Sök

EM-COACHEN: Bäst på fantasy? - vinn fina priser

EM 2021 är snart igång! Så vem är bäst på fotbolls-EM?
Utmana dina vänner, andra läsare och FD:s redaktion i FD:s EM-coachen och vinn fina priser. 
Förstapriset är en lyxig gasolgrill från Napoleon till ett värde av ca 10 000 kronor. 

Spelet ingår och är exklusivt byggt för alla våra plusmedlemmar! Inte medlem? Bli medlem här! 

Varsågod, du har 50 miljoner att förvalta - hur bygger du ditt EM-lag? 

HUR GÅR SPELET TILL?   

Med FD:s EM-coachen plockar du ut ett lag som kan innehålla tre forwards, fyra mittfältare, tre backar, en målvakt (3-4-3 utan avbytare) och en tränare.

Så vad skiljer spelet från andra fantasyspel? Du vinner på att vara en ständigt aktiv coach! 

Det är fritt fram att byta spelare till och med 11 juni klockan 21:00, därefter går tävlingen igång. 

Under tävlingen har du möjlighet att göra ett byte per kalenderdag. Du har också möjlighet att byta lagkapten en gång per kalenderdag. Det går inte att spara byten eller att ersätta kaptensbyten med vanliga trejds. Poängen som utbytta spelare har samlat ihop fram till och med bytestillfället behålls.

Lagkaptenen får dubbla poäng för alla poänggivande händelser med undantag för röda och gula kort där poängen delas ut som vanligt.

VINN FINA PRISER  

1:a pris: Napoleon Rogue 525 - 1 - Gasolgrill från Hemmy.se (Värde ca 10 000 kronor)

2-3:e pris: Sodastream - GENESIS BLACK MEGAPACK från Hemmy.se (Värde 666 kronor)

Fler priser finns att läsa om på sajten för EM-coachen! 

  Läs mer om reglerna, priserna och regga ditt lag idag! 

  Imorgon berättar FD:s chefredaktör Mathias Lühr om sin laguttagning, strategi och varför han inte kan ställa ut en elva som INTE innehåller Thomas Müller. 

  Den här artikeln handlar om:
  Fotboll PÅ TV
  lördag 19 juni
  21:00 Spanien - Polen EM2021
  01:30 Toronto FC - Orlando City SC MLS
  01:30 FC Cincinnati - Colorado Rapids MLS
  01:30 Columbus Crew - Chicago Fire MLS
  01:30 New York City FC - New England Revolution MLS
  söndag 20 juni
  02:00 DC United - Inter Miami CF MLS
  02:30 FC Dallas - Minnesota United FC MLS
  03:00 Austin FC - San Jose Earthquakes MLS
  03:00 LA Galaxy - Seattle Sounders FC MLS
  04:30 Portland Timbers - Sporting Kansas City MLS
  05:00 Los Angeles FC - Houston Dynamo MLS
  11:00 Athletic Bilbao - Sevilla Women Spanska ligan, damer
  13:00 Växjö - Djurgården Allsvenskan, damer
  15:00 Mjöndalen - Strömsgodset Norge Eliteserien
  15:00 Trelleborg - Falkenberg Superettan
  15:00 Häcken - AIK Allsvenskan, damer
  15:00 Piteå - Hammarby Allsvenskan, damer
  17:00 KIF Örebro - Kristianstad Allsvenskan, damer
  18:00 Haugesund - Kristiansund Norge Eliteserien
  18:00 Brann - Odd Norge Eliteserien
  18:00 Tromsö - Lillestrom Norge Eliteserien
  18:00 Schweiz - Turkiet EM2021
  18:00 Italien - Wales EM2021
  18:00 Rosenborg - Sarpsborg Norge Eliteserien
  18:00 Molde - Stabaek Norge Eliteserien
  20:00 Atlanta United - Philadelphia Union MLS
  20:00 Vålerenga - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
  21:00 Girona - Rayo Vallecano LaLiga2
  23:00 Venezuela - Ecuador Copa America
  måndag 21 juni
  02:00 Colombia - Peru Copa America
  18:00 Nordmakedonien - Nederländerna EM2021
  18:00 Ukraina - Österrike EM2021
  19:00 GIF Sundsvall - Västerås SK Superettan
  19:00 Eskilstuna United - Linköping Allsvenskan, damer
  19:00 Rosengård - Vittsjö Allsvenskan, damer
  21:00 Ryssland - Danmark EM2021
  21:00 Finland - Belgien EM2021
  23:00 Uruguay - Chile Copa America
  tisdag 22 juni
  02:00 Argentina - Paraguay Copa America
  21:00 Tjeckien - England EM2021
  21:00 Kroatien - Skottland EM2021
  01:30 Orlando City SC - San Jose Earthquakes MLS
  onsdag 23 juni
  18:00 Slovakien - Spanien EM2021
  18:00 Sverige - Polen EM2021
  21:00 Portugal - Frankrike EM2021
  21:00 Tyskland - Ungern EM2021
  23:00 Ecuador - Peru Copa America
  01:00 New England Revolution - New York Red Bulls MLS
  01:30 New York City FC - Atlanta United MLS
  01:30 Philadelphia Union - Columbus Crew MLS
  torsdag 24 juni
  02:00 Minnesota United FC - Austin FC MLS
  02:00 Club de Foot Montreal - DC United MLS
  02:00 Chicago Fire - FC Cincinnati MLS
  02:00 Brasilien - Colombia Copa America
  02:30 Sporting Kansas City - Colorado Rapids MLS
  02:30 Houston Dynamo - Portland Timbers MLS
  02:30 Nashville SC - Toronto FC MLS
  04:00 Seattle Sounders FC - Real Salt Lake MLS
  04:30 Vancouver Whitecaps - LA Galaxy MLS
  04:30 Los Angeles FC - FC Dallas MLS
  17:00 Hammarby - Växjö Allsvenskan, damer
  18:00 Bodö/Glimt - Molde Norge Eliteserien
  18:00 Kristiansund - Mjöndalen Norge Eliteserien
  18:00 Strömsgodset - Sandefjord Norge Eliteserien
  18:00 Odd - Tromsö Norge Eliteserien
  18:00 Haugesund - Brann Norge Eliteserien
  20:00 Stabaek - Vålerenga Norge Eliteserien
  23:00 Bolivia - Uruguay Copa America
  fredag 25 juni
  02:00 Chile - Paraguay Copa America
  18:00 Sarpsborg - Viking Norge Eliteserien
  20:00 Lillestrom - Rosenborg Norge Eliteserien
  lördag 26 juni
  02:00 Inter Miami CF - Orlando City SC MLS
  23:30 Sporting Kansas City - Los Angeles FC MLS
  01:00 Toronto FC - FC Cincinnati MLS
  söndag 27 juni
  02:00 Chicago Fire - Philadelphia Union MLS
  02:00 Real Salt Lake - Houston Dynamo MLS
  02:30 Nashville SC - Club de Foot Montreal MLS
  03:00 Seattle Sounders FC - Vancouver Whitecaps MLS
  04:00 San Jose Earthquakes - LA Galaxy MLS
  04:30 Portland Timbers - Minnesota United FC MLS
  14:00 Kristianstad - Piteå Allsvenskan, damer
  14:00 Malmö FF - Midtjylland Träningsmatch
  15:00 Rosengård - Häcken Allsvenskan, damer
  16:00 AIK - Eskilstuna United Allsvenskan, damer
  16:00 Hammarby - Sirius Träningsmatch
  18:00 Bodö/Glimt - Stabaek Norge Eliteserien
  21:30 Atlanta United - New York Red Bulls MLS
  23:00 Brasilien - Ecuador Copa America
  23:00 Venezuela - Peru Copa America
  onsdag 21 juli
  19:00 Sandefjord - Haugesund Norge Eliteserien
  Allsvenskan
  # LAG M V O F GA P
  1 Malmö FF 9 6 2 1 5 20
  2 Djurgårdens IF 8 5 2 1 7 17
  3 AIK 8 4 2 2 2 14
  4 IF Elfsborg 9 4 1 4 1 13
  5 Kalmar FF 8 3 4 1 1 13
  SE FULLSTÄNDIG TABELL
  6 IFK Norrköping 8 3 2 3 3 11
  7 Degerfors IF 8 3 2 3 2 11
  8 Hammarby IF 8 3 2 3 1 11
  9 Mjällby AIF 8 2 4 2 -1 10
  10 IFK Göteborg 8 1 6 1 1 9
  11 Halmstads BK 8 2 3 3 -1 9
  12 IK Sirius 8 2 3 3 -4 9
  13 Östersunds FK 8 2 2 4 3 8
  14 Varbergs BoIS 8 2 1 5 -7 7
  15 Örebro SK 8 2 1 5 -11 7
  16 BK Häcken 8 1 3 4 -2 6

  Laddar...
  Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
  Visa köpvillkor
  Gå vidare Stäng
  ×

  1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

  För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

  2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

  ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

  3. PRENUMERATION

  Aktivering av plus-tjänsten

  Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

  Bekräftelse

  Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

  Åldersgräns

  För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

  Prenumerationens löptid och uppsägning

  Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

  En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

  En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

  ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

  Avgift för plus-tjänsten

  Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

  ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

  4. BETALNINGSALTERNATIV

  Klarna Payments

  Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

  5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

  Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

  Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

  6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

  Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

  7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

  ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

  8. COOKIES

  ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

  9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

  Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

  10. ANSVARSBEGRÄNSNING

  ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

  ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

  11. LÄNKAR

  Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

  12. VILLKORSÄNDRING

  ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

  13. ÅNGERRÄTT

  Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

  Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

  14. MEDDELANDEN

  Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

  Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

  15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

  Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

  16. KONTAKTUPPGIFTER

  Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

  Ange din värdekod:

  Lös in värdekod Stäng
  ×

  Välkommen till vårt lag!

  Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

  Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

  ×

  Grattis, du har nu blivit medlem!

  Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten