Förre Bajenstjärnan försvarar Billborn: "Fantastisk tränare"

FD har fått en lång intervju med Jiloan Hamad där han pratar om Hammarbys kräftgång, uttrycker sitt starka stöd till Stefan Billborn och svarar på om han ser sig själv spela i Bajentröjan igen. 
– Jag är inte naiv. Det har med budget och vilka andra spelare som finns på din position att göra också. Med det sagt så kan jag självklart se mig själv spela för Bajen och bo i Stockholm, säger han. 

Med kaptensbindeln runt armen så var Jiloan Hamad en minst sagt viktig spelare för Hammarby mellan 2018 och 2019. 

Under sitt andra år i klubben, efter att han vänt hem till allsvenskan från Hoffenheim, gjorde han hela elva mål innan livet som utlandsproffs gavs ett ny chans. Hamad flyttade till den koreanska klubben Incheon United innan flyttlasset gick vidare till Kroatien och den storsatsande klubben HNK Gorica.

För FD berättar han om livet i Kroatien och hur han känner sig bättre än någonsin. Han svarar även på frågan om han ser sig själv spela i Hammarby igen och om varför han anser att Bajens kräftgång inte enbart är Stefan Billborns fel. 

– Jag trivs väldigt bra här. Det har jag egentligen gjort från dag ett när jag var här några dagar och checkade in allt med sportchefen som är en vän till mig. Efter Sydkorea var jag inte redo för att komma hem och ville gå till en slagkraftig liga i den europeiska fotbollen. Jag tänkte att Kroatien är en högt rankad liga som har utvecklats. 

– Efter coronauppehållet har det gått fantastiskt bra för oss. Vi har en bra tränare, grym trupp och spelar fin fotboll. Vi har inlett säsongen med fyra vinster och ett kryss och är i delad serieledning med Dinamo Zagreb. 

Hur har det gått för dig?

– Det har gått jäkligt bra för egen del också. Jag spelade tio-tolv matcher i rad, mötte lag som Hajduk Split, Rijeka och Dinamo - det är grymma matcher och jag har verkligen utvecklats. Jag är i en bra ålder - i min prime. Nu har jag missat ett par matcher den här säsongen efter en axelskada men jag är tillbaka från det och kommer att matchas in successivt.

Hamad berättar att han oftast använts i en roll bakom anfallaren men även som höger- eller vänsterytter. "Tia-rollen" är där han trivs bäst och nivån på ligan menar han är hög. 

– Det är verkligen teknisk fotboll med full fart. Det smäller lite mer här än i allsvenskan och tempot är högt från minut ett. Fotbollsmässigt är det väldigt, väldigt bra. Svenska spelare tänker generellt kanske att Kroatien är ett udda val, men jag ville hellre hit än till östeuropeiska ligor som i Polen och Rumänien. Jag är nöjd och allt går bra sen får vi se vad som händer. Jag har ett ganska flexibelt kontrakt så dyker det upp något intressant så är jag öppen för det. 

Klubben HNK Gorica har gått från andraligan till att i år utmana i toppen. 

– Kommer vi inte topp tre-fyra så är det en besvikelse. Det påminner lite om den resan jag gjorde med Bajen där jag på kort tid var med om att lyfta laget. Det har hänt mycket här sista åren. 

Trivs du bra i Zagreb?

– Jättebra, det är en fin stad och varma människor. Det är alltid en annorlunda kultur oavsett om man är i Sydkorea, Tyskland eller Kroatien. Min bild av Kroatien och kroater har varit god från dag ett. Sköna och hjälpsamma människor som ger mycket kärlek. Det är väldigt familjärt och jag försöker ta vara på alla tillfällen där man träffar nya människor som kanske kan leda till saker i framtiden. 

Vad är målsättningen med säsongen? 

– Att ta Europaplats är oerhört viktigt för klubben och vi är på god väg. Jag gillar projekt där jag kan göra skillnad som i Hammarby. Här är jag även väldigt delaktig utanför planen där tränaren och sportchefen har använt mig som ledare också i frågor om vad vi kan förbättra. Vad framtiden ger får vi se men jag har aldrig varit så här motiverad och taggad. Vi får se vad som dyker upp och om det blir kommer något bra. 

När du pratar om nästa steg, är det att fortsätta utomlands eller att vända hem till Sverige?

– Jag har varit ifrån familjen väldigt länge men har inga problem att stanna utomlands om det finns möjligheter. Gorica vill ha mig kvar och har lagt fram förslag. Samtidigt känner jag mig redo att testa något nytt, om det är i Sverige eller utomlands får vi se men jag stänger inga dörrar utan vi får se vad som känns rätt. Det ska vara rätt tajming.

Kan du se dig återvända till Hammarby?

– Ja, det är klart att jag kan. Jag hade fantastiska år i klubben och det hade varit naturligt. Supportrar vill att spelare ska vara lojala men sen måste det vara från båda hållen. Ibland är tajmingen inte där, ibland får man ett nej från klubben även om jag inte hoppas att det skulle bli så i mitt fall. Men jag är inte naiv, det har med budget och vilka andra spelare som finns på din position att göra också. Med det sagt så kan jag självklart se mig själv spela för Bajen och bo i Stockholm igen. Sen får vi se om det blir av. Jag är inte 20 år längre utan förstår hur fotbollsvärlden fungerar.

Pratade du med Bajen något i somras?

– Nej, egentligen varken från deras eller vår sida så fanns det någon dialog. Skulle frågan komma upp i vinter så vet de mer om min kontraktssituation. 

Vad är din bild av Bajens tunga säsong?

– Man ska inte ha några ursäkter men hela säsongen har varit turbulent. Först en förlängd försäsong och sen hela grejen med att spela utan publik. Man ska inte underskatta publikens betydelse. Folk tror att det bara handlar om sista kvarten men det är inte bara det. Anspänningen blir något helt annan och många spelare som möter Hammarby går in med en helt annan nervositet med publik på plats som de inte kan hantera. 

– Säkert 30 procent av motståndarna i allsvenskan skulle inte prestera lika bra om Bajenfansen var där. Från minut ett och redan innan matchen så finns många saker supportrarna gör som höjer dig som spelare. När det inte är någon publik så blir det lättare tråkigt och kan upplevas nonchalant. Det är inte lika lätt att motivera sig. 

– Sen har det varit så att spelet inte stämt också så det går inte bara att skylla på yttre faktorer. De har inte fått till det, haft otur med småskavanker/skador på viktiga positioner och fått byta mycket i elvan. 

Jag antar att du håller kontakten med flera i laget. Hur mår dina forna lagkamrater?

– Klart att de gick in i säsongen med tanken att vara bäst och vinna allsvenskan. När det inte går som man tänkt sig och man har höga krav på sig själv... det är tufft och de är inte alltid glada över prestationerna. Men de gör sitt bästa och hade de själva vetat vad som kan förändra allt till det bättre så hade gjort det redan. Det är svårt att sätta fingret på en grej utan det handlar bara om att kämpa på säsongen ut. Ingen bajare är nöjd med det här året men klubben har en bra trupp, tränare och organisation så framöver kommer det bli bättre.

Är Stefan Billborn rätt person att leda laget vidare?

– Jag hade Stefan i två år och jag har hyllat honom i intervjuer. Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är en fantastisk tränare och det sa jag när jag lämnade också. Det är inte lika trovärdigt när man säger det som spelare i laget för det går inte alltid att vara ärlig. Om någon frågar om jag tycker en lagkamrat är bra så kommer jag säga att han är det även om jag inte tycker det, men det förstår ju du. 

– Det Stefan gjort med Hammarby är att han gjort det till ett spelande lag som kontrollerar matcher. Det var det han pratade om från dag ett och sen kräver sättet han spelar på mycket koncentration från spelarna han har. Allt behöver inte alltid handla om tränaren när det går sämre utan ibland får man rannsaka sig som spelare. Det är inte bara tränaren som ska ifrågasättas. De som jobbar i klubben ser på träningar och genomgångar hur han tänker och att byta tränare behöver inte vara lösningen. Stefan är fantastisk och har mitt stöd. 

Elvan omgång 21:

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
onsdag 01 februari
18:00 Leipzig - Hoffenheim Tyska cupen
19:00 Toulouse - Troyes Ligue 1
19:00 Nantes - Marseille Ligue 1
19:00 Reims - Lorient Ligue 1
19:00 Angers - AC Ajaccio Ligue 1
19:00 Lille - Clermont Ligue 1
20:00 Maritimo - Porto Portugisiska ligan
20:45 Kilmarnock - Dundee Utd Skottland Premiership
20:45 Mainz - Bayern München Tyska cupen
21:00 Manchester U - Nottingham EFL-cupen
21:00 Lyon - Brest Ligue 1
21:00 Real Betis - Barcelona La Liga
21:00 Rennes - Strasbourg Ligue 1
21:00 Lens - Nice Ligue 1
21:00 Montpellier - Paris SG Ligue 1
21:00 Monaco - Auxerre Ligue 1
22:15 Arouca - Benfica Portugisiska ligan
22:15 Sporting Lissabon - Braga Portugisiska ligan
torsdag 02 februari
21:00 Juventus - Lazio Italienska Cupen
21:00 Real Madrid - Valencia La Liga
fredag 03 februari
18:30 Paderborn - Fortuna Düsseldorf 2. Bundesliga
18:30 Sandhausen - Darmstadt 2. Bundesliga
20:30 Augsburg - Bayer Leverkusen Bundesliga
20:45 Queen's Park - Ayr Skottland Championship
21:00 Athletic Bilbao - Cadiz La Liga
21:00 Malaga - Real Oviedo LaLiga2
21:00 Chelsea - Fulham Premier League
lördag 04 februari
12:00 GAIS - Varberg Träningsmatch
12:30 Como - Roma Serie A, damer
12:30 Leicester - Manchester City Women’s Super League
13:00 Regensburg - Arminia Bielefeld 2. Bundesliga
13:00 Jönköping - Helsingborg Träningsmatch
13:00 Eintracht Braunschweig - Heidenheim 2. Bundesliga
13:00 Kaiserslautern - Holstein Kiel 2. Bundesliga
13:30 Everton - Arsenal Premier League
13:30 Norwich - Burnley Championship
14:00 Freiburg - Wolfsburg Bundesliga damer
14:00 Espanyol - Osasuna La Liga
14:30 Juventus - Milan Serie A, damer
15:00 Cremonese - Lecce Serie A
15:30 Borussia Dortmund - Freiburg Bundesliga
15:30 Köln - Leipzig Bundesliga
15:30 Union Berlin - Mainz Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt - Hertha Berlin Bundesliga
15:30 Bochum - Hoffenheim Bundesliga
16:00 Brentford - Southampton Premier League
16:00 Brighton - Bournemouth Premier League
16:00 Manchester U - Crystal Palace Premier League
16:00 Middlesbrough - Blackpool Championship
16:00 Wolverhampton - Liverpool Premier League
16:00 Aston Villa - Leicester Premier League
16:15 Elche - Villarreal La Liga
17:00 Paris SG - Toulouse Ligue 1
18:00 Roma - Empoli Serie A
18:30 Atletico Madrid - Getafe La Liga
18:30 Newcastle - West Ham Premier League
18:30 Borussia M'gladbach - Schalke Bundesliga
19:00 Troyes - Lyon Ligue 1
19:00 Benfica - Casa Pia Portugisiska ligan
20:30 Greuther Furth - Nürnberg 2. Bundesliga
20:45 Sassuolo - Atalanta Serie A
21:00 Rennes - Lille Ligue 1
21:00 Real Betis - Celta Vigo La Liga
söndag 05 februari
12:30 Spezia - Napoli Serie A
13:00 Clermont - Monaco Ligue 1
13:00 St Johnstone - Celtic Skottland Premiership
13:00 Potsdam - Bayern München Bundesliga damer
13:30 Hansa Rostock - Hamburg 2. Bundesliga
13:30 St Pauli - Hannover 2. Bundesliga
13:30 Magdeburg - Karlsruhe 2. Bundesliga
13:30 Tottenham - Chelsea Women’s Super League
14:00 Mallorca - Real Madrid La Liga
14:30 Feyenoord - PSV Eredivisie
15:00 Torino - Udinese Serie A
15:00 Lorient - Angers Ligue 1
15:00 Strasbourg - Montpellier Ligue 1
15:00 Auxerre - Reims Ligue 1
15:00 Nottingham - Leeds Premier League
15:00 AC Ajaccio - Nantes Ligue 1
15:30 Stuttgart - Werder Bremen Bundesliga
16:15 Girona - Valencia La Liga
17:05 Brest - Lens Ligue 1
17:30 Tottenham - Manchester C Premier League
17:30 Wolfsburg - Bayern München Bundesliga
18:00 Fiorentina - Bologna Serie A
18:30 Real Sociedad - Valladolid La Liga
19:00 Porto - Vizela Portugisiska ligan
19:45 West Ham - Arsenal Women’s Super League
20:45 Inter - Milan Serie A
20:45 Marseille - Nice Ligue 1
21:00 Barcelona - Sevilla La Liga
måndag 06 februari
18:30 Verona - Lazio Serie A
20:45 Monza - Sampdoria Serie A
21:00 Blackburn - Wigan Championship
21:00 Rayo Vallecano - Almeria La Liga
22:15 Rio Ave - Sporting Lissabon Portugisiska ligan
tisdag 07 februari
18:00 Sandhausen - Freiburg Tyska cupen
20:00 Hibernian U19 - Borussia Dortmund U19 UEFA Youth League
20:45 Sheffield U - Wrexham FA-cupen
20:45 Salernitana - Juventus Serie A
20:45 Eintracht Frankfurt - Darmstadt Tyska cupen
20:45 Grimsby - Luton FA-cupen
20:45 Burnley - Ipswich FA-cupen
20:45 Fleetwood Town - Sheffield W FA-cupen
onsdag 08 februari
16:00 Genk U19 - Juventus U19 UEFA Youth League
18:00 Nürnberg - Fortuna Düsseldorf Tyska cupen
20:45 Bochum - Borussia Dortmund Tyska cupen
20:45 Sunderland - Fulham FA-cupen
21:00 Manchester U - Leeds Premier League
torsdag 09 februari
18:45 Twente - Ajax Nederländska cupen
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 BK Häcken 30 18 10 2 32 64
2 Djurgårdens IF 30 17 6 7 30 57
3 Hammarby IF 30 16 8 6 33 56
4 Kalmar FF 30 15 6 9 14 51
5 AIK 30 14 8 8 9 50
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IF Elfsborg 30 13 10 7 20 49
7 Malmö FF 30 13 7 10 10 46
8 IFK Göteborg 30 14 3 13 3 45
9 Mjällby AIF 30 11 10 9 0 43
10 IFK Värnamo 30 9 10 11 -13 37
11 IK Sirius 30 9 8 13 -11 35
12 IFK Norrköping 30 8 10 12 -2 34
13 Degerfors IF 30 7 10 13 -17 31
14 Varbergs BoIS 30 8 7 15 -26 31
15 Helsingborgs IF 30 4 5 21 -30 17
16 GIF Sundsvall 30 4 2 24 -52 14

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten