Sök
Nyheter

PÅ FD: Sigthorsson vill visa sitt värde för AIK: ”Första målet kommer”

Kolbeinn Sigthorsson, 29, har hittills bara gjort två inhopp för AIK. Med spel i europeiska storklubbar och en viktig roll i Islands EM-framgångar 2016 vill han nu – skadefri – börja visa sitt värde i AIK-tröjan. Helst redan i kväll mot IFK Norrköping.
– För att må bra så måste jag göra mål. Så har det alltid varit, säger han till FotbollDirekt.se.

Två inhopp mot AFC Eskilstuna och i den sista matchen innan uppehållet mot Hammarby.

Mer än så har AIK-fansen inte fått se prestigevärvningen Kolbeinn Sigthorsson. 29-åringen anslöt i slutet av vinterfönstret efter ha brutit sitt kontrakt med Nantes. En profilstark anfallsvärvning då han representerat klubbar som Galatasaray, Ajax och varit starkt bidragande till Islands EM-framgångar 2016.

Under våren har han fått bygga upp styrkan i det knä han skadade allvarligt och fick komplikationer med. När han väl var tillbaka så sträckte han baksidan. Men efter inhoppet mot Hammarby och ytterligare två inhopp i Islands EM-kvalmatcher mot Albanien (1-0) och Turkiet (2-1) så är den fysiske anfallaren äntligen redo för mer.

I kväll finns han med i truppen mot IFK Norrköping och när FD träffade Sigthorsson på Karlberg märks det att motivationen är på topp för att börja visa sitt värde i klubben.

– Min första tid här handlade om att komma i fas efter flera år utan att jag kunnat spela matcher. Det gick väldigt bra tills jag fick ett litet bakslag med min baksida. Det är sånt som händer när man varit skadad länge men nu känner jag mig bra igen. Jag fick hoppa in 30 och 35 minuter i landskamperna vilket kändes riktigt skönt, säger han till FotbollDirekt.se.

Du har knappt spelat i AIK, blev du överraskad att landslaget kallade dig?

– Det var lite överraskande och det betyder mycket att jag får samtalet från Island. Erik (Hamrén) tror på mig och ville verkligen att jag skulle komma. Det är jag tacksam för.

Har det varit tufft att komma hit och inte kunna bevisa vad du går för?

– Nja, alltså jag visste att det skulle bli så här till en början. Men jag är här för att hjälpa laget när jag är tillbaka. Jag känner fortfarande att jag är i uppbyggnadsfasen. Ännu har jag inte startat någon match så på toppnivå är jag uppenbarligen inte. Men jag knackar på dörren och det vill jag fortsätta göra. När tiden är kommen så vill jag spela mer.

AIK:s anfallsuppsättning går inte inte att klaga på. Utöver Sigthorsson finns Jack Lahne, Henok Goitom, Tarik Elyounoussi, Stefan Silva och Chinedu Obasi för Rikard Norling att välja bland.

– För den taktiken vi spelar så har vi en bra mix av anfallare som kan göra lite olika saker. Det är nyttigt för coachen som har verktygen att förändra utifrån form och motstånd. Konkurrensen är stenhård och i mina ögon är det bara bra för laget för det gör att alla måste vara på tårna varje dag om de vill spela. Sammanhållningen upplever jag som väldigt stark och vi vill fortsätta bygga vidare på vår fina svit.

Vad vill du komma in och bidra med?

– Det är enkelt. Jag känner alltid att jag måste göra mål för att må bra. Så har det alltid varit.

Så du skjuter hellre själv än passar… ?

– Haha, nej jag passar hellre den som har ett bättre läge. Först av allt handlar det om att hjälpa laget. Titta på Henok (Goitom), han har inte gjort några mål men han hjälper laget på ett fantastiskt sätt ändå. Han visar vägen för andra.

Hur ser du på AIK:s spel och ligans kvalitet?

– Laget är taktiskt väldigt, väldigt skickligt. Vi är organiserade och svåra att tränga igenom. När vi leder ska det mycket till för motståndarna att göra mål på oss. Det finns i klubbens DNA sedan några år tillbaka och det kände jag direkt när jag kom hit. Alla vet sin roll och vad vi ska göra i olika situationer i matcherna. Vad gäller ligan så är kvaliteten hög tycker jag, det ser man på hur många spelare som lämnar för större ligor.

Sigthorsson är dock inget större fan av konstgräs.

– Nej, det är inget jag gillar. Jag har alltid sagt att det är mycket bättre att spela fotboll på riktigt gräs. Det är en känsla som är något helt annat än konstgräs. Och då är jag ändå uppväxt med konstgräs på Island. Om det var viktigt med gräs när jag valde AIK? Ja, det var en del i hela paketet med klubben.

Finns det någon spelare i laget som du imponerats extra mycket av?

– Ja, den där killen där, säger Sigthorsson och pekar på Sebastian Larsson som kommer ut från klubbhuset och är på väg hemåt.

– Han kommer från en lång karriär och blir äldre. Men han springer som en 18-åring och slåss för varje boll. Det är ganska imponerande måste man säga. Hatten av för honom som fortfarande är så driven. För nya spelare är han grym som hjälper till och är välkomnande.

Trivs du i Stockholm?

– Ja, jag köpte precis en lägenhet i Vasastan. Det är en underbar stad.

AIK har för första gången på nio år chansen att ta sig till Champions League och jag antar att du värvats in för att bidra med din erfarenhet från stora matcher i Europa, landslaget och så vidare?

– Klubben vill verkligen göra det bra i Europa. Vi har en del erfarenhet i laget, visst det är inte så att klubben spelat regelbundet i CL, men det finns killar med erfarenhet som kan visa vägen. Om vi fortsätter som vi spelat de senaste matcherna så har vi en god chans att göra det bra. Vi har en tuff inledning, att åka till Armenien är inte lätt, jag vet inte så mycket om motståndet men det blir en tuff resa. Det ska bli intressant men jag tror vi har kvaliteten att ta oss vidare till nästa runda.

Innan dess väntar matcher mot IFK Norrköping ikväll, Malmö FF på söndag och Kalmar FF i nästa vecka.

– Väldigt viktiga matcher. Vi kan inte förlora så mycket poäng om vi ska komma ikapp och förbi Malmö. Varje match är som en final nu för hösten går fort. Vi måste vara påkopplade varje match och speciellt vinna matcherna här hemma som den här veckan. Sex poäng där så är vi verkligen med i racet.

Du var i Nantes, Galatasaray, Ajax. Finns det något du saknar här som du är van vid från den stora scenen ute i Europa?

– Det är en bra fråga. Man kan alltid göra saker bättre men jag känner att allt I AIK är som det ska vara. Jag är verkligen glad över hur saker är och hur saker görs. Jag kan inte säga att något i verksamheten är för dåligt.

När gör du ditt första mål?

– Ohhf, nästa match hoppas jag. Det är mitt mål nu, att göra mitt första mål och komma in i rytmen att regelbundet göra mål för AIK. Det kommer snart, jag känner det!

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 22 februari
16:00 Sheffield U - Brighton Premier League
söndag 23 februari
13:30 Arminia Bielefeld - Hannover 96 Tyskland 2. Bundesliga
14:00 Bayern München Damer - Sand Damer Bundesliga Damer
17:30 Arsenal - Everton Premier League
måndag 24 februari
21:00 Liverpool - West Ham Premier League
tisdag 25 februari
21:00 Chelsea - Bayern München EUROPA: Champions League
21:00 Napoli - Barcelona EUROPA: Champions League
torsdag 27 februari
18:55 FC Porto - Bayer Leverkusen UEFA Europa League
18:55 Gent - Roma UEFA Europa League
18:55 Espanyol - Wolverhampton UEFA Europa League
18:55 Basel - APOEL UEFA Europa League
18:55 LASK Linz - AZ Alkmaar UEFA Europa League
21:00 Manchester U - Club Brügge UEFA Europa League
21:00 Arsenal - Olympiakos UEFA Europa League
21:00 Sevilla - CFR Cluj UEFA Europa League
21:00 Ajax - Getafe UEFA Europa League
21:00 Inter - Ludogorets UEFA Europa League
fredag 28 februari
19:00 AGF Århus - Hobro IK Superligaen
19:15 Potsdam - SGS Essen Damer Bundesliga Damer
20:00 Valenciennes - AC Ajaccio Frankrike Ligue 2
20:45 Nimes - Marseille Ligue 1
21:00 Real Sociedad - Valladolid La Liga
21:00 Norwich - Leicester Premier League
lördag 29 februari
12:30 Sollentuna FK - IFK Göteborg Svenska Cupen
12:30 Sirius - Västerås SK Svenska Cupen
13:00 Eibar - Levante La Liga
13:00 Erzgebirge Aue - Hamburger SV Tyskland 2. Bundesliga
13:30 Hull - Leeds Championship
13:30 Brighton - Crystal Palace Premier League
14:30 Östersund - GAIS Svenska Cupen
14:30 Eskilsminne IF - Häcken Svenska Cupen
15:00 Lazio - Bologna Serie A
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga
15:30 Augsburg - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Mainz - Paderborn Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - SC Freiburg Bundesliga
16:00 Fulham - Preston Championship
16:00 West Ham - Southampton Premier League
16:00 Bournemouth - Chelsea Premier League
16:00 Newcastle - Burnley Premier League
16:00 Valencia - Real Betis La Liga
16:00 Esbjerg - FC Nordsjälland Superligaen
16:30 Örebro SK - IK Brage Svenska Cupen
16:30 Oskarshamns AIK - Elfsborg Svenska Cupen
17:30 Paris SG - Dijon Ligue 1
18:00 Udinese - Fiorentina Serie A
18:30 Watford - Liverpool Premier League
18:30 Leganes - Alaves La Liga
18:30 FC Köln - Schalke Bundesliga
19:00 DC United - Colorado Rapids MLS
19:45 Zwolle - Vitesse Eredivisie
20:00 Amiens - Metz Ligue 1
20:00 Montpellier - Strasbourg Ligue 1
20:00 Toulouse - Rennes Ligue 1
20:00 Brest - Angers Ligue 1
20:00 Monaco - Reims Ligue 1
20:45 Napoli - Torino Serie A
21:00 Granada - Celta Vigo La Liga
21:00 Montreal Impact - New England Revolution MLS
21:30 Houston Dynamo - LA Galaxy MLS
23:30 San Jose Earthquakes - Toronto FC MLS
00:00 Orlando City SC - Real Salt Lake MLS
00:00 FC Dallas - Philadelphia Union MLS
söndag 01 mars
02:30 Nashville SC - Atlanta United MLS
04:35 Vancouver Whitecaps - Sporting Kansas City MLS
12:00 Sevilla - Osasuna La Liga
12:30 Tvååkers IF - IFK Norrköping Svenska Cupen
12:30 Milan - Genoa Serie A
12:30 Falkenberg - Halmstad Svenska Cupen
13:30 Union Berlin - Wolfsburg Bundesliga
14:00 Athletic Bilbao - Villarreal La Liga
14:30 AFC Eskilstuna - Syrianska FC Svenska Cupen
14:30 Kalmar FF - Jönköpings Södra Svenska Cupen
14:30 FK Karlskrona - Malmö FF Svenska Cupen
14:30 Örgryte IS - AIK Svenska Cupen
15:00 Nantes - Lille Ligue 1
15:00 Sassuolo - Brescia Serie A
15:00 Tottenham - Wolverhampton Premier League
15:00 Parma - SPAL Serie A
15:00 Everton - Manchester U Premier League
15:00 Lecce - Atalanta Serie A
15:30 RB Leipzig - Bayer Leverkusen Bundesliga
16:00 Espanyol - Atletico Madrid La Liga
16:30 GIF Sundsvall - Varbergs BoIS FC Svenska Cupen
16:30 Brommapojkarna - Hammarby Svenska Cupen
17:00 Bordeaux - Nice Ligue 1
17:30 Aston Villa - Manchester City England EFL Cup
18:00 Werder Bremen - Eintracht Frankfurt Bundesliga
18:00 Cagliari - Roma Serie A
18:00 FC Köpenhamn - Ålborg Superligaen
18:30 Columbus Crew - New York City FC MLS
18:30 Mallorca - Getafe La Liga
19:00 New York Red Bulls - FC Cincinnati MLS
20:00 Ajax - AZ Alkmaar Eredivisie
20:45 Juventus - Inter Serie A
21:00 Lyon - St Etienne Ligue 1
21:00 Seattle Sounders - Chicago Fire MLS
21:00 Real Madrid - Barcelona La Liga
måndag 02 mars
01:35 Portland Timbers - Minnesota United FC MLS
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten