AVSLÖJAR: Lösning nära för Gerzic – kan lämna Blåvitt

Nordin Gerzic dagar i IFK Göteborg kan vara räknade. FotbollDirekt kan nu avslöja att Blåvitts bänkade mittfältare är nära en återkomst i Örebro SK. Enligt källor till FD så befinner sig Gerzic i Örebro för en läkarundersökning.
– Jag har inga kommentarer till det, det är inget jag känner till, säger Gerzic mångårige tränare, ÖSK:s spelarutvecklare Alexander Axén till FotbollDirekt.se.

Nordin Gerzic från Örebro till IFK Göteborg – en av de dyraste allsvenska övergångarna de senaste åren, när han värvades för cirka 7,5 miljoner inför fjolårssäsongen.

Men den 29-årige mittfältaren har aldrig fått det att lossna i Blåvitt och har varit på gång att lämna. IFK Norrköping ska, enligt Expressen, ha blivit erbjudet Gerzic, i utbyte mot Martin Smedberg-Dalence.

Men nu är en annan lösning nära för Gerzic – enligt flera olika källor till FotbollDirekt så befinner han sig just nu i Örebro för läkarundersökning. En återkomst alltså, till klubben där han slog igenom.

ÖSK:s spelarutvecklare och Gerzic tidigare tränare i såväl Örebro som Rynninge, Alexander Axén, är fåordig kring Gerzic:
– Jag har inga kommentarer till det, det är inget jag känner till. Själv befinner jag mig på teater, säger Axén när FotbollDirekt når honom på tisdagseftermiddagen.

Om något hade varit på gång så hade du känt till det?
– Ingen aning. Jag har inga kommentarer.

FotbollDirekt har sökt IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild samt kollegan i Örebro SK, Magnus Sköldmark, för en kommentar.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
fredag 05 augusti
18:00 Randers - Horsens Superligaen
18:30 Greuther Furth - Karlsruhe 2. Bundesliga
18:30 Sandhausen - Fortuna Düsseldorf 2. Bundesliga
19:00 Olympic - GAIS Ettan södra
19:00 Team TG - Piteå Ettan norra
19:30 Vänersborgs IF - Ljungskile Ettan södra
20:00 Lyngby - Midtjylland Superligaen
20:30 Eintracht Frankfurt - Bayern München Bundesliga
21:00 Lyon - AC Ajaccio Ligue 1
21:00 Crystal Palace - Arsenal Premier League
lördag 06 augusti
04:30 Vancouver Whitecaps - Houston Dynamo MLS
13:00 Hamburg - Heidenheim 2. Bundesliga
13:00 Lindome - Ängelholm Ettan södra
13:00 Paderborn - Hannover 96 2. Bundesliga
13:00 Regensburg - Nürnberg 2. Bundesliga
13:00 Qviding FIF - Torn Ettan södra
13:00 Stockholm Internazionale - Örebro Syrianska Ettan norra
13:30 Norwich - Wigan Championship
13:30 Fulham - Liverpool Premier League
15:00 Kalmar - Kristianstad Allsvenskan, damer
15:00 Norrköping - Degerfors Allsvenskan
15:30 Borussia M'gladbach - Hoffenheim Bundesliga
15:30 Bochum - Mainz Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Werder Bremen Bundesliga
15:30 Augsburg - Freiburg Bundesliga
15:30 Union Berlin - Hertha Berlin Bundesliga
16:00 Forward - IFK Haninge Ettan norra
16:00 Täby - Gefle Ettan norra
16:00 IFK Malmö - Falkenberg Ettan södra
16:00 Motala AIF - Karlslund Ettan norra
16:00 Oskarshamns AIK - IK Oddevold Ettan södra
16:00 FC Trollhättan - Tvååker Ettan södra
16:00 Lunds BK - Åtvidaberg Ettan södra
16:00 Sandvikens IF - Sylvia Ettan norra
16:00 Hammarby TFF - Vasalund Ettan norra
16:00 Newcastle - Nottingham Forest Premier League
16:00 Leeds - Wolverhampton Premier League
16:00 Tottenham - Southampton Premier League
16:00 Bournemouth - Aston Villa Premier League
16:00 Burnley - Luton Championship
16:30 Fortuna Sittard - Ajax Eredivisie
17:00 Strasbourg - Monaco Ligue 1
18:30 Everton - Chelsea Premier League
18:30 Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen Bundesliga
20:30 Hansa Rostock - Arminia Bielefeld 2. Bundesliga
20:30 Inter - Villarreal Träningsmatch
21:00 Clermont - Paris SG Ligue 1
21:00 Sevilla - Cadiz Träningsmatch
21:00 Atlanta United - Seattle Sounders MLS
21:00 Real Betis - Fiorentina Träningsmatch
01:00 Charlotte - Chicago Fire MLS
01:30 FC Cincinnati - Philadelphia Union MLS
01:30 Orlando City SC - New England Revolution MLS
01:30 Columbus Crew - New York City FC MLS
01:30 Montreal - Inter Miami CF MLS
01:30 DC United - New York Red Bulls MLS
söndag 07 augusti
02:00 Nashville SC - Toronto FC MLS
02:30 Sporting Kansas City - LA Galaxy MLS
03:00 Austin FC - San Jose Earthquakes MLS
03:00 Colorado Rapids - Minnesota United FC MLS
04:00 Real Salt Lake - Los Angeles FC MLS
04:30 Portland Timbers - FC Dallas MLS
13:00 Hibernian - Hearts Skottland Premiership
13:00 Östersund - Landskrona Superettan
13:00 Toulouse - Nice Ligue 1
13:30 Eintracht Braunschweig - Darmstadt 2. Bundesliga
13:30 Kaiserslautern - St Pauli 2. Bundesliga
13:30 Magdeburg - Holstein Kiel 2. Bundesliga
15:00 Leicester - Brentford Premier League
15:00 Halmstad - Dalkurd Superettan
15:00 Hammarby - GIF Sundsvall Allsvenskan
15:00 Kalmar - AIK Allsvenskan
15:00 Manchester U - Brighton Premier League
15:00 Sirius - Malmö Allsvenskan
15:00 Montpellier - Troyes Ligue 1
15:00 Lens - Brest Ligue 1
15:00 Lille - Auxerre Ligue 1
15:00 Angers - Nantes Ligue 1
15:30 Stuttgart - RB Leipzig Bundesliga
16:00 Köpenhamn - Bröndby Superligaen
17:00 Umeå - Sollentuna Ettan norra
17:05 Rennes - Lorient Ligue 1
17:30 West Ham - Manchester City Premier League
17:30 FC Köln - Schalke Bundesliga
17:30 Mjällby - Elfsborg Allsvenskan
17:30 Värnamo - Djurgården Allsvenskan
20:45 Marseille - Reims Ligue 1
måndag 08 augusti
19:00 Varberg - Göteborg Allsvenskan
19:00 Häcken - Helsingborg Allsvenskan
19:00 Silkeborg - Ålborg Superligaen
19:00 AFC Eskilstuna - Jönköping Superettan
19:00 Örebro - Örgryte Superettan
19:00 Västerås SK - Brommapojkarna Superettan
21:00 West Bromwich - Watford Championship
tisdag 09 augusti
19:00 Norrby - Brage Superettan
19:00 Skövde AIK - Öster Superettan
19:00 Utsikten - Trelleborg Superettan
19:00 Karlstad - Forward Ettan norra
19:00 Ängelholm - Falkenberg Ettan södra
19:00 Åtvidaberg - Oskarshamns AIK Ettan södra
19:00 Ljungskile - Lindome Ettan södra
20:45 Bradford City - Hull EFL-cupen
onsdag 10 augusti
18:30 Tvååker - Qviding FIF Ettan södra
19:00 FC Trollhättan - Vänersborgs IF Ettan södra
19:00 Torn - Olympic Ettan södra
19:00 IK Oddevold - GAIS Ettan södra
19:00 IFK Malmö - Lunds BK Ettan södra
19:00 Piteå - Umeå Ettan norra
19:00 Vasalund - Sandvikens IF Ettan norra
19:00 Sylvia - Täby Ettan norra
19:00 Sollentuna - Team TG Ettan norra
19:00 Gefle - Stockholm Internazionale Ettan norra
21:00 Real Madrid - Eintracht Frankfurt UEFA Super Cup
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 17 10 4 3 24 34
2 Hammarby IF 17 10 3 4 21 33
3 BK Häcken 16 9 5 2 12 32
4 AIK 17 9 4 4 4 31
5 Malmö FF 17 9 3 5 8 30
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Göteborg 16 8 3 5 5 27
7 Kalmar FF 17 8 3 6 5 27
8 Mjällby AIF 17 7 6 4 3 27
9 IK Sirius 17 7 3 7 -5 24
10 IF Elfsborg 17 5 7 5 7 22
11 IFK Norrköping 17 5 4 8 -3 19
12 Varbergs BoIS 16 5 3 8 -12 18
13 IFK Värnamo 17 4 5 8 -10 17
14 Degerfors IF 17 3 2 12 -21 11
15 Helsingborgs IF 16 2 4 10 -11 10
16 GIF Sundsvall 17 3 1 13 -27 10

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten