Sök
Nyheter

PÅ FD: Giannis Anestis i lång intervju – ”Vill bli allsvenskans bästa”

Med över 50 matcher i AEK Aten är Giannis Anestis en av allsvenskans mest erfarna målvakter. I en lång intervju med FotbollDirekt berättar IFK Göteborgs nya keeper om det abrupta slutet i Israel och hur han nu vill få upprättelse i Sverige.
– Jag hoppas bli den bästa målvakten i allsvenskan, säger den 27-åriga greken. 

Så sent som under VM-kvalet fanns Giannis Anestis med i Greklands landslagstrupp. Någon speltid för 27-åringen blev det inte, men med över 50 matcher i storklubben AEK Aten råder det inga tvivel om att IFK Göteborgs nya målvakt är ett högaktat namn.

I somras lämnade han AEK Aten för spel i israeliska Hapoel Be’er Sheva – där det hela dock blev en stor besvikelse. Sejouren i Israel varade bara i två månader och från 31 augusti fram till slutet av november då Anestis skrev på för IFK Göteborg var greken kontraktslös. Att tiden i Hapoel Be’er Sheva blev kortvarig är inget som han i dag hänger läpp över.

– Vi lyckades inte kvalificera oss till Champions League och tre spelare med stora kontrakt fick lämna, bland annat jag. Vi kom överens om att bryta avtalet, berättar greken för FotbollDirekt.se.

Var det en stor besvikelse för dig eller var du okej med det?

– Det var okej, det här är saker som man får räkna med i fotbollsvärlden. Jag fortsatte att träna hårt för att hålla mig i form under dessa månader och nu är jag i IFK Göteborg för att hjälpa laget till framgång.

Det som hände i Israel, är det din största motgång inom fotbollen?

– Ja, det måste jag säga. Det var tråkigt som det slutade, ingen rolig historia… Men som sagt, nu vill jag bara fokusera på att göra det så bra som möjligt i IFK, säger Anestis som annars har ett betydligt roligare minne från sin karriär.

– Jag höll nollan mot Milan på San Siro (0-0) hösten 2017 i Europa League-gruppspelet. Det var en fantastisk match för oss alla och jag gjorde många räddningar. Det var en häftig erfarenhet och en match som hjälpte mig mycket. Det är det mäktigaste ögonblicket i min karriär.

SAN SIRO. Det är inte allt för många målvakter som kan skryta med att de hållit nollan borta mot Milan. Här Giannis Anestis tillsammans med italienska landslagskeepern Gianluigi Donnarumma efter 0-0-drabbningen 2017. Foto: Reuters/Bildbyrån.

En annan minnesvärd match som Anestis nämner är 3-2-segern i Atenderbyt mot Olympiakos. Under sina fyra år i AEK spelade 27-åringen ett antal heta rivalmöten och målvakten medger att han tycker om dessa typer av drabbningar.

– Det är väldigt kul att spela de här matcherna. Stora lag mot varandra inför mycket fans. Som spelare höjdes man otroligt mycket av stödet på läktarna när vi mötte Olympiakos, Panathinaikos och Paok, konstaterar Anestis som dock inte bara har bra saker att säga om den grekiska läktarkulturen och kommer in på stök och huliganism kring matcherna.

– Vi har vissa problem i Grekland med det och det är något som måste förbättras. Ja, det är ett stort problem i Grekland som jag hoppas blir det bättre snart.

Hur bra skulle du säga att den grekiska ligan är? Känslan är att de bra lagen är riktigt bra – men att bottenlagen inte alls håller samma kvalitet?

– Ja vi har många bra och stora klubbar i Grekland, men så finns det andra lag i ligan som har finansiella problem vilket inte är bra för den grekiska fotbollen. Det är något som måste bli bättre i Grekland, klubbarnas ekonomi…

Vad tror du om kvaliteten i allsvenskan?

– Jag vet ju inte ännu, men jag hoppas att det är en liga med mycket kvalitet. Jag är glad att serien snart kommer kicka igång, säger Anestis som acklimatiserat sig bra i sin nya miljö.

– Jag har varit här i en dryg månad och jag trivs väldigt bra både i staden och i laget. Vi har en mycket fin stämning i truppen och det är något som är viktigt.

27-åriga Anestis är bland de äldsta spelarna i IFK Göteborg. Bara Erik Dahlin, Junes Barny och André Calisir är äldre.

– Vi har många unga spelare i laget, men de är duktiga och det är viktigt att vi erfarna spelare hjälper dem, då tror jag att vi kommer ha en bra mix i vår trupp i år.

Du har ju mer eller mindre tillbringat hela ditt liv i Grekland där det är varmt och solen allt som oftast skiner. Att nu komma till Göteborg under vintern, det måste vara en stor kontrast? 

– Så är det ju, men jag har vänner i Stockholm sedan tidigare så jag visste om vädret. Det är bara att vänja sig haha, det är ju inte som i Grekland men det är okej, jag har inga problem med det här.

Du kommer inte sakna livet i Grekland?

– Jag tror inte det. Det är kul att hitta en ny kultur och jag tror att flytten till Göteborg kommer hjälpa mig som person och spelare, konstaterar Anestis som hade en viss Mikael Stahre som tränare i Panionios 2010.

– Han var den första tränaren som jag hade som a-lagsspelare. Det var inte så länge dock, fyra månader tror jag… Men Mikael är en väldigt bra tränare som har fina erfarenheter runtom i världen. Han har ju inte bara varit i Sverige och Grekland utan också i Kina och USA. Han hjälpte mig mycket och jag önskar honom all lycka.

Du har ju också fina erfarenheter. Över 50 matcher i AEK Aten slår ju högt med allsvenska mått mätt. Kommer du vara seriens bästa målvakt i år?

– Jag måste jobba hårt varje dag för att utveckla mig själv och hjälpa laget. Jag hoppas då kunna bli bästa målvakten i allsvenskan.

IFK Göteborg har en mäktig historia men haft det tungt senaste två säsongerna. Hur ser du på det?

– Ja, som du säger är IFK en storklubb som spelat i Champions League och vunnit många titlar. Jag hoppas vi är bättre än vad laget var i fjol. Vi måste fokusera och träna hårt, alltid ge hundra procent. Sedan får vi se hur långt det räcker.

UNGTUPPAR. Blåvitt anno 2019 är ett lag med få äldre, erfarna spelare. Junes Barny och Giannis Anestis är dock två utav dessa. Foto: Bildbyrån.

Hur ser du på dina chanser att komma med i landslaget igen?

– Ja alltså jag har ju aldrig spelat en match i grekiska a-landslaget, men jag var med i VM-kvalet och hoppas så klart komma tillbaka dit. Förhoppningsvis kan mitt spel i IFK Göteborg göra att det blir så.

Kommer du vilja återvända till grekiska ligan innan karriären är slut?

– Jag vill vara utanför Greklands gränser nu, men i slutet av karriären kanske jag återvänder.

Du har kontrakt med Blåvitt till sommaren 2020, hur länge planerar du att stanna i klubben?

– Nu är jag här och om jag stannar i Göteborg i många år eller går vidare till en större liga, ja det får vi se.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 22 februari
13:00 SGS Essen Damer - Hoffenheim Damer Bundesliga Damer
16:00 Sheffield U - Brighton Premier League
16:00 AIK Damer - Djurgården Damer Svenska Cupen damer
18:00 Standard Liege - Antwerpen Belgien Jupiler League
18:30 Leicester - Manchester City Premier League
söndag 23 februari
12:30 Genoa - Lazio Serie A
13:30 Arminia Bielefeld - Hannover 96 Tyskland 2. Bundesliga
14:00 Lyngby - Esbjerg Superligaen
14:00 Bayern München Damer - Sand Damer Bundesliga Damer
14:15 Lyon Damer - Montpellier Dam Division 1 Damer
14:30 Club Brügge - Charleroi Belgien Jupiler League
15:00 Manchester City Damer - Chelsea Damer Women’s Super League
15:00 Manchester U - Watford Premier League
16:00 Valladolid - Espanyol La Liga
16:30 Häcken - GAIS Svenska Cupen
16:45 Heracles - Ajax Eredivisie
17:00 Rennes - Nimes Ligue 1
17:30 Arsenal - Everton Premier League
18:00 Ålborg - Bröndby Superligaen
18:30 Getafe - Sevilla La Liga
20:00 Gent - Sint-Truidense Belgien Jupiler League
20:45 Inter - Sampdoria Serie A
21:00 Atletico Madrid - Villarreal La Liga
21:00 Paris SG - Bordeaux Ligue 1
måndag 24 februari
19:00 GIF Sundsvall - Brommapojkarna Svenska Cupen
19:00 AC Horsens - AGF Århus Superligaen
19:00 Hammarby - Varbergs BoIS FC Svenska Cupen
20:30 Eintracht Frankfurt - Union Berlin Bundesliga
20:45 Troyes - Auxerre Frankrike Ligue 2
21:00 Liverpool - West Ham Premier League
tisdag 25 februari
20:45 Cardiff - Nottingham Forest Championship
21:00 Chelsea - Bayern München EUROPA: Champions League
21:00 Napoli - Barcelona EUROPA: Champions League
onsdag 26 februari
18:00 Braga - Rangers UEFA Europa League
20:45 Millwall - Birmingham Championship
21:00 Real Madrid - Manchester City EUROPA: Champions League
21:00 Lyon - Juventus EUROPA: Champions League
torsdag 27 februari
18:55 Gent - Roma UEFA Europa League
18:55 Espanyol - Wolverhampton UEFA Europa League
18:55 Basel - APOEL UEFA Europa League
18:55 LASK Linz - AZ Alkmaar UEFA Europa League
18:55 Malmö FF - Wolfsburg UEFA Europa League
18:55 FC Porto - Bayer Leverkusen UEFA Europa League
18:55 Istanbul Basaksehir - Sporting Lissabon UEFA Europa League
21:00 Sevilla - CFR Cluj UEFA Europa League
21:00 Ajax - Getafe UEFA Europa League
21:00 Inter - Ludogorets UEFA Europa League
21:00 Red Bull Salzburg - Eintracht Frankfurt UEFA Europa League
21:00 Benfica - Sjachtar Donetsk UEFA Europa League
21:00 Celtic - FC Köpenhamn UEFA Europa League
21:00 Arsenal - Olympiakos UEFA Europa League
21:00 Manchester U - Club Brügge UEFA Europa League
fredag 28 februari
19:00 AGF Århus - Hobro IK Superligaen
19:15 Potsdam - SGS Essen Damer Bundesliga Damer
20:00 Valenciennes - AC Ajaccio Frankrike Ligue 2
20:30 Fortuna Düsseldorf - Hertha Berlin Bundesliga
20:45 Nimes - Marseille Ligue 1
21:00 Real Sociedad - Valladolid La Liga
21:00 Norwich - Leicester Premier League
lördag 29 februari
12:30 Sollentuna FK - IFK Göteborg Svenska Cupen
12:30 Sirius - Västerås SK Svenska Cupen
13:00 Eibar - Levante La Liga
13:00 Erzgebirge Aue - Hamburger SV Tyskland 2. Bundesliga
13:30 Hull - Leeds Championship
13:30 Brighton - Crystal Palace Premier League
14:30 Östersund - GAIS Svenska Cupen
14:30 Eskilsminne IF - Häcken Svenska Cupen
15:00 Lazio - Bologna Serie A
15:30 Hoffenheim - Bayern München Bundesliga
15:30 Augsburg - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Mainz - Paderborn Bundesliga
15:30 Borussia Dortmund - SC Freiburg Bundesliga
16:00 Newcastle - Burnley Premier League
16:00 Fulham - Preston Championship
16:00 West Ham - Southampton Premier League
16:00 Bournemouth - Chelsea Premier League
16:00 Valencia - Real Betis La Liga
16:00 Esbjerg - FC Nordsjälland Superligaen
16:30 Örebro SK - IK Brage Svenska Cupen
16:30 Oskarshamns AIK - Elfsborg Svenska Cupen
17:30 Paris SG - Dijon Ligue 1
18:00 Udinese - Fiorentina Serie A
18:30 Watford - Liverpool Premier League
18:30 Leganes - Alaves La Liga
18:30 FC Köln - Schalke Bundesliga
19:00 DC United - Colorado Rapids MLS
19:45 Zwolle - Vitesse Eredivisie
20:00 Monaco - Reims Ligue 1
20:00 Brest - Angers Ligue 1
20:00 Montpellier - Strasbourg Ligue 1
20:00 Toulouse - Rennes Ligue 1
20:00 Amiens - Metz Ligue 1
20:45 Napoli - Torino Serie A
21:00 Granada - Celta Vigo La Liga
21:00 Montreal Impact - New England Revolution MLS
21:30 Houston Dynamo - LA Galaxy MLS
23:30 San Jose Earthquakes - Toronto FC MLS
söndag 01 mars
02:30 Nashville SC - Atlanta United MLS
04:35 Vancouver Whitecaps - Sporting Kansas City MLS
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten