HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

TV-tider Odds Real Madrid - Man City

TV-tider Odds Manchester City - Real Madrid

26 feb: Real Madrid - Manchetser City: 1-2
17 mars: Manchetser City - Real Madrid: 

Manchester City vann första mötet mot Real Madrid med 2-1 och det kommer bli väldigt svårt för de vita marängerna att ta sig vidare till en kvartsfinal. 

Man City gjorde enligt planen och lyckades få med sig ett bra resultat hem till England. Detta innebär att man i returmatchen säkerligen kan vila en och annan spelelare. Real Madrid hade behövt en seger i första matcgen för att ha en tro på kvartsfinalen, men efter förlust med 2-1 får man lägga ett större krut på ligaspelet. 

Matchen i England lär trots allt bli till stor underhållning. Real Madrid kommer gå framåt och försöka få in ett tidigt mål och som vi vet, brukar inte City backa hem. Detta returmöte kan bli väldigt underhållande att skåda och vi ska kika närmare på odds och TV-tider inför matchen. 

TV-tider Man City - Real Madrid

Man City - Real Madrid spelar på tisdagens kväll den 17 mars kl. 21:00. Från klockan 20:00 kan du följa sändningen inför matchen där du kan se analyser och en del intervjuer inför matchen. Oavsett om man håller på något av lagen eller inte så kommer det vara fotbollsgodis på hög nivå, något du inte vill missa. 

Nedan hittar du allt information angående tv-tider inför Man City - Real Madrid i Champions League:

Kanal Real Madrid - Man City
Viasat Sport Premium 
Viaplay

TV-tider Real Madrid - Man City
Matchstart: 21:00
Sändningsstart: 20:00

Odds Man City - Real Madrid

Enligt oddsen så förväntas Man City att vinna tämligen enkelt mot Real Madrid. Man City spelade inte med det bästa laget nere i Spanien, även om reserverna håller högsta klass. Man lyckades trots detta vinna med 2-1 och spelbolagen tror det blir en ännu enklare seger hemma på Eithad Stadium.  

Vi har kikat närmare på oddsen inför Man City - Real Madrid i returmötet i Champions Leagues 8-delsfinal 2019/20.

1X2 Odds Man City - Real Madrid Champions League:

Resultat Bethard Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Man City 1.58 1.65 1.61
Oavgjort 4.45 4.50 4.65
Real Madrid 5.35 4.50 5.40

Tankar kring Man City - Real Madrid odds

Det ska mycket till för att Manchester City ska åka ut i 8-delsfinalen mot Real Madrid. Man har ett 2-1 resultat med sig vilket innebär att Real Madrid måste göra minst två mål för att ta sig vidare till kvartsfinal. Å andra sidan är Real Madrid fortfarande ett storlag och har Manchester City en riktigt dålig dag är inget omöjligt. 

Vi tror att Manchester City kommer gå framåt redan från start och så även Real Madrid. Vi tror det kommer att skapas en hel del farliga målchanser redan under den första halvan av matchen vilket gör ett spel på båda lagen gör mål i första halvlek intressant. 

När matchen väl är slut tror vi att det blir antingen en City-seger med mer än ett mål alternativt oavgjort. Beroende på inledningen på matchen så kommer det vara ett öppet spel och skulle Real Madrid släppa in mål tidigt är det inte omöjligt att det rinner på rejält. Skulle däremot Real Madrid ta ledningen blir det en intensiv match där City förr eller senare kommer trycka in kvitteringen. 

För den som inte vill spela på 1X2 odds i Manchester City - Real Madrid finns det en hel del andra odds att ta del av. Nedan ska vi lista några av många odds som finns tillgängliga på marknaden när Man City tar emot Real Madrid i Champions League.


Båda lagen gör mål & över 2,5 mål: 1.80 hos Snabbare!


Över 1,5 mål i första halvlek: 2.15 hos Bethard!


Över 3,5 mål: 2.20 hos Bethard! 


Straff i matchen: 2.80 hos Betsson!


Spela med bonus på Manchester City - Real Madrid

För den som vill placera ett spel på Manchetser City - Real Madrid så har du även möjlighet att hämta hem en välkomstbonus hos de olika spelbolagen när du registrerar dig som ny spelare. Nedan kan du se några utvalda bonusar när du vill spela på Man City - Real Madrid odds. Lycka till!

Vi rekommenderar även att läsa igenom bonusarnas "Regler & Villkor" innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betsafe Sport

100% bonus upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50. 


Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

Våra tankar inför första mötet i 8-delsfinalen

Det förväntas bli en jämn kamp när Manchester City reser till Santiago Bernabéu-stadion i hopp om att få med sig ett bra resultat i returmötet. Redan från start lär Manchester City trumma på framåt och ha bollinnehavet. Att komma till farliga lägen kommer dock bli svårt och man ska även se upp för Real Madrids omställningar som kan bli riktigt farliga. 

Skulle Real Madrid välja att gå offensivt från start kommer dock matchen bli väldigt öppen, men vi tror man säkrar bakåt till en början då man inte vågar offra allt för mycket. Med det sagt så öppnar troligtvis matchen upp sig under den andra halvan.

Under matchens gång så kan det hända en hel del och det är väldigt svårt att förustpå matchen. Vi kan förvänta oss en hel del mål under den andra halvleken, men vem som vinner blir desto svårare att avgöra, därför kan det vara mer intressant med ett liveodds. 

Om du vill spela på något Real Madrid - Man City odds finns det dock en hel del olika marknader att ta del av. Några av oddsen som finns tillgängliga på matchen kan du se här nedan. I övrigt kan du klicka in dig på något av våra rekommenderade spelbolag och se hundratals olika odds att välja mellan. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst