Sök

Ikonen tar ut sina största AIK-favoriter genom tiderna

Nils-Eric Johansson med sitt eget AIK hall of fame - ''Det ska vara tungt''

Karriären fick ett abrupt slut på grund av hjärtproblem, men Nils-Eric Johansson saknar inte fina minnen från sin tid i AIK. FotbollDirekt lät kaptenen välja ut sin drömelva med AIK-profiler genom tiderna och fysiken är i tydlig fokus.
– Det ska vara tungt att möta mitt lag, säger Johansson.


Efter totalt tio år som proffs i Europa, både i Tyskland och England, kom Nils-Eric Johansson som Bosman till AIK. Med över 370 tävlingsmatcher för klubben har han gjort näst flest framträdanden i svartgult på 2000-talet, endast Daniel Tjernström har gjort fler.

Det var också efter ”Tjernas” avsked från fotbollen 2013 som Johansson tog över kaptensbindeln. 2009 vann AIK både allsvenskan och cupen och ”Nisse” var naturligtvis en starkt bidragande orsak till framgångarna, med seriens ramstarkaste försvar

LÄS VIDARE MED PLUS
FotbollDirekt Plus
49 kr /mån
Allt på FotbollDirekt
Köp FotbollDirekt Plus
Förnyas med 49 kr/mån
Avsluta när du vill
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll Hockeysverige, FotbollDirekt & Innebandymagazinet
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten