Sök

AVSLÖJAR: Premier League-proffset bekräftar hemliga möten med Hammarby

Adnan Maric debuterade nyligen i Premier League-klubben Swansea Citys a-lag. Nu visar det sig att allsvenska klubbar ryckt i mittfältstalangen – förra året visade Hammarby konkret intresse:
– Det stämmer, de ville köpa loss mig. Vi träffades flera gånger men Swansea ville inte släppa mig, avslöjar Maric för FotbollDirekt.se.

Adnan Maric kom fram tidigt i svensk elitfotboll. 2013 värvades han från Gunnilse till Gais a-lag. Då var han bara 15 år gammal, men det blev en större presentation med presskonferens och allt.

Maric gjorde sju matcher i superettan som 16-åring innan han 2014 fick chansen till provspel med Premier League-klubben Swansea City. Det blev kontrakt och spel i klubbens akademi.

Nu efter drygt tre år i klubbens akademi så är han nära att ta sig hela vägen upp till Premier League. I början på februari kom a-lagsdebuten, ett inhopp i FA-cupmatchen mot Notts County.

– Det var fantastiskt, riktigt nice. Jag har varit här i 3,5 år nu, man krigar varje dag. När man då får komma in och debutera med a-laget, få springa in på vår hemmaarena inför fansen, det gör att man känner att det är värt allt slit, säger Maric till FotbollDirekt.se.

Det blev en skön debutmatch för Maric att komma in i. Matchen slutade hela 8-1 till Swansea.

– Ja, det blev en historiskt stor seger, Swansea har aldrig vunnit så stort på hemmaplan. Så det var en riktigt kul match att ha medverkat i. Så det var absolut en bra match att komma in i, ingen tajt match utan vi kunde spela ut. Det var skön stämning på arenan och i laget.

Hade du på känn att du skulle få chansen?

– Nej jag hade ingen aning. Den matchen skulle spelas en tisdag och vi hade lördag, söndag och måndag ledigt. Jag fick ett samtal på lördagen, att “du ska med och träna på måndag. Det kanske finns en chans att du får vara med på bänken i FA-cupen”. Jag tänkte nog inte mer på det än att det bara är och gå in och köra. Därifrån gick det fort.

Kan man samtidigt känna att man har det stora målet kvar, att Premier League-debuten är den “riktiga” a-lagsdebuten?

– Ja, det är klart. Premier League är där man vill vara, det är där man vill spela och debutera. Jag är jättetacksam att jag fått debutera i FA-cupen, det var stort. Men det är klart, drömmen är fortfarande att spela i Premier League, med och mot de bästa i världen. Så det är nästa mål.

Swansea har haft en svajig säsong där man länge låg sist i tabellen, och tränaren Paul Clement fick sparken strax före jul. Under nye Carlos Carvalhal har laget börjat plocka poäng och Swansea är nu på 14:e plats, men det är fortfarande bara tre poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Innan Swansea har säkrat nytt Premier League-kontrakt så kanske inte är troligt med en ligadebut, resonerar Maric. Om det skulle hända däremot… det återstår åtta ligamatcher och i en avslutning med säkrat PL-kontrakt så kan det öppnas upp:

– Ju tidigare vi säkrar Premier League nästa säsong, ju större är chansen att någon av oss i U23 kan få chansen. När det är så mycket press och så mycket som står på spel så blir det att man spelar de äldre och rutinerade spelarna. Det är logiskt.

– Men vi får se. Det är så pass tajt i Premier League. Sedan jag kom hit så är det här nog den tajtaste säsongen, från plats 10 till 20 är det sjukt tajt. Två-tre segrar till så tror jag vi är säkra.

Tränat med klubbens a-lag har han gjort egentligen hela tiden sedan han kom till Swansea:

– Jag fick träna med a-laget redan första veckan jag var här. Jag har för mig att de kallade upp mig tre dagar efter att jag skrivit på kontraktet, det var kort efter i alla fall. Det blev mycket träning med a-laget när Garry Monk (tidigare a-lagstränare) var här. Han var spelare själv ganska nyligen, en ganska ung tränare och han hade stor förståelse för oss yngre.

– Sedan har det blivit lite mindre beroende på situationen i klubben och hur det gått för laget i Premier League. Hur ofta det blev beror också lite på hur lagens scheman ligger, om vi i U23 har match och när de (a-laget) har match.

Maric inledde i klubbens U18-lag men fick snabbt även spela i U23-laget. I U23-serien kan det även dyka upp a-lagsspelare från Premier League, och tidigt under hans tid klubben fick han sig en rejäl överraskning när Swansea U23 tog emot Arsenal hemma. En mittfältstrio med Tomas Rosicky, Jack Wilshere och Serge Gnabry väntade på andra sidan.

– Jag såg dem kliva in och inspektera planen innan match och tänkte väl att “de ska väl ändå inte starta allihop”. Sedan när vi klev in till match såg jag att de var ombytta alla tre, då tänkte man att nu ska det bli riktigt kul att spela. Det slutade med att vi vann 2-0 och jag fick en assist i den matchen.

– Så man har mött ganska många som är stora Premier League-spelare nu. Det var mer då i början att man blev lite starstruck, då när man var lite yngre. Nu kanske man kontrollerar sig lite bättre. Man är van vid det vid det här laget, vi träffar våra a-lagsspelare hela tiden på träningsanläggningen och det är hur skön stämning som helst mellan alla.

– Det kanske är att Swansea är en lite mindre Premier League-klubb, det är väldigt familjärt. Jag har aldrig någonsin varit med om att det varit någon a-lagsspelare som varit dryg eller som har sett ner på dig för att du kommer från akademin. Utan det är bara pepp från deras sida, de är jättevälkomnande och kommer med tips på vad man kan göra för att bli bättre och så.

Att ta sig hela vägen från akademi till Premier League-spel är en bedrift i sig. Klubbarna har stora akademier och lägger stora pengar men det är få som passerar nålsögat. För en akademispelare handlar det om att visa framfötterna konstant:

– När jag kom hit så tillhörde jag U18 och U21 som det hette tidigare. Det är inte många i det U18-laget då som är kvar här och spelar i Swansea nu, inte ens U21. Man har sett väldigt många spelare gå andra vägar. Är du i a-laget så är du kontrakterad. Det är okej att göra en dålig träning eller dålig match då.

– Men i akademin så måste du konstant visa upp dig. Varje träning, varje match. Du blir alltid bedömd, de tittar på dig hela tiden, “är det här en spelare vi ska satsa på? Är han waste of time?” I a-lagen, de kan kasta bort dig när som helst och köpa in någon ny. Det är en tuff miljö och något som egentligen aldrig syns bakom den glamourösa Premier League-fasaden.

Nu är Maric ändå på väg att göra den resan. Med sig i Swansea har han även två andra svenskar i laget i Kristoffer Nordfeldt och Martin Olsson:

– Det underlättar så klart att ha dem här, det blir en annan grej när man snackar samma språk. Olsson har också ju gjort den resa som jag påbörjade, han kom som ung till England och har gått hela vägen från akademispel till Premier League. De har bägge varit med länge och spelat utomlands. Sedan när man kommer från samma land och bor utomlands så blir bandet automatiskt starkare, så blir det ju.

Adnan Maric har flera landskamper för Sverige på ungdomsnivå, och 21 år gammal så är det nu U21-landslagsspel som ligger närmast till hands. Men trots att han a-lagsdebuterat i Swansea så har det varit tyst från landslagsledningen.

– Jag har inte hört någonting från U21-landslaget under den här tiden. Det är klart att man vill vara med där och spela, men det är inget jag går runt och tänker på utan jag har fokus här och att göra det bra i Swansea. Jag vet faktiskt inte om de har koll på mig eller följer mig. De borde väl ha haft lite koll tycker man. Men det kan gå snabbt, Joel Asoro fick debutera i Sunderland och sedan blev han uttagen direkt efter det.

Däremot har han ögonen på sig hos allsvenska klubbar. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så har det funnits ett konkret intresse och flera hemliga möten med Hammarby. Dessutom har BP funnits med i bilden. Daniel Majstorovic ville ha loss honom.

Uppgifter som Maric i dag väljer att bekräfta:

– Ja, det stämmer, de har visat intresse och den information jag har i dag så är de fortfarande intresserade men det måste vara rätt tajming för mig och dem att få loss mig. Jag träffade Hammarby här i Swansea och fick ett bra intryck då.
Det var i slutet av förra säsongen här i England, sent förra våren. Då skickade de hit lite folk som var här och tittade på mig. Vi träffades och snackade lite. Deras sportchef Jesper Jansson hade kontakt med min agent, sedan kom deras chefsscout (Mikael Hjelmberg) och träffade mig här. Vi åt middag efter att vi hade vunnit U23-ligan och snackade, de var intresserade av mig och jag var intresserad av dem.

– Även Brommapojkarna var intresserade nu i vintras och jag var sugen på dem, det de bygger nu är jättespännande med Daniel som sportchef och en trupp som kommer överraska. De ville låna mig. Men Swansea sade nej, de ville inte släppa mig.

Vad har du för bild av Hammarby?

– De har fantastiska fans, de är ju kända för sina grymma fans. Det spelar ingen roll om det är ett stort derby eller en match mot ett mindre lag. Fansen fyller arenan och håller deras rygg, oavsett om det går bra eller dåligt.

Fick du möta dem någon gång under din tid i Gais?

– Nej, vi mötte dem i svenska cupen det året, men den veckan var jag borta på samling med pojklandslaget. Så jag missade den matchen vilket var synd. Det är kul att de har koll på mig, man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Men just nu är det fokus på Swansea. Kontraktet gäller till sommaren 2020.

När man klarar sig så bra som i den matchen mot Arsenal, då måste man känna att steget till Premier League inte är omöjligt att ta…

– Absolut, man känner varje gång man tränar med a-laget också att “jag hänger ändå med i tempot”. Man är så nära, non stop. Det krävs lite tur ibland, lite flyt. Någon blir skadad och det öppnar upp sig. Som med Marcus Rashford i United, han fick inte ens starta för dem i U23-ligan och sedan 4-5 månader senare så klev han in och startade för dem på Old Trafford. Det blev sådan skadekris i deras anfall så att de blev tvungen att spela honom, och resten är historia. Det är klart att
sådant är inspirerande.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 08 april
21:00 Dinamo Zagreb - Villarreal UEFA Europa League
21:00 Granada - Manchester U UEFA Europa League
21:00 Ajax - Roma UEFA Europa League
21:00 Arsenal - Slavia Prag UEFA Europa League
fredag 09 april
18:30 Hamburger SV - Darmstadt Tyskland 2. Bundesliga
18:30 Hobro - Kolding Danmark Division 1
18:30 Odense - Vejle Superligaen
19:00 Helsingör - Köge Danmark Division 1
20:30 Arminia Bielefeld - Freiburg Bundesliga
20:45 Watford - Reading Championship
21:00 Metz - Lille Ligue 1
21:00 Huesca - Elche La Liga
21:00 Fulham - Wolverhampton Premier League
lördag 10 april
13:30 Millwall - Swansea Championship
13:30 Manchester City - Leeds Premier League
14:00 Getafe - Cadiz La Liga
15:00 Spezia - Crotone Serie A
15:00 Landskrona BoIS - IFK Värnamo Superettan
15:00 Falkenberg - GAIS Superettan
15:00 Malmö FF - Hammarby Allsvenskan
15:30 Eintracht Frankfurt - Wolfsburg Bundesliga
15:30 Hertha Berlin - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Werder Bremen - RB Leipzig Bundesliga
15:30 Bayern München - Union Berlin Bundesliga
16:00 Queens PR - Sheffield Wednesday Championship
16:00 Derby County - Norwich Championship
16:00 Liverpool - Aston Villa Premier League
16:00 Hamilton - Dundee Utd Skottland Premiership
16:15 Athletic Bilbao - Alaves La Liga
17:00 Strasbourg - Paris SG Ligue 1
17:30 Örebro - IFK Göteborg Allsvenskan
18:00 Parma - Milan Serie A
18:30 Crystal Palace - Chelsea Premier League
18:30 Stuttgart - Borussia Dortmund Bundesliga
18:30 Eibar - Levante La Liga
19:00 Sverige - USA Damer Landskamp, damer
20:45 Udinese - Torino Serie A
21:00 Montpellier - Marseille Ligue 1
21:00 Real Madrid - Barcelona La Liga
söndag 11 april
12:30 Inter - Cagliari Serie A
13:00 Örgryte - Öster Superettan
13:00 Rennes - Nantes Ligue 1
13:00 Burnley - Newcastle Premier League
13:00 Akropolis IF - Brage Superettan
14:00 SönderjyskE - Horsens Superligaen
14:00 Villarreal - Osasuna La Liga
15:00 Mjällby - Varbergs BoIS Allsvenskan
15:00 Jönköping - Vasalund Superettan
15:00 Vendsyssel - Skive Danmark Division 1
15:00 Lens - Lorient Ligue 1
15:00 St Etienne - Bordeaux Ligue 1
15:00 Brest - Nimes Ligue 1
15:00 Nice - Reims Ligue 1
15:00 Trelleborg - GAIS Superettan
15:00 Halmstad - Häcken Allsvenskan
15:00 Sampdoria - Napoli Serie A
15:00 Juventus - Genoa Serie A
15:00 Verona - Lazio Serie A
15:05 West Ham - Leicester Premier League
15:30 Schalke - Augsburg Bundesliga
16:00 Bröndby - Köpenhamn Superligaen
16:15 Valencia - Real Sociedad La Liga
16:45 Waalwijk - Ajax Eredivisie
17:05 Monaco - Dijon Ligue 1
17:30 Elfsborg - Djurgården Allsvenskan
17:30 Tottenham - Manchester U Premier League
17:30 IFK Norrköping - Sirius Allsvenskan
18:00 FC Köln - Mainz Bundesliga
18:00 Roma - Bologna Serie A
18:30 Valladolid - Granada La Liga
20:00 Sheffield U - Arsenal Premier League
20:45 Fiorentina - Atalanta Serie A
21:00 Lyon - Angers Ligue 1
21:00 Real Betis - Atletico Madrid La Liga
måndag 12 april
19:00 AIK - Degerfors Allsvenskan
19:00 Kalmar FF - Östersund Allsvenskan
19:00 Västerås SK - AFC Eskilstuna Superettan
19:00 West Bromwich - Southampton Premier League
19:00 Lyngby - Ålborg Superligaen
20:30 Hoffenheim - Bayer Leverkusen Bundesliga
20:45 Benevento - Sassuolo Serie A
21:00 Celta Vigo - Sevilla Women La Liga
21:15 Brighton - Everton Premier League
tisdag 13 april
18:30 Polen - Sverige Landskamp, damer
19:00 Dunfermline - Dundee FC Skottland Championship
19:00 GIF Sundsvall - Helsingborg Superettan
20:00 Schweiz - Tjeckien EM-kval, damer
21:00 Chelsea - Porto EUROPA: Champions League
21:00 Paris SG - Bayern München EUROPA: Champions League
onsdag 14 april
21:00 Liverpool - Real Madrid EUROPA: Champions League
21:00 Borussia Dortmund - Manchester City EUROPA: Champions League
torsdag 15 april
19:45 Al Duhail - Al Shorta AFC Champions League
20:00 Rotherham - Coventry Championship
21:00 Manchester U - Granada UEFA Europa League
21:00 Slavia Prag - Arsenal UEFA Europa League
21:00 Villarreal - Dinamo Zagreb UEFA Europa League
21:00 Roma - Ajax UEFA Europa League
fredag 16 april
20:30 RB Leipzig - Hoffenheim Bundesliga
21:00 Lille - Montpellier Ligue 1
21:00 Everton - Tottenham Premier League
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 17 9 4 34 60
2 IF Elfsborg 30 12 15 3 11 51
3 BK Häcken 30 12 13 5 16 49
4 Djurgårdens IF 30 14 6 10 15 48
5 Mjällby AIF 30 13 8 9 4 47
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 30 13 7 10 14 46
7 Örebro SK 30 12 6 12 -4 42
8 Hammarby IF 30 10 11 9 0 41
9 AIK 30 10 9 11 -3 39
10 IK Sirius 30 9 11 10 -8 38
11 Varbergs BoIS 30 10 7 13 1 37
12 IFK Göteborg 30 7 13 10 -6 34
13 Östersunds FK 30 8 9 13 -19 33
14 Kalmar FF 30 6 10 14 -19 28
15 Helsingborgs IF 30 5 11 14 -15 26
16 Falkenbergs FF 30 5 9 16 -21 24

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten