Sök
Allsvenskan

18-åringen kan rädda HIF - men vill inte tänka på det

Supertalangen Armin Gigovic genombrott i Helsingborg har gett eko ute i Europa och i sommar kan 18-åringen bli den som ger HIF ekonomiskt andrum. Enligt FD:s uppgifter så har en Serie B-klubb lagt bud på löftet - som tar hela situationen med ro. 
– Jag tänker bara på nästa träning och nästa match. Inte på utlandet för det får inte ta energi från min utveckling, säger han till FotbollDirekt.se. 

Blott 17 år gammal fick Armin Gigovic ta av sig uppvärmningsvästen och tejpa sina benskydd. 

Dåvarande HIF-tränaren Henrik Larsson bytte in mittfältaren i den 75:e minuten i 1-0-segern mot Sirius den 15 juli 2019. 

Efter det så rullade det på. Även om Larsson inte blev kvar länge till så fortsatte Olof Mellberg att spela ungdomsstjärnan som till slut noterades för 14 matcher, varav tio från start, och en assist. 

Något som snabbt drog åt sig blickar från utländska klubbar. I vintras kunde FD namnge intresse från Wolverhampton, CSKA Moskva, Amiens och FC Köpenhamn för en av Sveriges största talanger. Men någon affär blev det inte i januarifönstret - trots att åtminstone ett konkret bud fanns. 

Med den svenska säsongsstarten har Gigovic inte fått mer än perioden januari-mars på sig att visa upp mer av sitt register. Men trots det börjar det hetta till igen nu när sommarfönstret närmar sig. 

I går kunde FD avslöja att Helsingborg fått in ett bud på omkring tolv miljoner kronor från en icke namngiven italiensk klubb. Detta samtidigt som klubben så sent som i dag kommenterat det trängda ekonomiska läget. 

– Det förstår väl alla att eget kapital på två miljoner och så pekar det mot sjutton miljoner [minus], och då ska man veta att det var ju med att vi startade med publik men med viss neddragning av kapaciteten, blir läget försämrat rent intäktsmässigt om det blir utan publik. Men vi spekulerar inte i överlevnad, vi ser olika stora penseldrag som vi hoppas ska hjälpa oss framåt, säger klubbdirektören Joel Sandborg till Sydsvenskan.

När FD når HIF-talangen själv så svarar han så här på uppgifterna:

– Jag har sett det och man har ju kompisar som frågat. Men jag själv vet inte så mycket utan jag låter agenten ta hand om det så fokuserar jag på mitt i HIF. Det är inga konstigheter, säger han till FotbollDirekt.se.

Att HIF ser Gigovic - som ännu inte skrivit på en förlängning av det lärlingskontrakt som löper ut efter säsongen - som en kommande storförsäljning är inget att han fokuserar på heller. Men hur ser han på att pengarna skulle kunna hjälpa till att räta upp den ekonomiska situationen? 

– Det är inget jag lägger fokus på heller. Jag är här och nu och får ta det andra som det kommer. Jag tänker bara på nästa träning och nästa match. Inte på utlandet för det får inte ta energi från min utveckling. Jag försöker hålla tankarna borta från det oviktiga. Man har sina drömmar så klart men de kan bara uppnås om man jobbar hårt på träning och i matcher. 

Är det inte svårt att koppla bort alla rubriker om dig? Jag menar det är inte alla 17, 18-åringar som det skrivs om så mycket om som dig. 

– Jag tycker att jag har koll på det. Min pappa har varit noga med att få mig att förstå att jag inte ska tro att jag är något redan nu. Det kan äta upp en om du går och känner dig "klar" i min ålder. Jag har mycket kvar att förbättra när det gäller min spelstil och mina egenskaper.

Kan du ändå känna dig smickrad av att omnämnas i samma mening som klubbar i Premier League, Ligue 1 och Serie A?

– Klart att det är kul att höra. Det betyder att man vet att de har ögonen på en. Så det gäller att fortsätta jobba hårt. Det kan dyka upp någon utländsk klubb på en träning och kolla, men det betyder inte att du måste göra något annorlunda och bättre den träningen, utan oavsett träning ska man försöka göra allt man kan. 

Vill du stanna i HIF eller är du öppen för att ta en utlandsflytt redan i sommar?

– Som jag sa tidigare, mitt fokus är här och nu, resten tar vi som det kommer. Jag vill fortsätta göra avtryck här så får vi se vart det leder. HIF har gett mig förtroende - först genom Henke som gav mig chansen att debutera och sen allt sen dess. HIF har verkligen tagit hand om mig och jag trivs bra här. Det är ingen stress. Nu handlar det om att jag måste fortsätta vara 100 procent här i varje del och inte 70-80 procent och resten i tankar om att spela utomlands. Tiden får utvisa vad som händer, eller vad man ska säga.

Det känns som att du har fötterna på jorden?

– Det gäller att kontrollera sig. Man vet aldrig vad folk ska skriva om en, det är ju inget jag kan påverka. Så det gäller att vara ödmjuk och vara sig själv och inte tro att man är något. Alla är vi olika men jag försöker ha fötterna på jorden. 

Vad säger du om din utveckling sen du kom upp i a-laget på riktigt? 

– Men den har gått upp ganska mycket. Från juniorfotboll till seniorfotboll är ett stort steg som man lär sig mycket av. Man lär sig mycket av erfarna spelare som (Andreas) Granqvist, en spelare som har mycket erfarenhet från utlandet. Så man blir starkare både mentalt och fysiskt i den här miljön. Jag har blivit mer professionell. 

Vad har "Granen" gett dig för tips?

– Han styr och snackar mycket och ger tips om vad man kan göra. Han berömmer också och det är ju en kille man ser upp till. Han har ju lång erfarenhet från utlandet och landslaget. Man ska inte tro att man är något utan det gäller att visa respekt för de äldre. 

I år hoppas Gigovic utveckla sitt spel både offensivt - genom att göra fler poäng - och defensivt. 

– Jag vill bli mer av en poängspelare som vill ha boll och bidrar både med att starta och avsluta anfall. Försvarsmässigt har det fungerat bra, jag är löpstark och orkar springa så allt går uppåt hela tiden. Nu gäller det att inte tappa motivationen och det är ingen risk för mig. Jag går till Olympia med ett leende på läpparna varje dag för jag älskar att spela fotboll.

Vad har Mellberg tryckt på att du ska tänka på extra mycket?

– Han gillar när man tar löpningar för varandra, laget före jaget, så det är mycket det. Sånt som gör att laget får mer energi. 

Finns det någon spelare som stuckit ut så här långt på den (extra) långa försäsongen?

– Många av de nya spelarna är duktiga. Anthony van den Hurk (ny från MVV Maastricht) är en väldigt bra anfallare. Bra med bollen och håller ifrån motståndarna. Han är både löpstark och en target med rätt bra avslut. Jag tror att han kan chocka, men sen vill man inte säga för mycket innan tävlingsmatcherna börjar och man får se hur vi presterar i match. 

Ja, vad tror du - kan ni komma högre upp i tabellen än tiondeplatsen i fjol?

– Det är upp till oss. Går vi in med rätt inställning och kämpar i 90 minuter i varje match så kommer vi lyckas komma bättre. Men om åtta spelare gör det och tre inte så blir det tufft. Det som ger resultat är när hela laget jobbar tillsammans som ett lag. Det som talar för det tycker jag är hur det ser ut på träningarna, det är många som vill vinna och man går inte ut och lallar. Det är seriöst och vi har ett spännande lag. Det gäller bara att vi får ihop allt med alla nya spelare och så. I så fall kan det bli en rolig säsong.

FOTNOT: Uppdatering. FotbollDirekt har tidigare rapporterat om att det ska vara en Serie A-klubb som budar på Gigovic. Enligt nya uppgifter till FotbollDirekt så är det dock en Serie B-klubb det handlar om.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 26 september
13:00 AIK Damer - Hammarby Damer Sverige Elitettan Damer
13:00 Örebro Syrianska - Vasalund Sverige Ettan Norra
13:00 Norrby IF - Degerfors Superettan
13:00 Alaves - Getafe La Liga
15:00 Torns IF - Motala AIF FK Sverige Ettan Södra
15:00 Sandviken D - Jitex Sverige Elitettan Damer
15:00 Bollstanäs - Kalmar Dam Sverige Elitettan Damer
15:00 FK Karlskrona - Qviding FIF Sverige Ettan Södra
16:00 Alingsas FC - Kvarnsvedens IK Sverige Elitettan Damer
18:00 Bayern München Damer - Freiburg Damer Bundesliga Damer
18:00 Sampdoria - Benevento Serie A
18:30 Elche - Real Sociedad La Liga
21:00 Marseille - Metz Ligue 1
söndag 27 september
12:00 Osasuna - Levante La Liga
12:00 Lidköpings FK - Morön Sverige Elitettan Damer
13:00 Sunnanå - Mallbacken Sverige Elitettan Damer
13:00 Utsiktens BK - Lindome GIF Sverige Ettan Södra
13:00 Brommapojkarna - Sollentuna FK Sverige Ettan Norra
14:00 IFK Berga - Gefle IF Sverige Ettan Norra
14:00 Oskarshamns AIK - Eskilsminne IF Sverige Ettan Södra
14:00 Lunds BK - Landskrona BoIS Sverige Ettan Södra
14:30 Helsingborg - Östersund Allsvenskan
14:30 Malmö FF - Häcken Allsvenskan
15:00 Nyköpings BIS - Frej Täby Sverige Ettan Norra
15:00 IF Sylvia - Team TG FF Sverige Ettan Norra
15:00 Skövde AIK - FC Linköping City Sverige Ettan Södra
15:00 Assyriska - Tvååkers IF Sverige Ettan Södra
15:00 IFK Haninge - IFK Luleå Sverige Ettan Norra
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga
16:00 Taby - Karlstad Sverige Ettan Norra
16:00 Karlslunds IF HFK - Sandvikens IF Sverige Ettan Norra
16:00 Atletico Madrid - Granada La Liga
17:00 Lorient - Lyon Ligue 1
17:00 IFK Värnamo - FC Trollhättan Sverige Ettan Södra
17:30 Djurgården - IFK Norrköping Allsvenskan
21:00 Lyon - Bordeaux Division 1 Damer
måndag 28 september
04:30 LA Galaxy - Seattle Sounders FC MLS
19:00 Kalmar FF - Varbergs BoIS FC Allsvenskan
19:00 Örgryte - GAIS Superettan
20:45 Troyes - Clermont Frankrike Ligue 2
tisdag 29 september
21:00 Ferencvaros - Molde EUROPA: Champions League
onsdag 30 september
18:00 Udinese - Spezia Serie A
18:30 Newport - Newcastle England EFL Cup
19:00 Huesca - Atletico Madrid La Liga
19:00 Villarreal - Alaves La Liga
20:45 Everton - West Ham England EFL Cup
21:30 Real Madrid - Valladolid La Liga
torsdag 01 oktober
19:00 Malmö FF - Granada UEFA Europa League
fredag 02 oktober
19:00 Coventry - Bournemouth Championship
19:15 Hoffenheim Damer - Werder Bremen Damer Bundesliga Damer
21:15 St Johnstone - Celtic Skottland Premiership
lördag 03 oktober
11:00 Mallbacken - AIK Damer Sverige Elitettan Damer
13:00 Sylvia - Örebro Syrianska Sverige Ettan Norra
13:00 Kalmar Dam - Sunnanå Sverige Elitettan Damer
13:00 Qviding FIF - Torns IF Sverige Ettan Södra
13:00 HB Köge - Fremad Amager Danmark 1st Division
13:30 Linköpings FC - Rosengård Sverige Allsvenskan Damer
13:30 Chelsea - Crystal Palace Premier League
13:30 Norwich - Derby County Championship
13:30 Silkeborg - Hobro IK Danmark 1st Division
13:30 Älvsjö Damer - Lidköpings FK dam Sverige Elitettan Damer
14:00 Umeå Damer - Kopparberg/Göteborg Sverige Allsvenskan Damer
14:00 Alingsas FC - Brommapojkarna Dam Sverige Elitettan Damer
14:00 Skive - Kolding Danmark 1st Division
14:00 Hammarby Damer - Kvarnsvedens IK Sverige Elitettan Damer
14:00 Eskilsminne IF - IFK Värnamo Sverige Ettan Södra
14:00 Lunds BK - Assyriska IF Sverige Ettan Södra
15:00 Örebro SK - Elfsborg Allsvenskan
15:00 FC Trollhättan - FK Karlskrona Sverige Ettan Södra
15:00 Sollentuna FK - IFK Berga Sverige Ettan Norra
15:00 Esbjerg - Viborg Danmark 1st Division
15:00 Häcken - Falkenberg Allsvenskan
15:00 Djurgården Damer - Växjö Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Jitex - Bollstanäs Sverige Elitettan Damer
15:00 Morön - Sandviken D Sverige Elitettan Damer
15:00 Landskrona BoIS - Skövde AIK Sverige Ettan Södra
15:00 Sassuolo - Crotone Serie A
15:30 Borussia Dortmund - SC Freiburg Bundesliga
15:30 VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen Bundesliga
15:30 FC Köln - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Hoffenheim Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Arminia Bielefeld Bundesliga
16:00 Motala AIF FK - Oskarshamns AIK Sverige Ettan Södra
16:00 Karlstad - Brommapojkarna Sverige Ettan Norra
16:00 Everton - Brighton Premier League
16:00 Reading - Watford Championship
17:00 Lens - St Etienne Ligue 1
17:30 Örgryte - IK Brage Superettan
17:30 Jönköpings Södra - Halmstad Superettan
17:30 GIF Sundsvall - AFC Eskilstuna Superettan
18:00 Sarpsborg - Stabaek Norge Eliteserien
18:00 Genoa - Torino Serie A
18:00 FC Linkoping City - Lindome GIF Sverige Ettan Södra
18:30 Leeds - Manchester City Premier League
18:30 RB Leipzig - Schalke Bundesliga
20:30 Valerenga - Mjondalen Norge Eliteserien
20:45 Udinese - Roma Serie A
21:00 Newcastle - Burnley Premier League
21:00 Nice - Nantes Ligue 1
22:00 Orlando City SC - New York Red Bulls MLS
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 21 11 8 2 18 41
2 BK Häcken 20 9 8 3 14 35
3 IF Elfsborg 21 8 11 2 6 35
4 IFK Norrköping 21 9 6 6 12 33
5 Djurgårdens IF 20 9 5 6 8 32
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IK Sirius FK 21 8 8 5 3 32
7 Hammarby IF 21 7 8 6 -1 29
8 Mjällby AIF 21 7 7 7 -2 28
9 Östersunds FK 21 6 9 6 -2 27
10 Örebro SK 22 7 6 9 -5 27
11 Varbergs BoIS FC 21 7 5 9 -2 26
12 AIK 20 5 6 9 -6 21
13 Helsingborgs IF 21 4 9 8 -10 21
14 IFK Göteborg 21 3 11 7 -9 20
15 Kalmar FF 21 4 6 11 -12 18
16 Falkenbergs FF 21 3 7 11 -12 16

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten