Sök
© Bildbyrån

Djurgårdstalangen i stor intervju: "I bäst form av alla"

Hyllad för sin formtopp av både Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf. Och när allsvenskan inleds blir det med ett rekordtajt spelschema och möjlighet till att göra fem byten i matcherna.
Är det nu som Djurgården tar chansen att spela sina unga talanger som Oscar Pettersson, 20, i allsvenskan?
I en lång intervju med FD berättar talangen om träningen som fick honom att imponera på alla, lagkapten Jesper Karlströms stora stöd och ger svar på kritiken DIF får för att inte ge fler unga chansen. 
– Bara för att det går att göra fem byten så kommer inte tränarna att byta för att det är kul. Det är ingen välgörenhet, säger han till FotbollDirekt.se
.

Nu var det många a år sedan Djurgården fick fram en spelare från egna led och som sedan etablerade sig som en bärande spelare i a-laget. Emil Bergström lämnade klubben för spel i Ryssland efter säsongen 2015 och Simon Tibbling stack till Groningen redan året innan. 

Men kanske är det på väg att ändras. Kanske är Djurgården på väg att få fart på produktionen av egna talanger efter ett par års torka. 

I en avstämning på Djurgårdens webbsida för ett par veckor sen så uttryckte sig tränaren Kim Bergstrand att han är imponerad av yttern Oscar Petterssons formkurva. 

– Oscar Pettersson har tagit stora steg sedan vi hade vår lilla semester. Vi tycker att han har höjt sin nivå och framför allt sin jämnhet, så det är spännande och kul, sa Bergstrand. 

20-årige Pettersson kom till Djurgårdens juniorverksamhet från Bromstens IK 2016. Snabbt började hans kvickhet och målfarlighet intressera Bosse Andersson och tränarna i a-laget. Från sommaren 2018 var han uppe i regelbunden träning med seniorerna och vintern 2019 kritade han på ett tvåårigt lärlingskontrakt. 

– Första året var mer av ett lärlingsår på så sätt att det tog tid för mig att vänja mig vid nya fysiska nivåer som jag inte varit uppe på tidigare. Det tog ett tag, nästan ett halvår innan jag ens kunde fokusera på själva fotbollen. Från början var det en enda kamp om att hålla mig på banan. Kroppen var inte redo för belastningen och jag hade problem med baksidorna. Det gick helt okej första året, det var inget dåligt år, men heller inget jättebra heller. Jag fick vara med i truppen en del och även göra ett par inhopp, säger han till FotbollDirekt.se. 

En match i svenska cupen och ett inhopp i 4-0-segern mot Sirius i allsvenskan. Med tävlingsdebuten avklarad så är siktet mycket högre inställt 2020. I år handlar det om att övertyga Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf om att han är värdig speltid - och en fortsättning i klubben - då det är en hans sista kontraktsår. 

– Nu vet jag hur allting fungerar. Jag har mycket mer kött på benen och det tror jag är väldigt viktigt.

Hur stort var steget rent fysiskt från U19 till A? 

– Jag kan inte ens jämföra mina fysiska attribut nu med när jag fick kontraktet förra vintern. Jag är starkare och snabbare på alla plan. Jag orkar mycket mer och det känns skitskönt att veta. 

Både Kim och Tolle har berömt dig i media. Hur känns det att höra?

– Jag har väl känt att det gått bra under ett tag nu. Att de går ut och säger så kanske inte spelar någon jättestor roll eftersom vi pratar nästan varje dag. Men det är klart att det är kul att de går ut och ger mig beröm. Det är inte på liv och död om de gör det i media eller till mig personligen. För det är ändå det senare som spelare roll för mig. Men självklart är det kul att höra. 

När känner du att det lossnade för dig - när tog du dig upp på nästa nivå?

– Det hade gått lite sämre i början på året. Jag var inte riktigt där. Sen så hade vi ett två veckor långt uppehåll när det här med coronan kom. Det var inte så att jag inte hade tränat bra under vintern, men då kände jag att det inte var läge för mig att sitta och softa. Jag bestämde mig för att gnugga som fan under de där två veckorna, men att ändå göra det smart utan att jag skulle bli skadad. Jag tänkte att jag ska vara den spelare som gynnas mest av det här uppehållet. Jag ska träna mycket mer än mina konkurrenter. Oavsett vad de gör så ska jag göra mer. Och när vi kom tillbaka kände jag att jag var i bäst form av alla. 

Är det någon spelare i laget som stöttat dig extra mycket under tiden du varit i klubben?

– Jesper Karlström. 100 procent. Han är verkligen en kapten för mig och för de andra i laget. Vi har pratat när det gått tyngre och han har kommit med tips och tankar. Det är en kille som man verkligen ser upp till och som gått igenom allt själv. Han är verkligen en klok kille och man tar åt sig av hans tankar. Är det någon jag ska nämna så är det honom. Men det finns andra som hjälpt mig längs resan också. Nicklas Bärkroth och Astrit Ajdarevic till exempel. 

När allsvenskan startar så blir det med ett tätare matchschema än någonsin förut. Den startar också med möjligheten att byta in fem spelare under matchens gång. En chans för en ung spelare som Oscar Pettersson att få fler möjligheter att slå sig in i laget?

– Det är klart att det kan bli fler chanser. Samtidigt tycker jag att det är något man förtjänar. Bara för att det går att göra fem byten så kommer inte tränarna att byta för att det är kul. Presterar du så kommer du att få spela oavsett. Men det är ingen välgörenhet i år bara för att fem byten får göras. Även med tre byten så var det inte alltid vi utnyttjade den möjligheten. Klart att det öppnar för fler chanser men jag tror inte det har så stor betydelse. I grunden handlar det om att prestera för att få chansen.

Pettersson säger att han konkurrerar främst som vänsterytter i Djurgårdens system. 

– Där får jag mest nytta av mina kvaliteter. Det går att komma till fler skottlägen och jag har även ganska bra inlägg med vänstern. Planen öppnas upp på ett annat sätt till vänster. 

Men konkurrensen är mördande. Nämnde Bärkroth, Jonathan Ring, Haris Radetinac och Edward Chilufya är bara några av spelarna som kan spela på hans position. 

– Konkurrensen är tuff. Men så ska det vara om man spelar i Djurgården. 

Djurgården har själva pratat om att man hoppas få fram fler egna spelare. Hur var snacket i juniorlaget när du kom dit, kändes det som att man kunde få chansen?

– När jag kom till Djurgården så var det en del snack om att du kommer aldrig få chansen i a-laget, så varför går du dit? Men jag presterade i U19 och U21 och fick chansen. Jag tycker verkligen inte att det är så dåligt som många vill göra gällande. Är du tillräckligt bra så får du komma upp och träna med a-laget och gör du det tillräckligt bra när du väl är där så kommer du få fler chanser. Som på träningen i går, då var det tre-fyra spelare från U19 som var med. Jag tror inte det spelar någon jätteroll om du kommer utifrån eller underifrån så länge du levererar. 

– Sen kanske man skulle kunna spela yngre spelare när man känner att det är läge. Vi får se hur det blir efter det här året. 

Vad är din målsättning med året?

– Jag har inte satt upp något mål vad gäller antal matcher och antal mål så. För mig handlar året om att vara den bästa spelare jag kan vara och bidra så mycket jag kan till att vi uppnår större saker tillsammans. Sen vill jag självklart spela matcher.

Ja, hur ser du på speltid. Är du inställd på U21-matcher eller öppen för utlåning om du inte får tillräckligt med speltid i allsvenskan?

– Alltså.. jag vill vara i Djurgården. Det är här jag vill vara. Jag känner att jag trivs väldigt bra och att jag tror på det vi gör. Helst av allt vill jag spela här, det är inget annat jag hellre vill. Annars hade jag inte gått hit från början. Jag hade inte krigat för att ta mig så här långt om jag inte ville nå hela vägen. Sen om det inte fungerar så får man ta det därifrån. 

Ditt kontrakt går ut efter säsongen. Är du stressad av det?

– Ärligt talat så är det inget jag tänker på. Jag spelar som bäst när jag bara bryr mig om fotbollen. Pappersarbete får andra sköta. Just nu ska jag bara spela fotboll, ha kul och lär mig så mycket av de andra det bara går. Då kommer allt att lösa sig. 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 01 augusti
13:30 Holstein Kiel - Schalke 2. Bundesliga
14:00 Wolverhampton - Coventry Träningsmatch
14:00 AGF Århus - Randers Superligaen
15:00 Djurgården - Häcken Allsvenskan
17:00 Falkenberg - Norrby Superettan
17:00 Västerås SK - Landskrona Superettan
17:30 Kalmar - Mjällby Allsvenskan
17:30 Motherwell - Hibernian Skottland Premiership
17:30 Östersund - Hammarby Allsvenskan
18:00 Odense - Köpenhamn Superligaen
00:00 Philadelphia Union - Chicago Fire MLS
01:30 Toronto FC - Nashville SC MLS
måndag 02 augusti
10:00 USA - Kanada OS damer
13:00 Australien - Sverige OS damer
19:00 Sirius - Örebro Allsvenskan
19:00 SönderjyskE - Nordsjälland Superligaen
19:00 Jönköping - IFK Värnamo Superettan
19:00 GIF Sundsvall - Brage Superettan
19:00 IFK Göteborg - Norrköping Allsvenskan
19:00 AIK - Halmstad Allsvenskan
20:45 Kilmarnock - Ayr Skottland Championship
tisdag 03 augusti
10:00 Brasilien - Mexiko OS
13:00 Japan - Spanien OS
19:00 Örgryte - GAIS Superettan
19:00 Malmö FF - Rangers EUROPA: Champions League
19:00 Akropolis - Öster Superettan
onsdag 04 augusti
19:00 Vasalund - Helsingborg Superettan
20:30 Valencia - Milan Träningsmatch
01:00 New England Revolution - Nashville SC MLS
01:30 Philadelphia Union - Toronto FC MLS
01:30 Columbus Crew - DC United MLS
01:30 Montreal Impact - Atlanta United MLS
torsdag 05 augusti
02:00 Orlando City SC - Inter Miami CF MLS
02:00 New York Red Bulls - FC Cincinnati MLS
02:00 Chicago Fire - New York City FC MLS
03:00 Austin FC - Houston Dynamo MLS
04:00 Seattle Sounders FC - FC Dallas MLS
04:30 Los Angeles FC - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - San Jose Earthquakes MLS
04:30 LA Galaxy - Real Salt Lake MLS
fredag 06 augusti
18:30 Silkeborg - Viborg Superligaen
20:30 Midtjylland - Vejle Superligaen
20:45 Bournemouth - West Bromwich Championship
lördag 07 augusti
13:30 Dundee Utd - Rangers Skottland Premiership
16:00 Blackburn - Swansea Championship
16:00 West Ham - Atalanta Träningsmatch
16:00 Aston Villa - Sevilla Träningsmatch
17:00 Lyon - Brest Ligue 1
17:00 IFK Värnamo - AFC Eskilstuna Superettan
17:00 Falkenberg - GIF Sundsvall Superettan
17:30 Örebro - Mjällby Allsvenskan
18:15 Leicester - Manchester City England FA Community Shield
18:30 Charlton - Sheffield Wednesday League One
20:00 Ajax - PSV Eindhoven Nederländska Supercupen
21:00 Troyes - Paris SG Ligue 1
21:00 Sheffield U - Birmingham Championship
01:30 Columbus Crew - Atlanta United MLS
01:30 FC Cincinnati - Orlando City SC MLS
söndag 08 augusti
02:00 Minnesota United FC - Houston Dynamo MLS
02:00 Toronto FC - New York City FC MLS
02:30 FC Dallas - Austin FC MLS
03:00 Colorado Rapids - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - Real Salt Lake MLS
13:00 Rennes - Lens Ligue 1
14:30 Fulham - Middlesbrough Championship
15:00 Bordeaux - Clermont Ligue 1
15:00 Djurgården - AIK Allsvenskan
15:00 Strasbourg - Angers Ligue 1
15:00 Nice - Reims Ligue 1
15:00 St Etienne - Lorient Ligue 1
15:00 Häcken - Östersund Allsvenskan
17:00 Brage - Jönköping Superettan
17:00 Metz - Lille Ligue 1
17:30 IFK Göteborg - Hammarby Allsvenskan
17:30 Coventry - Nottingham Forest Championship
17:30 Elfsborg - Degerfors Allsvenskan
20:45 Montpellier - Marseille Ligue 1
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 13 9 3 1 16 30
2 Malmö FF 13 9 2 2 15 29
3 AIK 13 7 3 3 5 24
4 IF Elfsborg 13 7 2 4 6 23
5 Hammarby IF 13 6 4 3 8 22
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 13 6 2 5 4 20
7 Kalmar FF 13 4 5 4 -2 17
8 BK Häcken 13 4 4 5 0 16
9 IFK Göteborg 13 3 6 4 -1 15
10 Halmstads BK 13 3 6 4 -1 15
11 Degerfors IF 13 4 3 6 -7 15
12 IK Sirius 13 4 3 6 -10 15
13 Varbergs BoIS 13 3 4 6 -6 13
14 Örebro SK 13 3 2 8 -16 11
15 Mjällby AIF 13 2 4 7 -7 10
16 Östersunds FK 13 2 3 8 -4 9

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten