Här ökar han i värde för Malmö FF - allsvenskans vassaste matchvinnare

Vad betyder en matchvinnare för guldaspiranter - och vem är egentligen allsvenskans mest notoriske matchvinnare?
När FotbollDirekt nyligen undersökte saken stack framför allt en spelare ut: Malmö FF:s Sören Rieks.
I en längre intervju ger dansken nu sin syn på statistiken, sin nya roll under Jon Dahl Tomasson och ett MFF i förändring.
– Målet är såklart att göra ännu mer poäng, säger Rieks om den stundande säsongen.

Sören Rieks är frekvent förekommande i FotbollDirekts lista över spelare som stått för flest matchvinnande mål i allsvenskan de senaste fem åren. Den nu 33-årige dansken slog igenom på allvar i IFK Göteborg 2015 då fem av hans tio fullträffar var direkt matchavgörande.

 Vid flytten till Malmö FF inför säsongen 2018 skolades Rieks om till wingback – men målproduktionen stannade inte av för det. Under sin tid i MFF har Sören Rieks avgjort inte mindre än nio allsvenska matcher och huvudpersonen själv blir förvånad när han hör talas om statistiken.
– Eftersom att jag spelat wingback de sista två åren så är det lite förvånande, säger han till FotbollDirekt och fortsätter:
– Men samtidigt så har jag haft en offensiv roll även om jag spelat wingback och har du en sådan roll i ett så bra lag som Malmö FF så kommer man alltid komma i bra lägen. Sedan är det såklart en mental grej också, det är en kombination.

Din tidigare tränare Uwe Rösler måste fått fram dina kvalitéer på ett bra sätt?
– Ja absolut, men sedan har jag haft ett väldigt fint samarbete med Arnor Traustason som genererat i mycket poäng också. Jag har haft bra medspelare och en tränare som trott på mig, det är kombinationen som sagt.

Hur kommer din nya tränare, Jon Dahl Tomasson, vilja använda dig tror du?
– Jag kommer nog inte spela wingback direkt utan kliva upp mer som en ytter. Det är ingen ny roll för mig utan det gäller att hitta tillbaka till hur jag spelade mer förr.
– Det ska bli kul och målet är såklart att göra ännu mer poäng. Det negativa med att spela wingback var att man hade så långt till mål när vi väl vann bollen. Nu kommer vi förhoppningsvis vinna boll lite högre upp och då har man också mer kraft kvar när man väl är framme vid mål.

 Jon Dahl Tomasson tog över ansvaret för Malmö FF efter Uwe Rösler strax efter nyår och i tidigare intervjuer har MFF:s nya tränare berättat att han vill se ett mer aggressivt lag som dominerar matchbilden både med och utan boll. Rieks välkomnar det nya spelsättet och berättar vilket typ av spel MFF kommer bjuda publiken på 2020.
– Vi kommer byta spelsystem och stå lite högre upp i plan. När vi spelade 5-3-2 eller 3-5-2 så hamnade vi lite lågt ibland. Jag tror vi kommer upplevas mer aggressiva i pressen nu, vi kommer vara snabbare och mer intensiva. Och jag tycker vi kommit väldigt långt redan i hur vi vill spela, det syns på träningarna att vi ligger bra till.

Vad är annars den stora skillnaden mellan Tomasson och Rösler?
– Den största skillnaden är kanske framtoningen, hur de kommunicerar med oss spelare. Rösler hade sin egen ledarstil som var lite speciell men man får höra om Jon Dahl inte är nöjd också. Tycker han något är fel så säger han ifrån och det är så det ska vara om du frågar mig.
– Sedan är båda två väldigt tydliga och ställer höga krav, så sett är det ingen skillnad. Det måste vara höga krav på spelarna i en klubb som Malmö FF.

Tomasson har också flaggat för att en föryngring kan vara på gång. I FotbollDirekts podcast ”Vad är det som händer?” berättade MFF-tränaren att han lagt ner mycket tid på att bygga upp en god relation med klubbens akademi och att han vill ha bra koll även på de spelare som ännu inte nått A-laget.

 Sören Rieks berättar att satsningen på de yngre spelarna märkts av och att fler vågar ta för sig på ett annat sätt än tidigare.
– Många känner nog att de har en chans att komma in i laget nu och bidra. Vi har haft många unga duktiga spelare från akademin på våra träningar och det ser bra ut. Jag tror att vi kommer ha en helt annan användning av dem i år också när spelschemat blir så tajt.

 En spelare som imponerat extra mycket på Rieks under försäsongen är Amin Sarr. 19-åringen belönades nyligen med ett tvåårskontrakt och i fjol stod han bland annat för 13 mål på 19 matcher i P19-Allsvenskan.
– Han har den där individuella skickligheten med bra fötter, snabbheten och att han vågar utmana. Han har gjort bra ifrån sig på träningarna och är en spännande spelare tycker jag.

 Samtidigt har laget också tappat en naturlig och duktig spelare i Markus Rosenberg. Rieks menar att det knappt är lönt att försöka ersätta honom - istället framhäver han vikten av att kollektivet nu tar ett större ansvar.
– Det är en spelare och människa som man inte kan ersätta. Man visste att han alltid klev fram i avgörande lägen och sedan var han är fantastisk kapten också. Vi får försöka ersätta honom som ett lag och sedan är jag övertygad om att andra kommer kliva fram och ta ledande roller i laget.

 

Hur ser du på din egen roll, med tanke på din ålder och rutin?
– Jag försöker alltid hjälpa de yngre spelarna och vara ett gott exempel på träning och match. Sedan är jag inte en sån som pratar en massa.
– Jag tänker inte bli en helt ny person men jag vill hjälpa de yngre och försöka ta mitt ansvar för klubben och truppen.

 Att Sören Rieks tar sitt ansvar på planen är ingen underdrift – men trots att både han och andra MFF-spelare ligger högt upp på olika listor har SM-guldet landat i Stockholm under 33-åringens tid i himmelsblått. Dansken känner dock inte mer press än vanligt.
– Det är dags varje år kan man säga så jag känner ingen extra press så. Vi ska använda suget efter ett SM-guld på rätt sätt och använda det som motivation. Vi har en jäkligt bra trupp och det gäller att få ut det bästa vi kan av oss själva.

Vad talar för att detta blir Malmös år jämfört med 2018 och 2019?
– Det är erfarenheten och bredden i vår trupp. Vi har i princip två startelvor som är lika bra och med tanke på hur spelschemat kommer se ut så är det något vi troligtvis kommer kunna dra stor fördel av. Det finns nog ingen allsvensk klubb som har samma bredd som oss.

Och en redan bred trupp ryktas dessutom kunna bli ännu bredare. För en vecka sedan kom nya uppgifter om att Ola Toivonen ska vara så gott som klar för klubben och att det enda som saknas är ett godkännande från klubbens styrelse.
– Det skulle vara en prestigevärvning. Alla svenskar vet vilken duktig spelare han är och han var en klasspelare när jag mötte honom i Holland. Det är en spelare som kan inge respekt hos motståndarna så det är absolut en klasspelare.

Sören Rieks kontrakt med Malmö FF sträcker sig över säsongen 2021. Hur framtiden ser ut efter det återstår att se men MFF:s superdansk utesluter inte en fortsättning i MFF.
– Jag har det jättebra i Malmö, familjen trivs också så det kan absolut bli så att vi blir kvar här på sikt. Sedan vet man aldrig hur det blir med fotbollen men Malmö är en klubb och en stad som jag trivs väldigt bra i. Jag är väldigt glad över att jag är här nu och sedan får vi se vad som händer efter det.🎧 PODD: FotbollDirekt - Vad är det som händer?

En daglig informationskanal åt alla supportrar och övriga intresserade som söker sanningar kring statusen av ligan och favoritlagen under det ovälkomna uppehållet.

Du hittar podden här: ►FotbollDirekt ►iTunesAcastSpotify


Du kanske även vill läsa:
Matchvinnare - inget för vinnande mästarlaget
Matchvinnare - inget för vinnande mästarlaget
Experterna om FotbollDirekts undersökning: "Förvånande"
Experterna om FotbollDirekts undersökning: "Förvånande"
Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 22 januari
13:00 Djurgården - Västerås SK Träningsmatch
13:30 Nottingham Forest - Derby County Championship
13:30 Hansa Rostock - Heidenheim 2. Bundesliga
13:30 Ingolstadt - Darmstadt 2. Bundesliga
13:30 Paderborn - Werder Bremen 2. Bundesliga
13:30 Everton - Aston Villa Premier League
14:00 Levante - Cadiz La Liga
14:00 IK Sirius FK - Örebro Träningsmatch
15:00 Genoa - Udinese Serie A
15:30 Hoffenheim - Borussia Dortmund Bundesliga
15:30 Borussia M'gladbach - Union Berlin Bundesliga
15:30 Greuther Furth - Mainz Bundesliga
15:30 Freiburg - Stuttgart Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - Augsburg Bundesliga
16:00 Leeds - Newcastle Premier League
16:00 Birmingham - Barnsley Championship
16:00 Manchester U - West Ham Premier League
16:00 Brentford - Wolverhampton Premier League
16:15 Villarreal - Mallorca La Liga
17:00 Brest - Lille Ligue 1
18:00 Inter - Venezia Serie A
18:30 Southampton - Manchester City Premier League
18:30 Bochum - FC Köln Bundesliga
18:30 Sevilla - Celta Vigo La Liga
20:30 Erzgebirge Aue - Schalke 2. Bundesliga
20:45 Lazio - Atalanta Serie A
21:00 Lens - Marseille Ligue 1
21:00 Atletico Madrid - Valencia La Liga
söndag 23 januari
12:30 Cagliari - Fiorentina Serie A
12:30 Napoli - Roma Serie A, damer
13:00 Metz - Nice Ligue 1
13:30 Regensburg - Holstein Kiel 2. Bundesliga
13:30 Karlsruhe - Sandhausen 2. Bundesliga
13:30 Hannover 96 - Dynamo Dresden 2. Bundesliga
13:30 Brighton - Chelsea Women’s Super League
14:00 Granada - Osasuna La Liga
14:30 PSV - Ajax Eredivisie
15:00 Spezia - Sampdoria Serie A
15:00 Bordeaux - Strasbourg Ligue 1
15:00 Clermont - Rennes Ligue 1
15:00 Nantes - Lorient Ligue 1
15:00 Angers - Troyes Ligue 1
15:00 Napoli - Salernitana Serie A
15:00 Arsenal - Burnley Premier League
15:00 Crystal Palace - Liverpool Premier League
15:00 Leicester - Brighton Premier League
15:00 Torino - Sassuolo Serie A
15:30 RB Leipzig - Wolfsburg Bundesliga
16:15 Real Madrid - Elche La Liga
17:00 Burkina Faso - Gabon Afrikanska mästerskapen
17:05 Montpellier - Monaco Ligue 1
17:30 Chelsea - Tottenham Premier League
17:30 Hertha Berlin - Bayern München Bundesliga
18:00 Empoli - Roma Serie A
18:30 Rayo Vallecano - Athletic Bilbao La Liga
18:30 Real Sociedad - Getafe La Liga
19:45 Manchester City - Arsenal Women’s Super League
20:00 Nigeria - Tunisien Afrikanska mästerskapen
20:45 Milan - Juventus Serie A
20:45 Paris SG - Reims Ligue 1
21:00 Alaves - Barcelona La Liga
måndag 24 januari
17:00 Guinea - Gambia Afrikanska mästerskapen
20:00 Kamerun - Komorerna Afrikanska mästerskapen
20:45 Blackburn - Middlesbrough Championship
tisdag 25 januari
17:00 Senegal - Kap Verde Afrikanska mästerskapen
20:00 Marocko - Malawi Afrikanska mästerskapen
20:45 Queens PR - Swansea Championship
onsdag 26 januari
17:00 Elfenbenskusten - Egypten Afrikanska mästerskapen
19:00 Angers - St Etienne Ligue 1
20:00 Chelsea - West Ham Women’s Super League
20:00 Mali - Ekvatorialguinea Afrikanska mästerskapen
20:45 Hearts - Celtic Skottland Premiership
torsdag 27 januari
10:10 Australien - Vietnam Asien, VM-kval, Steg 3
11:00 Japan - Kina Asien, VM-kval, Steg 3
13:00 Libanon - Sydkorea Asien, VM-kval, Steg 3
15:30 Iran - Iraq Asien, VM-kval, Steg 3
16:00 Förenade Arabemiraten - Syrien Asien, VM-kval, Steg 3
17:00 AIK - Sollentuna United FF Träningsmatch
18:00 Häcken - Fredrikstad Träningsmatch
18:15 Saudiarabien - Oman Asien, VM-kval, Steg 3
20:30 Arsenal - Brighton Women’s Super League
22:00 Ecuador - Brasilien Sydamerika, VM-kval
fredag 28 januari
01:00 USA - El Salvador Nord- o Centralamerika, VM-kval, Steg 3
01:15 Chile - Argentina Sydamerika, VM-kval
15:30 Malmö - Jammerbugt FC Träningsmatch
20:45 Huddersfield - Stoke Championship
22:00 Colombia - Peru Sydamerika, VM-kval
lördag 29 januari
13:00 Djurgården - Metta Träningsmatch
13:30 Ross County - Rangers Skottland Premiership
14:00 Sirius - Hammarby Träningsmatch
16:00 Fulham - Blackpool Championship
18:30 Peterborough - Sheffield U Championship
söndag 30 januari
13:00 Norrköping - Sarpsborg Träningsmatch
14:30 Derby County - Birmingham Championship
17:00 Cardiff - Nottingham Forest Championship
21:00 Lens - Monaco Franska Cupen
21:30 Porto - Maritimo Portugisiska ligan
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 17 8 5 28 59
2 AIK 30 18 5 7 20 59
3 Djurgårdens IF 30 17 6 7 16 57
4 IF Elfsborg 30 17 4 9 16 55
5 Hammarby IF 30 15 8 7 13 53
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Kalmar FF 30 13 8 9 2 47
7 IFK Norrköping 30 13 5 12 4 44
8 IFK Göteborg 30 11 8 11 3 41
9 Mjällby AIF 30 9 11 10 7 38
10 Varbergs BoIS 30 9 10 11 -3 37
11 IK Sirius 30 10 7 13 -14 37
12 BK Häcken 30 9 9 12 0 36
13 Degerfors IF 30 10 4 16 -17 34
14 Halmstads BK 30 6 14 10 -5 32
15 Örebro SK 30 4 6 20 -35 18
16 Östersunds FK 30 3 5 22 -35 14

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten