Sök
Långläsning

LÅNGINTERVJU: Starfelt om livet i Kazan

✔️Starfelts nya liv i Ryssland ✔️Vänskapen med Kjartanson ✔️Om Kaoset i Blåvitt

Flytten till IFK Göteborg blev ett val som Calle Starfelt, 24, inte skulle ångra. Ett och ett halvt år senare blev han såld för stora pengar till Ryssland. Efter en tuff första tid med skador och dåligt med speltid har det vänt. I helgen gjorde han sin andra raka match från start och nu är allt fokus på att hålla Rubin Kazan kvar i den ryska högstaligan. I en lång intervju med FD berättar han om livet i Ryssland, tiden i Blåvitt och klubbens framtid och om vad som krävs för att ta nästa steg. 

Humöret är gott när Calle Starfelt tar en klunk kaffe hemma i sin lägenhet i miljonstaden Kazan. Livet i Ryssland är bättre än han trodde och han lever sin barndomsdröm. Nu har han dessutom fått förtroendet att spela från start efter en tuff höst. 
– Alltså, det...

LÄS VIDARE MED PLUS
FotbollDirekt Plus
49 kr /mån
Allt på FotbollDirekt
Köp FotbollDirekt Plus
Förnyas med 49 kr/mån
Avsluta när du vill
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll Hockeysverige, FotbollDirekt & Innebandymagazinet
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten