Sök

Djurgården föll mot BP - efter flera drömmål

FD rapporterade från Djurgårdens träningsmatch mot Brommapojkarna där 1-0-ledning slutade med 1-3-förlust. 

Djurgården ställer upp med följande elva med en väldigt ung bänk: 

Vaiho - Cornic, Une Larsson, Jonsson, Wallenborg - Edwards, Kozica, Eriksson - Mitku, Kujovic, Bärkroth 

Avbytare: Jonathan Westerberg, Olle Ahlin, Felix Felder Aaltonen, Anthonio Sanjairag.

I morgon klockan 17:00 spelar Djurgården även mot superettanklubben Vasalund. 

Brommapojkarnas elva: Olsson - Streete, Frej, Sörgaard, Bennarp, Zlotnik, Kanga, Gustafsson, Sandén, Helg, Grauberg Lepik

Avbytare: Picornell, Falkeborn, Suljic, Elfgren Nyström, Sandberg-Magnusson, Leach Holm, Faraj, Cosic, Jelassi, Tesfai, Krusnell, Ceesay, Mbye

***

Start 14:00

1 MIN: Matchen är igång. Det är alltså ett väldigt ungt DIF-lag i dag då firma Bergstrand/Lagerlöf även behöver ställa en pigg elva på benen imorgon mot Vasalund. Idel U19-spelare på bänken och U19-anfallaren Fosuhene Asere från start som nia med unge Mitku och Bärkroth bredvid sig. Matchen är igång och Djurgården tar tag i spelet direkt. 

3 MIN: Nära 1-0 för Djurgården. Kujovic - som verkar gått in från start trots att han inte ens var med i DIF:s föranmälda trupp - får en boll på fötterna efter hörna. Tamt avslut. Fosuhene Asere tycks ha utgått. 

4 MIN: Nära 1-0 för BP i stället. Dubbelchans som räddas av Vaiho. Passivt försvarsspel. Fint förarbete av unge Kanga - blott 15 år! 

10 MIN: Bra fart på Grimsta. Djurgården ligger på mest medan BP kontrar. Kujovic inblandat i mycket.

16 MIN: Halvchans för Djurgården som överbelastar till vänster. Inspel från förre BP-spelaren Wallenborg men ingen är där för att stöta in den.

25 MIN: En bra bit in i första halvlek och vi har fortsatt 0-0. Efter en inledande dominas från Djurgården har spelat jämnat ut sig något. BP har många bra spelare som spelat på högre nivå, så att det är ett rent division 1-motstånd är lite missvisande.  

28 MIN: Samtidigt spelar Malmö FF borta mot Kalmar FF. Och Henrik Rydströms mannar har fått en tuff start på matchen. MFF leder med 2-0 efter mål av Antonsson i minut 10 och 14. Skönt för Antonsson som är tillbaka från en lånesejour i Norge. 

33 MIN: Vass chans för Djurgården när Mitku dyker upp helt ren på bortre stolpen efter en skarvad hörna. Han letar luckan men skjuter i burgaveln. Till hans försvar så var vinkeln inte den bästa. 

36 MIN: Bärkroth lyfter in till Kujovic som nickar - över. Han fick inte riktigt till det avslutet. 

41 MIN: Djurgården trycker ned BP men kommer inte till några rena avslut. Vi har inte sett särskilt många målvaktsingripanden varken från Olsson eller Vaiho så här långt 

43 MIN: Bra chans för Mitku igen! Inspel från höger där Kozica släpper till Mitku. Testar skott ur dålig vinkel, räddas till hörna. 

45 MIN: Mitku går omkull och vill ha straff. Frias. 

45+1 MIN: MÅÅÅL! Djurgården spräcker nollan via Jacob Une Larsson. Kaptenen nickar in en hörna från höger. 1-0 DIF i halvtid.

Fortsatt 2-0 Malmö FF på ett blåsigt och snöigt underlag i Kalmar. Den matchen spelas i två gånger 60 minuter för att kunna ge fler spelare speltid. 

HALVTID: Djurgården alltså i 1-0-ledning mot BP på ett kyligt Grimsta IP. Målet kom precis innan paus när en hörna från höger nickades in av Une Larsson på Bärkroths fint slagna hörna. BP inte ofarligt i kontringarna där 15-årige Jardell Kanga sticker ut med sin snabbhet och teknik. Hos Blåränderna tycker jag att Bärkroth och unge Mitku (inblandat i mycket) varit bäst. 

46 MIN: Andra halvlek igång är igång mellan BP och Djurgården. Hemmalaget byter ut stora delar av laget. Något som Malmö FF tänkt att göra efter en timmes spel borta mot Kalmar.  

48 MIN: Bra chans för BP! Jelassi skjuter över från läge till höger. Pigga ben i BP alltså medan Djurgården spelar på med samma lag. 

51 MIN: Fördel BP i början på andra halvlek. Kan vara så att DIF kommer tröttna allt eftersom också. Tunn bänk med endast U19-spelare. Samtidigt traktor inne på planen mellan Kalmar och MFF där planen måste skottas inför den andra 60-minutershalvleken. 

58 MIN: Edwards till pigge Cornic. Offside! Fortsatt 1-0 Djurgården.

63 MIN: Stolpträff Djurgården! Eriksson vinner boll och det är unge Mitku som viker in från höger och skjuter i bortre stolpen. Väldigt bra match från hans sida. Cornic och Mitku har börjat hitta lite sköna kombinationer på högersidan i andra halvlek. 

70 MIN: Bytesfest i MFF inför andra 60-minutaren mot Kalmar. Ställningen fortsatt 2-0.

Johansson (mv) – Knudsen, Vagic, Lindman, Beijmo, Christiansen, Edvardsson, Innocent, Nalic, Nanasi och Berget.

Axel Wallenborg landar illa och får behandling. Det ser inte så bra ut med axeln. Verkar trots allt vara helt okej men det blir ett byte. 18-årige Kofi Asare in. 

Alex Mortensen reducerar för Kalmar mot Malmö FF i den 63:e minuten. Ställningen 1-2. 

76 MIN: Kujovic och Mitku kliver av för Djurgården. 

77 MIN: Jättemiss av Kofi Asare som har i princip öppet mål men skjuter utanför. Surt för DIF-talangen.

81 MIN: MÅÅL! BP kvitterar genom Marijan Cosic, den förre DIF-talangen. Fint inspel av Monir Jelassi från höger och högervolleyn perfekt i bortre bakom Vaiho. 

84 MIN: MÅÅÅL! Klassmål av BP:s Omar Faraj! 18-åringen på volley och BP har vänt till 2-1

Kalmar kvitterar till 2-2 mot MFF. En frispark letar sig in bakom Marko Johansson som missbedömer situationen. Detta i minut 85 av 120 som ska spelas där. 

90 MIN: Fyra minuters tillägg för Djurgården att kvittera på. 

90+4 MIN: MÅÅÅL! BP avslutar matchen med att kontra in 3-1 genom Jelassi som chippar bollen över Vaiho. Cornic slog bort en passning på mitten och BP fick öppen gata. 

Slut mellan BP och Djurgården. 1-0 till DIF i halvtid efter att Une Larsson knoppat in en hörna. Kofi Asare hade ett jätteläge för 2-0 i andra men i stället tre drömmål av BP

Ny match för Djurgården imorgon mot Vasalund. 

I Kalmar fortsätter matchen mot Malmö FF där ställningen är 2-2. '

Matchen mellan Kalmar och MFF slutar 2-2 efter dubbla mål av Marcus Antonsson i den första "halvleken" och i den andra hämtade Kalmar upp det. 

Matchrapporter: Örebro Syrianska kunde inte stoppa Brommapojkarnas segertåg Formstarka Brommapojkarna tog ny seger mot Piteå Formstarka Brommapojkarna tog ännu en seger Brommapojkarna besegrade Täby FK och toppar nu tabellen Stark insats när IFK Göteborg tog poäng borta mot Djurgården

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
fredag 18 juni
15:00 Sverige - Slovakien EM2021
18:00 Kroatien - Tjeckien EM2021
21:00 England - Skottland EM2021
23:00 Chile - Bolivia Copa America
lördag 19 juni
02:00 Argentina - Uruguay Copa America
02:00 New York Red Bulls - Nashville SC MLS
04:00 Real Salt Lake - Vancouver Whitecaps MLS
13:00 Brage - Örgryte Superettan
15:00 Norrby - IFK Värnamo Superettan
15:00 Sandefjord - Viking Norge Eliteserien
15:00 Ungern - Frankrike EM2021
15:00 Öster - AFC Eskilstuna Superettan
15:30 Malmö FF - Elfsborg Träningsmatch
17:00 Jönköping - GAIS Superettan
17:00 Vasalund - Landskrona Superettan
18:00 Portugal - Tyskland EM2021
21:00 Spanien - Polen EM2021
01:30 FC Cincinnati - Colorado Rapids MLS
01:30 Columbus Crew - Chicago Fire MLS
01:30 New York City FC - New England Revolution MLS
01:30 Toronto FC - Orlando City SC MLS
söndag 20 juni
02:00 DC United - Inter Miami CF MLS
02:30 FC Dallas - Minnesota United FC MLS
03:00 Austin FC - San Jose Earthquakes MLS
03:00 LA Galaxy - Seattle Sounders FC MLS
04:30 Portland Timbers - Sporting Kansas City MLS
05:00 Los Angeles FC - Houston Dynamo MLS
11:00 Athletic Bilbao - Sevilla Women Spanska ligan, damer
13:00 Växjö - Djurgården Allsvenskan, damer
15:00 Mjöndalen - Strömsgodset Norge Eliteserien
15:00 Trelleborg - Falkenberg Superettan
15:00 Häcken - AIK Allsvenskan, damer
15:00 Piteå - Hammarby Allsvenskan, damer
17:00 KIF Örebro - Kristianstad Allsvenskan, damer
18:00 Haugesund - Kristiansund Norge Eliteserien
18:00 Brann - Odd Norge Eliteserien
18:00 Tromsö - Lillestrom Norge Eliteserien
18:00 Schweiz - Turkiet EM2021
18:00 Italien - Wales EM2021
18:00 Rosenborg - Sarpsborg Norge Eliteserien
18:00 Molde - Stabaek Norge Eliteserien
20:00 Atlanta United - Philadelphia Union MLS
20:00 Vålerenga - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
21:00 Girona - Rayo Vallecano LaLiga2
23:00 Venezuela - Ecuador Copa America
måndag 21 juni
02:00 Colombia - Peru Copa America
18:00 Ukraina - Österrike EM2021
18:00 Nordmakedonien - Nederländerna EM2021
19:00 GIF Sundsvall - Västerås SK Superettan
19:00 Eskilstuna United - Linköping Allsvenskan, damer
19:00 Rosengård - Vittsjö Allsvenskan, damer
21:00 Finland - Belgien EM2021
21:00 Ryssland - Danmark EM2021
23:00 Uruguay - Chile Copa America
tisdag 22 juni
02:00 Argentina - Paraguay Copa America
21:00 Tjeckien - England EM2021
21:00 Kroatien - Skottland EM2021
01:30 Orlando City SC - San Jose Earthquakes MLS
onsdag 23 juni
18:00 Slovakien - Spanien EM2021
18:00 Sverige - Polen EM2021
21:00 Tyskland - Ungern EM2021
21:00 Portugal - Frankrike EM2021
23:00 Ecuador - Peru Copa America
01:00 New England Revolution - New York Red Bulls MLS
01:30 New York City FC - Atlanta United MLS
01:30 Philadelphia Union - Columbus Crew MLS
torsdag 24 juni
02:00 Minnesota United FC - Austin FC MLS
02:00 Club de Foot Montreal - DC United MLS
02:00 Chicago Fire - FC Cincinnati MLS
02:00 Brasilien - Colombia Copa America
02:30 Sporting Kansas City - Colorado Rapids MLS
02:30 Houston Dynamo - Portland Timbers MLS
02:30 Nashville SC - Toronto FC MLS
04:00 Seattle Sounders FC - Real Salt Lake MLS
04:30 Vancouver Whitecaps - LA Galaxy MLS
04:30 Los Angeles FC - FC Dallas MLS
17:00 Hammarby - Växjö Allsvenskan, damer
18:00 Bodö/Glimt - Molde Norge Eliteserien
18:00 Kristiansund - Mjöndalen Norge Eliteserien
18:00 Strömsgodset - Sandefjord Norge Eliteserien
18:00 Odd - Tromsö Norge Eliteserien
18:00 Haugesund - Brann Norge Eliteserien
20:00 Stabaek - Vålerenga Norge Eliteserien
23:00 Bolivia - Uruguay Copa America
fredag 25 juni
02:00 Chile - Paraguay Copa America
18:00 Sarpsborg - Viking Norge Eliteserien
20:00 Lillestrom - Rosenborg Norge Eliteserien
lördag 26 juni
02:00 Inter Miami CF - Orlando City SC MLS
23:30 Sporting Kansas City - Los Angeles FC MLS
onsdag 21 juli
19:00 Sandefjord - Haugesund Norge Eliteserien
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 9 6 2 1 5 20
2 Djurgårdens IF 8 5 2 1 7 17
3 AIK 8 4 2 2 2 14
4 IF Elfsborg 9 4 1 4 1 13
5 Kalmar FF 8 3 4 1 1 13
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 IFK Norrköping 8 3 2 3 3 11
7 Degerfors IF 8 3 2 3 2 11
8 Hammarby IF 8 3 2 3 1 11
9 Mjällby AIF 8 2 4 2 -1 10
10 IFK Göteborg 8 1 6 1 1 9
11 Halmstads BK 8 2 3 3 -1 9
12 IK Sirius 8 2 3 3 -4 9
13 Östersunds FK 8 2 2 4 3 8
14 Varbergs BoIS 8 2 1 5 -7 7
15 Örebro SK 8 2 1 5 -11 7
16 BK Häcken 8 1 3 4 -2 6

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten