Sök

"Tröttkört Bajen vidare - efter gastkramande förlängning"

FD rapporterade live från den galna cupkvartsfinalen mellan Hammarby och Trelleborg

Hammarbys elva: Dovin - Rodic, Fenger, Fjoluson, Jeahze - Bojanic, Hudu, Andersen - Amoo, Selmani, Ludwigson

Avbytare: Ousted, Sandberg, I Khalili, Lahdo, Accam, Ouattara, Svanberg

Trelleborgs elva: Nilsson - Björkén, Vesterlund, Kozica, Jönsson, Offia, Amin, Blomberg, Liverstam, Håkansson, Brkic

Avbytare: Nuhanovic, Larsson, Tideman, Petrovic, Safiu, Söderqvist, Dhaini

***

Här börjar FD:s liverapportering  

Avspark 19:00

Hammarby är superfavorit i den här kvartsfinalen där superettanlaget Trelleborg står för motståndet. Vinnaren möter Djurgården i semifinal. Samtidigt vet inte ens Bajen själva var någonstans de står efter coronautbrottet som stängde ned verksamheten under ett par veckor. 

1 MIN: Matchen är igång! 

3 MIN: Aggressiv start av Hammarby. Värt att nämna om TFF är att flera experter tippar dem som utmanare i toppen. Dzenis Kozica, den förre djurgårdaren, kommer vara särskilt taggad på att möta Bajen. Det berättade han i en intervju med FD för ett par dagar sedan.

5 MIN: Matchens första "målchans". Rodic med inlägg mot Ludwigson som nickar över. 

8 MIN: Väldigt, Väldigt tidigt i matchen, men Bajen ser inte riktigt lika självklart ut i sitt passningsspel som de gjorde innan coronautbrottet.

9 MIN: MÅÅL! Hammarby gör mål efter en tilltrasslad situation. Bojanic med en frispark från kanten. Bollen touchar TFF-spelare till en offsidestående Jeppe Andersen som skickar in bollen i mål. Något turligt. 

Linjemannen vinkar för offside, men efter diskussion med huvuddomaren så får Bajen 1-0. Såg korrekt ut!

13 MIN: Givetvist skönt för Hammarby att få det ledningsmålet redan innan spelet och matchen hunnit sätta sig. 

17 MIN: Inlägg som blir till skott för Bajen. Utöver ledningsmålet har det inte varit några heta lägen åt något håll. 

21 MIN: Det är inte något ubertempo i matchen. Frågan är om det är medvetet från Bajen som vill spara på energin?

23 MIN: Trelleborg sticker upp i ett sällsynt anfall. Djupledsboll mot anfallare i bra läge. Men den sticker hela vägen ned till Dovin i Bajenmålet. 

26 MIN: Bra gjort av Hudu. Viker in och skjuter mot bortre. Men det är en alldeles för lös träff för att Nilsson ska släppa den förbi sig. 

28 MIN: Trelleborgs bästa anfall. Blomberg in i boxen och med ett inlägg. Hade löpningarna varit bättre kunde det blivit farligt. 

30 MIN: Kozica fixar en TFF-hörna. Den här typen av lägen behöver de ta vara på. Blombergs hörna nickas tillbaka till honom. Där dräller han och drar på sig en varning efter en sula på Hudu. Fortsatt 1-0 till Bajen, som haft svårt att skapa lägen, men trots allt leder ganska komfortabelt. TFF har haft några framstötar men det har inte oroat Dovin särskilt mycket så här långt. 

36 MIN: Bojanic med ett par pigga aktioner. En av Hammarbys bästa hittills. Även Amoo gnuggar på bra och visar sin stora skicklighet. Men kombinationsspelet är än så långt inte särskilt snabbt och framgångsrikt. Bajen leder, men spelar lite med ryggsäcken på efter att ha gått flera veckor utan match och så ett stort coronautbrott på det. 

38 MIN: Andersen varnas efter en misslyckad glidtackling.

39 MIN: Jeahze spelar in till Ludwigson som vänder och skjuter. Långt utanför. 

40 MIN: Ludwigson är igenom! Men Nilsson snabbt ute och rensar. 

42 MIN: Hammarby duktigt på att hålla i bollen på TFF:s planhalva. Slutar med en frispark runt 25 meter från mål. Bra läge där Bojanic ställer upp... skjuter ... den går utanför. 

44 MIN: Hörna TFF. Ingen farlighet. 

45 MIN: STOR chans för TFF! Offia med ett inlägg på bortre. Blomberg nickar över via en studs i marken! 

HALVTID: Vi går till halvtidsvila med 1-0 på tavlan till Hammarby. Detta efter att Jeppe Andersen stått på rätt ställe när en Bojanic-frispark från kanten touchade en TFF-spelare som upphävde offsiden. Ett ganska turligt mål. 

Snacket inför matchen har handlat om hur mycket energi som finns i Hammarbys lag efter att man inte kunnat spela på flera veckor pga ett stort coronautbrott i laget. Efter ledningsmålet tycker jag att Bajen kontrollerat matchen väl, samtidigt saknas den där intensiteten som laget visat upp tidigare under cup- och försäsongen. 

Målchanserna har varit få där jag tycker att Trelleborg ätit sig in i matchen lite mer. Stor chans för Johan Blomberg precis innan halvtid, men nicken över! Spännande att följa sista 45 minuterna där jag gissar att Stefan Billborn kommer utnyttja sina spelare på bänken.

46 MIN: Andra halvlek är igång! Hammarby är 45 minuter bort från en stekhet cupsemi mot Djurgården! Bojanic har gått ut, Ouattara in. 

48 MIN: Offia åker slalom mellan Bajenspelare och går omkull i straffområdet! Ingen straff, och det såg ut som rätt bedömning. Trelleborg med flera bra anfall nu. 

53 MIN: Jag skulle ändå säga att Hammarby lever farligt. Orken talar inte för dem och ställningen är som sagt bara 1-0.

57 MIN: Jeahze (som varit bland Bajens bästa) runt på vänstersidan och spelar in bollen. Styrs till hörna. 

61 MIN: Kozica testar Dovin! Inspel, touch förbi Fjoluson och skott. Dovin styr till hörna. Det var lite dålig vinkel där för den förre DIF-spelaren. 

63 MIN: Oj, Hammarby byter ut Fjoluson och tar in Accam. Det måste handla om att islänningen är trött? Accam tillbaka i svensk fotboll alltså! Fenger ned i backlinjen igen bredvid Ouattara. 

70 MIN: Trelleborg börjar att lyfta upp sina positioner. 

73 MIN: Rodic med inspel, Andersen får skottläge i bra läge. Men träffen inte på topp. Nilsson klarar ganska enkelt. 

75 MIN: Oavsett om Bajen går vidare här så tror jag att de kommer få det tufft mot Djurgården. Den matchen spelas söndag lunchtid och jag kan inte se hur Bajenspelarna ska kunna fylla sina energidepåer. 

Selmani varnas och frispark i ytterzon för TFF. Skott över på andrabollen av inbytte Petrovic. 

78 MIN: Det kommer att bli svettiga minuter för Bajen om inte 2-0 kommer. 

79 MIN: Farligt skott av Rodic. Inte långt borta men den skruvas utanför. 

84 MIN: Ludwigson, som krigat på bra men som inte haft skärpan, slår en passning över sidlinjen. Vi har fortfarande 1-0 till Hammarby. Kommer Trelleborg att få en sista chans?

85 MIN: Nya byten i Bajen. Selmani ut, Imad Khalili in. Lahdo in och Rodic ut. Skulle Trelleborg lösa en förlängning nu så är det ett ganska B-betonat Bajen man möter över 2x15.

86 MIN: STORT DRAMA! Trellborg får straff! Petrovic med inlägg som stöts ut av Dovin. Blomberg omkull och det är en dragning från Jeahze. Straff TFF och det är Petrovic... MÅÅÅÅL!! 

90 MIN: Jag hade varit orolig om jag var Bajensupporter. Spelarna ser trötta ut och bytena som gjorts betyder att Bajen har långtifrån sitt bästa lag på planen. 

90 MIN: Fem minuters tillägg står det på fjärdedomarens tavla

90+5 MIN: OOOOOOHHH! Vilken räddning av Nilsson!! Ludwigson får ett kanonläge och styr mot mål. Grym reflexräddning!

SLUT! Hammarbys mardröm är ett faktum. Ett matchotränat och coronadrabbat lag tvingas till förlängning 2x15 minuter. TFF ser piggare ut och Bajen har bytt ut flera stjärnor. 

***

91 MIN: Förlängningen är igång. 

92 MIN: MÅÅÅÅÅL! Hammarby tillbaka i förarsätet! Det är lokomotivet Ludwigson som är först på en boll som touchas av en TFF-spelare. Kyligt och 2-1 Bajen. 

99 MIN: MÅÅÅÅÅL! Accam nickar in 3-1 för Bajen i sin debut! Kvalitet när läget uppstår. Fint inlägg av Lahdo. Nu är det nog avgjort.

105 MIN: Kozica i jätteläge - Dovin med en fin fotparad! Viktig räddning inför den andra förlängningskvarten. 

Andra förlängningshalvan är igång

107 MIN: Jag har svårt att se Trelleborg göra det här särskilt spännande igen. Det ser inte ut så. 

109 MIN: Söderqvist löser en hörna för TFF. 

109 MIN: MÅÅÅÅL! Kozica nickar in 3-2 på en hörna! Nu är det match igen - och jag hade fel som räknade ut skåningarna. 

116 MIN: Dovin suger ned ett inlägg. Viktigt för Bajen. Bara ett par minuter kvar av den här pärsen. 

117 MIN: Sandberg, som blev inbytt i andra halvlek, ser trött ut redan nu. 

118 MIN: Hörna, Trelleborg! Upp med allt nu. Kalabalik, men Hammarby kan rensa!

119 MIN: Ny hörna TFF! Hudu nickar undan. Petrovic är otroligt nära 3-3 där - den bollen hade gått in om inte lagkamraten Liverstam stod i vägen!!

120 MIN: Frispark för Bajen på offensiv planhalva! Bara en minuts tillägg så det ser ut att gå vägen för dem trots allt. 

SLUT! VILKET DRAMA!

Hammarby vinner det här sanslösa dramat. Matchotränade och med ett coronautbrott på 16 man bakom sig så var det här väldigt tufft. Segern satt långt inne för Bajen då Trelleborg tog vara på att Bajen slog av på takten, fick en straff och kvitterade genom Petrovic. 

I förlängningen visade Bajen stor moral där Ludwigson och Accam såg ut att ha punkterat matchen. Men Kozicas nickmål på hörna gjorde det spännande igen. Petrovic oerhört nära att göra 3-3 med någon minut kvar men då stod lagkamrat ivägen för skottet som annars hade seglat i mål bakom Dovin. 

Bajen vidare till cupderby på söndag. En semifinal som jag tror kommer att bli väldigt tuff för de grönvita med tanke på all energi de fått lägga ned här. 

Matchrapporter: Hammarby hämtade i kapp underläge och kryssade mot Djurgården Underläge i halvtid – då vände Hammarby och vann Daniel Larsson räddade poäng när Akropolis kryssade mot Trelleborg

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 16 maj
12:00 Real Madrid - Eibar Spanska ligan, damer
12:30 Fiorentina - Napoli Serie A
13:00 AFC Eskilstuna - Jönköping Superettan
13:00 Crystal Palace - Aston Villa Premier League
14:00 Midtjylland - Randers Superligaen
14:00 Ålborg - Horsens Superligaen
14:30 Utrecht - PSV Eindhoven Eredivisie
15:00 Vålerenga - Kristiansund Norge Eliteserien
15:00 Viking - Tromsö Norge Eliteserien
15:00 Benevento - Crotone Serie A
15:00 Piteå - KIF Örebro Allsvenskan, damer
15:00 Sarpsborg - Haugesund Norge Eliteserien
15:00 Hammarby - Djurgården Allsvenskan
15:00 Udinese - Sampdoria Serie A
15:05 Tottenham - Wolverhampton Premier League
16:00 Köpenhamn - Bröndby Superligaen
17:30 West Bromwich - Liverpool Premier League
18:00 Parma - Sassuolo Serie A
18:00 Bodö/Glimt - Rosenborg Norge Eliteserien
18:00 Strömsgodset - Lillestrom Norge Eliteserien
18:00 Sandefjord - Mjöndalen Norge Eliteserien
18:00 Stabaek - Odd Norge Eliteserien
18:00 AGF Århus - Nordsjälland Superligaen
18:00 Mainz - Borussia Dortmund Bundesliga
18:30 Getafe - Levante La Liga
18:30 Athletic Bilbao - Real Madrid La Liga
18:30 Atletico Madrid - Osasuna La Liga
18:30 Villarreal - Sevilla La Liga
18:30 Valencia - Eibar La Liga
18:30 Real Betis - Huesca La Liga
18:30 Cadiz - Elche La Liga
18:30 Alaves - Granada La Liga
18:30 Barcelona - Celta Vigo La Liga
18:30 Real Sociedad - Valladolid La Liga
20:00 Everton - Sheffield U Premier League
20:00 Molde - Brann Norge Eliteserien
20:00 Sporting Kansas City - Vancouver Whitecaps MLS
20:30 RB Leipzig - Wolfsburg Bundesliga
20:45 Milan - Cagliari Serie A
21:00 Paris SG - Reims Ligue 1
21:00 Nice - Strasbourg Ligue 1
21:00 Dijon - Nantes Ligue 1
21:00 Bordeaux - Lens Ligue 1
21:00 Chelsea - Barcelona UEFA Champions League, damer
21:00 Marseille - Angers Ligue 1
21:00 Monaco - Rennes Ligue 1
21:00 Lorient - Metz Ligue 1
21:00 Nimes - Lyon Ligue 1
21:00 Lille - St Etienne Ligue 1
21:00 Montpellier - Brest Ligue 1
22:00 FC Cincinnati - Inter Miami CF MLS
00:00 New England Revolution - Columbus Crew MLS
måndag 17 maj
02:00 DC United - Orlando City SC MLS
03:30 Seattle Sounders FC - Los Angeles FC MLS
18:30 Malmö FF - Kalmar FF Allsvenskan
18:30 Elfsborg - Halmstad Allsvenskan
18:30 Djurgården - Häcken Allsvenskan, damer
18:30 Västerås SK - IFK Värnamo Superettan
18:30 Varberg - Norrköping Allsvenskan
18:30 Östersund - AIK Allsvenskan
18:30 IFK Göteborg - Sirius Allsvenskan
18:30 Mjällby - Häcken Allsvenskan
19:00 Bournemouth - Brentford Championship
19:00 SönderjyskE - Lyngby Superligaen
19:00 Eskilstuna United - Hammarby Allsvenskan, damer
20:45 Verona - Bologna Serie A
21:15 Barnsley - Swansea Championship
tisdag 18 maj
18:30 Degerfors - Örebro Allsvenskan
18:30 Landskrona - Falkenberg Superettan
18:30 GAIS - Trelleborg Superettan
18:30 Linköping - Kristianstad Allsvenskan, damer
19:00 Manchester U - Fulham Premier League
19:00 Southampton - Leeds Premier League
19:00 Oxford United - Blackpool League One
20:00 Brighton - Manchester City Premier League
20:30 Lazio - Torino Serie A
20:30 Linköping - Kristianstad Allsvenskan, damer
21:15 Chelsea - Leicester Premier League
onsdag 19 maj
19:00 Everton - Wolverhampton Premier League
19:00 Tottenham - Aston Villa Premier League
19:00 Newcastle - Sheffield U Premier League
19:00 Lincoln City - Sunderland League One
20:00 Crystal Palace - Arsenal Premier League
20:00 Stabaek - Odd Norge Eliteserien
21:15 Burnley - Liverpool Premier League
21:15 West Bromwich - West Ham Premier League
21:15 Paris SG - Monaco Franska Cupen
torsdag 20 maj
18:30 Malmö FF - Elfsborg Allsvenskan
20:00 Chelsea - Everton FA Cup Women
20:30 Rosenborg - Brann Norge Eliteserien
fredag 21 maj
21:00 Levante - Cadiz La Liga
lördag 22 maj
13:00 Norrby - AFC Eskilstuna Superettan
13:30 Brentford - Bournemouth Championship
14:00 Hammarby - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Örgryte - GIF Sundsvall Superettan
15:00 AIK - Mjällby Allsvenskan
15:00 Häcken - Eskilstuna United Allsvenskan, damer
15:00 Jönköping - Landskrona Superettan
15:30 Hoffenheim - Hertha Berlin Bundesliga
15:30 Bayern München - Augsburg Bundesliga
15:30 FC Köln - Schalke Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Freiburg Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Union Berlin - RB Leipzig Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Mainz Bundesliga
15:30 Stuttgart - Arminia Bielefeld Bundesliga
16:00 KIF Örebro - Växjö Allsvenskan, damer
17:30 Östersund - Sirius Allsvenskan
19:30 Swansea - Barnsley Championship
onsdag 21 juli
19:00 Sandefjord - Haugesund Norge Eliteserien
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 7 5 1 1 7 16
2 Malmö FF 7 4 2 1 3 14
3 AIK 7 4 1 2 2 13
4 IFK Norrköping 7 3 2 2 4 11
5 Hammarby IF 7 3 2 2 2 11
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IF Elfsborg 7 3 1 3 1 10
7 Kalmar FF 7 2 4 1 0 10
8 IK Sirius 7 2 3 2 -1 9
9 Mjällby AIF 7 2 3 2 -1 9
10 IFK Göteborg 7 1 5 1 1 8
11 Halmstads BK 7 2 2 3 -1 8
12 Degerfors IF 6 2 1 3 -1 7
13 Varbergs BoIS 7 2 1 4 -5 7
14 Örebro SK 6 2 1 3 -7 7
15 Östersunds FK 7 1 2 4 0 5
16 BK Häcken 7 0 3 4 -4 3

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten