HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Vilken blir Zlatans nästa klubb?

Vilken blir Zlatans nästa klubb?

Efter uttåget i MLS-slutspelet med LA Galaxy, är det en del som talar för att Zlatan gjort sin sista match i ligan. Men frågan är om den svenske superstjärnan kommer lägga skorna på hyllan, eller blir det spel i Europa igen? Hos Betsson erbjuder man odds på Zlatans nästa klubb, vi har tittat lite närmare på alternativen. 

Odds Zlatans nästa klubb - betsson

Klubb LeoVegas Sport Betsson Sport
Milan 1.20 1.25
Ingen klubb 5.00 N/A
Atletico Madrid 5.00 6.00
Napoli 6.00 6.00
Real Madrid 7.00 8.00
Bologna 8.00 N/A
Malmö FF 8.00 18.0
Valencia 15.0 12.0
Perth Glory 15.0 N/A
Barcelona 17.0 12.0
Man Utd 19.0 20.0
Fiorentina 21.0 15.0
Sevilla 21.0 12.0
Any Chinese Club 26.0 N/A
Inter 26.0 30.0
Juventus 26.0 30.0
Roma  31.0 35.0
Ajax 34.0 N/A
Boca Juniors 34.0 N/A
Lazio 34.0 N/A

uppd Zlatan odds 19 nov.

Milan ny favorit att signa Zlatan

Oddset på att Zlatan skulle gå till AC Milan stod tidigare i hela 31 gånger pengarna. Oddset har nu sjunkit och övergången är enligt spelbolagen väldigt nära. 

Zlatan har tidigare representerat AC Milan och var en väldigt populär spelare innan han blev borttvingad av Silvio Berlosconi som ville få in pengar för sin spelare när PSG visade intresse. Zlatan har tidigare sagt att han gärna återvänder till klubben samt att han vill ha en roll inom klubben efter sin spelarkarriär. Kanske är det ett 1-årskontrakt på gång med en ny roll efter karriärens slut? 

Napoli var tidigare favorit att signa Zlatan

Enligt betsson är Napoli närmst att signa Zlatan efter äventyret i USA. Under hösten har det ryktats om att Napoli skulle kunna bli svenskens nästa klubb och i dagarna förstärktes uppgifterna ytterligare. Under helgen besökte nämligen Katia Ancelotti, dotter till Napolis tränare Carlo Ancelotti, i tv-studio i Italien och pratade öppet om hennes pappas fina relation med Ibrahimovic. 

- Zlatan är en mycket trevlig person, och jag vet att han har en utmärkts relation med min pappa, sa Katia Ancelotti.

Frågan är om Ancelotti och Zlatan återförenas igen? Zlatan hade Carlo Ancelotti som tränare under sin sejour i PSG. 

Kan Zlatan få fart på Atleticos målskytte?

Atletico Madrid haft förtvivlat svårt med målskyttet sedan Antoine Griezmann försvann till Barcelona. På 11 ligamatcher har det blivit 11 mål framåt, att jämföra med Barcelona som gjort mer än det dubbla. Något som kan tala för en övergång till den spanska storklubben är Diego Simeone uttalande om Zlatan i somras i samband med lagets USA-turné. På frågan om någon spelare i MLS hade platsat i Atletico Madrid, svarade den argentinske tränaren:

- Talangen och personligheten som Ibrahimovic har, hade vi kunnat behöva, säger han enligt spanska AS. Och enligt uppgifter ville faktiskt Simeone värva Zlatan till klubben redan 2017, då anfallaren lämnat Manchester United. 

Malmö FF ett alternativ?

Hur stor är sannolikheten att Zlatan avslutar sin fotbollskarriär i Malmö FF? Inte speciellt stor, men betsson ger ändå "låga" 11 gånger pengarna på att Rosengårdssonen väljer MFF som nästa klubb. I vårt tycke ett riktigt långskott då Zlatan flera gånger sagt att det inte är aktuellt med spel i Allsvenskan. 

Italien eller Spanien hetaste tipset

Om inte Zlatan väljer att spela en säsong till i LA Galaxy eller lägger skorna på hyllan, är det hetaste spåret Italien eller Spanien. Förutom Napoli och Atletico Madrid, nämns även klubbar som Valencia, Real Madrid, Sevilla, Inter, Fiorentina, Juventus och Roma. Hur det kommer sluta återstår att se, vi täntar med spänning!

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst