Policy

FotbollDirekts sekretesspolicy

ANNONS

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy är avgörande för att våra webbplatsbesökare (du) bättre skall kunna förstå hur vi behandlar personuppgifter som vi erhåller genom användning av denna webbplats. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom varje avsnitt i denna sekretesspolicy för att informera dig själv om hur vi använder eller på annat sätt behandlar dina personuppgifter.

Personuppgifter är all information om dig som möjligen kan identifiera dig som en fysisk person. Denna sekretesspolicy gäller inte den behandling som kan förekomma på någon annan webbplats förutom denna. Ägaren till denna webbplats (vi, oss, vår) är:

Better Collective A/S, 
Sankt Annæ Plads 28, 
1250 København K, Denmark (DK), 
CVR: 27652913

Denna sekretesspolicy gäller från och med 1:a september, men den kan uppdateras eller ändras vid behov. Om en väsentlig förändring eller uppdatering inträffar kan det påverka dina rättigheter och skyldigheter när det gäller behandlingen av dina personuppgifter.

När detta sker kommer du att meddelas i förväg så att du kan granska ändringarna innan de träder i kraft. (exempelvis om vi förlitar oss på nya syften för databehandling, lanserar nya tjänster eller utvecklar ny teknik som betydligt påverkar hur vi behandlar dina data).

Data vi behandlar

Genom att använda den här webbsajten kan det hända att du delar med dig av information som kan anses vara personuppgifter. När dina personuppgifter hanteras kan du hamna i en situation där du – personen – är föremål för hantering av personuppgifter och därmed har rätt att nyttja dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Eftersom det är vi som avgör anledningarna till och sättet hur dina personuppgifter kommer att hanteras på den här webbsajten är vi att anse som den part som har kontroll över dina personuppgifter. Genom att vara den part som har kontroll över dina personuppgifter har vi möjligheten att hantera och bearbeta dina personuppgifter men vi har också skyldigheten att skydda dem med största möjliga varsamhet i enlighet med gällande lagar – i synnerhet Dataskyddsförordningen (GDPR).

Observera att inte alla nämnda kategorier av personuppgifter kommer att behandlas, om du väljer att inte avslöja dem. Dessutom kommer olika kategorier att behandlas i olika situationer. Läs mer om ändamålen med att behandla dina personuppgifter i avsnittet "Hur vi använder dina uppgifter" i denna policy.
 

Vi kan behandla följande personuppgifter:

Identifieringsuppgifter

Personlig Identifierbar Information (PII)

När du skapar ett konto hos fotbolldirekt.se kan vi komma att behandla din e-post ditt användarnamn, riktiga namn, efternamn, telefonnummer ålder och postadress.

Elektronisk identifikationsdata

När du loggar in på fotbolldirekt.se behandlar vi din IP-adress av den enheten som du använder, typen och version av webbläsare och även operativsystem som du använder vid tidpunkten för inloggningen.

Särskilda ekonomiska uppgifter

Finansiella identifieringsuppgifter

Vi kommer att behandla dina finansiella identifieringsuppgifter (som Skrill/Payal-konto, IBAN, SWIFT, dina bankuppgifter) för att kunna behandla din betalning vid eventuella köp.

Hur vi använder dina uppgifter

Kontrollera nedan syftet med behandlingen av dina personuppgifter.

Identifieringsuppgifter

Bearbetningen av denna informationen skiljer dig från andra fotbolldirekt.se-användare. Även, din mejladress är använd så att vi kan kommunicera med dig gällande eventuella ändringar av ditt konto eller våra tjänster, också för kommersiell kommunikation om du har godkänt att motta detta. 

Din personligt identifierbara information såsom postadress, ålder eller telefonnummer kan komma att behandlas om du väljer att delta i en undersökning eller tävling som organiseras på vår webbplats.

Vi kommer att behandla dina finansiella identifieringsuppgifter (som Skrill/Payal-konto, IBAN, SWIFT, dina bankuppgifter) för att genomföra dina köp med oss och för att förse dig med våra Tjänster som prenumerationer, premier, events och kurser, inkluderat kontaktförmedling vid events och kurser, samt för att visa personaliserat innehåll och tillhandahålla kundsupport. Vi kommer att verifiera din ålder, betaluppgifter och ditt konto vid registrering som prenumerant eller användare av våra applikationer via den e-post som du angav vid registrering.

Bearbetandet av din IP-adress gör det möjligt att avgöra den ungefärliga positionen på den apparat du använder. Vi använder den informationen för att till exempel beräkna hur många personer från en viss region som besöker vår webbsajt. Bearbetandet av annan elektronisk identifiering och platsangivelse-data kan vara nödvändig för att förse dig med innehåll som är relevant för dig – till exempel på ett språk som du föredrar eller spelrelaterade tjänster som är tillåtna i det land där du är bosatt.

All information som genereras när du besöker vår webbsajt använder vi för att förbättra din upplevelse när du besöker vår webbsajt, för att producera innehåll på vår webbsajt och för att underhålla webbsajten så att den fungerar och samtidigt förhindra alla möjliga hot mot användarna eller webbsajten. Vi använder också den typ av data vi samlar in för att mäta och förbättra effektiviteten av de annonskampanjer vi har på vår webbsajt.

Vi kan också komma att bearbeta data om dina besök och aktiviteter på våra partners webbsajter. 

Varför vi behandlar dina uppgifter (Rättslig grund)

Enligt art. 6. 1. (f) i den allmänna dataskyddsförordningen ska behandlingen vara laglig när behandlingen är nödvändig för ändamålen för de legitima intressen som eftersträvas av den registeransvarige eller av en tredje part. Vår användning av dina personuppgifter, särskilt elektroniska identifieringsuppgifter, kan baseras på det berättigade intresset att säkerställa förbättringen av vår produkts effektivitet och vår tjänst, mäta den aktuella effektiviteten av de reklamkampanjer som implementeras på vår webbplats, lösa tekniska problem när de dyker upp och förhindrar användarens omregistrering på webbplatsen i händelse av missbruk eller missbruk av identitet. Vi förlitar oss på vårt berättigade intresse för att möjliggöra kommunikation mellan din enhet och vår server och att fastställa din ungefärliga geolokalisering, som kan användas ytterligare för anpassning av tjänster och för analytiska ändamål.

Enligt art. 6. 1. b) i den allmänna dataskyddsförordningen ska behandlingen vara laglig när behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal som den registrerade är part i eller för att vidta åtgärder på begäran av den registrerade före att ingå avtal. Tillgång till vår webbplats och innehållet på den är gratis. Vi vill att vårt innehåll ska vara tillgängligt för så många människor som möjligt. Eftersom vi inte vill debitera våra användare för åtkomst måste vi vara beroende av andra intäktsströmmar. För att göra det kan vi komma att behandla dina vissa kategorier av personuppgifter på grundval av fullgörandet av avtalet. Vår användning av dina personuppgifter kan baseras på avtalets fullgörande för att säkerställa förbättring av vår produkts effektivitet och vår service och för att beräkna våra intäkter.

Enligt art. 6. 1. a) i den allmänna dataskyddsförordningen ska behandlingen vara laglig när den registrerade har gett sitt samtycke till behandlingen av hans eller hennes personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål. Vi förlitar oss på ditt samtycke som den rättsliga grunden för att skapa och anpassa ditt konto samt för direktmarknadsföringsändamål på vår webbplats.

Hur vi använder cookies

När du besöker vår webbplats får din webbläsare cookies från oss. Genom att använda cookies vill vi ge bästa möjliga upplevelse på plats till alla våra besökare på webbplatsen. Användning av cookies möjliggör förbättring av webbplatsen funktionalitet, marknadsföring av våra produkter och leverans av innehåll från tredje parter. För mer information om hur vi använder cookies vänligen läs vår Cookie Policy.

Hur vi skyddar dina uppgifter

Vi ser regelbundet till att din data hålls uppdaterad och lagras säkert. För att uppnå detta tillämpar vi olika tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa skyddet av dina personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förlust, förändring, stöld, obehörigt avslöjande eller åtkomst, obehörig användning, potentiella dataöverträdelser och mot alla andra olagliga former av databehandling.

Baserat på affärsbehov och säkerhetskrav tillämpar vi begränsningar av åtkomstkontroll till dina personuppgifter. Tillgång till dina personuppgifter ges endast till utbildad personal med behörighet, vars kunskap och färdigheter är nödvändiga för att behandla de personuppgifter som vi samlar in på lämpligt sätt.

Den registrerade och den registeransvarige

Som besökare på vår webbplats är det viktigt att du bättre förstår din roll i enlighet med relevanta lagar om dataskydd, nämligen den allmänna dataskyddsförordningen ('GDPR'). Eftersom behandlingen av personuppgifter som kan inträffa på denna webbplats handlar om dina personuppgifter, anses du vara registrerad. Som registrerad har du rätt att utöva vissa mänskliga rättigheter som garanteras inom EU: s lagar om dataskydd och förklaras i denna sekretesspolicy.

Enligt GDPR är databehandlaren den enhet som bestämmer syften, villkoren och medlen för behandling av personuppgifter. Med hänsyn till att vi har kontroll över dina personuppgifter (vi definierar syftet och sättet för databehandling) ska vi betraktas som datakontrollanter. Att vara datakontrollant ger oss möjlighet att behandla dina personuppgifter, men måste också skydda dem på det sätt som regleras av relevant dataskyddslagstiftning.

Dina rättigheter

  • Rätt till tillgång: Du har rätt att be oss om kopior av din personliga information som vi har
  • Rätt till rättelse: Du har rätt att begära korrigering eller radering av dina personuppgifter som du tycker är felaktiga
  • Rätt att glömmas: Även känd som Rätten att radera, ger dig rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter som vi har. Det kan hända i olika fall: när uppgifterna inte längre behövs för de syften som de samlades in för; när du har dragit tillbaka samtycke och det inte finns någon annan laglig grund som vi kan fortsätta att behandla det på; när du motsatte dig behandling och det inte finns några övervägande legitima skäl att fortsätta; när uppgifterna har behandlats olagligt eller när uppgifterna måste raderas för att följa en juridisk skyldighet
  • Rätt att begränsa behandlingen: Du har rätt, under begränsade omständigheter, att begära att vi begränsar vår användning och behandling av dina personuppgifter
  • Rätt att invända mot behandling: Du har rätt, under begränsade omständigheter, att invända mot vår behandling av dina personuppgifter
  • Rätt till dataportabilitet: Du har rätt att begära överföring av dina personuppgifter som vi behandlar till en annan enhet, utan hinder från oss, om en sådan överföring är tekniskt genomförbar
  • Rätt att återkalla samtycke: Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke när som helst där vi förlitar oss på att hantera din personliga information, utan att ange någon anledning till oss
  • Rätt att lämna in ett klagomål: Du har rätt att lämna in ett klagomål hos din lokala eller danska dataskyddsmyndighet om du anser att det bryter mot dina rättigheter.

The Danish Data Protection Authority: 

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Denmark

Phone no.: +45 33 19 32 00

www.datatilsynet.dk

Om du känner att dina personuppgifter har brutits eller om du har några frågor eller tvivel angående behandlingen av dina personuppgifter på denna webbplats, eller om du vill skicka oss en begäran om dina rättigheter, kan du kontakta oss på dataprotection@bettercollective.com.

I enlighet med GDPR avsnitt 4 har du också, som registrerad, rätt att kontakta vår DPO som kan kontaktas på dpo@sixtus-compliance.dk.

Tredjepartsmottagare som vi delar dina data med

Medlemmar i vår företagsgrupp.  När du skapar den sortens pluskonto på fotbolldirekt.se innefattar systersajterna HockeySverige, InnebandyMagazinet och SvenskaFans kommer du med ett och samma konto att ta del av alla fyra sajter. Dina inloggningsuppgifter delas då mellan alla fyra sajter.

Enheter som hjälper oss att regelbundet tillhandahålla och vidareutveckla våra tjänster. Vi kan komma att dela med oss av din data till andra organisationer som arbetar som självständiga enheter och hjälper oss att tillhandahålla och vidareutveckla våra tjänster genom till exempel analys, utveckling och marknadsföring. Dessa enheter tillåts att bearbeta din information på det sätt som behövs för att utföra de uppgifter som delegerats till den självständiga enheten i fråga. Endast vi kan avgöra anledningen till och sättet på vilket din data kommer att bearbetas samt vilken av din data som kommer att bearbetas för att de delegerade uppgifterna ska kunna utföras. Tredjepartstjänster vi använder kan således ha en funktion som databearbetare och samarbetar med oss enligt vad som överenskommits i relevanta avtal – avtal som är anpassade för att skydda din data.

Offentliga och brottsbekämpande myndigheter per behov. Vi kan dela din data med offentliga och rättsvårdande myndigheter när vi är skyldiga eller tillåtna att göra så enligt gällande lag.

Vi kan dela dina personuppgifter utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet för att tillhandahålla våra tjänster regelbundet och / eller för att vidareutveckla våra tjänster.

Överföring till mottagare från tredje land

Om vi ​​överför dina personuppgifter till en mottagare som är registrerad i ett "tredje land" (utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet), kommer vi att se till att dina uppgifter överförs på ett tillfredsställande och säkert sätt, i enlighet med tillämpliga lagar om dataskydd. Det finns tre kategorier av tredjelandsmottagare som dina data kan överföras till:

  • En mottagare bildar ett land som anses ha ett tillräckligt dataskydd, godkänd av EU-kommissionen. Här finns en lista över länder som tillhandahåller en tillräcklig dataskydd.
  • En mottagare från ett land som inte har tillräckligt med dataskydd, enligt EU-kommissionen. I det här fallet kommer vi att använda kontrakt (Data Protection Agreement) som kräver att mottagaren skyddar dina personuppgifter med likvärdig standard som inom EES och genomför lämpliga skyddsåtgärder enligt definitionen inom tillämplig dataskyddslagstiftning, och särskilt GDPR

 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 16 maj
18:00 Århus - Silkeborg Superligaen
18:00 Hvidovre - Odense Superligaen
19:00 Malmö - Gais Allsvenskan
19:00 Brommapojkarna - Djurgården Allsvenskan
19:00 Sirius - IFK Göteborg Allsvenskan
19:00 Kalmar - Norrköping Allsvenskan
19:30 Las Palmas - Real Betis La Liga
20:00 Köpenhamn - Midtjylland Superligaen
21:00 Leeds - Norwich Championship
21:30 Almeria - Barcelona La Liga
22:00 Real Sociedad - Valencia La Liga
fredag 17 maj
19:00 Karlstad - Hammarby TFF Ettan norra
19:00 Trelleborg - Helsingborg Superettan
19:00 Utsikten - Öster Superettan
19:00 Gefle - Sundsvall Superettan
19:00 Vendsyssel - SönderjyskE Danmark Division 1
19:00 Rosengård - Olympic Ettan södra
19:00 Kolding - Hobro Danmark Division 1
19:00 Ålborg - Fredericia Danmark Division 1
20:45 Raith - Partick Thistle Skottland Premiership
20:45 Fiorentina - Napoli Serie A
21:00 Southampton - West Bromwich Championship
lördag 18 maj
13:00 Skövde AIK - Östersund Superettan
13:00 Malmö FF - Sundsvall Elitettan
13:00 Örebro SK - Bollstanäs Elitettan
13:00 Alingsås - Umeå Elitettan
15:00 Degerfors - Örgryte Superettan
15:00 Jitex - Mallbacken Elitettan
15:00 Lidköping - Gamla Upsala Elitettan
15:00 AIK - Häcken Allsvenskan, damer
15:00 Oddevold - Brage Superettan
15:00 Vittsjö - Norrköping Allsvenskan, damer
15:30 Eintracht Frankfurt - Leipzig Bundesliga
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - Darmstadt Bundesliga
15:30 Heidenheim - Köln Bundesliga
15:30 Stuttgart - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - Augsburg Bundesliga
15:30 Union Berlin - Freiburg Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Bochum Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Mainz Bundesliga
16:00 Oskarshamns AIK - Ängelholm Ettan södra
16:00 Täby - Örebro Syrianska Ettan norra
16:00 Karlstad - Stocksund Ettan norra
16:00 Eskilsminne - Torslanda Ettan södra
16:00 Falkenberg - Torn Ettan södra
16:00 Aston Villa - Manchester C Women’s Super League
16:00 Manchester U - Chelsea Women’s Super League
16:15 Leganes - Gijon LaLiga2
17:00 Horsens - B 93 Danmark Division 1
17:15 Bolton - Oxford United League One
18:00 Lecce - Atalanta Serie A
20:45 Torino - Milan Serie A
21:00 Alaves - Getafe La Liga
söndag 19 maj
12:00 Friska Viljor - Vasalund Ettan norra
12:30 Sassuolo - Cagliari Serie A
13:00 Landskrona - Örebro Superettan
13:00 AFC Eskilstuna - Sollentuna Ettan norra
14:00 Hammarby - AIK Allsvenskan
14:00 Crawley Town - Crewe League Two
14:00 Brommapojkarna - Norrköping Allsvenskan
14:00 Odense - Randers Superligaen
14:00 KIF Örebro - Piteå Allsvenskan, damer
14:00 Uppsala - Sunnanå Elitettan
14:00 Piteå - Stockholm Internazionale Ettan norra
14:30 PSV - Waalwijk Eredivisie
15:00 Linköping - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Trelleborg - Brommapojkarna Allsvenskan, damer
15:00 Monza - Frosinone Serie A
15:00 Udinese - Empoli Serie A
15:00 Umeå - Karlberg Ettan norra
15:00 Sandvikens IF - Varbergs BoIS Superettan
15:30 Kaiserslautern - Eintracht Braunschweig 2. Bundesliga
15:30 Hannover - Kiel 2. Bundesliga
15:30 Hansa Rostock - Paderborn 2. Bundesliga
15:30 Greuther Furth - Schalke 2. Bundesliga
15:30 Hamburg - Nürnberg 2. Bundesliga
15:30 Wehen - St Pauli 2. Bundesliga
15:30 Elversberg - Karlsruhe 2. Bundesliga
15:30 Osnabrück - Hertha Berlin 2. Bundesliga
15:30 Fortuna Düsseldorf - Magdeburg 2. Bundesliga
16:00 IFK Kalmar - Eskilstuna United Elitettan
16:00 Onsala - Norrby Ettan södra
16:00 Ariana - Trollhättan Ettan södra
16:00 Lund - Tvååker Ettan södra
16:00 Ljungskile - Jönköping Ettan södra
16:30 Värnamo - Kalmar Allsvenskan
16:30 Gais - Elfsborg Allsvenskan
17:00 Chelsea - Bournemouth Premier League
17:00 Manchester C - West Ham Premier League
17:00 Brentford - Newcastle Premier League
17:00 Crystal Palace - Aston Villa Premier League
17:00 Liverpool - Wolverhampton Premier League
17:00 Assyriska FF - Nordic United Ettan norra
17:00 Burnley - Nottingham Premier League
17:00 Brighton - Manchester U Premier League
17:00 Sheffield U - Tottenham Premier League
17:00 Luton - Fulham Premier League
17:00 Arsenal - Everton Premier League
18:00 Inter - Lazio Serie A
19:00 Valencia - Girona La Liga
19:00 Atletico Madrid - Osasuna La Liga
19:00 Athletic Bilbao - Sevilla La Liga
19:00 Cadiz - Las Palmas La Liga
19:00 Mallorca - Almeria La Liga
19:00 Villarreal - Real Madrid La Liga
19:00 Granada - Celta Vigo La Liga
19:00 Barcelona - Rayo Vallecano La Liga
19:00 Real Betis - Real Sociedad La Liga
19:00 Alaves - Getafe La Liga
20:45 Roma - Genoa Serie A
måndag 20 maj
13:00 Naestved - Hilleröd Danmark Division 1
14:00 Vejle - Hvidovre Superligaen
14:00 Lyngby - Viborg Superligaen
15:00 Köge - Helsingör Danmark Division 1
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga damer
15:30 Bayer Leverkusen - Werder Bremen Bundesliga damer
16:00 Silkeborg - Bröndby Superligaen
18:00 Nordsjälland - Midtjylland Superligaen
18:30 Salernitana - Verona Serie A
19:00 Hammarby - Rosengård Allsvenskan, damer
19:00 Sirius - Västerås SK Allsvenskan
19:00 Djurgården - Halmstad Allsvenskan
19:00 Växjö - Kristianstad Allsvenskan, damer
19:10 Häcken - Malmö Allsvenskan
20:45 Bologna - Juventus Serie A
tisdag 21 maj
19:00 IFK Göteborg - Mjällby Allsvenskan
19:00 Århus - Köpenhamn Superligaen
onsdag 22 maj
19:00 Öster - Landskrona Superettan
19:00 Örgryte - Trelleborg Superettan
19:00 Östersund - Gefle Superettan
19:00 Sundsvall - Sandvikens IF Superettan
19:00 Helsingborg - Skövde AIK Superettan
21:00 Atalanta - Bayer Leverkusen UEFA Europa League
torsdag 23 maj
19:00 Norrby - Trollhättan Ettan södra
19:00 Brage - Degerfors Superettan
19:00 Varbergs BoIS - Oddevold Superettan
19:00 Örebro - Utsikten Superettan
fredag 24 maj
04:00 Angel City W - San Diego Wave Women USA NWSL Women
17:00 Lidköping - Malmö FF Elitettan
19:00 Vendsyssel - Fredericia Danmark Division 1
19:00 Kolding - Ålborg Danmark Division 1
19:00 Hobro - SönderjyskE Danmark Division 1
19:00 Hilleröd - Horsens Danmark Division 1
19:00 Gamla Upsala - Uppsala Elitettan
19:00 Örebro Syrianska - Karlstad Ettan norra
19:00 Torn - Ariana Ettan södra
19:00 Tvååker - Ljungskile Ettan södra
19:00 Elfsborg - Halmstad Allsvenskan
19:00 Malmö - Kalmar Allsvenskan
lördag 25 maj
12:00 Sollentuna - Friska Viljor Ettan norra
13:00 Sundsvall - Jitex Elitettan
13:00 Brommapojkarna - Kristianstad Allsvenskan, damer
13:00 AIK - Örebro SK Allsvenskan, damer
13:00 Häcken - Hammarby Allsvenskan, damer
13:00 Bollstanäs - Umeå Elitettan
13:00 Stockholm Internazionale - Täby Ettan norra
13:00 Umeå - Vasalund Ettan norra
13:00 Eskilsminne - Rosengård Ettan södra
13:00 Onsala - Torslanda Ettan södra
13:00 Kolding - Köge Danska ligan, damer
15:00 Norrköping - Linköping Allsvenskan, damer
15:00 Eskilstuna - Alingsås Elitettan
15:00 Hvidovre - Lyngby Superligaen
15:00 Viborg - Odense Superligaen
15:00 Randers - Vejle Superligaen
15:30 Nordsjælland - Fortuna Hjörring Danska ligan, damer
16:00 Falkenberg - Oskarshamns AIK Ettan södra
16:00 Nordic United - Karlstad Ettan norra
16:00 Gais - Häcken Allsvenskan
16:00 Mallbacken - IFK Kalmar Elitettan
16:00 Celtic - Glasgow Rangers Skotska cupen
16:00 Manchester C - Manchester U FA-cupen
17:30 Mjällby - Djurgården Allsvenskan
18:00 Barcelona - Lyon UEFA Champions League, damer
20:00 Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Tyska cupen
21:00 Las Palmas - Alaves La Liga
21:00 Almeria - Cadiz La Liga
21:00 Osasuna - Villarreal La Liga
21:00 Getafe - Mallorca La Liga
21:00 Real Madrid - Real Betis La Liga
21:00 Rayo Vallecano - Athletic Bilbao La Liga
21:00 Sevilla - Barcelona La Liga
21:00 Celta Vigo - Valencia La Liga
21:00 Girona - Granada La Liga
21:00 Real Sociedad - Atletico Madrid La Liga
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 9 8 0 1 19 24
2 Djurgårdens IF 9 6 1 2 12 19
3 Mjällby AIF 9 5 2 2 8 17
4 BK Häcken 9 5 1 3 3 16
5 Gais 9 5 0 4 -1 15
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Halmstads BK 9 5 0 4 -2 15
7 AIK 9 4 2 3 -3 14
8 IF Elfsborg 9 4 1 4 2 13
9 Hammarby IF 9 4 0 5 -1 12
10 IK Sirius 9 3 2 4 -2 11
11 IFK Värnamo 9 3 2 4 -5 11
12 IFK Norrköping 9 3 2 4 -8 11
13 IF Brommapojkarna 9 2 4 3 -3 10
14 IFK Göteborg 9 2 2 5 -5 8
15 Kalmar FF 9 2 1 6 -4 7
16 Västerås SK FK 9 1 0 8 -10 3