Sök

Såg skakigt ut, det måste Bajens spioner ha sett

Ikväll är det äntligen dags för Elfsborg, Hammarby och Häcken att kliva in i det europeiska kvalspelet.

FotbollDirekt ger här en sista lägesrapport inför Conference League-matcherna.

Igår spelade Malmö FF 2-1 mot HJK Helsingfors i Champions Leagues andra kvalomgång.

Ikväll har det blivit dags för resterande svenska klubbar att kvala till Europa. Elfsborg, Hammarby och Häcken kliver alla in i Europa Conference Leagues andra kvalomgång.

FotbollDirekt har tittat närmare på vad det är för motstånd som väntar. Skulle lagen ta sig vidare står det dessutom klart vilka motstånd som väntar i den tredje omgången.

Ikväll är det hur som helst slovenskt, moldaviskt och skotskt motstånd som står på menyn. Elfsborg och Hammarby inleder sina dubbelmöten hemma på Borås Arena, respektive Tele2 Arena medan Häcken startar sitt Europaäventyr på Pittodrie Stadium i Aberdeen.

Bajen kommer att göra upp med slovenska Maribor, som kommer till matchen med gott självförtroende. Efter två ganska sega 1-0-segrar i den första kvalomgången lyckades Maribor vända 0-2-underläge till 3-2-seger i ligapremiären i helgen.

Elfsborg kommer att behöva göra hål på moldaviska Milsami Orhei som skrällde sig vidare från den första kvalomgången, och laget har de senaste veckorna visat att de kan försvara sig väl. Milsami nollade Sarajevo i dubbelmötet i den första omgången, och nu i söndags höll man nollan igen i ligan.

Häcken kommer i sin tur möta ett lag som knappast kommit upp i någon ordentlig form. Aberdeen FC har endast spelat två träningsmatcher under sin försäsong, och de har kryssat båda gångerna. Dessutom får Häcken avsluta dubbelmötet på hemmaplan. 

Nedanför kommer viktig information om de svenska lagens kommande motståndare:

Europa Conference League kvalomgång 2

Hammarby IF - NK Maribor ikväll, 18:45

NK Maribor - Hammarby IF torsdag 29 juli, 20:45


Kvalomgång 1: FC Urartu - NK Maribor

(Maribor-Urartu 1-0, första mötet)

(Urartu-Maribor 0-1, andra mötet)

Maribor vidare efter totalt 2-0


FAKTA OM NK MARIBOR:

Form: 7-0-1 

3-2 mot Celje (18/7) - Ligamatch

1-0 mot Urartu (15/7) - Europamatch

1-0 mot Urartu (8/7) - Europamatch

4-1 mot Beltinci (2/7) - Träningsmatch

1-3 mot Cracovia (1/7) - Träningsmatch

4-1 mot Vojvodina (26/6) - Träningsmatch

3-0 mot Weiz (16/6) - Träningsmatch

2-0 mot Kalsdorf (12/6) - Träningsmatch

Tabellplacering: 2:a, med en omgång spelad

Land: Slovenien

Värvningar inför kommande säsong: 8 (Bland annat 20-årige Robert Voloder från FC Köln)

Grundades: 1960

Hemmaarena: Stadion Ljudski vrt (kapacitet: 12 702)

Det slovenska laget slutade på en andraplats den förra säsongen och förlorade ligatiteln på målskillnad mot Mura. Maribors bästa målskytt blev 22-årige Jan Mlakar som gjorde 15 mål på 35 matcher. Mlakar var dock inlånad från engelska Brighton och avslutade sitt lån den 30 juni.

Maribor har tagit 14 inhemska ligatitlar och nio stycken cuptitlar under sin drygt 60-åriga historia. Precis som Hammarby kan den slovenska klubben stoltsera med att de har vunnit den före detta Uefa-turneringen Intertoto-cupen.

2019 mötte Maribor de dåvarande regerande svenska mästarna AIK i den andra kvalomgången till Champions League. Efter ett dramatiskt dubbelmöte gick till sist Maribor vidare på fler gjorda bortamål (4-4 totalt).

I söndags inledde Maribor den slovenska ligasäsongen genom att besegra NK Celje med 3-2. Det satt dock minst sagt långt inne, då Maribor låg under med 2-0 tätt inpå halvtidsvilan, men laget lyckades vända och vinna till sist. Det må jublas på bilden men Hammarbys folk som har sett matchen måste ha sett saker som man ska utnyttja.

***


IF Elfsborg - FC Milsami Orhei ikväll, 18:45

FC Milsami Orhei - IF Elfsborg 29 juli, 19:00


Kvalomgång 1: FC Milsami Orhei - FK Sarajevo

(Milsami-Sarajevo 0-0, första mötet)

(Sarajevo-Milsami 0-1, andra mötet)

Milsami vidare efter totalt 1-0


FAKTA OM FC MILSAMI ORHEI

Form: 2-2-0

1-0 mot Balti (18/7) - Ligamatch

1-0 mot Sarajevo (15/7) - Europamatch

0-0 mot Sarajevo (8/7) - Europamatch

1-1 mot Sftintul Gherorghe (2/7) - Ligamatch

Tabellplacering: 2:a, med två omgångar spelade

Land: Moldavien

Värvningar inför kommande säsong: 5

Grundades: 2005

Hemmaarena: CSR Orhei Stadionul (kapacitet: 2 539)

Förra säsongen slutade Milsami på en tredjeplats i den moldaviska ligan. För många är säkert Sheriff ett mer bekant klubbnamn, och det var laget som vann ligatiteln, med ganska stor marginal ska sägas. Milsamis bästa målskyttar blev Alexandru Antoniuc på 15 gjorda på 37 matcher, samt Artiom Puntus som gjorde 14 mål på 26 matcher. 

Klubben vann sin första ligatitel 2015 och man blev då historiska eftersom det var första gången ett moldaviskt lag utanför Chisnau och Tiraspol vann ligan. Man har även vunnit den moldaviska cupen två gånger samt den moldaviska supercupen två gånger.

Största europaframgången som klubben nått var 2015 då laget nådde hela vägen fram till Europa League-playoff, innan man åkte ut mot den franska storklubben Saint-Etienne med 2-1. Annars har de försökt att kvala till Europa League i över ett decennium nu, men man har oftast åkt ut ur den första, andra eller tredje kvalomgången.

Laget har spelat två omgångar i den moldaviska ligan så här långt, och man har inlett med att spela 1-1 mot Stinftul Gheroghe och att vinna med 1-0 mot FC Balti.

***

Aberdeen FC - BK Häcken ikväll, 20:45

BK Häcken - Aberdeen FC 29 juli, 18:30


FAKTA OM ABERDEEN FC:

Form: 0-2-0

0-0 mot St. Johnstone (16/7) - Träningsmatch

1-1 mot Inverness Caledonian Thistle (8/7) - Träningsmatch

Tabellplacering: Ej i säsong. Slutade 4:a förra säsongen.

Värvningar inför kommande säsong: 7 (Bland annat Celtic-profilen Scott Brown)

Land: Skottland

Grundades: 1903

Hemmaarena: Pittodrie Stadium (kapacitet: 22 199)

Förra säsongen slutade Aberdeen på en fjärdeplats i den skotska ligan, hela 40 poäng bakom ligasegrarna Rangers. Aberdeens bäste målskytt blev Lewis Ferguson som gjorde åtta mål på 30 matcher. 

Klubben har titulerat sig som skotska ligamästare vid fyra tillfällen, och man har även tretton cuptitlar på cv:et. Dessutom är man den enda skotska klubben som vunnit två europeiska troféer, nämligen Cupvinnarcupen och Supercupen (1983). 

Förra säsongen nådde laget fram till den tredje kvalomgången i Europa League innan man förlorade mot den portugisiska storklubben Sporting med 1-0. Totalt har man hela 144 europeiska matcher i bagaget, men många av dessa har spelats under 1900-talet. 

***

Champions League kvalomgång 2

Malmö FF - HJK Helsingfors 2-1

HJK Helsingfors - Malmö FF tisdag 27 juli, klockan 18:00

Champions League kvalomgång 1

Malmö FF - Riga FC 1-0, Antonio Colak 50'

Riga FC - Malmö FF 1-1, Antonio Colak 33', Ivan Paurevic 57'

MFF vidare efter totalt 2-1.

Matchrapporter: Förlustsviten bruten för Östersund – efter 1-1 mot Hammarby Djurgården upp i topp efter seger mot Häcken Hammarby fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar Delad pott när Häcken tog emot Elfsborg Malmö avgjorde mot Mjällby efter paus

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 01 augusti
00:00 Philadelphia Union - Chicago Fire MLS
01:30 Toronto FC - Nashville SC MLS
måndag 02 augusti
10:00 USA - Kanada OS damer
13:00 Australien - Sverige OS damer
19:00 Sirius - Örebro Allsvenskan
19:00 SönderjyskE - Nordsjälland Superligaen
19:00 Jönköping - IFK Värnamo Superettan
19:00 GIF Sundsvall - Brage Superettan
19:00 IFK Göteborg - Norrköping Allsvenskan
19:00 AIK - Halmstad Allsvenskan
20:45 Kilmarnock - Ayr Skottland Championship
tisdag 03 augusti
10:00 Brasilien - Mexiko OS
13:00 Japan - Spanien OS
19:00 Örgryte - GAIS Superettan
19:00 Malmö FF - Rangers EUROPA: Champions League
19:00 Akropolis - Öster Superettan
onsdag 04 augusti
19:00 Vasalund - Helsingborg Superettan
20:30 Valencia - Milan Träningsmatch
01:00 New England Revolution - Nashville SC MLS
01:30 Philadelphia Union - Toronto FC MLS
01:30 Columbus Crew - DC United MLS
01:30 Montreal Impact - Atlanta United MLS
torsdag 05 augusti
02:00 Orlando City SC - Inter Miami CF MLS
02:00 New York Red Bulls - FC Cincinnati MLS
02:00 Chicago Fire - New York City FC MLS
03:00 Austin FC - Houston Dynamo MLS
04:00 Seattle Sounders FC - FC Dallas MLS
04:30 Los Angeles FC - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - San Jose Earthquakes MLS
04:30 LA Galaxy - Real Salt Lake MLS
fredag 06 augusti
04:00 Sverige - Kanada OS damer
18:30 Silkeborg - Viborg Superligaen
20:30 Midtjylland - Vejle Superligaen
20:45 Bournemouth - West Bromwich Championship
lördag 07 augusti
13:30 Dundee Utd - Rangers Skottland Premiership
16:00 Blackburn - Swansea Championship
16:00 West Ham - Atalanta Träningsmatch
16:00 Aston Villa - Sevilla Träningsmatch
17:00 Lyon - Brest Ligue 1
17:00 IFK Värnamo - AFC Eskilstuna Superettan
17:00 Falkenberg - GIF Sundsvall Superettan
17:30 Örebro - Mjällby Allsvenskan
18:15 Leicester - Manchester City England FA Community Shield
18:30 Charlton - Sheffield Wednesday League One
20:00 Ajax - PSV Eindhoven Nederländska Supercupen
21:00 Troyes - Paris SG Ligue 1
21:00 Sheffield U - Birmingham Championship
01:30 Columbus Crew - Atlanta United MLS
01:30 FC Cincinnati - Orlando City SC MLS
söndag 08 augusti
02:00 Minnesota United FC - Houston Dynamo MLS
02:00 Toronto FC - New York City FC MLS
02:30 FC Dallas - Austin FC MLS
03:00 Colorado Rapids - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - Real Salt Lake MLS
13:00 Rennes - Lens Ligue 1
14:30 Fulham - Middlesbrough Championship
15:00 Djurgården - AIK Allsvenskan
15:00 Häcken - Östersund Allsvenskan
15:00 Bordeaux - Clermont Ligue 1
15:00 Strasbourg - Angers Ligue 1
15:00 Nice - Reims Ligue 1
15:00 St Etienne - Lorient Ligue 1
17:00 Brage - Jönköping Superettan
17:00 Metz - Lille Ligue 1
17:30 Elfsborg - Degerfors Allsvenskan
17:30 Coventry - Nottingham Forest Championship
17:30 IFK Göteborg - Hammarby Allsvenskan
20:45 Montpellier - Marseille Ligue 1
måndag 09 augusti
19:00 Norrby - Örgryte Superettan
19:00 Norrköping - Kalmar Allsvenskan
19:00 Varberg - Sirius Allsvenskan
19:00 Nordsjälland - Odense Superligaen
19:00 Västerås SK - Akropolis Superettan
19:00 GAIS - Vasalund Superettan
tisdag 10 augusti
19:00 Öster - Trelleborg Superettan
19:00 Helsingborg - Landskrona Superettan
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 13 9 3 1 16 30
2 Malmö FF 13 9 2 2 15 29
3 AIK 13 7 3 3 5 24
4 IF Elfsborg 13 7 2 4 6 23
5 Hammarby IF 13 6 4 3 8 22
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 13 6 2 5 4 20
7 Kalmar FF 13 4 5 4 -2 17
8 BK Häcken 13 4 4 5 0 16
9 IFK Göteborg 13 3 6 4 -1 15
10 Halmstads BK 13 3 6 4 -1 15
11 Degerfors IF 13 4 3 6 -7 15
12 IK Sirius 13 4 3 6 -10 15
13 Varbergs BoIS 13 3 4 6 -6 13
14 Örebro SK 13 3 2 8 -16 11
15 Mjällby AIF 13 2 4 7 -7 10
16 Östersunds FK 13 2 3 8 -4 9

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten