Tuff ekonomisk sits för Blåvitt: “Jobbar hårt för att komma i balans”

IFK Göteborg har det tufft ekonomiskt, och har nu gjort sig av med två ungdomstränare och en kock.
– Vi jobbar hårt för att komma i balans, säger Blåvitts ordförande Karl Jartun till GP.

GT berättade tidigare idag att IFK Göteborg gör sig av med två ungdomstränare och den populära kocken Fredric Bergstrand.

– Kostnaderna för köket har dragit i väg väldigt mycket. Tanken var att köket skulle bära sig självt, men det gör det inte på långa vägar. Vi måste spara pengar och kommer att catera mat i stället. Det blir självklart billigare, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till GT.

IFK Göteborg gick back med mer än tio miljoner kronor förra året, och klubbens ordförande Karl Jartun menar att den ekonomiska sitsen fortfarande är tung.

– Det är bättre än tidigare men ansträngt, vi jobbar hårt för att komma i balans och det tar tid att bygga bort något sådant. Vi ser hela tiden över vad vi kan göra, säger han till GP.

GP: Aktuellt med fler liknande åtgärder?
– Vi tittar alltid på vad som kan göras, det är en never ending story.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: