Sök
Allsvenskan

Storförlust i Djurgårdens första match

Under eftermiddagen premiärspelade Djurgården för året mot norska Brann och det blev ingen rolig historia för Difs del där det blev förlust med 4-1. 

De regerande mästarna väntade länge med att inleda matchspelandet under försäsongen. Det var också ett Brann som visade att de hade spelat ett par matcher redan under försäsongen. Försvarsspelet som var så stabilt under förra året var som bortblåst och det såg rejält skakigt ut. 

Brann slog flertalet inlägg i den första halvleken och var lyckosamma gång på gång. Där Bamba kunde rinna igenom på inspelen och sätta dit två tidiga mål. Det första kom via en nick där Tangvik i målet gick bort sig rejält.

2-0 kom snabbt därefter via ett volleyavslut från Bamba. Men efter det tog sig Djurgården in i matchen och fick till en reducering genom Emir Kujovic. Men i samma skede blev både Karlström och Ring skadade. 

Det kom även ett tredje mål från Brann i den andra halvleken som återigen var lyckosamma efter inlägg. Koomson fick returen till sig och lyfte in bollen i nättaket. 

Det var en rejält irriterad Marcus Danielson som uttryckte sin besvikelse i halvtid i Dplays sändning av matchen. 
– Det är för dåligt, vi hänger inte med och de får alldeles för billiga mål, sa Danielson.

I den andra halvleken kontrollerade Dif mycket av bollinnehavet, men Brann försvarade sig skickligt och stängde ute hemmalaget från de intressanta ytorna. De lyckades dessutom sticka upp i en kontring som innebar 4-1 genom Mehnert som rann igenom de blårandigas försvar. 

Det slutade också 4-1 och Djurgården åkte på en tung förlust i årets första match. Ineffektiva framåt och ett svagt försvarsspel gjorde det omöjligt att komma åt Brann i dagens möte. 

 


Djurgårdens startelva: Tangvik - Witry, Danielson, Une Larsson, Augustinsson - Karlström, Ulvestad, Walker - Ring, Kujovic, Bärkroth. 

Ersättare: Kawawa, Käck, Radetinac, Ajdarevic, Chilufya, Holmberg, Edwards, Tagesson, Pettersson. 

Saknas i Djurgården gör Erik Berg, PK Bråtveit, Alexander Abrahamsson och Tommi Vaiho. 

Branns startelva: Opdal - Teniste , Rismark, Grøgaard, Koomson, Haugen, Bamba, Acosta, Taylor, Pedersen, Barmen. 

Ersättare: Ræstad, Ordagic, Mehnert, Marthinussen, Møller Wolfe, Heggebø, Kvinge.

Så var FD:s liverapportering från Djurgården - Brann

MIN 1: Där är matchen igång! Mohammed Al Hakim är dagens domare.

MIN 4: Mål! Brann tar ledningen direkt. Ett inlägg landar mellan Danielson och Une Larsson och där dyker Bamba upp och stångar in bollen i mål. Tveksamt första ingripande från Tangvik som halkar, vilket ger anfallaren ett öppet mål. 

MIN 9: Djurgårdens första chans Witry tar sig fram längs högerkanten och slår så när ett precist inlägg till Kujovic, men Acosta hinner emellan och nickar ut bollen till hörna. 

MIN 14: Brann med nytt fint anfall efter ett fint inlägg från högerkanten, men ingen anfallande spelare når upp bollen och istället hamnar bollen utanför straffområdet för ett distansavslut. Dock helt utan riktning den här gången.

MIN 20: Djurgården har tagit sig in i matchen med mer bollinnehav än första tio minutrarna dock utan att skapa några farliga målchanser. Jämn match för tillfället. Augustinsson bröt sig loss på vänsterkanten efter ett fint anfall hela vägen, men sista inspelet sitter inte på en frispringande Kujovic.

MIN 22: Ajajaj Jesper Karlström drar till med ett vänsterskott och får rejält ont i knäet. Han kliver direkt av och ersätts av Astrit Ajdarevic. Tråkiga nyheter för den så populäre Karlström i djurgårdsled.

MIN 25: Mål! Brann passar på när Djurgården är en man kort för att Ajdarevic inte kommit in i spel ännu. Återigen perfekt inlägg från högerkanten och Bamba är tvåmålsskytt när han placerar in volleyavslutet mellan benen på Tangvik.

MIN 30: Nästa skada Ring kliver av efter en duell med Acosta. Oklar status på honom också när han ligger utanför planen. Han ersätts av Edward Chilufya.

MIN 32: Trots en man mindre på banan reducerar Emir Kujovic med ett halvvolleyavslut vid straffområdeskanten. Snyggt mål av Kujovic. Samtidigt kommer Chilufya in i spel

MIN 34: Kujovic vinner bollen ner till Walker som sätter den direkt i djupled mot Bärkroth som så när springer sig fri. Hans avslut täcks dock och bollen räddas upp precis innan mållinjen.

MIN 38: Brann fortsätter att skapa alla sina målchanser via inlägg. Danielson bryter dock inlägget med en nick, men mot eget mål och bollen seglar över Tangvik, men den landar på ovansidan nätet.

MIN 41: Bra anfall igen av Djurgården som tar sig runt på vänsterkanten när Chilufya och Augustinsson kombinerar sig fram. Inlägget går till Bärkroth, men hans avslut går strax utanför.

MIN 43: Återigen tar sig Djurgården fram på vänsterkanten. Bollen landar hos Chilufya som drar till med ett tungt volleyavslut som dock blockerades på sista Brann försvarare.

MIN 45: Mål! När Djurgården dominerat matchen totalt sticker Brann upp och efter ett inlägg släpper Tangvik en billig retur ut till Koomson. Han lägger enkelt in bollen i mål.

MIN 45+3: Där blåser Al Hakim av den första halvleken. En underhållande halvlek offensivt sett. Två försvar som har stora problem med de anfallande lagen.

Andra halvlek: 

MIN 46: Andra halvleken igång och det är en rad byten som görs. In i Dif kommer Edwards, Radetinac debuterande Holmberg och Elliot Käck. Av gick Witry, Augustinsson, Kujovic och Ulvestad.

MIN 50: Fint anfall från Djurgården igen som hittar ner till Chilufya på vänsterkanten. Han spelar in bollen till Ajdarevic utanför straffområdet, men hans avslut går tätt över ribban.

MIN 53: Koomson löper sig förbi Danielson enkelt till ett friläge, men Tangvik får tillslut göra en räddning som inte resulterar i mål. Istället hörna för Brann som blir farlig, men tillslut får Dif undan bollen.

MIN 59: Chilufya är aktiv på vänsterkanten och bryter sig in i straffområdet för ett avslut. Bra kraft i det, men precisionen saknades och skottet gick en bit över.

MIN 62: Dubbeltbyte för Brann. Tvåmålsskytten Bamba och Teniste kliver av och ersätts av Mehnert och Kvinge.

MIN 67: Mål! Brann utökar ledningen. Inhoppande Mehnert får en kanonstart och rinner igenom Djurgårdens försvar och chippar enkelt in lagets fjärde mål. Samtidigt kommer Oscar Pettersson in istället för Nicklas Bärkroth.

MIN 73: Brann med nytt bra läge när inhoppande Kvinge får ett friläge, men avslutet går en bit utanför. Samtidigt gör Brann ännu ett byte när Möller Wolfe byts in.

MIN 79: Fint anfall från Djurgården som tar sig runt på högerkanten nu istället mycket tack vare att Chilufya bytt kant. Radetinac inlägg går fram till Holmberg, men hans avslut går på Brann-målvakten och stoppas. En av de stora skillnaderna i dagens match är att Opdal fått hjälp från sitt försvar och inte gjort några misstag.

MIN 85: Djurgården fortsätter att försöka, men Brann är väldigt kompakta och packar ihop laget skickligt i försvarsspelet, så att Dif tvingas till utsidorna.

MIN 90: Walker är nära att reducera för Djurgården, men hans avslut går precis utanför Opdals högra stolpe. I nästa anfall vill Chilufya ha straff, men Opdal gör det bra och bryter hans genombrott genom att bara träffa bollen.

MIN 93: Där blåser Mohammed Al Hakim av matchen norrmännen besegrar Djurgården med 4-1.


Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 05 juli
14:00 FC Nordsjälland - FC Midtjylland Superligaen
20:00 AGF Århus - FC Köpenhamn Superligaen
måndag 06 juli
18:00 Vejle - FC Roskilde Danmark 1st Division
18:30 Viborg - Nyköbing Danmark 1st Division
19:30 Levante - Real Sociedad La Liga
22:00 Sevilla - Eibar La Liga
tisdag 07 juli
18:00 Nottingham Forest - Fulham Championship
19:00 Watford - Norwich Premier League
19:00 Crystal Palace - Chelsea Premier League
19:30 Valencia - Valladolid La Liga
19:30 Lecce - Lazio Serie A
21:15 Arsenal - Leicester Premier League
21:45 Milan - Juventus Serie A
22:00 Celta Vigo - Atletico Madrid La Liga
onsdag 08 juli
18:00 AC Horsens - Hobro IK Superligaen
18:00 West Bromwich - Derby County Championship
18:00 Randers FC - Esbjerg Superligaen
19:00 West Ham - Burnley Premier League
19:30 Genoa - Napoli Serie A
19:30 Getafe - Villarreal La Liga
19:30 Fiorentina - Cagliari Serie A
19:30 Real Betis - Osasuna La Liga
20:00 Lyngby - SönderjyskE Superligaen
21:15 Brighton - Liverpool Premier League
21:45 Torino - Brescia Serie A
21:45 Bologna - Sassuolo Serie A
21:45 Atalanta - Sampdoria Serie A
22:00 Barcelona - Espanyol La Liga
torsdag 09 juli
02:00 Orlando City SC - Inter Miami CF MLS
04:30 Nashville SC - Chicago Fire MLS
15:00 New York City FC - Philadelphia Union MLS
17:45 Elfsborg - IFK Göteborg Svenska Cupen
19:00 Everton - Southampton Premier League
19:00 Bournemouth - Tottenham Premier League
19:30 Eibar - Leganes La Liga
19:30 SPAL - Udinese Serie A
19:30 Mallorca - Levante La Liga
20:15 Mjällby AIF - Malmö FF Svenska Cupen
21:15 Aston Villa - Manchester U Premier League
21:45 Verona - Inter Serie A
22:00 Athletic Bilbao - Sevilla La Liga
fredag 10 juli
02:00 Montreal Impact - New England Revolution MLS
04:30 FC Dallas - Vancouver Whitecaps MLS
19:30 Real Sociedad - Granada La Liga
22:00 Real Madrid - Alaves La Liga
lördag 11 juli
02:00 Toronto FC - DC United MLS
04:30 Seattle Sounders FC - San Jose Earthquakes MLS
13:30 Norwich - West Ham Premier League
13:30 Watford - Newcastle Premier League
15:00 Hammarby - Sirius Allsvenskan
15:00 Falkenberg - Östersund Allsvenskan
16:00 Liverpool - Burnley Premier League
17:00 Osasuna - Celta Vigo La Liga
17:15 Lazio - Sassuolo Serie A
17:30 Jönköpings Södra - Degerfors Superettan
17:30 Örgryte IS - GIF Sundsvall Superettan
18:00 Haugesund - Molde Norge Eliteserien
18:30 Sheffield U - Chelsea Premier League
19:30 Brescia - Roma Serie A
19:30 Valladolid - Barcelona La Liga
20:30 Rosenborg - Strömsgodset Norge Eliteserien
21:00 Brighton - Manchester City Premier League
21:45 Juventus - Atalanta Serie A
22:00 Atletico Madrid - Real Betis La Liga
söndag 12 juli
02:00 Atlanta United - New York Red Bulls MLS
04:30 FC Cincinnati - Columbus Crew MLS
14:00 Espanyol - Eibar La Liga
14:30 Helsingborg - AIK Allsvenskan
14:30 Umea FC - Halmstad Superettan
14:30 Örebro SK - Varbergs BoIS FC Allsvenskan
17:00 Levante - Athletic Bilbao La Liga
17:15 Genoa - SPAL Serie A
17:30 Mjällby AIF - Häcken Allsvenskan
17:30 Västerås SK - Ljungskile Superettan
17:30 IFK Göteborg - Djurgården Allsvenskan
17:30 AFC Eskilstuna - IK Brage Superettan
18:00 Viking FK - Odd Norge Eliteserien
18:00 Kristiansund BK - Stabaek Norge Eliteserien
18:00 Ålesund - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
18:00 Mjondalen - Valerenga Norge Eliteserien
18:00 Sarpsborg 08 - Start Norge Eliteserien
19:30 Parma - Bologna Serie A
19:30 Fiorentina - Verona Serie A
19:30 Udinese - Sampdoria Serie A
19:30 Cagliari - Lecce Serie A
19:30 Leganes - Valencia La Liga
20:30 SK Brann - Sandefjord Norge Eliteserien
21:45 Napoli - Milan Serie A
22:00 Sevilla - Mallorca La Liga
måndag 13 juli
02:00 Sporting Kansas City - Minnesota United FC MLS
04:30 Real Salt Lake - Colorado Rapids MLS
19:00 Dalkurd FF - Öster Superettan
19:00 Kalmar FF - Elfsborg Allsvenskan
19:00 Norrby IF - Akropolis IF Superettan
19:00 Trelleborgs FF - GAIS Superettan
19:00 Malmö FF - IFK Norrköping Allsvenskan
19:30 Villarreal - Real Sociedad La Liga
19:30 Alaves - Getafe La Liga
21:45 Inter - Torino Serie A
22:00 Granada - Real Madrid La Liga
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 IFK Norrköping 6 5 1 0 11 16
2 IK Sirius FK 6 3 2 1 2 11
3 Varbergs BoIS FC 6 3 1 2 4 10
4 BK Häcken 6 2 4 0 4 10
5 IF Elfsborg 6 2 4 0 2 10
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Mjällby AIF 6 3 1 2 0 10
7 Malmö FF 6 2 3 1 2 9
8 AIK 6 2 2 2 0 8
9 IFK Göteborg 6 2 2 2 -1 8
10 Djurgårdens IF 6 2 1 3 2 7
11 Hammarby IF 6 2 1 3 -3 7
12 Kalmar FF 6 2 0 4 -2 6
13 Örebro SK 6 1 3 2 -2 6
14 Falkenbergs FF 6 1 2 3 -4 5
15 Östersunds FK 6 1 1 4 -6 4
16 Helsingborgs IF 6 0 2 4 -9 2

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten