Sök

Lagt av - följer allt framför tv:n: "Det här är inte AIK"

AIK har det stentufft i allsvenskan. På andra sidan Atlanten, mer än 600 mil bort, sitter Teteh Bangura framför datorn och sliter sitt hår. AIK:s skyttekung från 2011 har inte missat en match med Gnaget i år. Numera 30-årige Bangura ser sin egna spelarkarriär som avslutad, men kärleken till AIK är det inte. 
– Jag går upp tidigt på morgonen och kollar, ibland går matcherna så tidigt som 8 på morgonen. Det gör ont att se det här, det är inte det AIK jag känner igen, säger Teteh. 

Det börjar bli några år sedan nu, men de flesta AIK-anhängare minns det nog med värme. Säsongen 2011, "Banguras" satte skräck i allsvenska försvar och AIK reste sig efter det misslyckade 2010. Det slutade med en andra plats i allsvenskan, Mohamed och Teteh Bangura blev bägge sålda utomlands och gav AIK ett ekonomiskt lyft med transfers värda sammanlagt över 40 miljoner.

Teteh hann göra 15 mål på 17 matcher innan han på sommaren flyttade till turkiska Bursaspor. Nu ganska precis nio år senare så är han långt härifrån. Teteh och hans familj bor sedan flera år tillbaka i USA, strax utanför Baltimore.
– Covid-19 har slagit hårt i USA, så det är ett lugnt liv just nu. Jag stannar bara hemma med barnen, de är fem och sex år. Min fru arbetar fortfarande. Vi ber till Gud att allt ska gå bra. Det har varit ett galet 2020. 

Teteh Bangura är bara 30 fyllda, men det var ett tag sedan karriären stannade av. Sinopspor, en turkisk klubb i de lägre divisionerna, är senaste klubben han är registrerad för. Det var 2017. 

För ett par år sedan var han på väg tillbaka, det var på gång med en flytt till en division 1-klubb i Sverige. Men det blev inget av det, och han betraktar nu sin egen spelarkarriär som över.
– Jag försökte, jag är en fighter. Jag har haft skador men jag har tagit mig tillbaka från dem. Jag har tränat lite fotboll och känner ingen smärta. Nu kör jag gymträning varje dag, jag gör alltid det. Jag mår bra av det, vill känna mig i form. Men det är inte mer än så.

Finns det några planer på att komma tillbaka och spela någonstans? 
– Jag ska inte ljuga, det var ett tag sedan som jag spelade tävlingsfotboll. Om det finns en möjlighet någonstans så kan jag ge det en chans. Men jag gör inget extra för att komma tillbaka och spela. När jag spelade så gav jag alltid allt. Men det viktigaste nuförtiden är min familj, mina barn. Jag är lycklig att jag kan vara en del av deras liv nu. Det var något som stressade mig när jag spelade, att jag kunde inte vara med dem så mycket. De var i USA och jag var i Europa och spelade. 

Nu är han ekonomiskt oberoende efter spelarkarriären och kan vara med barnen fullt ut.

Det måste vara fint att kunna vara i den situationen?   
– Jag ska inte klaga, jag tackar Gud. När du spelar professionell fotboll vill du tjäna pengar, det vill alla spelare för karriären är kort och du har många år kvar efter att du lagt av. Så att kunna ge mina barn det här, det är fantastiskt. De är amerikanska medborgare, de är försäkrade. Jag är stolt över mig själv, allt jag har byggt upp kommer från fotbollen. Jag har gjort en del bra investeringar i Sierra Leone som genererar pengar. Jag hade ingen jättelång karriär, men jag kommer inte klaga över det. Jag har det bra.

–  Jag vill inte att mina barn ska gå igenom allt som jag gick igenom när jag växte upp. Vissa historier som jag berättar för folk om min uppväxt i Sierra Leone med inbördeskriget och allt, de tror inte på dem. De tror att jag hittar på. Nu när jag ser mina egna barn; de får simma i poolen, de går på bio, de är i gallerian... jag visste inte vad en swimming pool eller en biograf var när jag växte upp. De har datorer, iPads, mobiltelefoner. Jag hade ingen mobiltelefon förrän jag kom till Europa. De är lyckligt lottade och jag känner en så stor tacksamhet över att jag kan ge dem allt det här.

Bangura berättar att han har planer på att göra något mer inom fotboll när pandemin är över. Han är redan nu engagerad i AIK:s klubb i Sierra Leone, AIK Freetong.
– Fotboll är mitt liv, det är allt jag kan. Jag och Mohamed är involverade i AIK Freetong, vi får support från AIK med det. Det är en bra struktur, vi tittar på bra partnerskap och vi vill på sikt försöka få spelare därifrån till AIK. Det finns många duktiga spelare som skulle kunna bli aktuella. 

Efter att Bangura öst in mål för Köping i division 2 så värvades han till AIK och på bara dryga halvåret var han såld utomlands. Det blev spel i Turkiet (Bursaspor, Sanliurfaspor) och Israel (Beitar Jerusalem) innan han återvände till AIK. Efter den misslyckade sejouren i AIK 2014 så var han kvar två säsonger i Sverige, i Mjällby och Gais.

Men sedan 2017 följer han fotboll mer som en supporter säger han själv.
– Jag följer svensk fotboll jättemycket, jag kollar till och med superettanmatcher. AIK förstås, jag har sett alla matcher AIK har spelat.  

– Jag är som fansen, följer allt. Går upp varje morgon, ibland börjar matcherna så tidigt som klockan 8 på morgonen här i USA. 

Vad är dina intryck av AIK i år? 
– It's crazy, jag blir helt galen ibland. Jag pratar med alla jag fortfarande har kontakt med om AIK, som Mohamed, han bor ju i Sverige. Jag hade tänkt ringa (Ebenezer) Ofori och kolla hur läget är nu, jag vill höra hur det är med allting i AIK. Jag vet inte så mycket om den nya tränaren, jag har pratat med Alhaji Kamara (tidigare bl a IFK Norrköping) som är i Danmark nu, han hade honom som tränare i den där klubben... Frej? Han sa att han var bra.  

– Jag är inte glad över situationen de är i. Jag förväntar mig aldrig att AIK ska vara tolva någonsin. Det är galet. Jag bryr mig inte om hur illa det är, de ska inte vara nummer tolv i ligan. Speciellt för fansen, det måste vara så frustrerande. Jag vet hur det var när vi förlorade en match, de kom till träningsanläggningen och var besvikna. De kände så mycket för laget. Nu med coronaviruset så antar jag att de inte ens får komma till träningsanläggningen. Det är tufft, men jag är övertygad att de tar sig ur den här situationen. 

– Sedan är det ju så: Den här säsongen är "gone", det blir ingen toppstrid. Men jag tänker inte ens tanken att AIK skulle åka ur. Det finns inte. Samtidigt, det viktigaste är att hålla sig kvar i ligan nu, det måste vara fokus.

Teteh Bangura säger att han fick en chock när han såg laguppställningen inför premiären mot Örebro tidigare i sommar.
– Jag läste laguppställningen och såg alla spelarnas ålder; det var 18, 19, 17, 18... så unga allihopa! (Paulos) Abraham är bra, han är ett "prospect". Det är duktiga spelare allihopa, men de är unga och man kan inte lägga någon skuld på dem. Nej men AIK har inte spelat bra, det är inte det AIK jag känner igen. 

– När jag var där, jag tänkte alltid att jag var i det bästa laget. Det är som med Zlatan, många gillar inte honom. Men i slutet av dagen, han snackar och sedan levererar han också. Så var känslan i AIK då också, vi trodde på det, spelar ingen roll om det var Malmö eller Djurgården vi mötte. De har seniora spelare nu också, spelare som spelat i stora ligor. De behöver bara komma samman, och att de äldre spelarna tar hand om de unga spelarna. Få tron tillbaka igen, att "this is AIK", vi är alltid i toppen. Det är där vi hör hemma. 

Du har starka känslor för klubben, samtidigt spelade du inte speciellt länge där... 
– Jag var inte där länge, det är sant. Men det sitter i för alltid. Min vän Rodney Strasser (mittfältare från Sierra Leone, tidigare bl a i Milan) frågade mig; "är du delägare i AIK eller nåt? Du pratar bara om AIK". Jag svarade att AIK är min klubb nummer ett i världen, det är klubben jag fick mitt genombrott och som gav mig chansen att ta klivet ut i Europa. Det är en speciell klubb och jag har fått så starka känslor. 

Och när pandemin är över så ska han tillbaka till Sverige och gå på en match igen:
– Definitivt! Jag kommer alltid att återvända till Sverige. Att få träffa supportrarna och se en match igen, det kommer hända. När jag kom till AIK kände jag direkt att jag fick en fantastisk relation med supportrarna. Jag vill se alla igen. 

Elvan - omgång 14 med Lühr och Ekwall:
Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
onsdag 20 januari
15:00 Udinese - Atalanta Serie A
18:30 Schalke - FC Köln Bundesliga
19:00 Norwich - Bristol City Championship
19:00 Getafe - Huesca La Liga
20:30 Augsburg - Bayern München Bundesliga
20:30 RB Leipzig - Union Berlin Bundesliga
20:30 Arminia Bielefeld - VfB Stuttgart Bundesliga
20:30 Freiburg - Eintracht Frankfurt Bundesliga
21:00 AZ Alkmaar - Ajax Holland KNVB Beker
21:00 Real Betis - Celta Vigo La Liga
21:00 Marseille - Lens Ligue 1
21:15 Livingston - Celtic Skottland Premiership
21:15 Fulham - Manchester U Premier League
21:15 Manchester City - Aston Villa Premier League
21:30 Villarreal - Granada La Liga
torsdag 21 januari
19:00 Valencia - Osasuna La Liga
21:00 Liverpool - Burnley Premier League
21:30 Eibar - Atletico Madrid La Liga
fredag 22 januari
20:30 Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund Bundesliga
20:45 Chorley - Wolverhampton FA-cupen
20:45 Arbroath - Dundee FC Skottland Championship
20:45 Stoke - Watford Championship
20:45 Benevento - Torino Serie A
21:00 Paris SG - Montpellier Ligue 1
21:00 Levante - Valladolid La Liga
lördag 23 januari
13:00 Eintracht Braunschweig - Hamburger SV Tyskland 2. Bundesliga
13:15 Southampton - Arsenal FA-cupen
14:00 Huesca - Villarreal La Liga
15:00 Clermont - Auxerre Frankrike Ligue 2
15:00 Roma - Spezia Serie A
15:30 Arminia Bielefeld - Eintracht Frankfurt Bundesliga
15:30 Mainz - RB Leipzig Bundesliga
15:30 Freiburg - VfB Stuttgart Bundesliga
15:30 Augsburg - Union Berlin Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - Wolfsburg Bundesliga
16:00 Bournemouth - Crawley Town FA-cupen
16:00 West Ham - Doncaster FA-cupen
16:00 Sheffield U - Plymouth FA-cupen
16:00 Brighton - Blackpool FA-cupen
16:00 Millwall - Bristol City FA-cupen
16:00 Barnsley - Norwich FA-cupen
16:00 Swansea - Nottingham Forest FA-cupen
16:15 Sevilla - Cadiz La Liga
17:00 Lens - Nice Ligue 1
18:00 Milan - Atalanta Serie A
18:00 Udinese - Inter Serie A
18:30 St Johnstone - Hibernian Skotska Ligacupen
18:30 Guingamp - PSG Division 1, damer
18:30 Cheltenham - Manchester City FA-cupen
18:30 Real Sociedad - Real Betis La Liga
18:30 Hertha Berlin - Werder Bremen Bundesliga
20:45 Fiorentina - Crotone Serie A
21:00 Monaco - Marseille Ligue 1
21:00 Aston Villa - Newcastle Premier League
21:00 Alaves - Real Madrid La Liga
söndag 24 januari
12:15 Fortuna Sittard - Ajax Eredivisie
12:30 Juventus - Bologna Serie A
13:00 Bordeaux - Angers Ligue 1
13:00 Arsenal - West Ham Women’s Super League
13:00 Chelsea - Luton FA-cupen
13:30 Preston - Reading Championship
14:00 Osasuna - Granada La Liga
15:00 Genoa - Cagliari Serie A
15:00 Dijon - Strasbourg Ligue 1
15:00 Nimes - Lorient Ligue 1
15:00 Reims - Brest Ligue 1
15:00 Metz - Nantes Ligue 1
15:00 Verona - Napoli Serie A
15:30 Brentford - Leicester FA-cupen
15:30 Fulham - Burnley FA-cupen
15:30 Schalke - Bayern München Bundesliga
16:00 Middlesbrough - Blackburn Championship
16:15 Elche - Barcelona La Liga
17:00 Rennes - Lille Ligue 1
18:00 Hoffenheim - FC Köln Bundesliga
18:00 Manchester U - Liverpool FA-cupen
18:00 Lazio - Sassuolo Serie A
18:30 Celta Vigo - Eibar La Liga
20:45 Parma - Sampdoria Serie A
21:00 Everton - Sheffield Wednesday FA-cupen
21:00 Atletico Madrid - Valencia La Liga
21:00 St Etienne - Lyon Ligue 1
måndag 25 januari
20:45 Wycombe - Tottenham FA-cupen
21:00 Athletic Bilbao - Getafe La Liga
tisdag 26 januari
18:30 Erzgebirge Aue - Wurzburger Kickers Tyskland 2. Bundesliga
19:00 Newcastle - Leeds Premier League
19:00 Crystal Palace - West Ham Premier League
21:15 West Bromwich - Manchester City Premier League
21:15 Southampton - Arsenal Premier League
onsdag 27 januari
19:00 Burnley - Aston Villa Premier League
19:00 Chelsea - Wolverhampton Premier League
20:30 Brighton - Fulham Premier League
21:15 Everton - Leicester Premier League
21:15 Manchester U - Sheffield U Premier League
torsdag 28 januari
21:00 Tottenham - Liverpool Premier League
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 17 9 4 34 60
2 IF Elfsborg 30 12 15 3 11 51
3 BK Häcken 30 12 13 5 16 49
4 Djurgårdens IF 30 14 6 10 15 48
5 Mjällby AIF 30 13 8 9 4 47
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 30 13 7 10 14 46
7 Örebro SK 30 12 6 12 -4 42
8 Hammarby IF 30 10 11 9 0 41
9 AIK 30 10 9 11 -3 39
10 IK Sirius FK 30 9 11 10 -8 38
11 Varbergs BoIS FC 30 10 7 13 1 37
12 IFK Göteborg 30 7 13 10 -6 34
13 Östersunds FK 30 8 9 13 -19 33
14 Kalmar FF 30 6 10 14 -19 28
15 Helsingborgs IF 30 5 11 14 -15 26
16 Falkenbergs FF 30 5 9 16 -21 24

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten