Sök

"Det var hemskt - vi har lärt oss den hårda vägen"

AIK tappade initiativet och det som såg ut att bli tre poäng mot Malmö FF blev bara en. I en lång intervju med FD pratar Rikard Norlings "högra hand" om vägen framåt.
Orden om nye talangens starka debut - och vågar AIK spela alla unga spelare samtidigt?
Har 
AIK lärt sig av misstagen och kommer de med något nytt taktiskt knep för att sätta Blåvitt ur spel?
– Kan vi spela lite på det och flyga in i matchen så tror jag att vi vinner, säger Patric Jildefalk, assisterande tränare.  

✔️ Därför tittar AIK inte bakåt ✔️  Likheter med Blåvitt ✔️ Talangens succédebut ✔️  Nytt taktiskt knep?

AIK laddar om efter 2-2 mot Malmö FF. 

En match där AIK lyckades med en helomvändning mot bortamötet mot MFF i cupen (1-4). På Friends arena fick AIK till ett presspel som skapade oreda för MFF och en helt annan kontroll på matchbilden. Det såg länge ut att bli en AIK-seger men de himmelsblåa tog sig i kragen, utnyttjade ett par sämre ingripanden från AIK-spelare och fick till sist med sig en poäng. 

I kväll står IFK Göteborg på den andra planhalvan och AIK:s assisterande tränare Patric Jildefalk längtar efter att lägga besvikelsen bakom sig och fortsätta följa det unga AIK-lagets intressanta framfart i allsvenskan. 

– Det är ändå en liten besvikelse kvar tills att man står inför nästa match. Som det är nu så har man inte så mycket tid att förbereda sig utan det är på't igen bara. Men vi visste om att vi hade en tuff start mot många lag som är tippade i toppen. Vi visste att det skulle bli "toppmatcher" som man kan kalla det, säger han.

– Då kan man inte fundera för mycket utan bara ta sig an nästa uppgift. Men det är klart...när jag ändå tänker på det så var det surt att leda med 2-0 och tappa till 2-2. Det känns lite som en förlust fast det inte var det. 

Var det ändå betydelsefullt att komma tillbaka från cupförlusten med att spela en helt annan typ av match mot MFF där ni fick mycket mer kontroll? Hur mycket berodde på att ni gjorde saker och ting taktiskt bättre kontra att MFF hade en sämre dag?

– Jag kände att Malmö nog hade förväntat sig att vi skulle göra exakt likadant som i cupen eller i alla fall nästan likadant. Det var som att de litade på att de bara kunde gå ut och köra på med samma medel mot oss. Men våra justeringar satt ju betydligt mer i den här matchen kontra cupen, säger han och fortsätter: 

– Sen är det så när man spelar med hög risk både i anfall och försvar. Då kan det hända saker och det kan bli stora siffror. Vi förlorade med 1-4 i stället för 1-2 i Malmö och det kanske såg "fulare" ut än det egentligen var. Samtidigt gäller det att snabbt lära sig och kompensera så att konsekvenserna inte blir lika illa nästa gång. 

Nu väntar IFK Göteborg på Gamla Ullevi. Ett Blåvitt som haft en säsongsstart som varit upp och ned och som varit hårt ansatt av skador. Hur ser Jildefalk på mötet som slutade 3-0 till Blåvitt i fjol?

– Det är två stora klubbar som är i olika men ändå likadana faser måste jag säga. Oavsett vad som hänt de här fyra första omgångarna plus cup så känns det som att vi håller på att skruva på saker mot de fyra-fem senaste åren som jag tror att den här klubben aldrig jobbat vad gäller spelsätt och så många unga spelare. 

– Göteborg har redan börjat den resan och gjorde det tidigare än oss eftersom de var i behov av att göra det mycket tidigare. Jag tycker det är intressant att se hur de hanterar det från nu och framåt eftersom det i såna här storklubbar trots allt är resultatet som räknas. Supportrarna bryr sig i första hand om hur många matcher vi vinner. Utveckling av spelet och spelare kommer i andra hand och eftersom kraven och trycket utifrån är jävligt högt så har du inte hur mycket tid som helst. 

Om att komma tillbaka till Gamla Ullevi:

– Samtidigt ser jag matchen som en möjlighet till revansch mot i fjol. Det var ju hemskt. Men vi åker ned med bra energi från Malmömatchen och med lärdomar att inte göra för många misstag. Vi har lärt oss den hårda vägen och vi måste minimera antalet enkla mål vi släpper in. 

Använder ni fjolårets debacle i Göteborg som motivation till spelargruppen?

– Inte alls. Vi har inte använt någonting från i fjol alls vilket är ganska befriande. Allt vi gör nu är nytt för oss så vi har inte behövt ta något från matcherna 2019 för att peka på vad vi vill och inte vill göra. Rikard har varit den drivande i att försöka se något nytt. Och det är också ett sätt att angripa matcherna. 

– Vi har därför inte så mycket med oss i ryggsäcken. Jag vet inte vad andra haft för syn på oss men det är väl kanske det cyniska och att vi tidigare försökt ta bort motståndarnas alla fördelar. Nu har vi fokuserat mer på oss själva. 

Är det roligare?

– Både ja och nej. Jag tror att det var lättare att se in i framtiden med det förra spelsättet. Det här nya är mer baserat på senaste matchen vilket gör det jäkligt intressant, absolut. Men i jobbet som tränare vill man ändå bygga upp en trygghet, att vi har en solid lägstanivå, samtidigt som man inte får vara rädd för att göra förändringar. Därför är det här så spännande. 

– Men det är som med allt. Har du aldrig åkt fritt fall eller berg-och-dalbana så har du inget att relatera till. Om du tycker att det är kul så är det bara att fortsätta. Men ja, att få jobba med fotboll på högsta nivån i landet kommer aldrig bli tråkigt. 

Ni valde att slänga in ännu en ung spelare i startelvan sist i Eric Kahl, född 2001. Vad känner du efter hans debut?

– Det var fantastiskt. När det blir lite så att någon debuterar i första matchen, sen en till och sen en till så att de kommer på rad. Då blir man jäkligt stolt och glad över alla som lagt ned så mycket tid. För det är inte lätt. Ingen nämnd ingen glömd, utan det finns så otroligt många människor i akademin och närstående runt de här spelarna som bidragit till den snabba kurvan. Alla spelare vi gett chansen har bara kommit in och levererat. Framförallt i träning vilket gjort att Rikard och vi andra bara känt att vi kör, det finns inga tveksamheter. 

– Häftigast med en kille som Kahl är att han är uppväxt i Solna och i AIK. Han bara går in och stänger butiken för Eric Larsson. Det var en situation tidigt i matchen där han går in med kroppen, tar bollen ifrån honom och bara lyfter näven i luften. Att fira en enskild grej i matchen så är för mig bevis på en vinnarkultur. Att man kan vara en vinnare i tacklar, passningar och mål och att det i sin tur ger en tro på att man kan vinna pokaler. 

– Det bara lös i ögonen på honom efter matchen. 

Vågar ni starta alla era unga spelare samtidigt?

– Om både spelsätt och kvaliteten hos spelarna stämmer, så inga problem. Samtidigt ska man ha vetskap om hur man bäst hanterar unga spelare. Från ledarhåll är det viktigt att vi förstår att det kan gå upp och ned i den ålder. Samtidigt som supportrarna i förväntar sig att laget vinner - det måste spelarna förstå också. Man får verkligen vara en ledare nu och där gör våra äldre spelare en stor insats också. Henok (Goitom), Pertan (Per Karlsson) och Seb (Larsson) måste ta det ansvaret och eftersom de också ser spelarnas kvalitet så gör de det. 

Nu blev det bara oavgjort till sist, men det var ändå lite av en taktisk triumf av er att komma tillbaka och få till en helt annan match mot Malmö. Har ni något som kan överraska Blåvitt planerat?

– Som jag sa tidigare så är det så kort tid mellan matcherna. Man behöver fokusera mest på att kräma ur det man själv har och fokusera på sig själv. Samtidigt vet vi ju om att de har spelare som är skickliga i en mot en-spelet så det gäller att ta hand om och ta ansvar för det. Samtidigt finns det några yngre spelare i deras lag som kanske kommer med lite sämre självförtroende efter en svajig start. Kan vi spela lite på det och flyga in i matchen så tror jag att vi vinner. 


TV: Ekwall och Lührs bästa elva från den senaste omgången: 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
söndag 01 augusti
13:30 Holstein Kiel - Schalke 2. Bundesliga
14:00 Wolverhampton - Coventry Träningsmatch
14:00 AGF Århus - Randers Superligaen
15:00 Djurgården - Häcken Allsvenskan
17:00 Falkenberg - Norrby Superettan
17:00 Västerås SK - Landskrona Superettan
17:30 Kalmar - Mjällby Allsvenskan
17:30 Motherwell - Hibernian Skottland Premiership
17:30 Östersund - Hammarby Allsvenskan
18:00 Odense - Köpenhamn Superligaen
00:00 Philadelphia Union - Chicago Fire MLS
01:30 Toronto FC - Nashville SC MLS
måndag 02 augusti
10:00 USA - Kanada OS damer
13:00 Australien - Sverige OS damer
19:00 Sirius - Örebro Allsvenskan
19:00 SönderjyskE - Nordsjälland Superligaen
19:00 Jönköping - IFK Värnamo Superettan
19:00 GIF Sundsvall - Brage Superettan
19:00 IFK Göteborg - Norrköping Allsvenskan
19:00 AIK - Halmstad Allsvenskan
20:45 Kilmarnock - Ayr Skottland Championship
tisdag 03 augusti
10:00 Brasilien - Mexiko OS
13:00 Japan - Spanien OS
19:00 Örgryte - GAIS Superettan
19:00 Malmö FF - Rangers EUROPA: Champions League
19:00 Akropolis - Öster Superettan
onsdag 04 augusti
19:00 Vasalund - Helsingborg Superettan
20:30 Valencia - Milan Träningsmatch
01:00 New England Revolution - Nashville SC MLS
01:30 Philadelphia Union - Toronto FC MLS
01:30 Columbus Crew - DC United MLS
01:30 Montreal Impact - Atlanta United MLS
torsdag 05 augusti
02:00 Orlando City SC - Inter Miami CF MLS
02:00 New York Red Bulls - FC Cincinnati MLS
02:00 Chicago Fire - New York City FC MLS
03:00 Austin FC - Houston Dynamo MLS
04:00 Seattle Sounders FC - FC Dallas MLS
04:30 Los Angeles FC - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - San Jose Earthquakes MLS
04:30 LA Galaxy - Real Salt Lake MLS
fredag 06 augusti
18:30 Silkeborg - Viborg Superligaen
20:30 Midtjylland - Vejle Superligaen
20:45 Bournemouth - West Bromwich Championship
lördag 07 augusti
13:30 Dundee Utd - Rangers Skottland Premiership
16:00 Blackburn - Swansea Championship
16:00 West Ham - Atalanta Träningsmatch
16:00 Aston Villa - Sevilla Träningsmatch
17:00 Lyon - Brest Ligue 1
17:00 IFK Värnamo - AFC Eskilstuna Superettan
17:00 Falkenberg - GIF Sundsvall Superettan
17:30 Örebro - Mjällby Allsvenskan
18:15 Leicester - Manchester City England FA Community Shield
18:30 Charlton - Sheffield Wednesday League One
20:00 Ajax - PSV Eindhoven Nederländska Supercupen
21:00 Troyes - Paris SG Ligue 1
21:00 Sheffield U - Birmingham Championship
01:30 Columbus Crew - Atlanta United MLS
01:30 FC Cincinnati - Orlando City SC MLS
söndag 08 augusti
02:00 Minnesota United FC - Houston Dynamo MLS
02:00 Toronto FC - New York City FC MLS
02:30 FC Dallas - Austin FC MLS
03:00 Colorado Rapids - Sporting Kansas City MLS
04:30 Portland Timbers - Real Salt Lake MLS
13:00 Rennes - Lens Ligue 1
14:30 Fulham - Middlesbrough Championship
15:00 Bordeaux - Clermont Ligue 1
15:00 Djurgården - AIK Allsvenskan
15:00 Strasbourg - Angers Ligue 1
15:00 Nice - Reims Ligue 1
15:00 St Etienne - Lorient Ligue 1
15:00 Häcken - Östersund Allsvenskan
17:00 Brage - Jönköping Superettan
17:00 Metz - Lille Ligue 1
17:30 IFK Göteborg - Hammarby Allsvenskan
17:30 Coventry - Nottingham Forest Championship
17:30 Elfsborg - Degerfors Allsvenskan
20:45 Montpellier - Marseille Ligue 1
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 13 9 3 1 16 30
2 Malmö FF 13 9 2 2 15 29
3 AIK 13 7 3 3 5 24
4 IF Elfsborg 13 7 2 4 6 23
5 Hammarby IF 13 6 4 3 8 22
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 13 6 2 5 4 20
7 Kalmar FF 13 4 5 4 -2 17
8 BK Häcken 13 4 4 5 0 16
9 IFK Göteborg 13 3 6 4 -1 15
10 Halmstads BK 13 3 6 4 -1 15
11 Degerfors IF 13 4 3 6 -7 15
12 IK Sirius 13 4 3 6 -10 15
13 Varbergs BoIS 13 3 4 6 -6 13
14 Örebro SK 13 3 2 8 -16 11
15 Mjällby AIF 13 2 4 7 -7 10
16 Östersunds FK 13 2 3 8 -4 9

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten