Sök
Nyheter

LÅNG INTERVJU: Milosevic på väg mot samma höjder som MFF-favoriten: ”Inget gulligull – jävligt hårt”

Alexander Milosevic kunde inte ha fått en mycket bättre start på sin tid i England. Rakt in i Nottinghams startelva och hyllad både av fans och experter. Är han på väg att göra samma avtryck som landslagsmannen Pontus Jansson i Leeds? I en lång intervju med FD berättar han om hård träningskultur, förtroendet från Martin O’Neill, ökade landslagschanser och svaret på Henok Goitoms ”profetia”.
– När han säger något sådant så är det genomtänkt. Han slänger inte bara ur sig saker, så det är klart att jag blir hedrad, säger han till FotbollDirekt.se.

AIK hoppades in i det sista. Men på deadline day så stod det klart att försvarsstjärnan Alexander Milosevic, 27, går utomlands.

Tidigare har Milosevic spelat för Besiktas och Rizespor i Turkiet samt Hannover och Damrstadth i Bundesliga. Den här gången gick flytten till klassiska Nottingham Forest som krigar för att nå playoff i engelska Championship.

Där har han hunnit spela fem matcher – alla från start – och hyllats både av supportrar på sociala medier och i lokaltidningens betygsättning efter matcherna. Allt har gått väldigt fort och SM-guldhjälten har snabbt fått välkände managern Martin O’Neills förtroende. Debuten mot Kerim Mrabtis Birmingham gjorde han bara något dygn efter att han landat.

– Jag kom hit på torsdagskvällen efter tre timmar i bil från London. Sen gjorde jag alla tester på kvällen och kom i säng typ vid 02. Träning på fredagsmorgonen och sen rakt in i startelvan på lördagen borta mot Birmingham. Det var lite annorlunda, säger han till FotbollDirekt.se.

Blev du chockad över att få chansen direkt. Jag menar, du kan ju knappt ha vetat vad lagkamraterna hette? 

– Nja, alltså jag var lite beredd på det när jag skrev för de frågade om jag var redo att spela. Klart som fan att man inte säger nej. Jag kan inte komma dit och säga att jag inte är redo. Helst hade man ju såklart velat ha några träningar till med laget men det blev som det blev. Vi förlorade tyvärr men rent personligen gick det helt okej med tanke på omständigheterna.

Milosevic nye tränare har varit förbundskapten för Irland och tränat klubbar som Sunderland, Aston Villa, Leicester och Celtic. Hur är svenskens bild av Martin O’Neills ledarskap?

– Det påminner lite om Thomas Schaaf som jag hade i Hannover. Det är jävligt hårda träningar och inget gulligull. Jag är van att alltid ge hundra på varje träning men här måste man vara lite smart med hur man använder sin energi eftersom det är så tätt med matcher. Jag kommer till en ny klubb med en tränare som ger mig förtroende och det är viktigt att jag håller en hög nivå hela tiden.

Håller han distans till spelarna?

– Nej, inte direkt. Martin pratar mycket med spelarna under träning. Det känns som att vi fått en bra kontakt och att han bryr sig. Det finns tränare som man knappt pratar med och som är svåra att läsa av. Men det känner jag inte här. Sen får man höra det om man gör något som han inte gillar. Men det passar mig så det är inga problem. Man kanske inte håller med om allt men det sånt man får ta. Det är en tränare som varit med länge och har stor erfarenhet. Man får försöka lära sig av honom.

Vad säger du om nivån på träning och match i Championship?

– Förut var det mycket snack om att det bara var jävligt långa bollar och massa tacklingar. Och tacklingar är det. På träningar är det mycket fifty-fifty-dueller där man kan få en tackling eller armbåge. Så är det faktiskt. Själva spelet är svårt att beskriva för du möter aldrig ett lag som spelar på samma sätt. Vi mötte Birmingham som hade två stora, starka forwards som var jobbiga att möta. Sen var det Brentford som inte slår en enda långboll. Det är bara bra spelare och mycket olika influenser från utländska tränare.

– Träningskulturen är lite annorlunda. I AIK kunde vi ta det lugnt två dagar efter match men här är det mer skitsamma. Det är bara rätt in i det, högt tempo hela tiden, och träningarna kan hålla på i två timmar. Klart man kunde uppskatta att man ibland gick ner i intensitet som i AIK men det är en annan filosofi här. Det tar ett tag för kroppen att vänja sig men det är lugnt.

Du har fått en bra start i klubben, bara en förlust på fem matcher och två raka nollor, och häng på playoff till Premier League. Passar spelet i Nottingham och Championship din spelstil och hur skiljer det sig mot allsvenskan och AIK?

– En skillnad man kan säga är att de inte vill att man tar så mycket risker. I England är fokus på att försvarare inte ska in och pilla med foten för att nå bollen. Bollen ska bort. Det är prio ett sen kommer det andra efteråt. Det är också mycket mer fokus på duellspel, huvudspel och krossbollar än i Sverige. Men jag har kommit in bra i laget och i sättet vi spelar. Sen är jag fortfarande ny i laget och har en bit kvar till min toppnivå.

– I början är det viktiga att snabbt bevisa att man är en duktig spelare. Och jag tycker att jag fått en fin start. Sen är fotboll en sport där det kan svänga jäkligt snabbt. Form är en färskvara och jag måste behålla mitt fokus och inte bli nöjd. Senast vann vi mot vår rival Derby och det var jävligt kul. Sen jag kom hit har jag fått höra att det viktigaste på säsongen är att vinna derbyt mot Derby och det kände man på atmosfären. Det var otroligt. Nästan som hemma i AIK. Det var en match som betydde mycket för fansen och på bortamatcherna har vi ett stort bortafölje. Det är kul att spela för den här klubben.

Varför valde du att skriva på för Nottingham? 

– Det klickade ganska bra från början. Jag ville välja en klubb som verkligen visade att de ville ha mig och visade att de visste hur jag skulle användas. Och det kände jag direkt när Nottingham kom in i bilden. Sen tilltalade det mig att det är en klassisk klubb som definitivt har potential… eller nej – som borde vara redo för Premier League. Vi har en grekisk ägare, samma som Olympiakos, som satsar mycket. Det är mycket passion i den här klubben.

Hade du kunnat gå någon annanstans och tjäna mer pengar. Typ Kina eller Saudi?

– Jo, men det kunde jag väl. Samtidigt var det inget som tilltalade mig. Jag är 27 år gammal och säsongen i AIK gav mig väldigt mycket. Inte bara ett SM-guld utan även en personlig utveckling som blev exakt det jag ville få ut av att komma hem till AIK. Jag fick spela matcher och spela matcher som betyder något. Jag var en viktig spelare och jag kände att jag måste hålla upp det för att det ska gå bra för laget. Den pressen satte jag på mig själv och det gjorde att jag hela tiden höll mitt fokus uppe. Varje dag, varje match. Det var viktigt för min utveckling.

Hur tufft var det att lämna AIK där Champions League väntar?

– Alltså, jag hade ett mål inför säsongen och det var att komma hem och vinna guld. Sen var det hela tiden i mitt huvud att jag skulle gå utomlands igen. Och det var lite det som motiverade mig hela säsongen. Vinner jag inte guld nu så är det åt helvete med min planering. Det var något som höll mig på tårna. Att ta det där guldet var jävligt viktigt och jag tror att det var uppskattat från fansen att jag gjorde det på det sättet (valde att flytta hem till AIK före utlandet).

– Folk här borta har frågat hur jag kunde gå som Bosman. Då säger jag att det redan var upplagd. Vi tog i hand med sportchefen (Björn Wesström) att jag skulle kunna gå efter säsongen.

Förutom Milosevic har AIK inte minst tappat Kristoffer Olsson. Och även om två matcher i svenska cupen inte ger något facit så finns en viss oro i supporterled för att AIK inte längre är bäst i Sverige. Men Milosevic delar inte den oron.

– Jag tror absolut att AIK kan vinna igen. Framförallt för att Rikard (Norling) är kvar som tränare. När det kommer till det taktiska är han en av de bästa tränare jag haft. Han vet riktningen framåt. 1-1 mot Norrby ser kanske inte bra ut men glöm inte att vi förlorade cupsemin mot Djurgården och genrepet mot Helsingborg förra året. Sen gäller det att få en bra start i allsvenskan. När man väl kommer igång i AIK och får fansen med sig så är klubben en ångvält som är svår att få stopp på.

När jag intervjuade Henok Goitom i Dubai så sa han att han tror att du kommer tillbaka i AIK i framtiden och bli lagkapten.

– Det är så klart hedrande att höra. Speciellt efter den här säsongen som var. Henok hade en stor del i guldet och inte bara för allt han gjorde på planen. Jag tror inte folk förstår hur mycket tid han la på att få ihop gruppen. Och då har han familj med en liten dotter. Henok kan mycket och när han säger något sådant så är det genomtänkt. Han slänger inte bara ur sig saker, så det är klart att jag blir hedrad. Sen får man se. Sist sa jag att att jag inte skulle komma hem innan jag blev 32 men jag var tillbaka vid 26 års ålder. Så det är svårt att lova saker i fotbollen.

Men du stänger inte dörren för att komma hem en dag och dra på dig kaptensbindeln?

– Klart att det skulle vara hedrande. Men det måste som sagt vara rätt i tiden. Jag har fått en bra start här och nu är allt mitt fokus på att visa vad jag kan på den här nivån. Kanske får jag belöning i form av landslaget och skulle det vara så att jag kommer hem en dag så vill jag fortfarande vara en en av allsvenskans bästa spelare.

Du fick beröm för din januariturné med landslaget i Qatar. Med tanke på att Pontus Jansson är given i landslaget, tror du att dina chanser att komma med ”på riktigt” ökar i Nottingham jämfört med om du hade stannat i Sverige?

– Jo, men det är klart att chansen ökar om man gör det bra här. Sen tror jag att januariturnén var viktig i mitt fall. Då fick jag visa upp att jag inte bara bidrar som spelare utan även som person. Jag tycker att jag är en spelare som höjer andra på träning och det var viktigt att jag fick visa upp det. Pontus har gjort det bra i Leeds och har visat att han håller en bra nivå i landslaget.

Ni har tre poäng upp till playoff. Drömmer du och lagkamraterna om Premier League?

– Kollar man på tabellen så är det ett riktigt getingbo. Torskar du en match så kan du droppa flera placeringar och hade vi vunnit två av matcherna som vi borde ha vunnit så hade vi redan varit på playoff. Vår prio är att vinna nästa match. Sen var det extra viktigt att slå Derby på grund av rivaliteten. Men jag kollar ärligt talat inte på tabellen så mycket. Klart att jag hoppas att vi kan nå playoff men det är 14 matcher kvar och mycket kan hända. Mitt fokus är ärligt talat bara på att vinna mot Stoke på lördag.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
tisdag 02 juni
19:00 Bröndby - SönderjyskE Superligaen
onsdag 03 juni
18:30 Hannover 96 - Dynamo Dresden Tyskland 2. Bundesliga
20:30 Werder Bremen - Eintracht Frankfurt Bundesliga
torsdag 04 juni
18:00 Duisburg Damer - Köln Damer Bundesliga Damer
fredag 05 juni
17:30 Kolding - Viborg Danmark 1st Division
18:30 Bochum - St Pauli Tyskland 2. Bundesliga
19:00 Skive - Vendsyssel FF Danmark 1st Division
20:00 FC Fredericia - Vejle Danmark 1st Division
20:30 SC Freiburg - Borussia M'gladbach Bundesliga
lördag 06 juni
13:00 FC Roskilde - Fremad Amager Danmark 1st Division
13:00 Wolfsburg Dam - Frankfurt Damer Bundesliga Damer
15:30 Bayer Leverkusen - Bayern München Bundesliga
15:30 Hvidovre IF - Nyköbing Danmark 1st Division
15:30 Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim Bundesliga
15:30 RB Leipzig - Paderborn Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Mainz Bundesliga
18:30 Borussia Dortmund - Hertha Berlin Bundesliga
söndag 07 juni
13:30 Werder Bremen - Wolfsburg Bundesliga
14:00 Potsdam Damer - Bayern München Bundesliga Damer
15:30 Union Berlin - Schalke Bundesliga
17:00 AC Horsens - Bröndby Superligaen
17:00 FC Nordsjälland - FC Midtjylland Superligaen
17:00 Ålborg - AGF Århus Superligaen
18:00 Augsburg - FC Köln Bundesliga
måndag 08 juni
20:30 Hamburger SV - Holstein Kiel Tyskland 2. Bundesliga
tisdag 09 juni
20:45 Saarbrucken - Bayer Leverkusen Tyska cupen
onsdag 10 juni
18:00 SönderjyskE - AC Horsens Danska cupen
20:45 Ålborg - AGF Århus Danska cupen
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten