Sök
Försäsong 2020

Tonar ner kring Dif-stjärnan - ''Man behöver sådana typer''

Emir Kujovic om sin tyska mentalitet, sin syn på öppna träningar och Ajdarevic-incidenten.

KAPSTADEN. Med sin tyska mentalitet ska Emir Kujovic, 31, hjälpa Djurgården till nästa nivå. För FD berättar han om stoltheten över guldet och att han bara vill ha mer. Om varför han skulle önska att Djurgården börjar stänga träningar. Han pratar även om varför han inte kommer dyka med hajar och tar Astrit Ajdarevic parti - där han tycker att händelsen på träningen blev uppförstorad. 
– Det visar bara att man brinner för det man gör. Alla spelare är olika. Astrit säger vad han tycker och har alltid varit som han är. Man behöver sådana typer i laget också, säger Kujovic till FotbollDirekt.se. 

Djurgården sprängde budgeten för att gå för guldet. Och lyckades. Sommarvärvningen av Emir Kujovic blev lyckosam. Trots att han inte spelade så mycket från...

LÄS VIDARE MED PLUS
FotbollDirekt Plus
49 kr /mån
Allt på FotbollDirekt
Köp FotbollDirekt Plus
Förnyas med 49 kr/mån
Avsluta när du vill
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll Hockeysverige, FotbollDirekt & Innebandymagazinet
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten