Sök
© Bildbyrån
Allsvenskan

Kan köpas loss från MFF - visar redan stora famnen: "Välkommen hit"

Rosenborg försöker enligt FD:s uppgifter köpa loss Malmö FF:s och en av svensk fotbolls största talanger, Tim Prica. I den norska storklubben spelar redan Dino Islamovic - som välkomnar en ny anfallskollega. 
– Hans pappa (Rade) har ju spelat här och det skadar ju inte. Det blir intressant att se vad han gör. Han är i alla fall välkommen hit, säger den förre ÖFK-anfallaren till FotbollDirekt.se.  

Anfallstalangen Tim Prica, 17, är på väg att glida Malmö FF ur händerna. 

I går kunde FD avslöja att Prica, som är son till HIF-profilen och mångårige utlandsproffset Rade Prica, uppvaktas hårt av norska Rosenborg. Klubben som Rade representerade mellan 2009-2012. 

Enligt FD:s uppgifter har MFF presenterat ett nytt avtalsförslag som ska vara bra, men Prica ska ändå vara lockad av Rosenborg som ska ha lovat en större roll i laget än den har i ett konkurrenskraftigt MFF-anfall just nu.

 Det ska till och med finnas en möjlighet att Rosenborg försöker köpa loss talangen i sommar - ett halvår innan hans ungdomskontrakt med MFF löper ut.

I Rosenborg spelar redan en annan svensk anfallare. Dino Islamovic. 26-åringen köptes loss från Östersunds FK i vintras - och han lovordar miljön som är i den norska storklubben och i Trondheim. 

– Först blev jag ganska chockad. Det är en ganska stor stad med rätt mycket liv. En nice stad där du både har lugnet och nära till rörelsen på gågatan, säger Islamovic, som noterat rubrikerna om Prica och Rosenborg, till FotbollDirekt.se. 

– Jag såg artiklar om det faktiskt. Helt ärligt har jag inte sett Tim spela så jag kan inte säga vad som passar honom bäst. Varje spelare och klubb är det ju så individuellt för vilken miljö som är bäst. Oavsett vad han gör så är inget av valen dåliga liksom, men det handlar väl mycket om var han har störst chans att få spela. I Rosenborg får man många möjligheter att göra mål, samma i MFF, så det är viktigt att han tänker på chansen till speltid i sitt val. Precis som för alla unga talanger. 

– Båda klubbarna vill ju ha de största talangerna på marknaden, men det är bara han själv som kan avgöra vad som passar honom bäst. 

Liksom i MFF är pressen på att vinna stor i Rosenborg. Förra säsongen var ett misslyckande då klubben bara blev trea. I år råder inga tvivel om att mästerskapstiteln ska tillbaka till RBK. 

– Klart att det är press i Rosenborg, men det är ändå en väldigt skön klubb att vara i. Folk i och runt klubben är väldigt trevliga. Det är norrmän i största allmänhet också. Så det är klart positivt. Hans pappa (Rade) har ju spelat här och det skadar ju inte. Det blir intressant att se vad han gör. Han är i alla fall välkommen hit.

Islamovic - som själv lämnade MFF för Fulham 2012 - tillhörde Östersunds FK i två säsonger innan han i vintras alltså såldes till Rosenborg. Ett miljöombyte som han hittills är väldigt glad över. 

– Det har varit väldigt bra, speciellt innan hela den här situationen med viruset. Innan dess hade det gått jättebra. Jag kände att jag kom väl in i spelet, fick mycket förtroende och gjorde mina mål. Det var en positiv start. 

Den norska ligan har fått ett startdatum i mitten på juni, men spelarnas vardag kommer inte vara normal på länge. 

– Först visste vi inte så mycket utan man satt hemma och isolerade sig. Nu är det skönt att det finns ett datum spikat så vi kan lägga upp träningen på bästa sätt. Men det har varit tufft. Vi fick till och med skriva på ett kontrakt om att vi ska hålla oss isolerade under säsongen, vi får inte gå till matbutiken om vi inte måste, undvika restauranger och så vidare. Ganska strikt. Men det är ändå värt det för att få sätta igång säsongen. 

Trea i fjol - är ni bättre och siktar ni högre i år?

– Jag uppfattade det som att Rosenborg fick en väldigt dålig start förra året och fick kämpa sig uppåt. Sen tog Europakvalet en del energi från ligaspelet dessutom. Vi hade ett bra lag förra året men har gjort fina värvningar nu, och det har känts bra i träningsmatcherna mot ganska bra motstånd också. 

– Det är väl oss och Molde det står mellan på förhand. Och det är väl så det brukar vara. I fjol kom Bodö tvåa och när vi mötte dem så tyckte jag att det var ett bra lag. Självklart ska vi försöka vinna guldet i år. 

På vilket sätt märks det att du är i en storklubb nu?

– Allt med själva strukturen kring klubben är väldigt professionellt. Vi har många personer runt omkring laget och man får hjälp med allt man behöver. Sånt går lite på automatik här. Sen är det som du säger, jag har inte fått uppleva hur det är att spela inför ett fullt Lerkendal men alla säger att det är jävla bra stämning. Man märker att hela staden brinner för Rosenborg så jag ser fram emot att spela inför publiken, när det nu väl går...

Norrköping var efter dig och det fanns väl kanske andra klubbar med i bilden. Varför valde du Rosenborg till slut?

– För mig finns det tre storklubbar i Norden. Det är FC Köpenhamn, Malmö och Rosenborg. Både historiskt och nu är det ju den trion man pratar om. Rosenborg spelar ofta i Europa och för mig som är 26 år så kändes det som en spännande utmaning i stället för att stanna i allsvenskan ytterligare ett år. Här får jag spela Europa League-kval och förhoppningsvis kvala in till gruppspelet där man får visa upp sig för större klubbar i Europa. 

I Rosenborg är det 4-3-3 som gäller. Det "finns inget annat" som Islamovic säger. 

– Det står i princip i klubbens stadgar. Det är förutbestämt. Jag spelade 4-3-3 en del i Östersund och även utomlands så det klarar jag bra. Det kanske inte är riktigt samma roll som forward här och ÖFK men det kommer passa mig bra. Jag kanske kommer ha mindre boll men samtidigt får jag vara mer inne i boxen och är den som ska avsluta anfallen. Det passar mig bra, säger Islamovic och går in på sin målsättning i år. 

– Jag brukar aldrig prata siffror. Som anfallare vill jag fokusera på att hjälpa laget att vinna matcher. Och gör du det genom mål så kommer du att bli en viktig del för att vinna matcher, vinna ligan och ta oss ut i Europa. Gör vi det så är jag säker på att jag har bidragit en hel del när vi summerar året. 

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
lördag 11 juli
13:30 Norwich - West Ham Premier League
13:30 Derby County - Brentford Championship
15:00 Vittsjö GIK - Kristianstad Dam Sverige Allsvenskan Damer
15:00 IK Uppsala Women - Piteå Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Linköpings FC - Djurgården Damer Sverige Allsvenskan Damer
18:15 FC Ingolstadt - Nürnberg Tyskland 2. Bundesliga
20:30 Rosenborg - Strömsgodset Norge Eliteserien
söndag 12 juli
14:00 Espanyol - Eibar La Liga
14:30 Stoke - Birmingham Championship
17:00 Levante - Athletic Bilbao La Liga
19:30 Leganes - Valencia La Liga
måndag 13 juli
19:00 Hobro IK - Lyngby Superligaen
tisdag 14 juli
15:00 Chicago Fire - Seattle Sounders FC MLS
21:00 West Bromwich - Fulham Championship
onsdag 15 juli
04:30 Philadelphia Union - Inter Miami CF MLS
15:00 Piteå - Linköpings FC Sverige Allsvenskan Damer
18:00 KIF Örebro - Kopparberg Göteborg FC Sverige Allsvenskan Damer
18:00 Brentford - Preston Championship
19:00 HB Köge - Fremad Amager Danmark 1st Division
19:00 Växjö - FC Rosengård Sverige Allsvenskan Damer
19:00 Eskilstuna Utd Dam - Kristianstad Dam Sverige Allsvenskan Damer
19:00 IK Uppsala Women - Umea IK Women Sverige Allsvenskan Damer
19:00 Djurgården Damer - Vittsjö GIK Sverige Allsvenskan Damer
19:00 Burnley - Wolverhampton Premier League
19:00 Newcastle - Tottenham Premier League
torsdag 16 juli
18:00 Leeds - Barnsley Championship
19:00 Leicester - Sheffield U Premier League
19:00 Everton - Aston Villa Premier League
19:00 IFK Norrköping - Örebro SK Allsvenskan
21:00 Real Madrid - Villarreal La Liga
21:00 Athletic Bilbao - Leganes La Liga
21:00 Eibar - Valladolid La Liga
21:00 Celta Vigo - Levante La Liga
21:00 Mallorca - Granada La Liga
21:00 Real Sociedad - Sevilla La Liga
21:00 Getafe - Atletico Madrid La Liga
21:00 Valencia - Espanyol La Liga
21:00 Barcelona - Osasuna La Liga
21:00 Real Betis - Alaves La Liga
21:15 Crystal Palace - Manchester U Premier League
21:15 Southampton - Brighton Premier League
fredag 17 juli
02:00 DC United - New England Revolution MLS
04:30 Columbus Crew - New York Red Bulls MLS
19:00 FC Midtjylland - FC Nordsjälland Superligaen
21:00 West Ham - Watford Premier League
lördag 18 juli
02:00 Sporting Kansas City - Colorado Rapids MLS
04:30 Real Salt Lake - Minnesota United FC MLS
13:00 Ljungskile - Dalkurd FF Superettan
15:00 GIF Sundsvall - Norrby IF Superettan
17:15 Verona - Atalanta Serie A
17:30 Öster - Jönköpings Södra Superettan
17:30 GAIS - Umea FC Superettan
17:30 Degerfors - Trelleborgs FF Superettan
18:00 Mjondalen - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
18:30 Norwich - Burnley Premier League
19:30 Cagliari - Sassuolo Serie A
20:30 Haugesund - Viking FK Norge Eliteserien
20:45 Arsenal - Manchester City FA-cupen
21:45 Milan - Bologna Serie A
söndag 19 juli
02:00 Portland Timbers - Houston Dynamo MLS
04:30 Los Angeles FC - LA Galaxy MLS
14:00 Umea IK Women - FC Rosengård Sverige Allsvenskan Damer
14:30 IK Brage - Örgryte IS Superettan
14:30 Sirius - IFK Norrköping Allsvenskan
14:30 Varbergs BoIS FC - AIK Allsvenskan
14:30 Malmö FF - Kalmar FF Allsvenskan
15:00 Kristianstad Dam - IK Uppsala Women Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Vittsjö GIK - Piteå Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Linköpings FC - Eskilstuna Utd Dam Sverige Allsvenskan Damer
15:00 Bournemouth - Southampton Premier League
16:00 KIF Örebro - Växjö Sverige Allsvenskan Damer
17:00 Tottenham - Leicester Premier League
17:15 Parma - Sampdoria Serie A
17:30 Östersund - Häcken Allsvenskan
17:30 Halmstad - AFC Eskilstuna Superettan
17:30 Falkenberg - Helsingborg Allsvenskan
17:30 Elfsborg - Djurgården Allsvenskan
18:00 Ålesund - Stabaek Norge Eliteserien
18:00 Rosenborg - Sandefjord Norge Eliteserien
18:00 Sarpsborg 08 - Odd Norge Eliteserien
18:00 Kristiansund BK - Valerenga Norge Eliteserien
18:00 Strömsgodset - Molde Norge Eliteserien
19:00 Manchester U - Chelsea FA-cupen
19:30 Napoli - Udinese Serie A
19:30 Brescia - SPAL Serie A
19:30 Fiorentina - Torino Serie A
19:30 Genoa - Lecce Serie A
20:00 FC Köpenhamn - AGF Århus Superligaen
20:30 SK Brann - Start Norge Eliteserien
21:00 Sevilla - Valencia La Liga
21:00 Granada - Athletic Bilbao La Liga
21:00 Alaves - Barcelona La Liga
21:00 Levante - Getafe La Liga
21:00 Espanyol - Celta Vigo La Liga
21:00 Villarreal - Eibar La Liga
21:00 Osasuna - Mallorca La Liga
21:00 Leganes - Real Madrid La Liga
21:00 Valladolid - Real Betis La Liga
21:00 Atletico Madrid - Real Sociedad La Liga
21:45 Roma - Inter Serie A
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 IFK Norrköping 6 5 1 0 11 16
2 Mjällby AIF 7 4 1 2 2 13
3 IK Sirius FK 7 3 3 1 2 12
4 Djurgårdens IF 7 3 1 3 3 10
5 Varbergs BoIS FC 7 3 1 3 3 10
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 7 2 4 1 2 10
7 IF Elfsborg 6 2 4 0 2 10
8 Malmö FF 6 2 3 1 2 9
9 Örebro SK 7 2 3 2 -1 9
10 IFK Göteborg 7 2 2 3 -2 8
11 AIK 7 2 2 3 -2 8
12 Hammarby IF 7 2 2 3 -3 8
13 Östersunds FK 7 2 1 4 -5 7
14 Kalmar FF 6 2 0 4 -2 6
15 Falkenbergs FF 7 1 2 4 -5 5
16 Helsingborgs IF 7 1 2 4 -7 5

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten