Policy

FotbollDirekts cookie-policy

ANNONS

Introduktion

Vi tror på att vara transparanta med våra användare om hur vi samlar in och använder deras data. Om du vill veta mer om detta och oss som datakontrollanter kan du läsa vår integritetspolicy.

Denna cookiepolicy syftar till att göra det tydligt för webbplatsanvändare ("du") hur, när och varför vi använder cookies.

För information om hur man tar bort eller blockerar cookies, se avsnittet Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar? nedan. Innan du vidtar åtgärder angående cookies rekommenderar vi dig dock att du läser denna policyn.

Vilken information hittar du i denna policyn

Vår användning av cookies

Om cookies

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Väsentliga cookies

Preferenser-och funktionalitet cookies

Analytic-cookies

Marknadsföringscookies

Tredjeparts-cookies

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Ändra webbläsarinställningar

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Variationsklausul

Vår användning av cookies

Alla webbläsare som besöker vår webbplats kommer att få cookies från oss. Om den mån av cookies vi använder oss av inte är absolut nödvändiga för tillhandahållandet av denna webbplats kommer vi att be dig att godkänna vår användning av cookies när du först besöker vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats eftersom vi önskar att alla våra användare ska ha den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen. Information som tillhandahålls via cookies gör det möjligt att optimera din upplevelse.

Cookies innehåller vanligtvis inte information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till informationen lagrad i och erhållen från cookies. I vår integritetspolicy kan du ta reda på mer om vilka personuppgifter som rör våra användare som behandlas.

Om cookies

Cookies är små textfiler som placeras på din enhet av de webbplatser som du besöker. Det gör det möjligt för webbplatsen att komma ihåg dina handlingar och inställningar (som dina inloggning, språk, teckensnitt och storlek och andra visningsinställningar) under en tid, så att du inte behöver fortsätta att ange dem igen när du kommer tillbaka till webbplatsen eller bläddra från en sida till en annan. Användningen av cookies hjälper dig att navigera mellan sidor effektivt, hjälper dig att komma ihåg dina preferenser och förbättra din surfupplevelse på andra sätt. Cookies kan också bidra till att marknadsföringen du ser online är mer relevant för dig och dina intressen.

Annan teknik, inklusive data som vi lagrar i din webbläsare eller enhet, identifierare associerade med din enhet och annan programvara används för liknande syften. I denna policy hänvisar vi till alla dessa teknologier som “cookies”.

Cookies kan klassificeras efter deras livslängd, domänen till vilken de tillhör och lagringsplatsen.

Genom livslängd är cookies antingen:

 • sessions cookies som raderas när användaren stänger ner webbläsaren - session cookies håller bara så länge som sessionen (vanligtvis det aktuella besöket på en webbplats eller en webbläsarsession).
 • beständiga cookies som finns kvar på användarens dator / enhet under en fördefinierad tidsperiod (såvida den inte raderas av användaren före utgångsdatumet). Beständiga cookies hjälper oss att känna igen dig, så det är lättare att återvända till vår webbplats eller interagera med vår tjänst utan att behöva logga in eller ändra dina inställningar varje gång. När du har loggat in stannar en beständig cookie i din webbläsare och läses igen när du återvänder till vår webbplats.

När det gäller den domän som den tillhör, finns det antingen:

 • cookies från första part som ställs in av webbservern på den besökta sidan och delar samma domän eller
 • tredjepartscookies lagras av en annan domän till den besökta sidans domän. Detta kan hända när webbsidan refererar till en fil, till exempel JavaScript, som ligger utanför dess domän.

Med hänsyn till var cookies lagras finns det:

 • Webbläsar-cookies som skickas av en webbplats och lagras i användarens webbläsare. Webbläsar cookies lagrar mindre än Flash-cookies och endast webbläsaren där kakorna lagras får åtkomst till dem.
 • Flash-cookies är kända som lokala delade objekt och de skiljer sig från webbläsarcookies på grund av mängden, typen och sättet på som informationen lagras. De lagras utanför webbläsaren och de kan komma åt av flera webbläsare på samma dator.

För mer information om cookies, besök information www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Vi använder alla sorter av cookies som har förklarats ovanför. En detaljerad beskrivning av våra cookies, deras funktioner och källor kan hittas nedan.

Väsentliga cookies

Väsentliga cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera effektivt. De hjälper till att göra webbplatsen användbar genom att möjliggöra grundläggande funktioner som sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Denna typ av cookies kan användas för att skydda och påskynda vår webbplats genom att automatiskt optimera leveransen av vårt innehåll. Det är så här du får de snabbaste sidor belastnings tiderna och den bästa prestandan av webbplatsen. Väsentliga cookies kan också användas för säkerhetsskäl och för att identifiera våra betrodda besökare. De kan filtrera bots och skilja dem från legitima användare och förhindra någon form av skräppost på vår webbplats.

Dessa cookies motsvarar inte något användarens ID i vår webbapplikation, och cookies lagrar inte heller någon personlig identifierbar information. Vi rekommenderar att du inte stänger av dessa cookies. Om du ställer in din webbläsare att blockera eller varna dig om dessa cookies, ska du vara medveten om att vissa delar av webbsidan kanske inte fungerar efter det.

Preferenser- och funktionalitetscookies

Preference cookies gör det möjligt för en webbplats att komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen uppträder eller ser ut, som det språk som du föredrar eller regionen du befinner dig i. De kan också användas för att tillhandahålla tjänster du har bett om, t.ex. video, kommentera en blogg eller använda en livechat-tjänst.

Analytic-cookies

Analytics-cookies hjälper webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera informationen anonymt. Vi använder olika analys cookies för att analysera information om hur vår webbplats används. Analytics-cookies kan behandla information om antalet besökare på webbplatsen, var besökarna på webbplatsen kommer från, sidorna de besöker, bläddringsaktiviteterna, nedladdningar, information om användaren, tid på webbplatsen och ungefärlig geografisk placering av en enhet som du använder för att komma åt vår webbplats. Vi använder denna information för att sammanställa rapporter som hjälper oss att förbättra webbplatsen.
Rapporter kan visuellt presenteras genom värmekartor och anonyma skärminspelningar. All data som vi bearbetar med användning av denna typ av cookies presenteras i en aggregerad form och / eller pseudonymiserad.

Vi använder främst analys cookies tillhandahållna av Google Analytics. Observera dock att vi kan använda analytiska cookies tillhandahållna av andra företag vars tjänster vi också kan använda för analytiska ändamål.

Marknadsföringscookies

Marknadsföringscookies används för att spåra besökare på olika webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilda användaren.

För marknadsföringsändamål kan vi använda olika tjänster inklusive, men inte begränsat till,GoogleAds and Klaviyo. Marknadsföring cookies används för att säkerställa att dessa tjänster ska fungera. Dessa cookies kan också tjäna till att anpassa vårt sätt att kommunicera med dig. Om du samtycker till att ta emot reklammaterial, hjälper marknadsföringcookies oss att utvärdera dina personliga preferenser för specifikt innehåll som vi sedan använder för att leverera mer personlig marknadsföring till dig.

Observera att vi kan använda marknadsföring cookies från andra företag. Dessutom kan cookies från tredje part (se avsnittet nedan) placeras av våra partners för att marknadsföra sina produkter. Exempelvis kan reklamaktiviteter från tredje part innehålla annonser som banners eller mellanliggande annonser.

Vi uppmuntrar dig att besöka www.youronlinechoices.eu för att hitta mer informationen om hur vi annonserar, samt för att se vilka val du har i samband med användningen av dina uppgifter.

Tredjepart-cookies

Tredje parter kan ställa in cookies när du besöker vår webbplats. Ibland beror det på att vi har anlitat tredje part för att tillhandahålla tjänster åt våra vägnar. Ibland beror det på att våra webbsidor innehåller annonser från tredje part, eller innehåll som videos och nyheter. Eftersom din webbläsare ansluter sig till dessa tredjeparts-webbserver för att hämta det innehållet, kan tredje parter ställa in eller läsa sina egna cookies på din enhet och kan samla in information om dina onlineaktiviteter på webbplatser eller onlinetjänster. Slutligen, i vissa fall kan tredje part spårningscookies också vara nödvändiga för effektiv användning av anknytningslänkar och prestandan av eventuella anslutna avtal vi har på plats.

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Du kan när som helst välja att inaktivera några eller alla cookies. Du har flera sätt att inaktivera cookies.

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Du kan välja bort att spåras av några av de tredjepartsleverantörer som vi huvudsakligen litar på, genom följande instruktioner som de tillhandahåller:

 • Google Analytics
 • Google Ads opt-out
 • Om du vill välja bort Klaviyo-e-postmeddelanden klickar du helt enkelt på "avsluta prenumerationslänken" som finns längst ner i e-postmeddelandet.

Ändra webbläsarinställningar

Med de mest använda webbläsarna så kan du hantera de flesta av cookies via webbläsarens inställningar. Tänk på att om du begränsar webbplatsernas förmåga att ställa in cookies kan du förvärra din totala användarupplevelse, eftersom den (bland annat) inte längre kommer att anpassas till dig.

Om du fortfarande inte vill ta emot cookies från vår webbplats kan du ändra dina webbläsarinställningar på den enhet du använder för att komma åt våra tjänster. Nedan hittar du korta instruktioner för om hur du inaktiverar cookies i de mest populära webbläsarna. Du kan också hitta länkar till cookiehanterings-avsnittet för de mest populära webbläsarna. Läs noga följande instruktioner:

 • Internet Explorer: Klicka på knappen Verktyg och sedan på Internetalternativ. På den Allmänna fliken välj visningshistorik, klicka på Inställningar. Klicka sedan på Välj filer och välj de cookie (s) du vill inaktivera. Stäng sedan fönstret med listan över cookies och klicka två gånger på OK för att återgå till internet. Mer instruktioner finns här.
 • Firefox-webbläsare: Klicka på Firefox-menyikonen, sedan på Verktygsknappen, sedan Alternativ; i fönstret som visas, välj Sekretess och välj Ta bort specifika cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och ta bort dem. Mer instruktioner finns här.
 • Safari: klicka på knappen Inställningar och sedan på Preferenser. I fönstret som visas väljer du Sekretess / säkerhet och klickar på Visa cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och klicka sedan på Radera eller Radera alla. Mer instruktioner finns här.
 • Chrome: klicka på Google Chrome-menyn och sedan på Inställningar. Klicka på Avancerade inställningar längst ner på sidan. I sekretess avsnittet klicka på innehållsinställningar. Så här inaktiverar du cookies:
  • Välj Blockera webbplatser från att lagra data;
  • Klicka på Cookies och webbplatsinformation flytta sedan musen över webbplatsen som skapade cookien, och klicka på X i det högra hörnet, eller klicka på Ta bort alla.
 • Mer information finns här.
   
 • Safari (mobil) - För mer information, besök följande länk.

För instruktioner om hur du inaktiverar cookies i webbläsare som inte anges ovan, se dokumentationen som din webbläsare tillverkare tillhandahåller.

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Att ändra webbläsarinställningar tar inte bort Flash-cookies. Om du vill inaktivera Flash-cookies finns det introduktioner här. Om du inaktiverar Flash-cookies kommer du inte ha tillgång till många funktioner som gör din upplevelse mer effektiv och vissa av våra tjänster kommer inte att fungera korrekt.

Variationsklausul

Det kan vara nödvändigt att ändra denna cookiepolicy ibland baserad på förändrade tekniska och affärsmässiga behov eller för att uppfylla lagstiftnings- eller lagkrav i EU:s dataskyddslag.

Väsentliga ändringar är de som påverkar dina rättigheter och tillstånd när det gäller skydd och behandling av dina personuppgifter. De väsentliga ändringarna kan inkludera, men är inte begränsade till, lansering av nya tjänster, distribution av ny teknik och bearbetning av dina data för nya ändamål. Därför, om vi gör väsentliga ändringar av denna cookiepolicy, kommer vi att skicka ett meddelande via våra tjänster eller på andra sätt och ge dig möjlighet att granska ändringarna innan de träder i kraft. Du kommer att bli ombedd att godkänna behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med den uppdaterade policyn. Om du inte samtycker till detta kanske du inte kan använda ditt konto och tjänster tillgängliga för registrerade användare.

Dessutom kan vi då och då göra mindre ändringar av vår cookiepolicy. Dessa typer av ändringar kan inkludera, men är inte begränsade till, organisatoriska och grammatiska förändringar för att göra denna policy enklare att läsa. Det faktum att du fortsätter att använda våra tjänster efter att vi publicerat den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar innebär att behandlingen av dina personuppgifter är föremål för den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna sida för den senaste informationen om användning av cookies.


 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
måndag 04 december
13:00 Al Quwa Al Jawiya - OKMK AFC Champions League
13:00 Sverige U23 - Nederländerna U23 Landskamp, damer
17:00 Mumbai City - Navbahor Namangan AFC Champions League
17:00 Al-Sadd SC - Nasaf Qarshi AFC Champions League
17:00 Al-Faisaly Amman - Al Sharjah AFC Champions League
17:00 Al Hilal Riyadh - Nassaji Mazandaran AFC Champions League
19:00 Midtjylland - Viborg Superligaen
19:00 Al Ittifaq Dammam - Sepahan AFC Champions League
20:45 Torino - Atalanta Serie A
20:45 AFC Wimbledon - Ramsgate FA-cupen
21:00 Celta Vigo - Cadiz La Liga
tisdag 05 december
15:00 Ahal - Al Ain AFC Champions League
15:00 Pakhtakor - Al Feiha AFC Champions League
17:00 Persepolis - Al Duhail AFC Champions League
17:00 Istiqlol Dushanbe - Al Nassr AFC Champions League
19:00 Spanien - Sverige UEFA Nations League Women - League A
20:30 Wolverhampton - Burnley Premier League
20:45 Borussia M'gladbach - Wolfsburg Tyska cupen
21:00 Lazio - Genoa Italienska Cupen
21:00 Arosa - Valencia Copa del Rey
21:15 Luton - Arsenal Premier League
onsdag 06 december
13:00 Hanoi FC - Urawa Red Diamonds AFC Champions League
13:00 Wuhan Three Towns - Pohang AFC Champions League
18:00 Saarbrucken - Eintracht Frankfurt Tyska cupen
18:00 Nordsjälland - AB Gladsaxe Danska cupen
18:00 Bayer Leverkusen - Paderborn Tyska cupen
20:15 Köpenhamn - Silkeborg Danska cupen
20:30 Sheffield U - Liverpool Premier League
20:30 Brighton - Brentford Premier League
20:30 Fulham - Nottingham Premier League
20:30 Crystal Palace - Bournemouth Premier League
20:45 Stuttgart - Borussia Dortmund Tyska cupen
21:00 Hearts - Rangers Skottland Premiership
21:00 Fiorentina - Parma Italienska Cupen
21:00 Villarreal - Maccabi Haifa Europe UEFA Europa League
21:00 Atletico Astorga - Sevilla Copa del Rey
21:15 Manchester U - Chelsea Premier League
21:15 Aston Villa - Manchester C Premier League
torsdag 07 december
18:00 Århus - Bröndby Danska cupen
18:45 PSV - Heerenveen Eredivisie
20:15 Fredericia - Lyngby Danska cupen
20:30 Everton - Newcastle Premier League
21:00 Orihuela - Girona Copa del Rey
21:15 Tottenham - West Ham Premier League
fredag 08 december
18:30 RB Leipzig - Nürnberg Bundesliga damer
18:30 Hannover - Karlsruhe 2. Bundesliga
18:30 Wehen - Eintracht Braunschweig 2. Bundesliga
20:30 Hoffenheim - Bochum Bundesliga
20:45 Juventus - Napoli Serie A
20:45 Raith - Partick Thistle Skottland Championship
21:00 Coventry - Birmingham Championship
21:00 Getafe - Valencia La Liga
lördag 09 december
13:00 Ålborg - Århus Danska ligan, damer
13:00 Manchester C - Aston Villa Women’s Super League
13:00 Kolding - Bröndby Danska ligan, damer
13:00 Hamburg - Paderborn 2. Bundesliga
13:00 Kaiserslautern - Hertha Berlin 2. Bundesliga
13:00 Greuther Furth - Magdeburg 2. Bundesliga
13:30 Crystal Palace - Liverpool Premier League
13:30 Sunderland - West Bromwich Championship
14:00 Alaves - Las Palmas La Liga
14:00 Köln - Wolfsburg Bundesliga damer
15:00 Verona - Lazio Serie A
15:30 Heidenheim - Darmstadt Bundesliga
15:30 AB Gladsaxe - Nordsjälland Danska cupen
15:30 Union Berlin - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Augsburg Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Freiburg Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Bayern München Bundesliga
16:00 Wolverhampton - Nottingham Premier League
16:00 Manchester U - Bournemouth Premier League
16:00 Sheffield U - Brentford Premier League
16:00 Queens PR - Hull Championship
16:00 Brighton - Burnley Premier League
16:15 Real Betis - Real Madrid La Liga
18:00 Atalanta - Milan Serie A
18:30 Borussia Dortmund - Leipzig Bundesliga
18:30 Aston Villa - Arsenal Premier League
18:30 Villarreal - Real Sociedad La Liga
18:45 Ajax - Sparta Rotterdam Eredivisie
19:00 Silkeborg - Köpenhamn Danska cupen
20:30 Osnabrück - St Pauli 2. Bundesliga
20:45 Inter - Udinese Serie A
21:00 Mallorca - Sevilla La Liga
söndag 10 december
12:30 Frosinone - Torino Serie A
13:00 Kilmarnock - Celtic Skottland Premiership
13:00 Fortuna Hjörring - Köge Danska ligan, damer
13:30 Arsenal - Chelsea Women’s Super League
13:30 Fortuna Düsseldorf - Kiel 2. Bundesliga
13:30 Hansa Rostock - Schalke 2. Bundesliga
14:00 Eintracht Frankfurt - Hoffenheim Bundesliga damer
14:00 Atletico Madrid - Almeria La Liga
15:00 Everton - Chelsea Premier League
15:00 Luton - Manchester C Premier League
15:00 Monza - Genoa Serie A
15:00 Thisted - Nordsjælland Danska ligan, damer
15:00 Fulham - West Ham Premier League
15:30 Bröndby - Århus Danska cupen
15:30 Stuttgart - Bayer Leverkusen Bundesliga
16:15 Granada - Athletic Bilbao La Liga
17:30 Tottenham - Newcastle Premier League
17:30 Köln - Mainz Bundesliga
18:00 Salernitana - Bologna Serie A
18:00 Lyngby - Fredericia Danska cupen
18:30 Cadiz - Osasuna La Liga
19:45 Tottenham - Manchester U Women’s Super League
20:45 Roma - Fiorentina Serie A
21:00 Barcelona - Girona La Liga
måndag 11 december
18:30 Empoli - Lecce Serie A
19:30 Bayern München - Bayer Leverkusen Bundesliga damer
20:45 Cagliari - Sassuolo Serie A
21:00 Rayo Vallecano - Celta Vigo La Liga
21:00 Portsmouth - Bolton League One
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 20 4 6 35 64
2 IF Elfsborg 30 20 4 6 33 64
3 BK Häcken 30 18 3 9 30 57
4 Djurgårdens IF 30 15 5 10 5 50
5 IFK Värnamo 30 14 3 13 3 45
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Kalmar FF 30 13 6 11 -5 45
7 Hammarby IF 30 11 11 8 2 44
8 IK Sirius 30 12 6 12 7 42
9 IFK Norrköping 30 12 5 13 0 41
10 Mjällby AIF 30 12 5 13 -2 41
11 AIK 30 9 9 12 -4 36
12 Halmstads BK 30 9 9 12 -14 36
13 IFK Göteborg 30 8 10 12 -4 34
14 IF Brommapojkarna 30 10 3 17 -13 33
15 Degerfors IF 30 7 5 18 -32 26
16 Varbergs BoIS 30 3 6 21 -41 15