Sök
© Bildbyrån
Superettan

Varberg klart för Allsvenskan 2020 - Brage till kval efter drama

Mjällby är redan klart för allsvenskt spel. På söndagen blev det klart att Varbergs Bois gör blekingarna sällskap till den högsta serien 2020. 1-1 mot just Mjällby räckte för att Varberg skulle klara avancemanget. Men det blev drama kring kvalplatsen som till slut togs av Brage.

Tre lag gjorde upp om den sista direktplatsen och tillika även kvalplatsen. Inför slutomgången var det Varbergs Bois, Jönköpings Södra och Brage som gjorde upp om den sista platsen till allsvenskan respektive kvalplatsen med poängmässig fördel för Varbergs Bois. Hallänningarna kunde via 1-1 mot Mjällby, ett resultat som stod sig redan för den första halvleken, säkra allsvenskt spel. 
Men det blev dramatiskt när kvalplatsvinnaren skulle utses. Jönköpings Södra vände underläge 0-1 till 2-1 mot BP och tog då över kvalplatsen som Brage tillskansat sig via en 2-1-ledning mot Västerås SK. På över fem minuters tilläggstid utjämnade dock BP till 2-2 och det gjorde att Brages 2-1-seger mot Västerås SK räckte för att ta laget till kval mot Kalmar FF med början på onsdag i Borlänge.  

2-2 för BP räckte dock inte för att laget skulle hålla sig kvar och då Syrianska förlorade hemma med 0-2 mot Halmstad är det klart att det blir spel i ettan för BP och Syrianska nästa säsong. Öster och Frej får försöka klara sig kvar via kvalspel.  Gais och Trelleborg var också involverat i bottenstriden på ett hörn men 0-0 i deras inbördes möte räckte för att båda lagen skulle säkra fortsatt spel i superettan även nästa säsong.


Varbergs BoIS - Mjällby 1-1 (1-1)
0-1 David Löfqust (6), 1-1 Astrit Seljmani (24)

92 min: Domaren blåser av, spelarna jublar, publiken rusar in på planen och ett rejält fyrverkeri bränns av. VARBERG I ALLSVENSKAN 2020!

90 min: Två minuters tilläggstid.

85 min: Inget av lagen gör några större ansträningar att gå framåt. Det ser ut som om båda lagen är nöjda med resultatet. Varberg är fem minuter från allsvenskt spel 2020!

24 min: I efterdyningen av en hörna kommer en boll in från höger, den skarvas mot straffområdes vänstra del mot Astrit Seljmani som tar emot bollen, avancerar ett par steg innan han skjuter ett lågt skott som går in mellan benen och under skopan på Mjällbys målvakt. En målvaktstavla i hällregnet.

6 min: David Löfquist klämmer till med ett lågt skott från 25 meters håll längs gräset och bollen smiter in vid ena stolpen bakom Varbergs keeper. 

Jönköpings Södra - Brommapojkarna 2-2 (0-1)
0-1 Eric Johana Omondi (13), 1-1 Edin Hamidovic (62), 2-1 Daryl Smylie (69), 2-2 Oskar Fallenius (95)

95 min: En genomskärare på vänsterkanten hittar fram till Oskar Fallenius som gör 2-2 och förstör därmed Jönköpings Södras hopp om kval och istället är det Brage som tar kvalplatsen. Lite salomoniskt med tanke på att Jönköping Södra skickade ned BP i superettan.

69 min: Så blir det drama på allvar när Daryl Smylie sätter pannan till bollen på ett inlägg från vänster av Jallow och nickar ned bollen i marken och gör bollen otagbar för BPs keeper. Jönköpings Södra därmed upp på kvalplats med ett måls marignal före Brage!  Ett mål som dessutom skickar ned BP under nedflyttningsstrecket. Samma BP som alltså spelade i allsvenskan så sent som förra säsongen.

62 min: I samband med en hörna får inte BP bort bollen och bara någon decimeter från mållinjen dyker Hamidovic upp och forcerar in kvitteringen. Det räcker dock inte för Jönköpings Södra som måste göra ytterligare ett mål för att nå upp på samma poäng som Brage och då ta över kvalplatsen på bättre målskillnad.

13 min: Viktigt mål för både topp- och bottenstriden. Målet flyttar BP upp på kvalplats ihop med Öster och trycker därmed ner Frej under nedflyttningsstrecket tillsammans med Syrianska.

Öster - IK Frej 4-0 (2-0)
1-0 Dragan Kapcevic (5), 2-0 Mattias Pavic (45), 3-0 Carl Johansson (52), 4-0 Dragan Kapcevic (79)

79 min: Inlägg från höger längs gräset som Kapcevic möter vid den bortre stolpen och kan enkelt göra 4-0.  Trots det insläppta målet så är Frej ändå på kvalplats med tanke på att BP nu ligger under mot Jönköpings Södra.

52  min: Öster fortsätter att ösa på och samtidigt cementera Frej i botten av tabellen. Det är dock ett mål som Gais och Trelleborg lär jubla åt, då 0-0 i den matchen räcker för att båda lagen ska hålla sig kvar i superettan.

45 min: Högerhörna och publiken på Myresjöhus Arena skanderar "in med bollen i mål" och så blev det också. Hörnan nickas bort av en Frejspelare men den hamnar framför fötterna på Pavic som skjuter från distans och bollen studsar till och får en märklig bana och bollen går in via stolpen till 2-0.
5 min: "Super-Dragan" skapar spänning i bottenstriden genom ett tidigt mål för Öster. Det gör att Öster kliver upp på kvalplats och går förbi Frej som innehar den andra kvalplatsen. BP och Syrianska just nu under nedflyttningsstrecket.

IK Brage - Västerås SK 2-1 (2-1)
1-0 Kristian Andersen (13), 2-0 Christian Kouakou (20), 2-1 Emil Skogh (36)

66 min: Brage blir decimerat efter att Jonathan Morsay dragit på sig ett rött kort efter en ful eftersläng på Ravy Tsouka Dozi nere vid den vänstra hörnflaggan.
36 min: Emil Skogh skapar lite kontakt för Västerås men Brage ändå i förarsätet och just nu på kvalplats, då Varberg utjämnat mot Mjällby.
20 min: Långboll från vänster som Christian Kouakou möter med foten vid bortre stolpen och bollen går in via målvakten Daniel Svenssons hand. 
13 min: Frispark av Kristian Andersen från strax utanför straffområdet. Han slår in bollen direkt i mål och bollen fastnar mellan stolpen inne i målet och nätet.  Därmed är Brage uppe på allsvensk direktplats och Varberg på kvalplats.

GAIS - Trelleborg 0-0

Syrianska - Halmstad 0-2 (0-0)
0-1 Rasmus Wiedesheim-Paul (59), 0-2 Mikael Boman (80)
80 min: Boman slår in ännu en spik i Syrianska-kistan. Det blir spel i ettan för Syrianska 2020!
59 min: Målet från Halmstads talang förmörkar hoppet rejält för Syrianska och det kan vara målet som definitivt skickar Syrianska ned i division 1.

Dalkurd - Degerfors 1-3 (0-0)
0-1 Erik Björndahl (49), 0-2 Oliver Ekroth (76), 0-3 Erik Björndahl (86), 1-3 Peshraw Azizi (89)

76 min: Ekroths 2-0-mål för Degerfors är mest ren formalia, då både Jönköpings Södra och Brage leder sina matcher. Det promillestora chansen som Degerfors hade att ta sig till kval är inte ens så stor längre.
49 min: Ledningsmål för Degerfors men då Brage leder sin match  är Björndahls mål till 1-0 för Degerfors ändå betydelselöst. 

Övrig match:
Norrby - Örgryte 4-4 (2-2)


Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 09 juli
18:00 Ålborg - AGF Århus Superligaen
fredag 10 juli
19:00 Huddersfield - Luton Championship
19:00 Vendsyssel FF - Vejle Danmark 1st Division
19:00 Fremad Amager - Viborg Danmark 1st Division
19:00 FC Fredericia - Naestved Danmark 1st Division
19:30 Real Sociedad - Granada La Liga
21:15 Fulham - Cardiff Championship
22:00 Real Madrid - Alaves La Liga
lördag 11 juli
13:30 Norwich - West Ham Premier League
13:30 Watford - Newcastle Premier League
14:00 Nyköbing - HB Köge Danmark 1st Division
15:00 Falkenberg - Östersund Allsvenskan
16:00 Liverpool - Burnley Premier League
16:00 Kolding - Hvidovre IF Danmark 1st Division
17:30 Örgryte IS - GIF Sundsvall Superettan
17:30 Jönköpings Södra - Degerfors Superettan
18:15 FC Ingolstadt - Nürnberg Tyskland 2. Bundesliga
18:30 Sheffield U - Chelsea Premier League
19:30 Valladolid - Barcelona La Liga
21:00 Brighton - Manchester City Premier League
22:00 Atletico Madrid - Real Betis La Liga
söndag 12 juli
02:00 Atlanta United - New York Red Bulls MLS
13:00 Wolverhampton - Everton Premier League
14:00 Espanyol - Eibar La Liga
14:00 FC Nordsjälland - Ålborg Superligaen
14:30 FC Roskilde - Skive Danmark 1st Division
14:30 Örebro SK - Varbergs BoIS FC Allsvenskan
14:30 Helsingborg - AIK Allsvenskan
14:30 Stoke - Birmingham Championship
14:30 Umea FC - Halmstad Superettan
14:30 Swansea - Leeds Championship
15:15 Aston Villa - Crystal Palace Premier League
17:30 Mjällby AIF - Häcken Allsvenskan
17:30 AFC Eskilstuna - IK Brage Superettan
17:30 Västerås SK - Ljungskile Superettan
17:30 Tottenham - Arsenal Premier League
18:00 FC Köpenhamn - Bröndby Superligaen
18:00 Mjondalen - Valerenga Norge Eliteserien
18:00 Ålesund - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
19:30 Parma - Bologna Serie A
19:30 Cagliari - Lecce Serie A
19:30 Leganes - Valencia La Liga
20:00 AGF Århus - FC Midtjylland Superligaen
20:00 Bournemouth - Leicester Premier League
21:45 Napoli - Milan Serie A
22:00 Sevilla - Mallorca La Liga
måndag 13 juli
02:00 Sporting Kansas City - Minnesota United FC MLS
19:00 Malmö FF - IFK Norrköping Allsvenskan
19:00 Trelleborgs FF - GAIS Superettan
19:00 Dalkurd FF - Öster Superettan
19:00 Kalmar FF - Elfsborg Allsvenskan
19:30 Villarreal - Real Sociedad La Liga
20:30 Oxford United - Wycombe England League One
21:00 Manchester U - Southampton Premier League
21:45 Inter - Torino Serie A
22:00 Granada - Real Madrid La Liga
tisdag 14 juli
02:00 Los Angeles FC - Houston Dynamo MLS
04:30 LA Galaxy - Portland Timbers MLS
15:00 Inter Miami CF - Chicago Fire MLS
19:00 Vejle - Nyköbing Danmark 1st Division
19:00 Viborg - Vendsyssel FF Danmark 1st Division
19:00 FC Fredericia - Kolding Danmark 1st Division
21:00 West Bromwich - Fulham Championship
21:15 Chelsea - Norwich Premier League
21:45 Atalanta - Brescia Serie A
onsdag 15 juli
02:00 Philadelphia Union - Nashville SC MLS
04:30 Orlando City SC - New York City FC MLS
18:00 Sandefjord - Ålesund Norge Eliteserien
18:00 Molde - Viking FK Norge Eliteserien
18:00 Valerenga - Haugesund Norge Eliteserien
18:00 Bodö/Glimt - Kristiansund BK Norge Eliteserien
18:00 Brentford - Preston Championship
18:00 Strömsgodset - Mjondalen Norge Eliteserien
19:00 IFK Göteborg - Helsingborg Allsvenskan
19:00 Burnley - Wolverhampton Premier League
19:00 Djurgården - Falkenberg Allsvenskan
19:00 Newcastle - Tottenham Premier League
19:00 AIK - Sirius Allsvenskan
19:00 Manchester City - Bournemouth Premier League
19:30 Sampdoria - Cagliari Serie A
19:30 Milan - Parma Serie A
19:30 Bologna - Napoli Serie A
20:30 Odd - SK Brann Norge Eliteserien
21:15 Arsenal - Liverpool Premier League
21:45 Lecce - Fiorentina Serie A
21:45 Sassuolo - Juventus Serie A
21:45 Roma - Verona Serie A
21:45 Udinese - Lazio Serie A
torsdag 16 juli
02:00 Montreal Impact - Toronto FC MLS
04:30 Vancouver Whitecaps - San Jose Earthquakes MLS
15:00 Atlanta United - FC Cincinnati MLS
18:00 Stabaek - Sarpsborg 08 Norge Eliteserien
19:00 IFK Norrköping - Örebro SK Allsvenskan
19:00 Varbergs BoIS FC - Mjällby AIF Allsvenskan
19:00 Häcken - Elfsborg Allsvenskan
19:00 Kalmar FF - Hammarby Allsvenskan
19:00 Östersund - Malmö FF Allsvenskan
19:30 Torino - Genoa Serie A
20:30 Start - Rosenborg Norge Eliteserien
21:45 SPAL - Inter Serie A
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 IFK Norrköping 6 5 1 0 11 16
2 IK Sirius FK 6 3 2 1 2 11
3 Varbergs BoIS FC 6 3 1 2 4 10
4 BK Häcken 6 2 4 0 4 10
5 IF Elfsborg 6 2 4 0 2 10
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Mjällby AIF 6 3 1 2 0 10
7 Malmö FF 6 2 3 1 2 9
8 AIK 6 2 2 2 0 8
9 IFK Göteborg 6 2 2 2 -1 8
10 Djurgårdens IF 6 2 1 3 2 7
11 Hammarby IF 6 2 1 3 -3 7
12 Kalmar FF 6 2 0 4 -2 6
13 Örebro SK 6 1 3 2 -2 6
14 Falkenbergs FF 6 1 2 3 -4 5
15 Östersunds FK 6 1 1 4 -6 4
16 Helsingborgs IF 6 0 2 4 -9 2

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten