Sök
Okategoriserat

Succé, sen rök korsbandet – nu mot AIK-comeback: ”Jag får gåshud”

SUNDSVALL. Daniel Sundgrens tilltänkta ersättare fick en drömstart på sin AIK-karriär med mål i debuten på Friends arena. Succén var redan ett faktum när olyckan var framme. I en lång intervju med FD berättar Robert Lundström, 29, om kampen för att komma tillbaka från sin korsbandsskada, hur det känns att vinna SM-guld som skadad spelare, Henok Goitoms betydelse för laget och hur supportarnas kärlek sporrar honom att komma tillbaka.
– Man vill ge tillbaka all kärlek, det är det som motiverar mig i vardagen, säger han till FotbollDirekt.se.

När Daniel Sundgren plötsligt insjuknade hösten 2017 och framtiden var oviss så valde AIK att gå efter en ersättare.

Lösningen blev Robert Lundström från norska Vålerengen. En spelare som varit på AIK-tapeten redan under hans tid i Gif Sundsvall. Och ”Robban” kunde inte fått en bättre start i sin nya klubb.

Till synes helt obekymrad över att spela inför 30 000 fans på Friends arena satte han lagets första mål för säsongen i premiären mot Dalkurd (2-0).

I sin nya wingbackposition gick allt som på räls och Lundström låg bakom flera mål i de första omgångarna. Formtoppen var där direkt och allt gick som på räls – fram till den femte omgången hemma mot IFK Göteborg.

Matchen hann bara spelas i sex minuter innan olyckan var framme. Lundström störtade fram längs högerkanten, tappade balansen i en duell med Blåvitts Billy Nordström och vänsterknäet vek sig. Lundström vred sig i plågor och befarade snabbt det värsta. För AIK:s del var det ännu en i raden av allvarliga incidenter efter Jesper Nyholms benbrott och Nils-Eric Johanssons hjärtfel som tvingade honom att lägga skorna på hyllan.

LÄS: STORA PENGAR FÖRSVINNER FÖR AIK FÖR STJÄRNAN

För laget blev ju allt bra till sist. SM-guldet säkrades trots alla motgångar och för Robert Lundström väntar en viktig försäsong. FD träffade wingbacken i hemstaden Sundsvall innan årsskiftet. Sju månader efter operationen har Lundström börjat träna lätt med boll igen.

– Rehaben går framåt. Jag är trött på att säga det, men varje dag känns som ett steg framåt. Allt går bra och comebacken närmar sig dag för dag, säger han till FotbollDirekt.se.

Du var och tränade med Linus Hallenius och Dennis Olsson i Giffarna i dag såg jag.
– Ja, precis vi har kört några pass tillsammans. Fyra veckor innan serien tog slut klev jag ut på Friends och körde lite med boll. Sen dess måste jag säga att det gått otroligt mycket framåt. Jag minns första passet och jämför det med nu. Jag har verkligen börjat känna att fotbollen i mig börjar komma tillbaka.

Robert Lundström skötte stora delar av vinterns rehab i hemstaden Sundsvall.

Planen är att Lundström ska stegra träningen successivt och han hoppas kunna trycka på lite mer och kanske gå in i lättare kollektiv träning när AIK åker till Dubai på träningsläger i slutet av januari.

Hur minns du situationen när du fick skadan?
– Jag minns framförallt att det väldigt många tankar på en och samma gång. Jag hade fått en väldigt bra start i klubben och kände direkt i situationen att det var något som var fel. Något annorlunda som jag aldrig känt förut. Nej, det var många tankar alltså… en väldigt jobbig känsla.

Hörde du att det klickade i knät?
– Ja, det klickade till. Det hade jag aldrig hört förut så jag tänkte ju direkt att det här är allvarligt. Smärtan var enorm de första minuterna.

Tiden efteråt när du fick beskedet och operationen. Hur var det, när du inte kunde göra något?
– Jag minns att jag åkte hem till Sundsvall och umgicks med nära och kära. Det var skönt att få mycket tröst därifrån eftersom det var en jobbig tid att bearbeta. Men det kändes som att jag ganska snabbt bestämde mig för att fokusera på att snabbt komma tillbaka. Jag började med min rehab och det är klart att det var tufft i början. Jag har ju haft turen innan att aldrig åka på någon allvarlig skada.

Du fick ju verkligen en drömstart i AIK, det kunde inte gått så mycket bättre för dig, och sen kom den här smällen?
– Nej, jag fick ju verkligen en drömstart i klubben. Mål i debuten på Friends och bidragande till många poäng där i början av säsongen. Skadan kom verkligen olägligt eftersom jag precis skrivit på och fått en så bra start. Det kändes som jag hittade formtoppen direkt. Klart att det var olyckligt men jag ska bevisa att jag är minst lika bra som då när jag kommer tillbaka.

Lundström var ännu en i raden av tunga AIK-besked. Han berättar att han känt ett stort stöd både från klubben och supportrarna.

– När AIK hörde av sig till mig så var det ju i samband med Sundgrens avbrott. Det var han det började med, sen kom Nisses hjärtproblem, Nyholms benbrott och sen var det jag. Klart att vi har pratat mycket och jag har känt ett stort stöd från alla i laget och i ledningen. Men även ett fantastiskt stöd från supportrarna. De skriver mycket och ger kärlek. Man känner att de vill ha tillbaka mig på planen och det ger mig motivation att jobba hårdare för att komma tillbaka. Man vill ge tillbaka all kärlek, det är det som motiverar mig i vardagen.

 

Lundström kom fram i Gif Sundsvall och värvades till Vålerengen sommaren 2015. Två och ett halvt år senare blev det AIK. Även om Osloklubben inte är någon småklubb så är det klart att trycket och förväntningarna som gäller i AIK är något annat. Men för Lundström var det uppenbarligen inte så att pressen att vinna guld tyngde honom i den nya klubben.

Alla spelare trivs nog inte med det hårda klimatet och förväntningarna som är i AIK, men det gick bra för dig?
– Jag förstår vad du menar. Men för mig kändes det snarare som jag växte av allt tryck som var i klubben och på arenan. Å andra sidan är det nog en annan sak när det går dåligt, det var jag ju inte riktigt med om utan hade turen att det gick bra.

– Men för min del… alltså när jag gick ut på premiären fick jag gåshud redan på uppvärmingen av supportrarnas sång. När jag tänker tillbaka och kollar på klipp från mitt mål så ryser jag fortfarande litegrann. Det var mäktigt, det är ju något speciellt med att spela på Friends inför AIK:s fans. Det måste jag säga. Jag fick ju spela en ett par derbyn och mot Malmö och Göteborg innan jag skadade mig.

– Jag får nästan gåshud nu också när jag tänker på få komma tillbaka och spela på Friends igen.

Får man någon varning från ledningen när man värvas, typ ”det här är förväntningarna som gäller”?
– Nej, men alltså jag hade ju bra koll på AIK sen innan. Att det är en klubb med höga förväntningar på sig. Det är press att levererera och det visste jag ju om. AIK är en storklubb med allt vad det innebär och det kändes bara inspirerande att skriva på och spela här.

Guld direkt, du är hundraprocentig!
– Haha, ja precis. Det blev inget ”nästa år, då jävlar” som fansen brukar säga tror jag. Jag tycker ändå att jag hann bidra mycket på den korta tid jag spelade. Samtidigt känns det längesen nu. Men jag är otroligt stolt över laget och att alla AIK:are fått uppleva det här guldet efter alla motgångar som varit. Det var ett fint slut på året.

– Det ska bli fantastiskt roligt att försöka försvara guldet och spela i Champions League.

Hur kände du när du firade guldet. Jag menar, du skadade dig tidigt – var det samma glädje för dig som för spelarna som varit med hela vägen?
– Klart det var en speciell känsla. Hade jag spelat hela tiden så hade det kanske känts lite annorlunda. Men som sagt, jag känner ändå att jag bidrog till många poäng i säsongsstarten.

Tog du det lugnt på dansgolvet på guldfesten och allt firande därefter?
– Haha, ja! Jag minns att det var folk som skrek att jag skulle sluta hoppa runt. Att jag skulle ta det lugnt med mitt knä. Det blev ganska lugnt på dansgolvet faktiskt. Samtidigt ville man ju fira ordentligt, man vet aldrig när man vinner guld igen. Det var en vecka som jag aldrig kommer glömma.

Det var smånära att AIK sjabblade bort guldet, men när kände du att ni skulle ta det?
– Jag hade en bra känsla hela året. Att med det här laget ska det bara bli guld. Visst blev det en del oro, speciellt när man satt på läktaren, men någonstans så hade vi ett fantastiskt lag och var oerhört svåra att slå.

– Matcherna som imponerade mest under hösten? Då vill jag nog lyfta Häcken på hemmaplan. De var med i toppen och hade gjort en jäkla massa mål. De var i superform och så går vi ut och kör över dem med 3-0 i en på förhand väldigt svår match. Sen går det inte att glömma Östersund på bortaplan där vi vinner med en man mindre.

Hann du bli nervös nere i Kalmar då?
– Lite ändå. Jag satt med livescore uppe när Norrköping gjorde 1-0 och så gör vi mål direkt efter det nästan. Man hann bli nervös, en fast situation eller så och det kunde blivit drama i slutet, men det var ganska lugnt till slut.

När du skadade dig sa du på er hemsida att ”fotbollen aldrig varit så rolig”. Hur menade du?
– Det är något speciellt att spela i AIK. Det är så många som bryr sig. Och man känner sig… jag vet inte, det är en speciell känsla för mig. Att kliva in framför supportrarna som skapar en sån fantastisk inramning. Jag växte som spelare av det och det var en glädje att gå till träningarna och matcherna varje dag. Så roligt har jag aldrig känt att det varit att spela fotboll.

Du kom in i laget snabbt på wingbacken?
– Ja, på försäsongen var det lite ovant. Men jag har alltid varit en offensiv spelare som gillar att bidra framåt och försöka göra poäng. I den här rollen vågar man gå framåt ännu mer för det finns nästan alltid någon som täcker bakom. Det känns som en optimal position för mig.

Många har snackat om den goda sammanhållningen som en guldfaktor.
– Ja, det är mycket Goitoms förtjänst tycker jag. Det är han som klivit fram som kapten och fått ihop laget. Vi har haft gott om aktiviteter utanför planen och det har nog varit starkt bidragande, det tror jag.

Vilka hänger du mest med?
– Jag umgås mest med Rasmus Lindkvist, Oscar Linnér och Robin Jansson. Det är väl framförallt dem. Men som sagt, man klickar med alla i laget, det är det skönaste laget jag spelat i.

Nämn tre nycklar till guldet.
– Då säger jag sammanhållningen i laget, tydligheten i att alla har en klar roll och sen vinnarmentaliteten. Det är nästan bara vinnare i laget. Sebastian Larsson bidrog mycket i träning när det gäller den saken när han kom hem.

Vem var bäst i laget?
– Kristoffer Olsson. En fantastisk säsong där man i många matcher bara suttit och njutit. Han har haft ett jävligt bra flow, hittat självförtroendet, det är jättekul för man unnar en sån kille all framgång. När han vände upp med bollen var han bäst i allsvenskan.

Nytt år, nya möjligheter – när siktar du på comeback i match?
– Jag siktar på premiären men samtidigt måste ju allt kännas bra. Jag har inte satt upp något mål utan vill att kroppen ska kännas helt bra. Vi får se när det blir, men jag jobbar hårt varje dag för att komma tillbaka så snabbt som möjligt.

Kristoffer Olsson försvinner och förmodligen även Alexander Milosevic, kan ni bli lika bra nästa säsong?
– Jo, men det tror jag absolut. Det är kanske för tidigt att säga, men vi är AIK och kommer alltid att slåss om guldet. Jag tror och hoppas att vi är minst lika bra 2019.

Nu har du ju varit utomlands och spelat, men har du fortfarande drömmar om att komma ut igen – eller ser du dig i AIK för lång tid framöver?
– Som fotbollsspelare vill man i grund och botten alltid se hur långt man kan gå. Samtidigt trivs jag väldigt bra i Stockholm och i AIK. Jag känner verkligen ingen stress. För det första måste jag komma tillbaka i full form och så får vi ta resten därifrån.

Tuff konkurrens när du kommer tillbaka va?
– Ja, absolut. Det visste jag när jag kom hit. Spelar man i en storklubb som AIK är så kommer det alltid vara kamp om platserna. Det blir alla bättre av så det kommer jag förhoppningsvis bara växa av.

Vilka tror du utmanar er om guldet?
– Man måste väl säga MFF eftersom de sett så starka ut sen tränarbytet. De kommer nog bara bli bättre så det gäller för oss att också höja nivån ytterligare. Kanske vässa till offensiven lite till och ha en tydlig plan B när vi ligger under för att vända matcherna. Sen är Norrköping alltid Norrköping. De kommer ligga bakom och flåsa oss i nacken.

Du kom fram i Gif Sundsvall och är härifrån stan, vad säger du om deras säsong?
– Jag tror jag satt i Radio Råsunda-podden och tippade dem åtta. Och de slutade ju åtta till slut. En väldigt bra säsong med tanke på hur nederlagstippat laget var. Folk trodde ju att Giffarna skulle åka ur, men det tycket jag var helt fel eftersom jag sett en försäsongsmatch där de spelade väldigt fin fotboll. Giffarna har gjort det extremt bra med tanke på förutsättningarna som råder med en dålig ekonomi. Imponerande!

Kan du tänka dig att spela för klubben igen någon gång i framtiden?
– Det kan jag göra. Sen vet jag inte om det blir så. Men man är ju från stan och det är inte alls omöjligt att jag spelar i Giffarna någon gång i framtiden. Det är klart att känslorna finns kvar. Men just nu är jag i AIK och har höga ambitioner med det, så vi får höras om det igen om ett par år.

Den här artikeln handlar om:
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten