"Hårda ord mellan oss - men vi kan hantera det"

AIK stängde igen helt och hållet mot Hammarby.
Målvakten Budimir Janosevic hyllar försvarsarbetet, kemin i backlinjen och tror att "käftsmällen" mot IFK Göteborg var nyttig för laget. 
– Jag tycker att vi har förmågan att använda flera olika vapen för att spela fotboll på olika sätt. Det handlar bara för oss om att komma rätt in i matchen från början, säger han. 

En övertygande seger i premiären mot Degerfors (2-0) följt av en tyngre insats borta mot IFK Göteborg (0-2).

Många var nog osäkra på hur AIK står sig den här säsongen. Men efter derbysegern mot Hammarby (2-0) rätades flera frågetecken ut. Den kollektiva försvarsinsatsen imponerande när AIK lyckades stänga ned Bajens offensiva kort. 

Budimir Janosevic tycker att det var starkt att komma tillbaka så starkt efter den tunga förlusten mot Blåvitt. 

– Det var en fantastisk laginsats. I dag är det ett lag som vinner. Självklart handlar det även om individuella prestationer som ger målen men överlag är det en otroligt starkt laginsats som ger oss segern, säger han till FD efter matchen. 

– Det är något cyniskt över insatsen. Alla vet att AIK har ett starkt försvar, det är vårt grundfundament. Men vi skapar även tillräckligt för att vinna matchen.

Vad var skillnaden jämfört med matchen mot Göteborg?

– Vi lärde oss av den förra matchen där vi blev lite chockade över hur det gick. I den tredje minuten ligger vi under med 0-1 och allt blir annorlunda mot vad vi hade planerat för. Den här gången var vi väldigt cyniska och vann. 

Hammarby ville spela fysiskt, men det kändes som att ni vann den matchen?

– Exakt. Det vi pratade i omklädningsrummet om var att Göteborg tacklade och firade. Okej, ska vi spela den här typen av match så måste vi vara bättre på det. Det är det enda sättet att stå emot i den typen av matcher. Då kan det vara 50-50 i den delen av spelet och sedan avgör kvaliteten.

– Men har du inte lika bra inställning till att det kommer bli en tuff match, smäller på i duellerna, och redo att offra lika mycket blod i matchen. Då spelar det ingen roll vad du har för individuell kvalitet. 

Vad behöver ni förbättra från och med nu?

– Ärligt talat så handlar det om att från match till match anpassa oss till hur motståndarna spelar. Det handlar inte bara om hur vi vill spela. Ibland spelar vissa motståndare på ett sätt där du tillåts spela. Degerfors spelade lågt, då måste vi penetrera blocket. Göteborg klev högt på oss, då måste vi veta hur vi ska såra dem då för att undvika att förlora bollen och för att hitta vägar igenom dem. 

– Den här matchen spelade vi tajt tills att vi gjorde mål. Sedan öppnades spelet upp. De försökte och vi väntade på kontringar för att döda matchen, vi gör 2-0. Sedan försökte vi stänga matchen.

– Jag tycker att vi har förmågan att använda flera olika vapen för att spela fotboll på olika sätt. Det handlar bara för oss om att komma rätt in i matchen från början. Vi behöver se vad det blir för typ av match direkt. Inte som mot Göteborg där vi blev chockade. Vi har alla kvaliteter, det får inte gå 45 minuter innan vi vet på vilket sätt vi behöver spela. Om vi är starka första tio minuterna så hinner vi lära oss vad vi ska göra i matchen.

Janosevic tycker att samarbetet med Alexander Milosevic och Sotirios Papagiannopoulos fungerade ypperligt. 

– Kemin mellan oss är väldigt bra. Alla är krigare, alla är väldigt bra på att arbeta under hård press. Det är alltid hård press i AIK. I dag var det mycket inlägg och saker runt omkring. Man pratar högt, och ibland är det hårt, men vi kan hantera det. Ibland är det hårda ord mellan oss men vi klarar det och ändå kan vi prestera. 

Milosevic har kommit in med en kaxighet?

– Han har den naturligt. Det är "Balkan-DNA:t. Han är stor och har attityd, Han kan vara kaxig och galen, och det behövs ibland. 

Hur bra är AIK?

– 0-2 mot Göteborg var en påminnelse om att vara ödmjuka. Jag tror inte att det säger något om kvalitén för vi studsade tillbaka direkt. Basen ska vara ett starkt försvarsspel, resten kommer.

Janosevic är inne på att det kan ha varit bra att få smällen mot Blåvitt så pass tidigt. 

– Ja, men ärligt talat. Händer det tidigt på säsongen så är det bra. Det är som att få ett slag i ansiktet så att du vaknar. AIK borde ha ett stort självförtroende och det var en påminnelse om att alltid ha vår bas fungerande. 

MATHIAS LÜHR - LENNART SANDAHL

Matchrapporter: Nicolas Stefanelli gjorde två mål när AIK vann mot Sirius AIK vände underläge och vann Nabil Bahoui matchhjälte för AIK borta mot Varberg Östersund får fortsätta jaga seger efter förlust mot AIK 1–0-seger för Halmstad mot AIK – Andreas Johansson matchhjälte

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
måndag 06 december
18:30 Empoli - Udinese Serie A
20:45 Cagliari - Torino Serie A
21:00 Getafe - Athletic Bilbao La Liga
21:00 Everton - Arsenal Premier League
tisdag 07 december
18:45 Paris SG - Club Brügge EUROPA: Champions League
18:45 RB Leipzig - Manchester City EUROPA: Champions League
20:45 Portsmouth - Sheffield Wednesday League One
21:00 Real Madrid - Inter EUROPA: Champions League
21:00 Shakhtar Donetsk - Sheriff Tiraspol EUROPA: Champions League
21:00 Ajax - Sporting Lissabon EUROPA: Champions League
21:00 Borussia Dortmund - Besiktas EUROPA: Champions League
21:00 Porto - Atletico Madrid EUROPA: Champions League
21:00 Milan - Liverpool EUROPA: Champions League
onsdag 08 december
18:45 Charkiv - PSG UEFA Champions League, damer
18:45 Servette - Wolfsburg UEFA Champions League, damer
18:45 Zenit St Petersburg - Chelsea EUROPA: Champions League
18:45 Juventus - Malmö EUROPA: Champions League
20:45 Milton Keynes Dons - Plymouth League One
21:00 Manchester U - Young Boys EUROPA: Champions League
21:00 Breidablik - Real Madrid UEFA Champions League, damer
21:00 Chelsea - Juventus UEFA Champions League, damer
21:00 Benfica - Dynamo Kiev EUROPA: Champions League
21:00 Bayern München - Barcelona EUROPA: Champions League
21:00 Atalanta - Villarreal EUROPA: Champions League
21:00 Red Bull Salzburg - Sevilla EUROPA: Champions League
21:00 Wolfsburg - Lille EUROPA: Champions League
torsdag 09 december
18:45 Häcken - Bayern München UEFA Champions League, damer
18:45 AZ Alkmaar - Randers UEFA Europa Conference League
18:45 CSKA Sofia - Roma UEFA Europa Conference League
18:45 Antwerpen - Olympiakos UEFA Europa League
18:45 Fenerbahce - Eintracht Frankfurt UEFA Europa League
18:45 Köge - Hoffenheim UEFA Champions League, damer
18:45 Lyon - Rangers UEFA Europa League
18:45 Sparta Prag - Bröndby UEFA Europa League
18:45 Sturm Graz - Monaco UEFA Europa League
18:45 Real Sociedad - PSV UEFA Europa League
18:45 Napoli - Leicester UEFA Europa League
18:45 Legia Warszawa - Spartak Moskva UEFA Europa League
18:45 Zorya Luhansk - Bodö/Glimt UEFA Europa Conference League
20:00 Arsenal - Barcelona UEFA Champions League, damer
21:00 Benfica - Lyon UEFA Champions League, damer
21:00 Marseille - Lokomotiv Moskva UEFA Europa League
21:00 Feyenoord - Maccabi Haifa UEFA Europa Conference League
21:00 Tottenham - Rennes UEFA Europa Conference League
21:00 West Ham - Dinamo Zagreb UEFA Europa League
21:00 Genk - Rapid Wien UEFA Europa League
21:00 Ferencvaros - Bayer Leverkusen UEFA Europa League
21:00 Ludogorets - Midtjylland UEFA Europa League
21:00 Braga - Röda Stjärnan UEFA Europa League
21:00 Lazio - Galatasaray UEFA Europa League
21:00 Celtic - Real Betis UEFA Europa League
21:00 Köpenhamn - Slovan Bratislava UEFA Europa Conference League
fredag 10 december
18:30 Schalke - Nürnberg 2. Bundesliga
18:30 Regensburg - Werder Bremen 2. Bundesliga
20:30 Köln - Augsburg Bundesliga
20:45 Genoa - Sampdoria Serie A
20:45 Ayr - Hamilton Skottland Championship
21:00 Nantes - Lens Ligue 1
21:00 Mallorca - Celta Vigo La Liga
21:00 Brentford - Watford Premier League
lördag 11 december
12:30 Reading - Chelsea Women’s Super League
13:00 Bayer Leverkusen - Wolfsburg Bundesliga, damer
13:30 Huddersfield - Coventry Championship
13:30 Paderborn - Darmstadt 2. Bundesliga
13:30 Ingolstadt - Hannover 96 2. Bundesliga
13:30 Holstein Kiel - Sandhausen 2. Bundesliga
13:30 Manchester City - Wolverhampton Premier League
14:00 Espanyol - Levante La Liga
14:30 Inter - Sassuolo Women Serie A, damer
15:00 Fiorentina - Salernitana Serie A
15:00 Helsingborg - Halmstad Allsvenskan
15:30 Bochum - Borussia Dortmund Bundesliga
15:30 Bayern München - Mainz Bundesliga
15:30 RB Leipzig - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Hertha Berlin - Arminia Bielefeld Bundesliga
15:30 Freiburg - Hoffenheim Bundesliga
16:00 Liverpool - Aston Villa Premier League
16:00 Chelsea - Leeds Premier League
16:00 West Bromwich - Reading Championship
16:00 Arsenal - Southampton Premier League
16:15 Alaves - Getafe La Liga
17:00 Brest - Montpellier Ligue 1
18:00 Venezia - Juventus Serie A
18:30 Norwich - Manchester U Premier League
18:30 Valencia - Elche La Liga
18:30 Wolfsburg - Stuttgart Bundesliga
20:30 Fortuna Düsseldorf - St Pauli 2. Bundesliga
20:45 Udinese - Milan Serie A
21:00 Athletic Bilbao - Sevilla La Liga
21:00 Reims - St Etienne Ligue 1
21:00 Portland Timbers - New York City FC MLS slutspel
söndag 12 december
12:30 Torino - Bologna Serie A
13:00 Lille - Lyon Ligue 1
13:00 Hearts - Rangers Skottland Premiership
13:30 Hamburg - Hansa Rostock 2. Bundesliga
13:30 Erzgebirge Aue - Dynamo Dresden 2. Bundesliga
14:00 Villarreal - Rayo Vallecano La Liga
15:00 Troyes - Bordeaux Ligue 1
15:00 Burnley - West Ham Premier League
15:00 Leicester - Newcastle Premier League
15:00 Metz - Lorient Ligue 1
15:00 Rennes - Nice Ligue 1
15:00 Verona - Atalanta Serie A
15:00 Angers - Clermont Ligue 1
15:00 Brighton - Tottenham Premier League
15:30 Greuther Furth - Union Berlin Bundesliga
16:15 Osasuna - Barcelona La Liga
16:45 Ajax - AZ Alkmaar Eredivisie
17:00 Strasbourg - Marseille Ligue 1
17:30 Crystal Palace - Everton Premier League
17:30 Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen Bundesliga
18:00 Napoli - Empoli Serie A
18:00 Sassuolo - Lazio Serie A
18:30 Real Betis - Real Sociedad La Liga
19:45 Arsenal - Leicester Women’s Super League
20:45 Inter - Cagliari Serie A
20:45 Paris SG - Monaco Ligue 1
21:00 Real Madrid - Atletico Madrid La Liga
måndag 13 december
20:45 Roma - Spezia Serie A
20:45 Sheffield U - Queens PR Championship
21:00 Cadiz - Granada La Liga
tisdag 14 december
18:30 Stuttgart - Bayern München Bundesliga
19:00 Halmstad - Helsingborg Allsvenskan
20:30 Wolfsburg - FC Köln Bundesliga
20:30 Arminia Bielefeld - Bochum Bundesliga
20:30 Mainz - Hertha Berlin Bundesliga
20:30 Brentford - Manchester U Premier League
20:45 Norwich - Aston Villa Premier League
21:00 Manchester City - Leeds Premier League
Allsvenskan
# LAG M V O F GA P
1 Malmö FF 30 17 8 5 28 59
2 AIK 30 18 5 7 20 59
3 Djurgårdens IF 30 17 6 7 16 57
4 IF Elfsborg 30 17 4 9 16 55
5 Hammarby IF 30 15 8 7 13 53
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Kalmar FF 30 13 8 9 2 47
7 IFK Norrköping 30 13 5 12 4 44
8 IFK Göteborg 30 11 8 11 3 41
9 Mjällby AIF 30 9 11 10 7 38
10 Varbergs BoIS 30 9 10 11 -3 37
11 IK Sirius 30 10 7 13 -14 37
12 BK Häcken 30 9 9 12 0 36
13 Degerfors IF 30 10 4 16 -17 34
14 Halmstads BK 30 6 14 10 -5 32
15 Örebro SK 30 4 6 20 -35 18
16 Östersunds FK 30 3 5 22 -35 14

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FotbollDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten