Sök
Sverige

Återigen mållöst i Sundsvall

Mötet mellan GIF Sundsvall och Jönköping Södra på Norrporten Arena slutar 0-0 efter en chansfattig tillställning. Hemmalaget förde spelet i första halvlek men gästerna ryckte upp sig efter paus. Oavgjort får anses som ett rättvist resultat.

Bäst för dagen i hemmalaget var backen Marcus Danielsson som även bidrog med några offensiva farligheter. I J-Södra stod Tommy Thelin för en gedigen insats på mittfältet.

– Vi har varsin halvlek. Vi är mer aggressiva i andra halvlek men vi skrämde nog ingen idag. Sundsvall är ett bra defensivt lag som gör det svårt för oss och 0-0 speglar matchen bra, säger Thelin till Cmore efter matchen.

Sundsvall spelar 0-0 för tredje matchen i rad, något som GIF Sundsvalls tränare Joel Cedergren inte är helt nöjd med.

– Vi vill göra mer mål, det är något vi jobbar på. Men vi har lagt mycket fokus på försvarsspelet och klarar av att hålla tätt, säger Cedergren till Cmore.

Sundsvall har trots allt tagit poäng i fem raka matcher, men inte lyckats vinna någon av dem.

– Resultat är en sak, men jag hade hoppats på lite mer poäng. Men vi har ett gott stabilt försvarsspel. Prestationerna är klart godkända hittills, säger Cedergren avslutningsvis.

Liverapporteringen nedan:

94′ Slut! J-Södra reder ut hörnan och domaren blåser av!

93′ Sundsvall skakar fram en hörna, detta kan bli det sista som händer.

92′ Lite kalabalik i Sundsvalls straffområde men hemmalaget reder ut situationen.

91′ Ska detta bli Sundsvalls tredje raka 0-0 match? Mycket talar för det.

90′ Romain Gall avlossar bössan, skottet går en meter över mål.

90′ Domarteamet aviserar tre minuters tilläggstid.

88′ Eric Björkander testar lyckan. Skjuter från 40 meter (!) men bollen seglar utanför.

87′ Jonathan Morsey fixar en hörna för hemmalaget som blir resultatlös.

86′ Jesper Svensson fixar en frispark för bortalaget. Thelin lyfter in bollen som landar i Tommy Naurins famn.

85′ Varning! Steindórsson med en rejäl kapning på mittplan.

83′ Byte i Sundsvall. Ut med Peter Wilson och in med Romain Gall.

80′ Sundsvall trillar boll runt J-Södras straffområde utan att skapa några farligheter.

78′ Hallenius med en fin aktion utanför straffområdet, den efterföljande passningen bryts dock och chansen rinner ut i sanden.

75′ Spridda burop från hemmapubliken som inte är nöjd med matchbilden.

73′ Lagen har väldigt svårt att ta sig fram till farligheter. Detta luktar 0-0.

71′ Frisparken nickas undan vid första stolpen till hörna.

70′ J-Södra sågar sig fram på vänsterkanten. Jesper Svensson dras ner av Danielsson. Farligt frisparksläge någon meter utanför straffområdet.

69′ Byte i bortalaget. Dzenis Kozica ersätts av Jonathan Tamimi.

67′ Peter Wilsons skjuter ett skott som täcks till hörna. Hörnan rensas undan till inkast.

66′ Linus Hallenius jagar på topp men är lite för ivrig, drar på sig en frispark.

62′ Byte i hemmalaget. Nyss varnade Sigurdsson får kliva av och in kommer Linus Hallenius.

61′ Varning! Sigurdsson glider in med dobbarna, träffar bollen men även Tom Siwe i bortalaget. Islänningen är därmed avstängd i Sundsvalls nästa match.

59′ Nära för Sundsvall! Men Wilson får så inte träff på bollen när Larsson slår in ett hårt inlägg från högerkanten.

56′ Jonathan Morsey har inlett andra halvleken piggt, det händer oftast något konstruktivt när han får bollen vid fötterna.

54′ Varning! Fendrich drar på sig en varning efter en sen tackling. Tufft spel i inledningen av den andra halvleken.

51′ Eric Larsson klarar sig undan en varning efter en ful satsning där han stämplar Tommy Thelin.

50′ Tommy Thelin tar hand om den efterföljande frisparken. Nickas bort av muren och slutar med en resultatlös hörna.

48′ Varning! Jonathan Morsay river ner bortalagets Jesper Svensson drygt 10 meter utanför straffområdet.

47′ Sundsvall har bara mäktat med två mål på de sex senaste matcherna. Återstår att se om dem hittar nätet i den andra halvleken!

46′ Peter Wilson kickar igång den andra halvleken.

– Vi spelar mycket offensivt spel men vi skapar inte så mycket. Vi behöver vara hetare framför målet, säger nyss nämnda Danielsson i halvtidsintervjun med Cmore.

– Vi ligger rätt i positionerna och får vänta på chanserna. Men vi är förberedda på det här. Har vi disciplinen så kommer chanserna till slut, säger bortalagets Fredric Fendrich.

45′ Halvtid! 0-0 efter en chansfattig första halvlek där hemmalagets Marcus Danielsson stått för de få chanserna som uppstått. J-Södra ligger rätt i försvarspelet, Sundsvalls chanser har nästan uteslutande kommit från Steindórssons inläggsfrisparkar.

40′ Väldigt avvaktande spel just nu, Sundsvall rullar mest boll kring mittplan.

37′ Jesper Svensson hotar försvaret från högerkanten. Fixar fram ytterligare en hörna för J-Södra som även den nickas bort.

35′ J-Södra skakar fram en hörna iallafall. Den blir dock resultatlös.

30′ Halvtimmen spelad och J-Södra ligger bara lågt och försvarar sig. Har inte haft ett avslut mot Naurin i Sundsvallsmålet ännu.

26′ Nära för Sundsvall! Matchens farligaste chans uppstår när hemmabacken Markus Danielsson väggspelar sig in i straffområdet. Efter lite tumult hamnar bollen till slut hos Peter Wilson men skottet täcks av Stefan Karlsson.

24′ Sigurdsson testar Cajtoft med ett distansskott. Plockpotatis för bortamålvakten.

20´ Morsay och Wilson hotar ständigt i djupled för hemmalaget. J-Södra har dock bra koll på duon än så länge.

18′ Nytt frisparksläge för Steindórsson som lyfter in bollen en bit utanför straffområdet till höger. Peter Wilson är först på bollen men nickar högt över.

15′ Hemmalaget står för bollinnehavet i ineldningen, dock utan att skapa några farligheter.

12′ Kul kuriosa. Ingen spelare i dagens J-Södra har gjort mål på GIF Sundsvall i Allsvenskan. Pawel Cibicki stod för båda målen som gjordes förra året.

9′ Peter Wilson testar Cajtoft med ett lågt skott utanför straffområdet. Inga problem för målvakten.

6′ Bra frisparksläge för Sundsvall. Steindórsson lyfter in bollen i straffområdet men det slutar med frispark för bortalaget.

1′ Matchen är igång! Sundsvall kommer till den här matchen med fyra raka kryss. Återstår att se om de kan bryta trenden idag.

Matchstart kl 15, så här startar lagen:

Sundsvall: Tommy Naurin – Marcus Danielsson, Eric Björkander, Noah Sonko-Sundberg – Eric Larsson, Kristinn Steindorsson, Smajl Suljevic, Dennis Olsson – Kristinn Freyr Sigurdsson, Peter Wilson, Jonathan Morsay.

J-Södra: Anton Cajtoft – Stefan Karlsson, Joakim Karlsson, André Calisir, Tom Siwe – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Tommy Thelin, Darryl Smylie, Jesper Svensson – Dzenis Kozica.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 28 maj
20:30 VfB Stuttgart - Hamburger SV Tyskland 2. Bundesliga
fredag 29 maj
18:30 Darmstadt - Greuther Furth Tyskland 2. Bundesliga
19:00 Silkeborg - FC Nordsjälland Superligaen
19:15 Frankfurt Damer - Sand Damer Bundesliga Damer
20:30 SC Freiburg - Bayer Leverkusen Bundesliga
lördag 30 maj
13:00 Freiburg Damer - Potsdam Damer Bundesliga Damer
13:00 Bayern München Damer - Hoffenheim Damer Bundesliga Damer
13:00 Holstein Kiel - Arminia Bielefeld Tyskland 2. Bundesliga
13:00 Freiburg Damer - Potsdam Damer Bundesliga Damer
15:30 Mainz - Hoffenheim Bundesliga
15:30 Wolfsburg - Eintracht Frankfurt Bundesliga
15:30 Schalke - Werder Bremen Bundesliga
15:30 Hertha Berlin - Augsburg Bundesliga
18:30 Bayern München - Fortuna Düsseldorf Bundesliga
söndag 31 maj
13:30 Hamburger SV - Wehen SV Tyskland 2. Bundesliga
15:00 Vendsyssel FF - FC Fredericia Danmark 1st Division
15:30 Borussia M'gladbach - Union Berlin Bundesliga
18:00 Esbjerg - Ålborg Superligaen
18:00 Paderborn - Borussia Dortmund Bundesliga
måndag 01 juni
14:00 Randers FC - Hobro IK Superligaen
20:00 AGF Århus - Odense Superligaen
20:30 FC Köln - RB Leipzig Bundesliga
tisdag 02 juni
19:00 Bröndby - SönderjyskE Superligaen
onsdag 03 juni
18:30 Hannover 96 - Dynamo Dresden Tyskland 2. Bundesliga
20:30 Werder Bremen - Eintracht Frankfurt Bundesliga
torsdag 04 juni
18:00 Duisburg Damer - Köln Damer Bundesliga Damer
fredag 05 juni
18:30 Bochum - St Pauli Tyskland 2. Bundesliga
20:30 SC Freiburg - Borussia M'gladbach Bundesliga
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten