFF. Wolfsburg från tyska Bundesliga står som motståndare när skåningarna ska försöka ta sig vidare till en 8-delsfinal i Europa League. 

Ny tränare för Malmö FF blev Jon Dahl Tomasson som har en lång erfarenhet som spelare internationellt. Bland annat har han representerat AC Milan, Villarreal och Feynoord för att bara nämna några. Som tränare har han dock mindre erfarenhet och kommer senast från Danmarks landslag där han varit tidigare MFF-tränaren Åge Hareides högra arm. Med andra ord väntar en riktigt tuff uppgift för MFF som ska ta sig an ett Wolfsburg som är på uppgång i Bundesliga. 

Malmö FF lyckas dock alltid höja sig när det vankas Europafotboll och man har tagit några enormt starka vinster de senaste åren. Bland annat har man vunnit mot Celtic, Salzburg och Olympiakos för att bara nämna några. Frågan är om man även kan vinna mot ett starkt Wolfsburg?

På denna sida ska vi kika närmare på oddsen inför matchen samt spana in TV-tiderna och skriva våra tankar inför matchen. Häng med! 

Odds Wolfsburg – MFF

I den första matchen mellan Wolfsburg - MFF som spelas i Tyskland är hemmalaget storfavoriter att vinna. Faktum är att av alla 16-delsfinaler är Wolfsburg det lag med lägst odds att vinna den första matchen till 1.45 (oddsen har ändrats sedan de släpptes) vilket säger en hel del om skillnaderna lagen emellan. 

När matchen spelas är Wolfsburg mitt i säsong vilket gynnar den tyska klubben, men MFF ska inte underskattas. Skulle man få med sig ett bra resultat från den första matchen är det ingen omöjlighet att man vinner på hemmaplan och avancerar till 8-delsfinal. Nedan ska vi kika på oddsen för den första matchen samt vem som tar sig vidare.

1X2 Odds Wolfsburg – MFF Europa League:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Wolfsburg  1.57 1.60 1.56
Oavgjort 4.00 3.90 4.10
Malmö FF 6.30 6.25 6.70

Odds att gå vidare i Europa League Wolfsburg - MFF:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Wolfsburg  1.42 1.40 1.47
Malmö FF 2.85 3.00 2.75

Tankar inför Wolfsburg – MFF

MFF kunde fått en enklare lottning, men givetvis även en svårare. Wolfsburg har börjat komma igång igen efter några år där man varit ett stabilt mittenlag i Bundesliga. Malmö FF stod vid lottningen utan tränare, men anställde Jon Dahl Tomasson när försäsongen drog igång. 

Wolfsburg är klara favoriter, men som vi vet kan Malmö överraska som man gjort flertalet gånger i Europa-spel. Wolfsburg lär dock inte underskatta MFF som kanske något annat "storlag" hade gjort. Däremot är det möjligt att man är med och slåss om en topplacering i Bundesliga vilket gör att man kanske vilar en och annan viktig spelare i matchen.

Malmö FF kommer troligtvis backa hem och Wolfsburg kommer styra spelet. För Malmös del gäller det att hålla ihop försvaret och satsa på kontringar. Ju längre man lyckas hålla tätt desto mer frustrerat kommer det bli i Wolfsburg vilket gör att chansen för ett bra resultat ökar för Malmö. 

För Malmös del gäller det att göra minst ett mål att ta med sig hem till returmatchen på stadion. Skulle man lyckas lösa 1-1 eller en förlust med 2-1 så finns det trots allt en bra chans att ta sig vidare till 8-delsfinal i Europa League.

MFF kommer åka ner med över 4 000 fans vilket Wolfsburg fruktar för. Enligt Wolfsburg själva kommer en tredjedel av publiken vara Malmö-supportrar vilket gör att MFF kommer ha ett tungt stöd på plats, inte bara på bortastå utan även på sittplats. Med stödet bakom så kan Malmö säker höja sig en extra nivå och orka in i det sista, men tufft kommer det bli oavsett. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst