Vilken Bajenkväll för Aron - imponerade inför Zlatan

Under kvällen rundade Hammarby och Varberg av den första rundan av Svenska cupen. Bajen tog en klar seger med 5-1 efter två mål vardera från Aron Johannsson och Alexander Kacaniklic

Det var full fart framåt från båda lagen direkt när Hammarby och Varberg drog igång tävlingssäsongen för året.

Bajen rivstartade på Tele2 Arena och gick upp till en 2-0-ledning efter mål från både Johannsson och Kacaniklic. Men efter det kom Varberg in i matchen och radade upp en hel del målchanser som kanske borde ha resulterat i mål. Så blev det inte och Bajen gick in till pausvilan med en tvåmålsledning. 

I andra halvlek avgjordes matchen snabbt när Kacaniklic dubblade på sin egen målskörd med sitt 3-0-mål. Bara några minuter senare fick Johannsson göra ett riktigt gratismål när Strömberg tappade bollen helt oprovocerat och bollen landade på Johannssons panna. 

Hammarby såg inte ut att ha något större intresse av att spela försvarsspel utan tillät gästerna rinna igenom flera gånger, men effektiviteten fanns inte där. Gästernas tränare Jocke Persson var tydlig med besvikelsen på ineffektiviteten från laget. 
– 10-7 hade väl varit ett mer rimligt resultat, sa han till Cmores sändning efter matchen. 

Slutresultatet skrevs tillslut till 5-1 och i slutändan var det inget snack om att Hammarby var det bättre laget inför över 14000 åskådare på Tele2 Arena. 

Startelvorna

Hammarby: Blazevic - Söderström, Magyar, Fenger, Widgren - Bojanic, Junior, Paulinho - Kacaniklic, Johannsson, Tankovic. 
Avbytare: Ousted, Fällman, Khalili, Andersen, Ludwigson, Khalili, de Brito.

Varberg: Strömberg - Lindner, Tranberg, Modig - Liljenbäck, Ayer, Ejupi, Krezic - Norlin, Seljmani, Samuel. 
Avbytare: Svensson, Winbo, Fofana, Johansson, Le Roux, Aliev, Matthews.

Så var FotbollDirekt liverapportering från Hammarby-Varberg:

MIN 1: Där blåser Victor Wolf igång matchen! 

MIN 5: Fint läge direkt när Aron Johannsson får inlägget till sig från högerkanten. Klackavslutet räddas i sista stund och Strömberg i målet lyckas stöta ut bollen till en resultatlös hörna.

MIN 8: Nytt jätteläge för Johannsson som helt fri får ett perfekt inlägg från Kacaniklic, men nicken går rakt på Strömberg som återigen gör en utmärkt räddning. I läget tidigare varnades också Darijan Bojanic efter att ha avbrutit ett kontringsförsök från Varberg.

MIN 14: Varberg har tagit sig in i matchen de senaste minutrarna. Seljmani tar sig sånär runt på högerkanten, men Widgren hinner ikapp och det resulterar i en hörna som inte skapade någon farlighet för Hammarby-försvaret.

MIN 16: Varberg skakar fram sin första riktiga chans. Nu var det Liljenbäcks tur att helt fri i straffområdet, men nicken blir väldigt tam och går rätt på Blazevic.

MIN 19: MÅÅÅL! Tredje gången gillt för Johannsson som återigen får ett inspel från Kacaniklic, men den här gången längs marken och med helt öppet mål gör han inga som helst misstag. Samtidigt som Hammrbysupportrarna sjunger "Vi hatar Malmö" som en del i att Zlatan Ibrahimovic är på plats idag på Tele2 Arena. 

MIN 21: Varberg skapar ett jätteläge. Försvaret sover och gästerna kommer i ett liknande läge som målet precis, men Seljmani når inte riktigt hela vägen fram och avslutet går både över och utanför det tomma målet. 

MIN 27: MÅÅÅL! Bajen utökar ledningen. För en gångs skull anfaller de via vänsterkanten och när Widgren kommer runt på kanten hittar han in till Alexander Kacaniklic som med en studsande halvvolleyträff lyckas överlista Strömberg.

MIN 31: Efter en rejält tilltrasslad situation så får Samuel ett jätteläge, men avslutet går i ribban. Och på efterföljande retur är han offside, vilket gör att reduceringsmålet som blir bortdömt. Tuff sekvens för Monday Samuel. Men Hammarby har återigen problem med försvarsspelet och gästerna är inte ofarliga

MIN 33: Vilka lägen Varberg skapar! Men bollen vill inte in i mål. Krezic har lekstuga på vänsterkanten med Söderström, men inspelet rinner igenom och fiskas upp på högerkanten och Seljmani får ett drömläge. Avslutet går dock klockrent i stolpen. 

MIN 36: Målchanserna bara radas upp i matchen. Nu var det återigen dags för hemmalaget när Paulinho fick bollen efter ett inlägg från Widgren, men hans avslut blir misslyckat mot den bortre stolpen och går en bit utanför. Det är två lag som inte satt försvarsspelet så här långt och 2-0 är minst sagt i underkant. 

MIN 38: Nytt friläge för Varberg efter att Bojanic tappat boll på mittplan. Ajer frispelar Samuel, men hans avslut räddas skickligt utav Blazevic ut till en resultatlös hörna.

MIN 45: Där blåser Victor Wolf av den första mycket underhållande första halvleken.

Andra halvlek: 

MIN 46: Där är den andra halvleken igång!

MIN 50: Återigen slarv från Hammaryförsvaret. Blazevic tappar bollen helt oprovocerat och bjuder Seljmani på en chans. Han räddar dock upp sitt egna misstag och räddar avslutet.

MIN 52: MÅÅÅL! Planens gigant Alxeander Kacaniklic utökar ledningen. Kanske är det ett nytt radarpar vi får se i Johannsson och Kacaniklic. Hur som helst så tar sig Johannsson ner på kortlinjen och hittar Kacaniklic snett inåt bakåt. Hans skott passerar mållinjen med knapp styrfart. 

MIN 57: MÅÅÅL! Ojojoj vilken tavla. Strömberg har rejält med tvål i handskarna och tappar helt oprovocerat ett inlägg till Johannsson som i öppet mål kan nicka in sitt andra mål för matchen. I samma skede byts nyförvärvet Abbe Khalili in och han ersätter det andra nytillskottet Paulinho. Även Andersen har kommit in i spel och han ersätter Junior.

MIN 61: Monday Samuel och Jesper Modig byts ut och de ersätts av den sydafrikanska duon Le Roux och Matthews.

MIN 63: Blazevic får jobba hårt för att hålla nollan ikväll. Återigen en bjudning från försvaret gör så att Seljmani får ett fritt läge, men avslutet blir inte fullt så välplacerat som han tänkt sig och Blazevic tvingas göra ännu en räddning.

MIN 65: Som han storspelar just nu Davor Blazevic. I en två mot noll-läge lyckas han stoppa avslutet ändå från Johansson. Otroligt att Varberg inte gjort mål ännu.

MIN 66: MÅÅÅL! Och när man pratar om hans storspel kommer en miss. Nyinbytte Alexander Johansson drar iväg ett relativt löst skott, men bollen rinner in under Blazevic som verkligen har blandat och gett.

MIN 75: Varberg fortsätter att försöka hota Bajen, men de har ställt in sig mer på försvarsspelet de senaste minutrarna och då har de lyckats hålla gästerna på utsidan.

MIN 80: Tvåmålsskytten Aron Johannsson kliver av och ersätts av Gustav Ludwigson som får ett friläge direkt, men avslutet räddades av Strömberg.

MIN 85: Nu när matchen definitivt är avgjord sen en tid tillbaka har båda lagen dragit ner på tempot rejält. Hammarby tillåter Varberg att spela runt deras försvar.

MIN 93: MÅÅÅL! Tillslut får även Muamer Tankovic göra mål med matchens i stort sett sista spark. Ludwigson är väldigt osjälvisk när han i friläget passar Tankovic som lägger in bollen i det öppna målet.

MIN 94: Där är atch

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 22 januari
13:00 Djurgården - Västerås SK Träningsmatch
13:30 Hansa Rostock - Heidenheim 2. Bundesliga
13:30 Paderborn - Werder Bremen 2. Bundesliga
13:30 Nottingham Forest - Derby County Championship
13:30 Everton - Aston Villa Premier League
13:30 Ingolstadt - Darmstadt 2. Bundesliga
14:00 IK Sirius FK - Örebro Träningsmatch
14:00 Levante - Cadiz La Liga
15:00 Genoa - Udinese Serie A
15:30 Bayer Leverkusen - Augsburg Bundesliga
15:30 Freiburg - Stuttgart Bundesliga
15:30 Greuther Furth - Mainz Bundesliga
15:30 Borussia M'gladbach - Union Berlin Bundesliga
15:30 Hoffenheim - Borussia Dortmund Bundesliga
16:00 Brentford - Wolverhampton Premier League
16:00 Leeds - Newcastle Premier League
16:00 Manchester U - West Ham Premier League
16:00 Birmingham - Barnsley Championship
16:15 Villarreal - Mallorca La Liga
17:00 Brest - Lille Ligue 1
18:00 Inter - Venezia Serie A
18:30 Southampton - Manchester City Premier League
18:30 Sevilla - Celta Vigo La Liga
18:30 Bochum - FC Köln Bundesliga
20:30 Erzgebirge Aue - Schalke 2. Bundesliga
20:45 Lazio - Atalanta Serie A
21:00 Lens - Marseille Ligue 1
21:00 Atletico Madrid - Valencia La Liga
söndag 23 januari
12:30 Cagliari - Fiorentina Serie A
12:30 Napoli - Roma Serie A, damer
13:00 Metz - Nice Ligue 1
13:30 Regensburg - Holstein Kiel 2. Bundesliga
13:30 Karlsruhe - Sandhausen 2. Bundesliga
13:30 Hannover 96 - Dynamo Dresden 2. Bundesliga
13:30 Brighton - Chelsea Women’s Super League
14:00 Granada - Osasuna La Liga
14:30 PSV - Ajax Eredivisie
15:00 Spezia - Sampdoria Serie A
15:00 Bordeaux - Strasbourg Ligue 1
15:00 Clermont - Rennes Ligue 1
15:00 Nantes - Lorient Ligue 1
15:00 Angers - Troyes Ligue 1
15:00 Napoli - Salernitana Serie A
15:00 Arsenal - Burnley Premier League
15:00 Crystal Palace - Liverpool Premier League
15:00 Leicester - Brighton Premier League
15:00 Torino - Sassuolo Serie A
15:30 RB Leipzig - Wolfsburg Bundesliga
16:15 Real Madrid - Elche La Liga
17:00 Burkina Faso - Gabon Afrikanska mästerskapen
17:05 Montpellier - Monaco Ligue 1
17:30 Chelsea - Tottenham Premier League
17:30 Hertha Berlin - Bayern München Bundesliga
18:00 Empoli - Roma Serie A
18:30 Rayo Vallecano - Athletic Bilbao La Liga
18:30 Real Sociedad - Getafe La Liga
19:45 Manchester City - Arsenal Women’s Super League
20:00 Nigeria - Tunisien Afrikanska mästerskapen
20:45 Milan - Juventus Serie A
20:45 Paris SG - Reims Ligue 1
21:00 Alaves - Barcelona La Liga
måndag 24 januari
17:00 Guinea - Gambia Afrikanska mästerskapen
20:00 Kamerun - Komorerna Afrikanska mästerskapen
20:45 Blackburn - Middlesbrough Championship
tisdag 25 januari
17:00 Senegal - Kap Verde Afrikanska mästerskapen
20:00 Marocko - Malawi Afrikanska mästerskapen
20:45 Queens PR - Swansea Championship
onsdag 26 januari
17:00 Elfenbenskusten - Egypten Afrikanska mästerskapen
19:00 Angers - St Etienne Ligue 1
20:00 Chelsea - West Ham Women’s Super League
20:00 Mali - Ekvatorialguinea Afrikanska mästerskapen
20:45 Hearts - Celtic Skottland Premiership
torsdag 27 januari
10:10 Australien - Vietnam Asien, VM-kval, Steg 3
11:00 Japan - Kina Asien, VM-kval, Steg 3
13:00 Libanon - Sydkorea Asien, VM-kval, Steg 3
15:30 Iran - Iraq Asien, VM-kval, Steg 3
16:00 Förenade Arabemiraten - Syrien Asien, VM-kval, Steg 3
17:00 AIK - Sollentuna United FF Träningsmatch
18:00 Häcken - Fredrikstad Träningsmatch
18:15 Saudiarabien - Oman Asien, VM-kval, Steg 3
20:30 Arsenal - Brighton Women’s Super League
22:00 Ecuador - Brasilien Sydamerika, VM-kval
fredag 28 januari
01:00 USA - El Salvador Nord- o Centralamerika, VM-kval, Steg 3
01:15 Chile - Argentina Sydamerika, VM-kval
15:30 Malmö - Jammerbugt FC Träningsmatch
20:45 Huddersfield - Stoke Championship
22:00 Colombia - Peru Sydamerika, VM-kval
lördag 29 januari
13:00 Djurgården - Metta Träningsmatch
13:30 Ross County - Rangers Skottland Premiership
14:00 Sirius - Hammarby Träningsmatch
16:00 Fulham - Blackpool Championship
18:30 Peterborough - Sheffield U Championship
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 17 8 5 28 59
2 AIK 30 18 5 7 20 59
3 Djurgårdens IF 30 17 6 7 16 57
4 IF Elfsborg 30 17 4 9 16 55
5 Hammarby IF 30 15 8 7 13 53
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Kalmar FF 30 13 8 9 2 47
7 IFK Norrköping 30 13 5 12 4 44
8 IFK Göteborg 30 11 8 11 3 41
9 Mjällby AIF 30 9 11 10 7 38
10 Varbergs BoIS 30 9 10 11 -3 37
11 IK Sirius 30 10 7 13 -14 37
12 BK Häcken 30 9 9 12 0 36
13 Degerfors IF 30 10 4 16 -17 34
14 Halmstads BK 30 6 14 10 -5 32
15 Örebro SK 30 4 6 20 -35 18
16 Östersunds FK 30 3 5 22 -35 14

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten