Högaktuell för Djurgården och Bajen - Ogbu svarar om framtiden

Tillbaka i allsvenskan efter korta sejourer i Saudiarabien och England. Då har Moses Ogbu, 29, hittat rätt igen i Mjällby. Med en imponerande säsong i bagaget och ett utgående avtal så har både Djurgården och Hammarby sett sin chans att knyta honom till sig. I en intervju med FD resonerar anfallsstjärnan om framtiden. Skulle han föredra att återförenas med Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf? 
– Det skulle vara kul, inte bara det, utan även att spela för en klubb som Djurgården. Men Hammarby är lika stora för mig också, säger han.


2018 blev Moses Ogbus nionde och sista säsong för Sirius. 

En klubb han varit med om att föra från division 1 till att bli ett stabilt allsvenskt lag. 

Det var dags för något nytt och för första gången blev Ogbu utlandsproffs. Flytten gick till Saudiarabien och andraligalaget Al-Ain. En total omställning både vad gäller ekonomi men framförallt vad gäller livsstil. Ogbu trivdes inte socialt och heller inte med strikta religösa regler och den, enligt honom, mycket tveksamma människosynen.

Efter ett par månader i Saudiarabien flyttade Ogbu vidare till England och League Two-klubben Grimsby Town som tränades av Michael Jolley, tidigare tränare för AFC Eskilstuna. När Jolley fick gå så fick Ogbu allt mindre förtroende från den nya tränaren och parterna kom överens om att bryta kontraktet i januari 2020. Ogbu kände tidigt att han ville hem till Sverige för att hitta formen och valde till sist den allsvenska nykomlingen Mjällby.   

Ett lyckat val med facit i hand. På 19 spelade matcher har Ogbu producerat åtta mål och två assist. Med det så har han varit starkt bidragande till att Mjällby ser ut att klara det allsvenska kontraktet. Särskilt efter att ha vunnit sexpoängsmatchen mot Helsingborg nu innan uppehållet. Med sju omgångar kvar av säsongen så skiljer det tio poäng ned till negativ kvalplats. 

Ett förnyat allsvenskt kontrakt är inte långt borta, men frågan är om Moses Ogbu är en del av Mjällby nästa år. I somras var det intensiva rykten om att både Djurgården och Hammarby visat konkret intresse, där Mjällby inte ville släppa honom, men enligt FD:s källor så kan båda klubbarna fortfarande göra upp om hans signatur inför nästa säsong då han är Bosman.

Hur ser Ogbu själv på intresset och sitt kommande val? Är Mjällby fortfarande med i bilden och hur ser han på att flytta utomlands igen?

– I somras var det mycket snack hit och dit. Men jag stannade kvar i Mjällby. Ärligt talat så är jag öppen för allt nästa år. Jag stänger inte dörren åt något håll utan kommer sätta mig ned med min agent Gustaf (Grauers) efter säsongen för att se vad det bästa alternativet är. 

Hur ser du på att både Djurgården och Hammarby vill ha dig?

– För mig så är det en stor grej att de två klubbarna är intresserade. Det kan man vara nöjd med för det betyder att man gjort något bra. Det är två bra klubbar, men jag vet inte. Jag har inte tänkt så mycket på det för det har inte blivit konkret. I sommarfönstret har alla bråttom och det finns inte tid att tänka djupt. Efter säsongen så kan jag ta ett smartare val. 

Hur hade det varit att återförenas med Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf? 

– Jag har sagt det många gånger. Kim och Tolle har varit jätteviktiga för det är två tränare som jag haft en stor del av min karriär. Jag är tacksam för allt de har lärt mig. 

– Det skulle vara kul, inte bara det, utan även att spela för en klubb som Djurgården. Men Hammarby är lika stora för mig också - det är två storklubbar som är lika stora med intressanta projekt. De vill något och det är på den högsta nivån man vill vara som spelare för det är så man utvecklas. 

– Det är två bra klubbar. Vi får se vad som händer. 

Ser du Mjällby som ett alternativ?

– Vi har så klart pratat och de vill att jag stannar. Jag är jättetacksam för det och stänger som sagt inga dörrar. Det är bättre att vänta tills allt har lugnat ned sig efter säsongen och man kan se vad som finns på bordet.

Vad har du lärt dig av tiden i utlandet?

– Att det måste bli en balans med allt. Pengar är inte viktigast utan fotbollen måste vara inspirerande och livet utanför måste vara bra. Det var det stora problemet i Saudi. Man tjänar bra pengar där men livet är faktiskt hemskt, framförallt deras kvinnosyn. De får inte ens gå på gymmet. Nej, jag kan inte tänka mig att gå dit igen. 

– England är fotboll för mig. Även på League Two-nivå är fotboll allt. Spelarna lever för det som proffs och folk på stan pratar bara fotboll. Som ung spelare tror jag det är bra att gå dit och lära sig av den kulturen. Det var fysiskt tufft, mycket tid på gymmet och löpningar, men så länge Jolley var där så kändes det bra. Supportrarna tyckte om mig och skriver fortfarande. Men sen fick jag problem med en skada och Jolley försvann. Den nye tränaren ville inte satsa på mig och då kände jag att det var bäst att bryta kontraktet. 

– Vi får se, jag kan tänka mig utlandet också, men det måste vara bra både på och utanför planen. 


Elvan - omgång 23:

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
onsdag 17 augusti
18:45 Djurgården - APOEL UEFA Europa Conference League
18:45 Qarabag - Viktoria Plzen EUROPA: Champions League
21:00 Dynamo Kiev - Benfica EUROPA: Champions League
21:00 Maccabi Haifa - Röda Stjärnan EUROPA: Champions League
21:00 Sheffield U - Sunderland Championship
01:30 Atlanta United - New York Red Bulls MLS
01:30 Toronto FC - New England Revolution MLS
torsdag 18 augusti
02:00 New York City FC - Charlotte MLS
03:00 FC Dallas - Philadelphia Union MLS
04:00 Vancouver Whitecaps - Colorado Rapids MLS
19:00 Malmö - Sivasspor UEFA Europa League
19:00 Slovacko - AIK UEFA Europa Conference League
20:45 West Ham - Viborg UEFA Europa Conference League
fredag 19 augusti
18:00 Piteå - Rosengård Allsvenskan, damer
18:00 Häcken - KIF Örebro Allsvenskan, damer
19:00 Lyngby - Köpenhamn Superligaen
19:00 Tvååker - Vänersborgs IF Ettan södra
19:30 IK Oddevold - Lindome Ettan södra
20:00 Espanyol - Rayo Vallecano La Liga
20:30 Borussia M'gladbach - Hertha Berlin Bundesliga
21:00 Lyon - Troyes Ligue 1
21:00 Norwich - Millwall Championship
22:00 Sevilla - Valladolid La Liga
lördag 20 augusti
04:00 LA Galaxy - Seattle Sounders MLS
13:00 Ljungskile - Qviding FIF Ettan södra
13:00 Piteå - Forward Ettan norra
13:00 Vasalund - Haninge Ettan norra
13:00 Örebro Syrianska - Täby Ettan norra
13:30 Tottenham - Wolverhampton Premier League
13:30 Hibernian - Rangers Skottland Premiership
15:00 Varberg - Djurgården Allsvenskan
15:00 Östersund - Brommapojkarna Superettan
15:00 Landskrona - Jönköping Superettan
15:30 Augsburg - Mainz Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - Hoffenheim Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - Werder Bremen Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Schalke Bundesliga
15:30 Stuttgart - Freiburg Bundesliga
16:00 Oskarshamns AIK - Falkenberg Ettan södra
16:00 Gefle - Sandvikens IF Ettan norra
16:00 Sollentuna - Karlstad Ettan norra
16:00 Torn - GAIS Ettan södra
16:00 Fulham - Brentford Premier League
16:00 Preston - Watford Championship
16:00 Everton - Nottingham Forest Premier League
16:00 Leicester - Southampton Premier League
16:00 Crystal Palace - Aston Villa Premier League
17:00 Monaco - Lens Ligue 1
17:30 Osasuna - Cadiz La Liga
18:00 Team TG - Sylvia Ettan norra
18:30 Udinese - Salernitana Serie A
18:30 Bournemouth - Arsenal Premier League
18:30 Union Berlin - RB Leipzig Bundesliga
18:30 Torino - Lazio Serie A
19:30 Mallorca - Real Betis La Liga
20:45 Sassuolo - Lecce Serie A
20:45 Inter - Spezia Serie A
21:00 Marseille - Nantes Ligue 1
21:30 Porto - Sporting Lissabon Portugisiska ligan
22:00 Celta Vigo - Real Madrid La Liga
01:30 DC United - Philadelphia Union MLS
söndag 21 augusti
02:00 Inter Miami CF - Toronto FC MLS
02:00 Minnesota United FC - Austin FC MLS
03:00 Colorado Rapids - Houston Dynamo MLS
04:00 Real Salt Lake - Vancouver Whitecaps MLS
04:00 San Jose Earthquakes - Los Angeles FC MLS
13:00 AIK - Umeå Allsvenskan, damer
13:00 Strasbourg - Reims Ligue 1
13:00 Bristol City - Cardiff Championship
13:00 AFC Eskilstuna - Utsikten Superettan
13:00 Trelleborg - Dalkurd Superettan
14:00 Umeå - Motala AIF Ettan norra
14:00 Nordsjälland - Silkeborg Superligaen
15:00 West Ham - Brighton Premier League
15:00 Värnamo - Elfsborg Allsvenskan
15:00 Mjällby - Malmö Allsvenskan
15:00 Hammarby - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Linköping - Brommapojkarna Allsvenskan, damer
15:00 Montpellier - Auxerre Ligue 1
15:00 Angers - Brest Ligue 1
15:00 Clermont - Nice Ligue 1
15:00 Leeds - Chelsea Premier League
15:00 Toulouse - Lorient Ligue 1
15:00 Halmstad - Västerås SK Superettan
15:00 Brage - Öster Superettan
15:30 Eintracht Frankfurt - FC Köln Bundesliga
16:00 Åtvidaberg - Olympic Ettan södra
16:00 FC Trollhättan - Lunds BK Ettan södra
16:45 Waalwijk - Feyenoord Eredivisie
17:05 Rennes - AC Ajaccio Ligue 1
17:30 Newcastle - Manchester City Premier League
17:30 Norrköping - AIK Allsvenskan
17:30 GIF Sundsvall - Helsingborg Allsvenskan
17:30 Bochum - Bayern München Bundesliga
17:30 Athletic Bilbao - Valencia La Liga
18:00 Ålborg - Bröndby Superligaen
18:30 Empoli - Fiorentina Serie A
18:30 Napoli - Monza Serie A
19:30 Atletico Madrid - Villarreal La Liga
20:45 Atalanta - Milan Serie A
20:45 Lille - Paris SG Ligue 1
20:45 Bologna - Verona Serie A
22:00 Real Sociedad - Barcelona La Liga
23:30 Columbus Crew - Atlanta United MLS
00:00 Chicago Fire - New York City FC MLS
01:30 Sporting Kansas City - Portland Timbers MLS
måndag 22 augusti
02:30 Nashville SC - FC Dallas MLS
18:00 Vittsjö - Eskilstuna Allsvenskan, damer
18:30 Roma - Cremonese Serie A
19:00 Ängelholm - IFK Malmö Ettan södra
19:00 Hammarby TFF - Stockholm Internazionale Ettan norra
19:00 Odense - Horsens Superligaen
19:00 Sirius - Häcken Allsvenskan
19:00 Kalmar - Göteborg Allsvenskan
19:10 Hammarby - Degerfors Allsvenskan
20:00 Elche - Almeria La Liga
20:45 Sampdoria - Juventus Serie A
21:00 Manchester U - Liverpool Premier League
22:00 Girona - Getafe La Liga
22:00 Malaga - Las Palmas LaLiga2
tisdag 23 augusti
18:00 APOEL - Djurgården UEFA Europa Conference League
19:00 Örgryte - Norrby Superettan
19:00 Örebro - Skövde AIK Superettan
20:45 Bolton - Aston Villa EFL-cupen
20:45 Fleetwood Town - Everton EFL-cupen
21:00 Röda Stjärnan - Maccabi Haifa EUROPA: Champions League
21:00 Benfica - Dynamo Kiev EUROPA: Champions League
21:00 Viktoria Plzen - Qarabag EUROPA: Champions League
onsdag 24 augusti
19:00 Rosengård - Häcken Allsvenskan, damer
20:45 Tranmere - Newcastle EFL-cupen
21:00 PSV - Rangers EUROPA: Champions League
21:00 Dinamo Zagreb - Bodö/Glimt EUROPA: Champions League
21:00 Trabzonspor - Köpenhamn EUROPA: Champions League
torsdag 25 augusti
19:00 AIK - Slovacko UEFA Europa League
19:00 Sivasspor - Malmö UEFA Europa League
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 BK Häcken 18 11 5 2 18 38
2 Djurgårdens IF 18 11 4 3 25 37
3 Hammarby IF 18 11 3 4 22 36
4 Malmö FF 18 10 3 5 10 33
5 AIK 18 9 5 4 4 32
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Göteborg 18 9 3 6 8 30
7 Kalmar FF 18 8 3 7 4 27
8 Mjällby AIF 18 7 6 5 2 27
9 IK Sirius 18 7 4 7 -5 25
10 IF Elfsborg 18 5 8 5 7 23
11 IFK Norrköping 18 5 5 8 -3 20
12 Varbergs BoIS 18 5 4 9 -16 19
13 IFK Värnamo 18 4 6 8 -10 18
14 Degerfors IF 18 3 3 12 -21 12
15 Helsingborgs IF 18 2 5 11 -16 11
16 GIF Sundsvall 18 3 1 14 -29 10

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten