Policy

FotbollDirekts cookie-policy

ANNONS

Introduktion

Vi tror på att vara transparanta med våra användare om hur vi samlar in och använder deras data. Om du vill veta mer om detta och oss som datakontrollanter kan du läsa vår integritetspolicy.

Denna cookiepolicy syftar till att göra det tydligt för webbplatsanvändare ("du") hur, när och varför vi använder cookies.

För information om hur man tar bort eller blockerar cookies, se avsnittet Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar? nedan. Innan du vidtar åtgärder angående cookies rekommenderar vi dig dock att du läser denna policyn.

Vilken information hittar du i denna policyn

Vår användning av cookies

Om cookies

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Väsentliga cookies

Preferenser-och funktionalitet cookies

Analytic-cookies

Marknadsföringscookies

Tredjeparts-cookies

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Ändra webbläsarinställningar

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Variationsklausul

Vår användning av cookies

Alla webbläsare som besöker vår webbplats kommer att få cookies från oss. Om den mån av cookies vi använder oss av inte är absolut nödvändiga för tillhandahållandet av denna webbplats kommer vi att be dig att godkänna vår användning av cookies när du först besöker vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats eftersom vi önskar att alla våra användare ska ha den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen. Information som tillhandahålls via cookies gör det möjligt att optimera din upplevelse.

Cookies innehåller vanligtvis inte information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till informationen lagrad i och erhållen från cookies. I vår integritetspolicy kan du ta reda på mer om vilka personuppgifter som rör våra användare som behandlas.

Om cookies

Cookies är små textfiler som placeras på din enhet av de webbplatser som du besöker. Det gör det möjligt för webbplatsen att komma ihåg dina handlingar och inställningar (som dina inloggning, språk, teckensnitt och storlek och andra visningsinställningar) under en tid, så att du inte behöver fortsätta att ange dem igen när du kommer tillbaka till webbplatsen eller bläddra från en sida till en annan. Användningen av cookies hjälper dig att navigera mellan sidor effektivt, hjälper dig att komma ihåg dina preferenser och förbättra din surfupplevelse på andra sätt. Cookies kan också bidra till att marknadsföringen du ser online är mer relevant för dig och dina intressen.

Annan teknik, inklusive data som vi lagrar i din webbläsare eller enhet, identifierare associerade med din enhet och annan programvara används för liknande syften. I denna policy hänvisar vi till alla dessa teknologier som “cookies”.

Cookies kan klassificeras efter deras livslängd, domänen till vilken de tillhör och lagringsplatsen.

Genom livslängd är cookies antingen:

 • sessions cookies som raderas när användaren stänger ner webbläsaren - session cookies håller bara så länge som sessionen (vanligtvis det aktuella besöket på en webbplats eller en webbläsarsession).
 • beständiga cookies som finns kvar på användarens dator / enhet under en fördefinierad tidsperiod (såvida den inte raderas av användaren före utgångsdatumet). Beständiga cookies hjälper oss att känna igen dig, så det är lättare att återvända till vår webbplats eller interagera med vår tjänst utan att behöva logga in eller ändra dina inställningar varje gång. När du har loggat in stannar en beständig cookie i din webbläsare och läses igen när du återvänder till vår webbplats.

När det gäller den domän som den tillhör, finns det antingen:

 • cookies från första part som ställs in av webbservern på den besökta sidan och delar samma domän eller
 • tredjepartscookies lagras av en annan domän till den besökta sidans domän. Detta kan hända när webbsidan refererar till en fil, till exempel JavaScript, som ligger utanför dess domän.

Med hänsyn till var cookies lagras finns det:

 • Webbläsar-cookies som skickas av en webbplats och lagras i användarens webbläsare. Webbläsar cookies lagrar mindre än Flash-cookies och endast webbläsaren där kakorna lagras får åtkomst till dem.
 • Flash-cookies är kända som lokala delade objekt och de skiljer sig från webbläsarcookies på grund av mängden, typen och sättet på som informationen lagras. De lagras utanför webbläsaren och de kan komma åt av flera webbläsare på samma dator.

För mer information om cookies, besök information www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Vi använder alla sorter av cookies som har förklarats ovanför. En detaljerad beskrivning av våra cookies, deras funktioner och källor kan hittas nedan.

Väsentliga cookies

Väsentliga cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera effektivt. De hjälper till att göra webbplatsen användbar genom att möjliggöra grundläggande funktioner som sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Denna typ av cookies kan användas för att skydda och påskynda vår webbplats genom att automatiskt optimera leveransen av vårt innehåll. Det är så här du får de snabbaste sidor belastnings tiderna och den bästa prestandan av webbplatsen. Väsentliga cookies kan också användas för säkerhetsskäl och för att identifiera våra betrodda besökare. De kan filtrera bots och skilja dem från legitima användare och förhindra någon form av skräppost på vår webbplats.

Dessa cookies motsvarar inte något användarens ID i vår webbapplikation, och cookies lagrar inte heller någon personlig identifierbar information. Vi rekommenderar att du inte stänger av dessa cookies. Om du ställer in din webbläsare att blockera eller varna dig om dessa cookies, ska du vara medveten om att vissa delar av webbsidan kanske inte fungerar efter det.

Preferenser- och funktionalitetscookies

Preference cookies gör det möjligt för en webbplats att komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen uppträder eller ser ut, som det språk som du föredrar eller regionen du befinner dig i. De kan också användas för att tillhandahålla tjänster du har bett om, t.ex. video, kommentera en blogg eller använda en livechat-tjänst.

Analytic-cookies

Analytics-cookies hjälper webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera informationen anonymt. Vi använder olika analys cookies för att analysera information om hur vår webbplats används. Analytics-cookies kan behandla information om antalet besökare på webbplatsen, var besökarna på webbplatsen kommer från, sidorna de besöker, bläddringsaktiviteterna, nedladdningar, information om användaren, tid på webbplatsen och ungefärlig geografisk placering av en enhet som du använder för att komma åt vår webbplats. Vi använder denna information för att sammanställa rapporter som hjälper oss att förbättra webbplatsen.
Rapporter kan visuellt presenteras genom värmekartor och anonyma skärminspelningar. All data som vi bearbetar med användning av denna typ av cookies presenteras i en aggregerad form och / eller pseudonymiserad.

Vi använder främst analys cookies tillhandahållna av Google Analytics. Observera dock att vi kan använda analytiska cookies tillhandahållna av andra företag vars tjänster vi också kan använda för analytiska ändamål.

Marknadsföringscookies

Marknadsföringscookies används för att spåra besökare på olika webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilda användaren.

För marknadsföringsändamål kan vi använda olika tjänster inklusive, men inte begränsat till,GoogleAds and Klaviyo. Marknadsföring cookies används för att säkerställa att dessa tjänster ska fungera. Dessa cookies kan också tjäna till att anpassa vårt sätt att kommunicera med dig. Om du samtycker till att ta emot reklammaterial, hjälper marknadsföringcookies oss att utvärdera dina personliga preferenser för specifikt innehåll som vi sedan använder för att leverera mer personlig marknadsföring till dig.

Observera att vi kan använda marknadsföring cookies från andra företag. Dessutom kan cookies från tredje part (se avsnittet nedan) placeras av våra partners för att marknadsföra sina produkter. Exempelvis kan reklamaktiviteter från tredje part innehålla annonser som banners eller mellanliggande annonser.

Vi uppmuntrar dig att besöka www.youronlinechoices.eu för att hitta mer informationen om hur vi annonserar, samt för att se vilka val du har i samband med användningen av dina uppgifter.

Tredjepart-cookies

Tredje parter kan ställa in cookies när du besöker vår webbplats. Ibland beror det på att vi har anlitat tredje part för att tillhandahålla tjänster åt våra vägnar. Ibland beror det på att våra webbsidor innehåller annonser från tredje part, eller innehåll som videos och nyheter. Eftersom din webbläsare ansluter sig till dessa tredjeparts-webbserver för att hämta det innehållet, kan tredje parter ställa in eller läsa sina egna cookies på din enhet och kan samla in information om dina onlineaktiviteter på webbplatser eller onlinetjänster. Slutligen, i vissa fall kan tredje part spårningscookies också vara nödvändiga för effektiv användning av anknytningslänkar och prestandan av eventuella anslutna avtal vi har på plats.

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Du kan när som helst välja att inaktivera några eller alla cookies. Du har flera sätt att inaktivera cookies.

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Du kan välja bort att spåras av några av de tredjepartsleverantörer som vi huvudsakligen litar på, genom följande instruktioner som de tillhandahåller:

 • Google Analytics
 • Google Ads opt-out
 • Om du vill välja bort Klaviyo-e-postmeddelanden klickar du helt enkelt på "avsluta prenumerationslänken" som finns längst ner i e-postmeddelandet.

Ändra webbläsarinställningar

Med de mest använda webbläsarna så kan du hantera de flesta av cookies via webbläsarens inställningar. Tänk på att om du begränsar webbplatsernas förmåga att ställa in cookies kan du förvärra din totala användarupplevelse, eftersom den (bland annat) inte längre kommer att anpassas till dig.

Om du fortfarande inte vill ta emot cookies från vår webbplats kan du ändra dina webbläsarinställningar på den enhet du använder för att komma åt våra tjänster. Nedan hittar du korta instruktioner för om hur du inaktiverar cookies i de mest populära webbläsarna. Du kan också hitta länkar till cookiehanterings-avsnittet för de mest populära webbläsarna. Läs noga följande instruktioner:

 • Internet Explorer: Klicka på knappen Verktyg och sedan på Internetalternativ. På den Allmänna fliken välj visningshistorik, klicka på Inställningar. Klicka sedan på Välj filer och välj de cookie (s) du vill inaktivera. Stäng sedan fönstret med listan över cookies och klicka två gånger på OK för att återgå till internet. Mer instruktioner finns här.
 • Firefox-webbläsare: Klicka på Firefox-menyikonen, sedan på Verktygsknappen, sedan Alternativ; i fönstret som visas, välj Sekretess och välj Ta bort specifika cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och ta bort dem. Mer instruktioner finns här.
 • Safari: klicka på knappen Inställningar och sedan på Preferenser. I fönstret som visas väljer du Sekretess / säkerhet och klickar på Visa cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och klicka sedan på Radera eller Radera alla. Mer instruktioner finns här.
 • Chrome: klicka på Google Chrome-menyn och sedan på Inställningar. Klicka på Avancerade inställningar längst ner på sidan. I sekretess avsnittet klicka på innehållsinställningar. Så här inaktiverar du cookies:
  • Välj Blockera webbplatser från att lagra data;
  • Klicka på Cookies och webbplatsinformation flytta sedan musen över webbplatsen som skapade cookien, och klicka på X i det högra hörnet, eller klicka på Ta bort alla.
 • Mer information finns här.
   
 • Safari (mobil) - För mer information, besök följande länk.

För instruktioner om hur du inaktiverar cookies i webbläsare som inte anges ovan, se dokumentationen som din webbläsare tillverkare tillhandahåller.

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Att ändra webbläsarinställningar tar inte bort Flash-cookies. Om du vill inaktivera Flash-cookies finns det introduktioner här. Om du inaktiverar Flash-cookies kommer du inte ha tillgång till många funktioner som gör din upplevelse mer effektiv och vissa av våra tjänster kommer inte att fungera korrekt.

Variationsklausul

Det kan vara nödvändigt att ändra denna cookiepolicy ibland baserad på förändrade tekniska och affärsmässiga behov eller för att uppfylla lagstiftnings- eller lagkrav i EU:s dataskyddslag.

Väsentliga ändringar är de som påverkar dina rättigheter och tillstånd när det gäller skydd och behandling av dina personuppgifter. De väsentliga ändringarna kan inkludera, men är inte begränsade till, lansering av nya tjänster, distribution av ny teknik och bearbetning av dina data för nya ändamål. Därför, om vi gör väsentliga ändringar av denna cookiepolicy, kommer vi att skicka ett meddelande via våra tjänster eller på andra sätt och ge dig möjlighet att granska ändringarna innan de träder i kraft. Du kommer att bli ombedd att godkänna behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med den uppdaterade policyn. Om du inte samtycker till detta kanske du inte kan använda ditt konto och tjänster tillgängliga för registrerade användare.

Dessutom kan vi då och då göra mindre ändringar av vår cookiepolicy. Dessa typer av ändringar kan inkludera, men är inte begränsade till, organisatoriska och grammatiska förändringar för att göra denna policy enklare att läsa. Det faktum att du fortsätter att använda våra tjänster efter att vi publicerat den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar innebär att behandlingen av dina personuppgifter är föremål för den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna sida för den senaste informationen om användning av cookies.


 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 18 maj
13:00 Skövde AIK - Östersund Superettan
13:00 Malmö FF - Sundsvall Elitettan
13:00 Örebro SK - Bollstanäs Elitettan
13:00 Alingsås - Umeå Elitettan
15:00 Degerfors - Örgryte Superettan
15:00 Jitex - Mallbacken Elitettan
15:00 Lidköping - Gamla Upsala Elitettan
15:00 AIK - Häcken Allsvenskan, damer
15:00 Oddevold - Brage Superettan
15:00 Vittsjö - Norrköping Allsvenskan, damer
15:30 Eintracht Frankfurt - Leipzig Bundesliga
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - Darmstadt Bundesliga
15:30 Heidenheim - Köln Bundesliga
15:30 Stuttgart - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - Augsburg Bundesliga
15:30 Union Berlin - Freiburg Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Bochum Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Mainz Bundesliga
16:00 Oskarshamns AIK - Ängelholm Ettan södra
16:00 Täby - Örebro Syrianska Ettan norra
16:00 Karlstad - Stocksund Ettan norra
16:00 Eskilsminne - Torslanda Ettan södra
16:00 Falkenberg - Torn Ettan södra
16:00 Aston Villa - Manchester C Women’s Super League
16:00 Manchester U - Chelsea Women’s Super League
16:15 Leganes - Gijon LaLiga2
17:00 Horsens - B 93 Danmark Division 1
17:15 Bolton - Oxford United League One
18:00 Lecce - Atalanta Serie A
20:45 Torino - Milan Serie A
21:00 Alaves - Getafe La Liga
söndag 19 maj
12:00 Friska Viljor - Vasalund Ettan norra
12:30 Sassuolo - Cagliari Serie A
13:00 Landskrona - Örebro Superettan
13:00 AFC Eskilstuna - Sollentuna Ettan norra
14:00 Hammarby - AIK Allsvenskan
14:00 Crawley Town - Crewe League Two
14:00 Brommapojkarna - Norrköping Allsvenskan
14:00 Odense - Randers Superligaen
14:00 KIF Örebro - Piteå Allsvenskan, damer
14:00 Uppsala - Sunnanå Elitettan
14:00 Piteå - Stockholm Internazionale Ettan norra
14:30 PSV - Waalwijk Eredivisie
15:00 Linköping - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Trelleborg - Brommapojkarna Allsvenskan, damer
15:00 Monza - Frosinone Serie A
15:00 Udinese - Empoli Serie A
15:00 Umeå - Karlberg Ettan norra
15:00 Sandvikens IF - Varbergs BoIS Superettan
15:30 Kaiserslautern - Eintracht Braunschweig 2. Bundesliga
15:30 Hannover - Kiel 2. Bundesliga
15:30 Hansa Rostock - Paderborn 2. Bundesliga
15:30 Greuther Furth - Schalke 2. Bundesliga
15:30 Hamburg - Nürnberg 2. Bundesliga
15:30 Wehen - St Pauli 2. Bundesliga
15:30 Elversberg - Karlsruhe 2. Bundesliga
15:30 Osnabrück - Hertha Berlin 2. Bundesliga
15:30 Fortuna Düsseldorf - Magdeburg 2. Bundesliga
16:00 IFK Kalmar - Eskilstuna United Elitettan
16:00 Onsala - Norrby Ettan södra
16:00 Ariana - Trollhättan Ettan södra
16:00 Lund - Tvååker Ettan södra
16:00 Ljungskile - Jönköping Ettan södra
16:30 Värnamo - Kalmar Allsvenskan
16:30 Gais - Elfsborg Allsvenskan
17:00 Chelsea - Bournemouth Premier League
17:00 Manchester C - West Ham Premier League
17:00 Brentford - Newcastle Premier League
17:00 Crystal Palace - Aston Villa Premier League
17:00 Liverpool - Wolverhampton Premier League
17:00 Assyriska FF - Nordic United Ettan norra
17:00 Burnley - Nottingham Premier League
17:00 Brighton - Manchester U Premier League
17:00 Sheffield U - Tottenham Premier League
17:00 Luton - Fulham Premier League
17:00 Arsenal - Everton Premier League
18:00 Inter - Lazio Serie A
19:00 Valencia - Girona La Liga
19:00 Atletico Madrid - Osasuna La Liga
19:00 Athletic Bilbao - Sevilla La Liga
19:00 Cadiz - Las Palmas La Liga
19:00 Mallorca - Almeria La Liga
19:00 Villarreal - Real Madrid La Liga
19:00 Granada - Celta Vigo La Liga
19:00 Barcelona - Rayo Vallecano La Liga
19:00 Real Betis - Real Sociedad La Liga
19:00 Alaves - Getafe La Liga
20:45 Roma - Genoa Serie A
måndag 20 maj
13:00 Naestved - Hilleröd Danmark Division 1
14:00 Vejle - Hvidovre Superligaen
14:00 Lyngby - Viborg Superligaen
15:00 Köge - Helsingör Danmark Division 1
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga damer
15:30 Bayer Leverkusen - Werder Bremen Bundesliga damer
16:00 Silkeborg - Bröndby Superligaen
18:00 Nordsjälland - Midtjylland Superligaen
18:30 Salernitana - Verona Serie A
19:00 Hammarby - Rosengård Allsvenskan, damer
19:00 Sirius - Västerås SK Allsvenskan
19:00 Djurgården - Halmstad Allsvenskan
19:00 Växjö - Kristianstad Allsvenskan, damer
19:10 Häcken - Malmö Allsvenskan
20:45 Bologna - Juventus Serie A
tisdag 21 maj
19:00 IFK Skovde - Tord Svenska Cupen
19:00 IFK Göteborg - Mjällby Allsvenskan
19:00 Århus - Köpenhamn Superligaen
onsdag 22 maj
18:45 Åstorp - Eskilsminne Svenska Cupen
19:00 Tidaholm GoIF - Jönköping Svenska Cupen
19:00 Öster - Landskrona Superettan
19:00 Örgryte - Trelleborg Superettan
19:00 Östersund - Gefle Superettan
19:00 Sundsvall - Sandvikens IF Superettan
19:00 Helsingborg - Skövde AIK Superettan
19:30 Enskede - FC Arlanda Svenska Cupen
21:00 Atalanta - Bayer Leverkusen UEFA Europa League
torsdag 23 maj
19:00 Brage - Degerfors Superettan
19:00 Örebro - Utsikten Superettan
19:00 Varbergs BoIS - Oddevold Superettan
19:00 Norrby - Trollhättan Ettan södra
fredag 24 maj
04:00 Angel City W - San Diego Wave Women USA NWSL Women
17:00 Lidköping - Malmö FF Elitettan
19:00 Elfsborg - Halmstad Allsvenskan
19:00 Malmö - Kalmar Allsvenskan
19:00 Vendsyssel - Fredericia Danmark Division 1
19:00 Kolding - Ålborg Danmark Division 1
19:00 Hobro - SönderjyskE Danmark Division 1
19:00 Hilleröd - Horsens Danmark Division 1
19:00 Gamla Upsala - Uppsala Elitettan
19:00 Örebro Syrianska - Karlstad Ettan norra
19:00 Torn - Ariana Ettan södra
19:00 Tvååker - Ljungskile Ettan södra
lördag 25 maj
12:00 Sollentuna - Friska Viljor Ettan norra
13:00 Onsala - Torslanda Ettan södra
13:00 Brommapojkarna - Kristianstad Allsvenskan, damer
13:00 Häcken - Hammarby Allsvenskan, damer
13:00 Eskilsminne - Rosengård Ettan södra
13:00 Stockholm Internazionale - Täby Ettan norra
13:00 Kolding - Köge Danska ligan, damer
13:00 Bollstanäs - Umeå Elitettan
13:00 Umeå - Vasalund Ettan norra
13:00 Sundsvall - Jitex Elitettan
13:00 AIK - Örebro SK Allsvenskan, damer
15:00 Randers - Vejle Superligaen
15:00 Eskilstuna - Alingsås Elitettan
15:00 Hvidovre - Lyngby Superligaen
15:00 Norrköping - Linköping Allsvenskan, damer
15:00 Viborg - Odense Superligaen
15:30 Nordsjælland - Fortuna Hjörring Danska ligan, damer
16:00 Mallbacken - IFK Kalmar Elitettan
16:00 Falkenberg - Oskarshamns AIK Ettan södra
16:00 Nordic United - Karlstad Ettan norra
16:00 Celtic - Glasgow Rangers Skotska cupen
16:00 Gais - Häcken Allsvenskan
16:00 Manchester C - Manchester U FA-cupen
17:30 Mjällby - Djurgården Allsvenskan
18:00 Barcelona - Lyon UEFA Champions League, damer
20:00 Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Tyska cupen
21:00 Almeria - Cadiz La Liga
21:00 Osasuna - Villarreal La Liga
21:00 Getafe - Mallorca La Liga
21:00 Real Madrid - Real Betis La Liga
21:00 Rayo Vallecano - Athletic Bilbao La Liga
21:00 Sevilla - Barcelona La Liga
21:00 Celta Vigo - Valencia La Liga
21:00 Girona - Granada La Liga
21:00 Real Sociedad - Atletico Madrid La Liga
21:00 Las Palmas - Alaves La Liga
söndag 26 maj
13:00 Skövde AIK - Öster Superettan
14:00 Hammarby - Sirius Allsvenskan
14:00 Köge - Naestved Danmark Division 1
14:00 Helsingör - B 93 Danmark Division 1
15:00 Empoli - Roma Serie A
15:00 Gefle - Örebro Superettan
15:00 Vittsjö - Trelleborg Allsvenskan, damer
15:00 Rosengård - Piteå Allsvenskan, damer
15:00 Växjö - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Napoli - Lecce Serie A
15:00 Atalanta - Torino Serie A
15:00 Sandvikens IF - Örgryte Superettan
15:00 Frosinone - Udinese Serie A
15:00 Milan - Salernitana Serie A
15:00 Cagliari - Fiorentina Serie A
15:00 Lazio - Sassuolo Serie A
15:00 Verona - Inter Serie A
15:00 Genoa - Bologna Serie A
15:00 Juventus - Monza Serie A
15:00 Oddevold - Östersund Superettan
16:00 Leeds - Southampton Championship
16:00 Örebro SK - Sunnanå Elitettan
16:00 Karlberg - Assyriska FF Ettan norra
16:00 Stocksund - AFC Eskilstuna Ettan norra
16:00 Hammarby TFF - Piteå Ettan norra
16:00 Helsingborg - Landskrona Superettan
16:30 Västerås SK - Brommapojkarna Allsvenskan
17:00 Köpenhamn - Nordsjälland Superligaen
17:00 Midtjylland - Silkeborg Superligaen
17:00 Bröndby - Århus Superligaen
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 10 8 1 1 19 25
2 Djurgårdens IF 10 7 1 2 14 22
3 Gais 10 6 0 4 0 18
4 Mjällby AIF 9 5 2 2 8 17
5 BK Häcken 10 5 2 3 3 17
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Hammarby IF 10 5 0 5 0 15
7 Halmstads BK 10 5 0 5 -4 15
8 AIK 10 4 2 4 -4 14
9 IF Elfsborg 10 4 1 5 1 13
10 IF Brommapojkarna 10 3 4 3 -2 13
11 IK Sirius 10 3 3 4 -2 12
12 IFK Värnamo 10 3 2 5 -7 11
13 IFK Norrköping 10 3 2 5 -9 11
14 Kalmar FF 10 3 1 6 -2 10
15 IFK Göteborg 9 2 2 5 -5 8
16 Västerås SK FK 10 1 1 8 -10 4